Tomas Andersson

Tomas Andersson

Tomas Andersson är mäklare på MOHV Stockholm

Tomas Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Tomas Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.9. Tomas Andersson har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Tomas Anderssons stora passion är att göra affärer. Tomas går alltid in helhjärtat i varje uppdrag han tar sig ann och ger inte upp förrän varje affär är i mål.

– Min ambition är alltid att få dem nöjdaste kunderna. Nyckeln är att hitta lösningar på såväl de stora problemen som de små, detta för att få bästa möjliga slutresultat.

Tomas Andersson säljer objekt över hela Storstockholm. Med sitt stora driv samt sin personliga service kommer Tomas att guida dig genom hela processen med ett leende på läpparna. – oavsett om det gäller befintliga objekt eller nyproduktion. Tomas har stenkoll på båda delarna.

Tillsammans med Sofie Vikström har Tomas Andersson grundat Brokr.

2023-11 - 2024-10

160 omdömen om Tomas Andersson

Sedan starten hos Reco 2017
Sahand M
Vasastan / Hagastaden

Väldigt duktig mäklare som säger som det är! Skapar rätt förväntningar i denna dåliga marknad men slog förväntningarna ändå!

Moa C
Kungsholmen

Vi vill ge Tomas våra varmaste rekommendationer som mäklare! Han är trevlig, kommunikativ, tillgänglig och har en bra koll på bostadsmarknaden.

Hans H
Vasastan / Hagastaden

Mycket positiv erfarenhet. Uthållig finna rätt köpare i en trög marknad, Vänligt och professionellt bemötande.' Håller kunden underrättad om planerade visningar och resultaten av dessa. Kan rekommendera Tomas Andersson som en mycket effektiv mäklare.

Svar från Tomas Andersson

Hej Hans, Stort tack för ett så fint omdöme. Väldigt kul att läsa att du var så nöjd. Vi ses snart för tillträde. Vänligen Tomas, Mohv

Sebastian Z
Vasastan / Hagastaden

Tomas är en mycket bra mäklare! Professionell, tillmötesgående, och genuin

Svar från Tomas Andersson

Hej Sebastian, Tack för ett fint omdöme och väldigt kul att läsa! Vi ses snart för tillträde. Vänligen Tomas, Mohv

Linnea A
Vasastan / Hagastaden

Mycket trevlig och professionell!

Hej Linnea, Vad kul att höra! Tack för fint omdöme! Vänligen Tomas, Mohv

Markus S
Kungsholmen - Fredhäll

Bra kund kontackt med bra bemötande. Fick snabba svar och hjälp med frågor.

Hej Marcus, Kul att läsa att du var nöjd med tjänsten :) Vänligen Tomas, Mohv

Alexandra B
Nacka - Saltängen

Vi har anlitat Tomas vid flera tillfällen och kan inte säga annat än att han är en enastående mäklare. Han utstrålar trygghet och professionalism, vilket gör att man känner att man är i goda händer genom hela försäljningsprocessen. Tomas är också mycket skicklig på att hålla en kontinuerlig och tydlig återkoppling, vilket skapar en transparent och smidig kommunikation. Dessutom är han exceptionellt bra på att förhandla och få ihop affärer till fördelaktiga priser. Vi rekommenderar varmt Tomas till alla som står inför att sälja sin bostad.

Svar från Tomas Andersson

Hej Alexandra, Stort tack för detta fina omdöme och väldigt kul att höra att ni är så nöjda. Hoppas allt gått bra med er nya bostad :) Vänligen Tomas, Mohv

Linnéa T
Vasastan / Hagastaden

Allt fungerade mycket bra och snabbt

Nils N
Hammarbyhöjden

Tomas tog sig tid och var snabb!

Krister B
Hammarbyhöjden