Ja jag tog själv kontakt med Moogio om att instalera persienner hos mig så vid första kontakt fick jag ett proffsigt och korrekt intryckt och jag fick pris o jag har nu fått persiennerna uppsatta,måste beröma hur proffsigt de satte upp mina persienner samt ställde de ej till utan lämnade mitt rum rent o snyggt.så jag är helnöjd och rekommenderar Moogio till fullo.m.v.h. en nöjd kund .Doll
Moogio Jönköping
Välkommen till Moogio Jönköping! På Kämpevägen 17 i Jönköping hittar du Moogio Jönköping. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Jönköping med omnejd. Vi på Moogio Jönköping garanterar alltid service av högsta kvalitet när du handlar solskydd, persienner eller markiser hos oss. Du som kund är alltid vår högsta prioritet...
191 omdömen om Moogio Jönköping
Sedan starten hos Reco 2021
Stort tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Doll :) Hoppas nu att du blir riktigt nöjd med persiennerna och kan skärma av solen ordentligt i dina fönster. Mvh Klaus & Mats
Snabb service. Bra produkt, kan starkt rekommendera dem.
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Monica :) Mvh Klaus och Mats
Mycket snabbt och bra bemötande på alla plan. Rekommenderas
Tack Robert för fina ord om oss på Moogio Jönköping :) Resultatet med markisen blev bra. Mvh Mats & Klaus
Jag köpte 4 längder gardiner som hängdes upp på ett proffsigt sätt och jag är mycket nöjd med resultatet.
Tack Birgit för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping. Gardinerna blev fina hos dig! Mvh Mats & Klaus
Bra bemötande och snabb service
Tack för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping :) Lycka till med fortsatt tillväxt i företaget! \Mvh Mats & Klaus
...............................
Tack Göran för förtroendet att leverera till er! Mvh Mats och Klaus
De fört bra jobb. Jag rekommenderar de är expert…
Tack Ali för fina ord om oss på Moogio Jönköping :) Mvh Mats & Klaus
Mycket bra och proffsiga. Betydligt dyrare än alternativen, men har man lite specialmått i fönsterna eller vill ha ett visst tyg så ordnar de det mesta. De kommer hem, mäter upp alla fönster och specialanpassar gardinerna.
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Christian :) Mvh Klaus och Mats
Trevligt bemötande av mycket trovärdiga montörer. Stort tack Mats o Klaus. Är supernöjd med min markis.👍🙂
Tack Ann-Margret för fina ord om oss på Moogio Jönköping :) Det blev riktigt bra med markisen på din balkong! Mvh Mats & Klaus
Mkt serviceminded företag med snabb och prisvärd leverans...med andra ord: perfekt !
Tack Sven för fint omdöme :) Persiennerna hann fram i tid som jag lovat. Mvh Mats
Vi blev bemötta på ett professionellt sätt och dom informerade oss mycket bra. Vi hade stora förväntningar då vi var behov av både solskydd och mörkläggning. Allt snyggt monterat och ingen städning krävdes efter. Vi köpte komplett solskydd och mörkläggning inkl montering. Mycket fönsterytor från golv till tak i västerläge. Mvh Stefan Malmgren
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Stefan :) Klaus och Mats
- Brett sortiment - Bra och tålmodig säljare - Tillmötesgående och flexibel - Väldigt serviceminded - God tillgänglighet
Stort tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Anders :) Mvh Klaus och Mats
Bra och proffsig leverantör. Slutresultatet blev jättebra.
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Kennet. Mvh Klaus och Mats
Snabba återkopplingar och leverans.👍
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Jan :) Mvh Mats & Klaus
Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Liselott. Nu hoppas vi bara att solen snart visar sig igen så att du får mycket nytta av din nya markis :) Mvh Klaus och Mats
Vänligt bemötande.Jättenöjd med min markis
Tack Ingegärd för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping 🙂 Det blev riktigt bra med markisen på balkongen. Mvh Mats och Klaus
Köpte persienner. Blev mycket bra o trevligt bemött.
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Lena :) Mvh Klaus
Moogio har mycket bra och personlig service samt produkter av hög kvalitet.
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Johan. Nu hoppas vi att solen visar sig igen så att ni får nytta av er nya terrassmarkis :) Mvh Klaus & Mats
Bra service. Jag kände att man brydde sig om kunden. Snabb leverans. Leveransen till Moogio från tillverkaren gick fortare än vad Moogio trodde från början. Persiennen passade perfekt
Tack Göran för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping :) Njut av din nya persienn! Mvh Mats
Mycket bra jobb och trevligt bemötande
Stort tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Barbro :) Nu hoppas vi att solen kommer tillbaka så att ni får nytta av era nya markiser i sommar. Mvh Klaus & Mats
Snabbt, hög servicenivå, snygg lösning
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Anne :) Mvh Klaus
Skulle ha ny markisväv, gubbarna såg direkt kulören! Beställdes och levererades som utlovat. Väldigt serviceminded personal! Kan inte göra något annat än rekommendera Moogio!
Stort tack Christer för fint omdöme om oss :) Nya väven blir bra på markisen. Mvh Mats & Klaus
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Resultatet mycket bra
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Mathias. Kul att ni är nöjda! :) Mvh Klaus & Mats
Proffessionellt bemötande, mycket bra arbete utfört
Tack för mycket fint omdöme om oss på Moogio Jönköping! Tillsammans med riktigt snygg elinstallation av Bymarkens El blev det mycket bra resultat. Mvh Mats & Klaus
Trevligt och proffsigt bemötande Allt blev jättebra
Tack Jan-Erik för mycket fint omdöme om oss på Moogio Jönköping :) Markisen pryder sin plats. Även stort tack för 5-stjärning markservice hos dig! Mvh Mats & Klaus
Motsvarade mina förväntningar Serviceinriktad personal Snabbt svar
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Barbro :) Mvh Klaus & Mats
Trevligt bemötande Bra service Bra kvalité på produkterna
Tack Thomas för fina ord om oss på Moogio Jönköping :) Kul att du är nöjd med produkter och vår insats. Mvh Mats & Klaus
Vi är jättenöjda med hela upplevelsen d.v.s visning av produkter, information innan köp, montering och rådgivning. Mycket bra service och utförande!
Tack Hanna för fina ord om oss på Moogio Jönköping :) Rullgardinerna blev riktigt fina i sovrummet. Mvh Mats & Klaus
Markis köp. Fungerade mycket bra med allt.
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Carin :) Det blev riktigt fint med den väv ni valde till era markiser och nu hoppas vi att det blir mycket sol i sommar så att ni får mycket nytta av dem. Mvh Klaus & Mats
Bra support, trevlig personal!
Hej Bo och tack för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping :) Mvh Mats & Klaus
Trevliga människor, proffessionellt både affär och arbetet, bra priser.
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Niilo. Nu hoppas vi att sommaren är på väg på allvar så att ni får mycket nytta av era markiser med de nya vävarna :) Det blev riktigt fint med den kulör ni valde på vävarna. Mvh Klaus & Mats
Vi fick den service vi önskade av professionella leverantörer, kunniga o vänliga. Nöjda kunder
Tack Birgitta för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping. Kul att ni är nöjda med markiserna. Mvh Mats & Klaus
Bra bemött, snabb leverans och snabbt monterat!
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Filip :) Nu hoppas vi att solen visar sig så att ni får lite nytta av era nya fina markiser. Mvh Klaus & Mats
Vi är riktigt nöjda med de persienner vi beställde till vårt kontor. Trevligt bemötande och snabb och tydlig kommunikation hela vägen. Rekommenderas!
Tack VOS för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping, uppskattat :) Kul att ni är nöjda med persiennerna. Mvh Mats & Klaus
Mycket trevligt bemötande och ett snabbt och bra utfört arbete.
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Tommy. Nu hoppas vi bara att solen tittar fram så att ni får mycket nytta av terrassmarkisen med den nya väven i sommar :) Mvh Klaus & Mats
Gott bemötande, snabb i kommunikationen och genomförande till full belåtenhet.
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Kristina. Hoppas att ni blir nöjda med lamellgardinen och de nya persiennerna :) Mvh Klaus och Mats
Trevligt bemötande , kunniga och pålitliga Kan verkligen rekommendera Moogio
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Peter. Hoppas att ni ska bli riktigt nöjda med era nya markiser och nu hoppas vi bara på att solen snart visar sig igen :) Mvh Klaus & Mats
Mycket bra service, markiserna blev superbra!
Tack för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping David. Kul att ni är nöjda! Nu hoppas vi bara på lite soligare väder framöver :) Mvh Klaus & Mats
Utmärkt bemötande och snabb service väldigt bra utbud av produkter.
Tack för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping, kul att ni är nöjda :) Mvh Mats & Klaus
Bra trevlig proffsig personal 👍 Jag kan verkligen rekommendera MOOGIO Jönköping
Tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Christer! :) Mvh Klaus & Mats
Fantastiskt bra bemötande samt professionell hjälp vi fått av Mats.
Tack Suzan för mycket fina ord om oss på Moogio Jönköping, mycket uppskattat :) Lycka till med inflyttningen. Mvh Mats & Klaus
Trevliga, proffsiga, tillmötesgående och punktliga
Tack Anette för ditt mycket fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping :) Mvh Klaus
Väldigt hjälpsamma och kunniga.
Stort tack Dan för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping :) Mvh Mats & Klaus
Svarar inte på denna typ av undersökning! Omdömet lämnas med betyget! mvh Anders
Hej Anders! Synd att det blev 1 i omdöme när du tänkt att det ska vara 5. Viktigast att du är nöjd med produkter och arbetet vi gjort hos dig. Mvh Mats & Klaus
Bra, men leveranstiden blev för lång.
Tack Lasse för fint omdöme om oss på Moogio Jönköping och kul att ni är nöjda. Tråkigt att ett paket från vår leverantör inte kom fram så det blev lång leveranstid. Mvh Mats & Klaus
Trevligt och proffesionellt bemötande och service. Köpte plissegardiner
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Eva :) Mvh Klaus
Väldigt snabb och proffsig hjälp, kan varmt rekommendera Moogio.
Stort tack Camilla för mycket fint omdöme om oss på Moogio Jönköping :) Mvh Mats & Klaus
SNABB OFFERT! KORT LEVERANSTID! AVTALAD INSTALLATIONSTID STÄMDE! ELMOTOR PÅ GAMMAL HANDDRIVEN MARKIS.
Stort tack för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping Leif :) Mvh Klaus & Mats
Hej Jag hade 2 fantastisk killar hos mig som hängde upp skenor i hela lägenheten. Så fin bemötande och proffsigt jobbig. Ett tack till Klaus som tog måtten och sen var med och hängde skenorna med.
Stort tack Zeynep för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping :) Mvh Klaus & Mats
Trevligt och proffsigt bemötande. God rådgivning.
Tack Eva för ditt fina omdöme om oss på Moogio i Jönköping :) Mvh Klaus