MotorMedlarna Sverige AB

MotorMedlarna Sverige AB

motormedlarna.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till MotorMedlarna Sverige AB! Vettiga priser och hög kvalitet. Låter det för bra för att vara sant? MotorMedlarna Sverige har vi gjort detta möjligt genom flera års erfarenhet och god kännedom inom fordonsbranschen. Vårt mål att att göra alla våra kunder nöjda oavsett om du köper en motorcykel eller servar din moped....

305 omdömen om MotorMedlarna Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2020

Annika H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Långsamma, oproffsiga och dyra. Bad om återkoppling om pris innan de satte igång med arbetet med det struntade de i. De avgör själva om det blir dyrt eller inte och återkopplar om de själva tycker att det bir dyrt. Tar orimligt lång tid på sig att felsöka vilket kryddar priset. När jag påtalar allt detta bemöts vi med aggressivitet. Vi återkommer inte och tipset till dig som funderar på att anlita Motormedlarna tycker jag ska fundera en gång till.

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Hej Annika H. Ledsamt att du känner så som du gör. Du lämnade in mopeden i mitten på veckan och fick besked att vi kunde först titta på den veckan därpå. Mopeden var redo att hämtas redan på måndagen veckan därpå. Vilket var mycket tidigare än vad vi från början beräknat. Vi ligger i samma prisklass som flertalet mc-verkstäder i hela landet men beklagar att du tyckte det var för dyrt. Jag beklagar även att du tycker jag bemött dig aggressivt. För mig är det väldigt viktigt att ge en god service och ha ett korrekt bemötande....

Sam O
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevligt bemötande. Och serviceminded.

Sjöberg Knut T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra bemötande o enkelt att göra affär med känns tryggt o bra

Gunnar H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra mottagande, snabba, hjälpsamma och mycket bra service vid min års service.

Mikael J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Hej ! Jag tycker de tog sig ann mitt problem direkt och erbjöd en tid direkt. Micke

Lars-erik N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Ett helt perfekt mottagande,och en jätte bra service

Claes S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt och bra bemötande. Professionellt. Vinterförvaring, service och däcksbyte. Smårep.

Anders S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bästa MC firman!!! Service och kunskap på högsta nivå. Ser inte att jag skulle köpa Mc någon annan stans. Kan varmt rekommenderas!!!!!

Per M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Kontakten med säljare var mycket bra och bra samtal inför ev kommande affär. Snabb på att svara via sms och väl framme på plats fick jag den tid jag kände att jag behövde med provkörning och genomgång. Det blev affär med inbyte som jag fick okej betalt för. För att affären skulle vara 100% hade företaget byt framdäck innan leverans.

Anders O
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevligt bemötande. Förväntade mig en snabb affär viket det blev, det tog en timme från jag kom och tittade, provkörde och handlade samt körde därifrån med mig som ägare, försäkrad och klar. Hojen jag köpte är en BMW f 850 gs.

Martin G
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Smidig affär. Serviceminded. Inget negativt att säga. 5 stjärnor!

Niclas K
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt trevliga och bra att ha att göra med vid mitt köp av en begagnad motorcykel

Leif S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra bemötande. Tog sig tid att lyssna på mina behov av en mindre mc än den jag hade.

Wael N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Jag blev mycket väl bemött av personalen. De var mycket trevliga, hjälpsamma och visade stor kunskap om motorcyklar. Min upplevelsen hos de var mycket positiv. Jag köpte en Suzuki SV 650 och uppskattade deras service och kundfokus. Jag rekommenderar dem varmt till andra som letar efter en pålitlig och kundorienterad motorcykelbutik.

Carl-Henrik J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Seriös och bra firma. Kan tänka mig att handla igen från dom i framtiden.

Mats P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Vid första kontakten med MotorMedlarna blev upplevelsen lite så där, vi försökte med ett inbyte, men fick ett skambud och körde därifrån. När sen den egna maskinen blev såld privat för +10000 av det ursprungliga budet, återvände vi och köpte den önskade Yamaha MT-07 från 2021 med 200,5 mil på mätaren. Så nu är allt perfekt och vi tackar för affären//Mats

Fredrik L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Grymma killar med mycket kompetens!!

Gustav W
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Hitills har det varit ett bra bemötande, och varit hjälpsamma vid våran affär.

Rickard M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra och professionellt bemötande och utfört arbete.

Bo O
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Hade ingen erfarenhet av företaget men kommer säkert att använda deras tjänster framöver. Jag köpte en moped.

Ronny L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Ett mycket bra bamötande och dom var mycket hjälpsamma

Christina C
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fantastisk kompetens och supertrevliga och hjälpsamma. Allt gick fint. Vi köpte en 2hjuling. Såklart

Mats G
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra proffsiga trevligt bemötande har kännts tryckt

Rasmus J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Riktigt bra och säker upplevelse vid köp av motorcykel. Snabbt svar från Marcus. Bra rekommendation.

Jan T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevlig personal . Kunniga och jordnära . Fixade en smidig och snabb affär .

Patrik R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevliga och engagerade då vi kom för att kika på moped till dottern. Erbjöd även tillbehör till rimliga priser. Har tidigare även hjälpt till med service på äldre dotterns moped (trots att den ej var inköpt hos dem). Rekommenderas!

Mikael N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Kanon killar ställer upp och fixar och trixar med köp av hoj. Rekommenderar starkt

Mehdi T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt, hjälpsam och kunnig. Fick all information jag behövde och affären gjordes snabb och smidig

Dennis S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra service. Snabba svar på frågor över mejl.

Mikael F

Trevlig och smidig handlare ! Rekommenderas starkt

Johan K
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Tog lite lång tid att få svar på bokningsförfrågan men i övrigt bara bra. Fint bemötande, bra utförd service.

Per J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande.Förstår vad kunden vill ha.

Johan T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lämnade in Harleyn på årsservice. Alltid lika bra och trevligt bemötande.

Magnus I
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevlig personal. Verkar satsa på kvalitet och är duktiga på det dom gör. Gjorde årsservice som var snabb och prisvärd.

Azzam A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

MotorMedlarna är Sverige bästa MC handlare .. Supernöjd med servicen .. och förresten , tack Marcus :) ..

Kristofer H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra snabbt smidigt. Kunnig och trevlig personal

Berry B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

På ett trevligt, lite avvaktande sätt, jag var ju intresserad av en elcykel bland alla motorcyklarna. Hemsidan gav mej intrycket att det skulle finnas många cyklar att välja på, men fanns 2, Spelade ingen roll, jag skulle ju bara ha en. Efter test och förhandling var vi överens.

Peter H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevlig och kunnig firma. Tog emot mig och va hur bemötande som hellst. Rekommenderas starkt!

Robin L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Som sagt är MotorMedlarna mitt första val när jag köper motorcykel! Otroligt bra service och är professionella i kundbemötandet! De levererar alltid med häpnad och bravur, man får en helt klar bild av motorcykeln innan köp! All kred till er, ni är fantastiska.

Jan L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mc dåligt rengjorda övriga inget att klaga på

Fredrik L

Bra bemötande Trevlig personal Bra service Ledde till köp av ny mc

Tony N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Proffesionell hantering vid försäljning av min trike 👍🏻

Sebastian L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Blev vänligt bemött på alla sätt & vis. På jakt efter en MC och fick all hjälp med att lägga vantarna på den snabbt & enkelt. Svarar snabbt även på mailen vilket är stort + ! 10/10. Kan tänka mig att även serva min MC här trots en körsträcka på 1.45t :D

Elin E
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra bemötande när jag genomförde en Mopedservice där. Den genomfördes ordentligt och det som skulle fixas blev också fixat.

Björn C

Rekommenderas starkt. 5 av 5 möjliga :-D

Per-Anders P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande av personalen ingen stress.

Crister R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fantastisk bemötande och väldigt bra service

Benjamin  L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Gott bemötande, både på mail och sedan på plats. Har även haft fortsatt kontakt angående eventuellt saknade tillbehör, som även det flyter på gott. God kunskap om motorcyklarna och vettig verkstad!

Bil I
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Har meget god erfaring med Motormedlarna i Sverige. Har kjøpt flere motorsykler fra dette selskapet, og de har alltid vært som beskrevet på telefon. Abefales! Hilsen Tord v/Bil Invest Oslo AS i Norge

Mikael L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mkt trevlig & kunnig personal samt fina hojar.