N Trafikskola

N Trafikskola

ntrafikskola.se
  • BadgeTenYears
4.9

N Trafikskola i Finntorp startades 1991, vilket gör oss till Nackas äldsta trafikskola. Vi erbjuder körlektioner med både manuellt och automatväxlade bilar, Motorcykel lätt, begränsad samt tung, moped klass1 (EU-moped), teorikurser, handledarkurs, riskutbildningar samt intensivkurser. Från och med 2017 har vi utbildningar på...

433 omdömen om N Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2015

Nemanja M
Skrev om N Trafikskola

Bästa trafikskolan där man kan komma ut superglad och så klart med körkortet i handen. Själv har jag aldrig kört motorcykel speciellt inte tungt motorcykel men med Husses fina ord, tålamod, kunnighet och professionell samt mänskligt beteende som han har, jag har klarat uppkörningen efter första försöket. Är så tackas och kan varmt rekommendera 😀

Shireen N
Skrev om N Trafikskola

Stort tack till N trafikskolan särskilt tack till underbara Hussein som är så duktig pedagog som lärde mig allt från att tro på mig själv och ta körkortet som var min dröm under lång period. Rekommenderar stark N trafikskolan särskilt Hussein 🙏tack för allt ❤️

Max Philip V
Skrev om N Trafikskola

Tack Husse för din kompetens och varma personlighet. Du lärde mig att bli säker och trygg på hojen och gav mig en otroligt bra grund för att vilja skaffa mig erfarenheten som krävs för att köra MC i många år framöver. Kan bara på bästa sätt rekommendera N Trafikskola med Robert och alla medarbetare som svarar på frågor, hjälper till med bokningar hos Trafikverket samt alltid bemöter en med ett glatt humör.

Sandra E
Skrev om N Trafikskola

En fantastisk trafikskola! Stor trafikpedagogisk kunskap med gedigen och mycket professionell metodik. Tålamod, fint bemötande, värme, humor. Varmt tack Husse, Therese och Micaela för kanonfina lektioner! Tack för goda råd från Alexander och Anna. Jag rekommenderar verkligen N Trafikskola.

Amin D
Skrev om N Trafikskola

Bästa trafikskola i hela nacka. De hjälpte mig steg för steg tills jag tog körkortet. Kan varmt rekommendera denna trafikskola.

Lykke P
Skrev om N Trafikskola

Jättebra trafikskola! Väldigt värt att ta körlektioner, gör MYCKET nytta! Gjorde såklart att jag faktiskt klarade min uppkörning på första försöket, men framförallt är de väldigt trevliga och gör så man känner sig trygg. Rekommenderar starkt!

Agneta E

Mycket proffsigt och pedagogiskt. Tack Robban, nu kan jag backa med släp! 😊

Per Axel E
Skrev om N Trafikskola

Superschyssta människor som alla jobbar för att man som elev ska kunna få kortet så smidigt som möjligt. Bra priser och smidiga att ha och göra med. Fick själv kortet på rekordtid tack vare superbra planering kring undervisningen av Husse körlärare.

Naser A
Skrev om N Trafikskola

Tack N trafikskola och särskilt tack Husse som är världens bästa lärare. Trevlig, tålmodigt och som bryr sig verkligen om alla elever. Tack Husse.

Oscar Anton Elias L
Skrev om N Trafikskola

Tack Husse för att du lärde mig köra mc. Grymt bra lärare som hjälper till och individ anpassar lärandet för varje elev. Kommer definitivt komma tillbaka när jag A kortet blir aktuellt.

Alexander Emil F
Skrev om N Trafikskola

Jag skulle vilja tacka N-trafikskola, Tack Micaela över ditt stöd samt tålamod. Tog lite tid men jag grejade det. Tack Micaela lycka till på det nya jobbet.

Dawid D
Skrev om N Trafikskola

Jag skulle vilja tacka N-trafikskola, men speciellt Husse som hade tålamod och stötte mig, Tack Husse

Ida V
Skrev om N Trafikskola

Mycket nöjd med mina mc lektioner med Husse. Han såg verkligen de här små avgörande detaljerna som gör så stor skillnad. Dessutom mycket trevligt och avslappnat bemötande. Trevlig, rolig och ett genuint intresse för att lära ut och skapa förutsättningar att klara uppkörningen. Vi ses på vägarna🏍️☀️ // Ida

Patric R
Skrev om N Trafikskola

Bästa trafikskolan! Nu har jag njutit av friheten att ha MC kort i en vecka. Underbart! Tack varje Husse! Jag har kört mycket MC större delen av mitt liv, men Husse lärde mig att köra korrekt och säkert, på ett mycket proffesionellt och vänligt sett. Kan verkligen rekommendera Husse till alla! Han är snäll, förstående och sjukt adaptiv i sitt sätt att lära ut så alla förstår och blir bättre! Vi syns på vägarna//Patric

Anton H
Skrev om N Trafikskola

Sjukt bra trafikskola! Bra bemötande från dag ett! Försöker inte att sälja massvis med lektioner utan ger dig ärliga bedömningar under resans gång! Kan varmt rekommendera till alla som vill ta MC-kort!

Peter G
Skrev om N Trafikskola

Hej Min son 16-årige son ENG (ackompanjerad av sin lärare) har just kört upp för lätt MC och lyckats med betyg godkänd. Många unga män ej klarar uppkörningen 1:a gången, här är förklaringen till att dom lyckades "tillsammans" i ett team. Husse har varit ansvarig för EGN's utbildning. Med en enastående energi har Husse tagit ENG genom utbildningen. Lära ut trafiksäkerhet och teknik kräver inte en sträng och avig lärare. Ett kamratligt, positivt och samtidigt seriöst förhållningssätt till sin elev inger trygghet och att...

Ruben Isak Olle M
Skrev om N Trafikskola

Husse min MC-lärare på trafikskolan har varit fantastisk! Han ger tydliga och konkreta instruktioner, vilket gör det enkelt att förstå vad som krävs för att klara uppkörningen. Dessutom skapar han ett vänskapligt och avslappnat band, vilket gör varje lektion både lärorik och rolig. Rekommenderar starkt

Anna Maria N
Skrev om N Trafikskola

Husse, tack för att du hjälpte min son att förverkliga sin dröm om A1 kort! Proffsig, vänlig, kompetent och personlig. Kan verkligen rekommendera Husse som mc-lärare. Tack och på återseende. Hälsningar en nöjd mamma

Tove Sigrid L
Skrev om N Trafikskola

Ska du ta Motorcykelkörkort, rekommenderar jag Husse! Provat andra körskolor, men Husse är guld! Han utgår ifrån individen, och inte hur andra lär sig bäst. Fungerar det inte för dig, så finns det fler strategier- och detta hjälper Husse dig med. Jag fick körkort efter första försöket, och jag har haft stora bekymmer med lagfarten innan han individanpassade detta. Du kommer alltid känna dig välkommen, med ett glatt hej! Väljer du inte N Trafikskola, går du miste om den bästa körskolläraren som finns!

Michael A
Skrev om N Trafikskola

Jag har träffat många lärare genom åren i en mängd olika sammanhang men jag har inte träffat någon som Husse tidigare. Husse har en helt unik förmåga att få sina elever att växa, något som jag både fått uppleva själv men även sett i hans interaktioner med andra. Han är tålmodig och lugn, berömmer dig för det du gör bra, ser vad du behöver förbättra, visar dig vägen och hjälper dig dit. Förutom att vara en enastående lärare så är han en väldigt bra människa. Trevlig, rolig, och genuin, en person som verkligen bryr sig om...

Liam Ozzy Zwi F
Skrev om N Trafikskola

Jag körde några gånger med Husse jätte bra lärare förklarade allt hur jag skulle göra och gav väldigt bra kritik o visste precis vad han skulle säga för att man skulle förstå vad han menade också rekommenderar starkt 😜💪

Elias D
Skrev om N Trafikskola

Tack så mycket N trafikskola, men speciellt trafiklärare Husse som hade tålamod och hjälpte mig att få MC kort. En väldigt pedagogisk lärare, enkel och tålamod! Tack för all stöd och hjälp husse!

Viggo A
Skrev om N Trafikskola

Husse är grym på att lära ut och skönaste läraren ja haft. Ger väldigt tydliga instruktioner och tips på hur man kan göra olika saker bättre. Gjorde hela processen lättare och roligare. Kan starkt rekommendera.

Jesper Andreas B
Skrev om N Trafikskola

Har hur mkt positivt som att säga om Husse som person. Sen hjälpte han mig även på ett väldigt professionellt sätt att ta mitt körkort. Började i april och grejade uppkörningen i juni, Husse var tydlig trevlig hjälpande o gav många bra tips! Tack än en gång 🙏

Karl Sacharias B
Skrev om N Trafikskola

Jag kan inte rekommendera denna trafikskola mer för mc körkort. Husse är en fantastisk lärare och är alltid rakt på sak. Han är en väldigt trevlig och skön grabb som verkligen bryr sig om en och att man klarar uppkörningen och tar korten. Han kunde svara på alla frågor jag ställde. Kan inte tacka honom tillräckligt för att han gjorde mig till den föraren jag är idag. Tack Husse❤️ // Sacharias

Robin Marcus Christoffer N

As grym MC lärare Hossein. Han har varit med sen nästan dag 1 då jag inte kunde köra och inte kunnat köra privat. Men efter tålamod och många timmar på körbanan och trafiken lyckades jag. Han bjuder mer än bara lektioner. Han ger humor och bygger många nya broar till elev till elev. Så man inte känner sig instängt. Bästa körskola lärare jag har haft Mvh Marcus N

Patrik Hans C

Bästa trafikskolan och bästa trafikläraren Husse!! 5 av 5 toasters 👍

Fredrik L
Skrev om N Trafikskola

Hjälpte mig att ta MC-kortet snabbt och effektivt på en sommar. Husse är grym som lärare. Rekommenderas starkt! //Fredrik

Emma P
Skrev om N Trafikskola

Rekommenderar N trafikskola starkt gick lektipner för mc hoss husse bäste läraren han är rolig förklarar allt så bra och gör att det är mycket lättare att förstå och lära sig manövrera mc skulle aldrig klarat mc kortet om det inte var för honom

Banfa J
Skrev om N Trafikskola

Jag fick tips om Husse av en nära vän till mig som hade kört med honom några år innan. Jag kollade upp N trafikskola och fick ett väldigt gott intryck. Jag ringde därefter upp Husse för ett första samtal och fick ett minst lika bra intryck av honom som person och handledare. Vi klickade direkt och allt kändes bra. Vi skissade upp en plan och satte igång så fort snön var borta. Jag har haft ett x antal lärare, handledare, chefer etc genom åren. Men jag har aldrig stött på någon med så god pedagogik som Husse besitter....

Amanda H
Skrev om N Trafikskola

Jag kan inte annat än att tacka Husse för min tid på N trafikskola! Hans lyhördhet och pedagogiska sätt att undervisa gör honom verkligen till en enastående instruktör. Husse är otroligt uppmärksam och anpassar sin undervisning efter varje elevs behov, vilket har gjort att jag har lärt mig otroligt mycket på väldigt kort tid. Han är både personlig och engagerad som får varje lektion att kännas skräddarsydd och motiverande. Tack vare Husse känner jag mig både trygg och självsäker på motorcykeln och kommer nu ha möjlighet att njuta av vad sommaren har att erbjuda på två hjul.

Shoeeb K
Skrev om N Trafikskola

Jag tog mitt mc kort igår en finn lördag morgon N trafikskola är en super bra skola väldigt seriöst jag har haft med husse att göra och jag kan starkt rekommendera denna kille han är verkligen proffs på alla sett!! Väldigt bra lärare blir som en vän!! Rekommenderas verkligen!! Tack igen husse❤️ //shoeeb

Sascha S
Skrev om N Trafikskola

Tack till N trafikskola, extra STORT tack till min lärare Husse. Han gav mig mycket bra tipps och trix. Mycket pedagogisk och duktig lärare. Tack vare Husse klarade jag uppkörningen på första försöket. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ /Sascha

Walid B
Skrev om N Trafikskola

Tackar ödmjukast N trafikskola och speciellt Husse. Husse har en utbildningsmetod som är väldigt givande, där han förklarar, visar och instruerar olika moment. Husse är väldigt duktig på att identifiera brister och hittar snabbt lösningen. Rekommenderar starkt N trafikskola och Husse.

Ilyas B
Skrev om N Trafikskola

Jag vill varmt rekommendera N-Trafikskola och särskilt min fantastiska körlärare, Husse. Idag tog jag mitt MC-körkort, och det är tack vare Husses enastående pedagogik och stöd. Husse är otroligt kunnig och har en fantastisk förmåga att göra även de svåraste momenten lättförståeliga. Hans tålamod, positiva inställning och uppmuntrande feedback gjorde varje lektion både lärorik och rolig. Husses passion för motorcyklar smittar av sig och motiverade mig att alltid göra mitt bästa. Om du funderar på att ta ditt MC-körkort,...

Julius E
Skrev om N Trafikskola

Jag tog kortet idag och skulle aldrig klara det utan Husse, när ja kom dit så tänkte jag att de skulle vara en vanlig MC lektion men det var det absolut inte! Jag fick skräddarsy och bestämma exakt vad jag ville träna på, sen såg Husse mina brister och lärde mig på ett roligt och pedagogiskt sätt! Skulle inte förvåna mig om han skulle kunna få en bebis till o klara mc uppkörningen🤣. Som sagt riktigt bra trafikskola men angagerad personal, perfekt! / Julius

Usman A
Skrev om N Trafikskola

Jag kan varmt rekommendera N Trafikskola för dig som vill ta A-körkort, särskilt med Husse som lärare. Husse är en fantastisk instruktör som verkligen vet hur man lär ut på ett sätt som är lätt att förstå. När jag började hade jag bara erfarenhet av att cykla och var ganska nervös över hur det skulle gå att köra motorcykel. Men Husse var tålmodig och pedagogisk, och såg till att jag hängde med från första lektionen. Under lektionerna skapar Husse en avslappnad och trevlig atmosfär, vilket gör att man känner sig trygg...

Alexander D
Skrev om N Trafikskola

Först och främst tack till dig Husse, världens schysstaste trafiklärare. N trafikskola gav mig starka grunder vilket i sin tur ledde till att jag lyckades klara min uppkörning på första försöket:) Husse du är bäst!

Ali A
Skrev om N Trafikskola

Jag kan starkt rekommendera den här trafikskolan för alla som vill ta motorcykelkörkort! Min erfarenhet har varit över förväntan, mycket tack vare min fantastiska lärare, Husse. Han har varit oerhört snäll och tålmodig under hela utbildningen. Med hans hjälp har jag inte bara lärt mig köra motorcykel på ett säkert och korrekt sätt, utan också fått ett stort självförtroende på vägen. Husse har en förmåga att förklara saker på ett enkelt och förståeligt sätt, vilket gjorde att varje lektion kändes givande och lärorik....

Alfred George L
Skrev om N Trafikskola

Jag hade en väldigt bra upplevelse med N trafikskola, inte bara har dom jätte vänliga instruktörer men och så har dom hjälpt mig till att klara A1provet på första försöket. Tack N trafikskola och tack Husse.

Grigori Borisovich G

Jag vill starkt rekommendera N Trafikskola. Ett stort tack till alla, jag kände mig trygg hela vägen från ett jättetrevligt bemötande i receptionen första dagen tills jag fått mitt MC kort. Ni är bäst!!! Ett särskilt och jättestrort TACK till Husse, min MC-lärare för allt stöd och all hjälp jag fått under min utbildning. Allt kändes professionellt och väl upplagt och ditt sätt att undervisa, din flexibilitet, din vilja att dina elever ska lyckas och allt ditt peppande på vägen gjorde att jag kan njuta av att köra min MC idag Än en gång - JÄTTESTORT TACK !!!!! :-) mvh // Grigori

Marwan Sameer Basheer A

Husse bästa tränare En underbar kille hjälpsam Rekommenderar starkt

Francisco D
Skrev om N Trafikskola

Jag vill verkligen tacka N Trafikskola för all hjälp och flexibilitet. STORT Tack till Husse för all stöd du gav mig under min utbildning. Tack vare din pedagogiska skicklighet och ditt engagemang lyckades jag ta mitt mc-kort! Du gjorde hela processen både lärorik och rolig, och jag kände mig alltid trygg på vägen. Din förmåga att förklara saker på ett tydligt och enkelt sätt gjorde att jag kunde bygga upp mitt självförtroende snabbt. Jag är så tacksam för att jag fick ha dig som lärare. Stort tack igen för allt...

Karl Leon U
Skrev om N Trafikskola

Klarade uppkörningen på första försöket tack vare den bästa läraren husse!

Eddie William Tom P
Skrev om N Trafikskola

Bästa läraren någonsin. Skön som fan, tydlig o envis!

Malin N
Skrev om N Trafikskola

Jag kan varmt rekommendera N trafikskola och Husse. Klarade mitt A kort på första försöket tack vare en fantastisk pedagogisk o peppande lärare/Husse samt hur väl man har lagt upp det förberedande körpaketet så jag var förberedd. Är så otroligt tacksam för allt. Ni är bäst ❤

Ludvig J
Skrev om N Trafikskola

Tog både bil och mc kort med skolan och fick allt stöd jag någon någonsin skulle behöva! Jag körde bil med alla lärare på skolan (mest Therese) och alla är superpedagogiska och drivna! Superbra utbildning inför provet och framtida körning Körde motorcykel med Husse och hade superkul - den roligaste resan jag gjort i mitt liv. Han är den mest pedagogiska och kunniga personen jag träffat. Han är superengagerad i sina elever och lär sig känna dem inte bara på ytan, något som gör varje lektion extra rolig och hjälper mot kortet!

William W
Skrev om N Trafikskola

Är väldigt nöjd med N trafikskola. Har i stort sätt bara övningskört min MC-åkning med trafikskolan och varit beroende av denna för att ta körkortet. Min upplevelse under denna övningskörning har varit mycket positiv. Har haft Husse som min handledare från start till slut, och detta har rullat på så snabbt det gått då han ansträngt sig mycket för att få fram tider utifrån mitt schema och hjälpt lösa uppkörningen mycket smidigt och på kort varsel. Gällande övningskörningen har Husse som lärare varit mycket pedagogisk...

Andrée W
Skrev om N Trafikskola

Jag och en vän hade bestämt oss för att ta Mc körkort iår. Efter att ha kollat runt lite så hamnade vi hos N trafikskola, tack vare fina kommentarer om trafikskolan och framförallt Husse. Vi kontaktades av Husse och la upp en plan för att säkra vårt körkort till Maj, sagt och gjort så har vi nu våra Mc kort och vi har verkligen Husse att tacka för detta. Extremt positiv och pedagogisk person som har det där lilla extra, känns mer som än vän än lärare! Tack för allt, vi ses på vägarna ! Mvh Andrée

Lars Markus W
Skrev om N Trafikskola

Tog precis A kort och upplevelsen med N Trafikskola har varit enastående från start till slut. Husse är helt fantastisk! En mer pedagogisk och engagerad lärare har jag nog aldrig stött på, oavsett kategori och han är verkligen med en från start till mål. Oavsett vilken nivå du är på ger han dig relevant input och förklarar och visar varför man ska göra på ett visst sätt så att man verkligen tar till sig kunskapen. Lektionerna med Husse genomsyras mer av glädje än av press vilket gör att du slappnar av och inte låser dig...