Nanovia Badrumsvård AB

12 omdömen om Nanovia Badrumsvård AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lennart A
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Vi blev mycket väl bemötta av representanter för Nanovia Badrumsvård AB vid en mässan i Smedjebacken, där visade man hur Nano-behandling fungerar i praktiken. Först gjordes ett hembesök av deras försäljare där vi gick igenom vad som skulle göras och vi tecknade avtal med företaget. Vid behandlingen gjordes först en djuprengöring av badrummet med mycket bra resultat som väl mötte våra förväntningar. Därefter gjordes själva behandlingen med Nano-partiklar. Resultatet ser mycket bra ut.

Kicki B
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Jättenöjd med jobb bemötande , plikttrogna och noga , kan varmt rekommendera dem !

Karin G
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Blev väldigt fint efter behandlingen. Blir spännande se hur det ser ut efter ett år. Besvikelsen blev att i ”sanitet och kranar” ingick inte badkaret och dess kranar i behandlingen.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Vad roligt att höra att ni tycker att det blev fint – det värmer verkligen att höra. Vi ber självklart om ursäkt för missförståndet i ert fall och uppskattar er förståelse. Vi önskar er en riktigt fin sommar och ni är varmt välkomna att höra av er till oss igen i framtiden 😊

Lasse P
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Trevligt företag med professionella killar som fixade toa- och duschrummet på 3 dagar. Vi är nöjda med resultatet på ytskiktet och renoveringen av golvfogarna. Städning blev betydligt enklare och snabbare.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att ni är nöjda med både resultatet och hur smidigt arbetet gick. Våra killar uppskattar verkligen era ord om professionalismen och att ni märker skillnad både i utseende och städning efter renoveringen. Tack för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen i framtiden! Mvh. Christoffer

Bo N
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Installationen/åtgärden gjordes enl min bedömning perfekt! Återstår att se hur det ser ut efter ett tag?

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Det ska bli roligt att höra hur ni upplever det enklare underhållet framöver. Mvh. Christoffer

Timo L
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Mycket professionellt företag. Både försäljaren och hantverkaren skötte sitt arbete mycket bra. Jag beställde nya fogar och rengöring i duschrummet samt enbart rengöring i övriga våtutrymmen. Allt blev toppenbra. Detta företag kan jag lugnt rekommendera till andra.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack för dom fina orden Timo! Det var verkligen roligt att få hjälpa er, och extra kul att höra att ni är så nöjda med resultatet! Vart välkomna att höra av er i framtiden. Mvh. Christoffer

Johan Å
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Mycket snyggt blev det. Trevliga!

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack för fint omdöme, det var roligt at få hjälpa er och tack för förtroendet. Ni är varmt välkommen att höra av er i framtiden. Mvh. Christoffer

Pekka L
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Vi är supernöjda med både servicen och slutresultatet. Hembesöket var proffsigt och smidigt, och vi fick en tydlig offert direkt. Slutresultatet lever verkligen upp till våra förväntningar – vattnet rinner av fint och badrummet är nu mycket lätt att hålla rent. Vi rekommenderar varmt Nanovia Badrumsvård till andra.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack så mycket för dom fina orden! Vi är väldigt glada att ni upplevde allting så bra. Njut av en enklare vardag! Varmt välkomna att höra av er i framtiden. Mvh. Christoffer

Helena B
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Ett fantastiskt bra resultat. Trodde inte att all kalk skulle försvinna, men det gjorde det. Duschdörrarna blev som nya. Kakel och klinkers blänker. Istället för att renovera hela badrummet så blev det som nytt när Nanovia varit hos oss. Rekommenderar dem varmt.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Stort tack Helena för dom fina orden! Vi är väldigt glada att höra att du blev så nöjd med resultatet. Precis så vill vi att det ska kännas efter vår behandling. Tack för rekommendationen och varmt välkommen att kontakta oss igen i framtiden. Mvh. Jimmy

Marina G
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Mycket nöjd ser ut som nytt. .

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med resultatet och att badrummet känns som nytt igen. Mvh. Jimmy

Monika B
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Trevliga och duktiga. Kan dock inte uttala mig om hållbarheten av behandlingen efter en vecka. Men hittills är det fint och bra.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Tack Monika för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva! Vad roligt att du är nöjd med resultatet hittills. Våra behandlingar är framtagna för att ge ett långvarigt skydd. Mvh. Jimmy

Felix L
Skrev om Nanovia Badrumsvård AB

Badrummet blev som nytt och vattnet rinner av som en nypolerad bil. Kompetenta och duktiga killar som hanterade allt perfekt från start till mål. Snabbt gick det också så vi behövde ej lida av att vara utan badrum en längre tid.

Svar från Nanovia Badrumsvård AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt allt gick från start till mål. Vår ambition är att alla våra kunder ska bli lika nöjda. Tack för förtroendet!