NBOS AB

NBOS AB

www.instagram.com
  • Badge2024
5.0

Välkommen till NBOS AB! Vi är en mindre byggfirma i Kalmar med mycket goda referenser från tidigare uppdragsgivare. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att utföra de flesta tjänster inom bygg och renovering. Vi renoverar bland annat kök och badrum, lägger golv och platsbygger möbler. Vi bygger även nytt och bygger...

11 omdömen om NBOS AB

Sedan starten hos Reco 2024

Andreas P
Skrev om NBOS AB

Kompetent personal med stort kundfokus. Skulle rekommendera NBOS till alla som funderar på att renovera/bygga nytt.

Marika W
Skrev om NBOS AB

Mycket noggrann och duktig! Man kan verkligen lita på Gustav. Har anlitat Gustav många gånger och vi är så nöjda med hans arbete.

Emil S
Skrev om NBOS AB

Vi blev väldigt proffsigt bemötta utav NBOS AB, han förstod direkt hur vi ville ha det och det blev som vi hade tänkt i slutskedet. Han tog stort ansvar för att hålla det han lovade både med tider och resultatet. Tjänsten vi köpte var renovering utav 2st badrum. Vi är så pass nöjda att vi redan har ett nytt jobb som vi vill ha hjälp med.

Mats W
Skrev om NBOS AB

Professionell, trevlig, kunnig, kommer på överenskommen tid.om inte hör han av sig. Kan varmt rekommendera NBOS AB

Henrik R
Skrev om NBOS AB

Vi blev bemötta på ett professionellt sätt från första till sista kontakt. Våra förväntningar var att få fönster och altandörrar bytta och det gjordes snabbt och noggrant. Kan varmt rekommendera NBOS för andra!

Erik L
Skrev om NBOS AB

Jag blev trevligt bemött och kunde beskriva vad jag ville ha hjälp med. Det handlade om att byta och måla fasad på huset. NBOS AB och jag hade en pågående dialog under hela projektet där mina önskemål togs upp. Som alltid tillkommer ofta saker under resans gång men det löstes på ett mycket tillfredställande vis. NBOS var huvudentreprenör och skötte det hela på ett mycket bra vis. Förväntningarna uppfylldes med råge.

Kristina B
Skrev om NBOS AB

Otroligt kompetenta och hjälpsamma i alla kontakter! Dessutom lämnar de offerter som stämmer på jobben, inga oförutsedda tillägg. Bra förslag på förbättringar och yrkeskunnighet. Vi är mycket nöjda och återkommer för fler jobb om/när det är aktuellt.

Elin L
Skrev om NBOS AB

Helt otroligt skickliga på sitt hantverk. Har även öga för estetik och fantastiskt trevliga och enkla att ha med att göra. Vi är så nöjda med deras arbete och vill aldrig anlita någon annan.

Thomas L
Skrev om NBOS AB

Håller vad de lovar, bra utförda jobb till rätt pris, mycket nöjd.

Rolf F
Skrev om NBOS AB

Bra kunnig, trevlig personal. Mycket välgjort jobb med bra tips till lösningar. Renoveringar hos oss som , fönsterbyte, nytt superfint badrum samt lite utomhusjobb.

Mikael S
Skrev om NBOS AB

Jag rekommenderar varmt dem till alla som söker pålitliga och kvalificerade snickare!