Bra kundbemötande och trevlig personal. Bilen blir ren och fin.
NK Bilvård i Västerås
NK Bilvård har varit aktiva i 3 år och fortsätter att ge Västerås invånare och omgivande områden högkvalitativ däckservice och rekond till rimliga priser. Vi värdesätter långvariga kundrelationer och kundnöjdhet, hos oss får du bilvård i världsklass till ett överkomligt pris. KVALITET Vi tillhandahåller avancerade biltjänster...
27 omdömen om NK Bilvård i Västerås
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Väldigt smidigt att dom hämtar och lämnar våra bilar. På så sätt så kan vi hålla bra service till våra kunder hela tiden utan att tappa personal.
Service i världsklass. Magisk resultat
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Myket bra bemötande och mycket bra resultat av städningen av bilen. Mycket nöjd både min man och jag. Kanonbra
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Jättetrevligt bemötande och professionellt resultat på bilen. Grymt jobbat!!!
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Allt är toppen med NK Bilvård! Från kundbemötande till utförande och pris!
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Trevlig personal,och bra jobb och snabb leverans samt tillmötesgående
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Jag köpte rekonditionering av bilen. Helt underbart, bilen som nästan ny. Kan inte bli bättre. Mycket trevlig personal dessutom. Rekommenderar dem till alla jag känner.
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Jätte bra bemötande, trevlig personal. Hade höga förväntningar, de gjorde ett super bra jobb. Det enda jag kan påpeka på är att de bara polerade under handtaget på ena sidan samt insidan av glastaket inte va gjort. En bra firma kan verkligen rekommendera dem. Gjorde en hel rekond 👍👍
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Väldigt bra bemötande och väldigt skämtsamma och roliga. Väldigt bra kvalité och noggranna. Jag körde invändig och utvändig tvätt och det blev strålande! Rekommenderar starkt!!
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Fick bilen rengjord utvändigt (inkl borttagning av asfalt) och invändigt. Mycket nöjd. Trevligt bemötande också! /Birgitta O.
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Bra .ren bil blev mycket bra tvätt.
Bästa bilvård!!! Toppen!!
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Bemötande tillmötesgående. Då det blev svårt i kommunikationen pga språket löste arbetaren i butiken det med att ringa chefen som jag pratade med direkt. Slutresultatet u.a Köpte in och ut tvätt.
Jag blev väl bemött av personalen. De gjorde ett väldigt bra jobb. Jag kan starkt rekommendera NK Bilvård till andra.
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Riktigt duktiga och mycket trevlig personal
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
NK Bilvård levererar professionell och snabb service och utför arbetet till vår fulla belåtenhet. Rekommenderar NK Bilvård till alla företag och privatpersoner som är i behov utav tvätt och rekond utav fordon
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Super bra super nöjd bra bemötande och trevliga personal
Bästa stället i Västerås Bra bemötande Bra utfört jobb
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Tvättt utvändigt och invändigt Bilen blev jätte fin, super nöjd
Tusen tack för de fina orden. Tillsammans växer vi
Bra och personligt bemött. Förväntar mig en ren och fin bil i retur och NK Bilvård levererar alltid det. Väldigt bra servicenivå som ligger utöver det vanliga och vad man kan förvänta sig. Dom löser ev. problem på ett smidigt sätt Jag lämnar alla mina fordon till dom för in och utvändig tvätt samt lackbehandlingar.
Väldigt bra bemötande och fantastiska jobb , Vi tvättar alla våran bilar där. Bra pris + Bra jobb = Super nöjd!
Tusen tack för de fina orden vi växer med er
Superbra riktigt duktiga och riktigt trevliga vart jättejättenöjd
Tusen tack för de fina orden vi växer med er
Vänligt och proffsigt bemötande. Lätt att få en passande tid. Biltvättningen sköter de med professionellt resultat. Mycket nöjd.
Mycket bra service och bra resultat
Tusen tack för de fina orden vi växer med er
Trevligt och proffsigt. De tog in min bil direkt samma dag som jag kom tilll dem. Jag ville ha in och utvändig tvätt och ficj det till bra pris.
Tusen tack för de fina orden vi växer med er
Super bra och snabb service, varmt bemötande, super kvalitet.