Nöjd Städ och Puts

Nöjd Städ och Puts

nojdstad.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Nöjd Städ och Puts är ett städföretag i Kronobergs län som levererar professionella, skräddarsydda städtjänster! Vi städar allt från mindre bostäder till större kontor och har ett öga för detaljer. När du anlitar oss får du mer tid över till annat och ett rent hem som du kan trivas i. Våra tjänster inkluderar både vanlig hemstädning...

92 omdömen om Nöjd Städ och Puts

Sedan starten hos Reco 2024

Grazyna R
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Supertrevliga personer som var här och gjorde en storstädning. Lägenheten blev som ny efteråt och vi är så nöjda 🩷

Dagny B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Trevliga killar, snabba och noggranna i sitt arbete med att putsa fönster

Jaber A

Highly recommended. Excellent service

Svar från Nöjd Städ och Puts

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you had an excellent experience with us. Looking forward to serving you again!

Carola H
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Trevligt bemötande o noggrant städat, golven blev så fina.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med resultatet. Välkommen igen!

Sebastian W
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Vi anlitade dom för flyttstädning och är mycket nöjda med resultatet! De var professionella, noggranna och trevliga att ha att göra med. Vid besiktningen fanns inga anmärkningar, Rekommenderas varmt!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med vår service. Varmt välkomna igen!

Karl J
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Bokade hemstäd och möttes av mycket trevlig och tillmötesgående personal. Bra pris. Det mesta bra städat men missade/fick ej bort allt kalk på duschväggar och blandare.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service och prisnivå. Vi tar till oss din kommentar om kalken och ser över hur vi kan förbättra det till nästa gång. Hör gärna av dig om det är något vi kan åtgärda – vi vill att du ska vara helt nöjd! 😊

Justyna L
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Var mycket nöjd med tjänsten. Mycket snabb svarstid, mycket grundligt jobb, pålitlig service, jag hade inga problem vid inspektionen. Skulle definitivt rekommendera.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din fina feedback! Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du är nöjd. Välkommen igen!

Svante S
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Inget krångel och besiktningen godkänd

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din recension! Vi är glada att allt gick smidigt och att besiktningen godkändes. Välkommen åter!

Pia N
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Bra bemötande. Tar för givet att det har städat bra. Mycket bra tjänst att det är med på slut besiktningen och överlämnar alla nycklar. Önskar att det kan skicka en bekräftelse på mail när uppdraget är klart och godkänt (slutbesiktning) av bostadsbolaget.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst. Vi tar med oss din önskan om bekräftelse via mail och uppskattar ditt förslag! 😊

Anna Fiona E
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Enkla och smidiga att ha och göra med.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det och är glada att du är nöjd! 😊

Zimone B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Väldigt trevliga och gjorde ett toppenjobb

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd! 😊✨

Papiya B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

My home inspection ran smoothly and the inspector was very pleased with the cleaning. Brilliant Job from Nöjd Städ team. Highly recommended.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Thank you for your kind words! We're delighted to hear everything went smoothly. Your recommendation means a lot to us! 😊👏

Daniel W
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Punktliga, bra bemötande och utmärkt städning!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar dina ord och är glada att du är nöjd! 😊

Nina H
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Lätt och smidigt att boka. Företaget städade och skötte även deltagande vid besiktning av lägenhet samt överlämning av nycklar till hyresbolag. Jag behövde inte närvara vilket var skönt då jag flyttat till en annan stad. Lägenheten gick igenom besiktningen utan anmärkning. Stort tack!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde underlätta flytten för dig. Lycka till i din nya stad! 🌟

Ana C

Jag är nöjd om Städning. Jag Rekommenderar Dom Och Mycket Snäll

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för din fina rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med städningen och servicen. 😊

Nuhuman A
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Fantastisk städservice! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jag är otroligt nöjd med Nöjd Städ och Puts. De var professionella, noggranna och pålitliga. Det var skinande rent, och de har verkligen öga för detaljer. Personalen var trevlig och flexibel, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera Nöjd Städ och Puts till alla som söker en pålitlig och högkvalitativ städtjänst! Tack för ett fantastiskt jobb! 🫡

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för dina fantastiska ord! Vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Agust E
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Köpte 3:a campus städ Trevligt bemötande och effektivt städande. Besiktningen gick igenom utan problem.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att allt gick bra och att du är nöjd med vår service!

Kevin E
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Använde mig av Nöjd städ och puts då de var billigast. Det visade sig även att de var sjukt trevliga och noga då besiktning gick igenom utan problem.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både priset och resultatet!

Sara B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Toppen, bra service och besiktningen blev godkänd utan problem efter flyttstädet!😊

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket! Härligt att höra att allt gick smidigt! 😊

Rosill A
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Trevlig och vänlig personal, jobbar bra

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket! Vi är glada att höra det!

Elin G
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Tillmötesgående, duktiga, inget dåligt att säga

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket, uppskattar verkligen det!

Sarmad T
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Här är ett förslag på en recension på svenska: Jag är otroligt nöjd med tjänsten jag fick av Nöjd Städ och Puts! Från första kontakt blev jag bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Teamet var lyhörda för mina behov och önskemål, vilket gjorde hela processen enkel och smidig. Jag hade höga förväntningar på en flyttstädning, och Nöjd Städ och Puts överträffade dem på alla sätt. De var noggranna, effektiva och uppmärksamma på detaljer, vilket resulterade i ett hem som såg helt skinande ut när de var klara....

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är så nöjd och att vi kunde överträffa dina förväntningar. Tack för din rekommendation, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen! 😊✨

Iulia-Silvia V
Skrev om Nöjd Städ och Puts

I was very happy with everything. It was very easy to get a booking and everyone was very nice and they always reached out to make sure eveything is alright. Great service!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear you had such a positive experience with our team. Your satisfaction means everything to us! 😊✨

Alma I
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Trevligt bemötande och noga städat! Kan starkt rekommendera denna städfirma.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din rekommendation och fina ord! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen. 🌟😊

Zilan B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Bokade flyttstäd, rekommenderar 10/10 och min besiktning blev godkänd!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd och att besiktningen gick smidigt. Lycka till i ditt nya hem! 😊🚛✨

Annie K
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Duktiga på att städa. Dock var det några småmissar och de kom 5 min försent.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du är nöjd med vårt städarbete och ber om ursäkt för småmissarna och förseningen. Vi tar det till oss för att bli ännu bättre framöver. 😊

Niclas J
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Väldigt professionella och tillmötesgående om särskilda önskemål. Jätte nöjd med städet. De är punktliga och noggranna. Har dem varannan vecka.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. 🌟

Sandun W
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Jag anlitade nyligen Nöjd Städ och Puts i Växjö och är otroligt nöjd med deras arbete. Teamet var professionellt, snabbt, pålitligt och mycket vänligt. De lyssnade på mina önskemål och var flexibla för att möta mina behov. De är inte bara det mest prisvärda städföretaget i Växjö, utan även det bästa när det gäller kvalitet. Jag rekommenderar varmt Nöjd Städ och Puts till alla som behöver städtjänster—oavsett om det gäller hem, kontor eller andra utrymmen. De förtjänar verkligen att uppmärksammas för sin enastående service!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det betyder mycket för oss att höra hur nöjd du är med vårt arbete och vår service!

Annabella A
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Supernöjd! Besiktningen blev godkänd på 15 min och Nöjd städ & Puts gjorde en bra service. Prisvärt för studenter:)

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att du är supernöjd och att allt gick smidigt. Lycka till med studierna!

Thomas M
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Svarade snabbt och fixade en bra städning med kort varsel

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med kort varsel. Välkommen tillbaka!

Leo A
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Very professional and excellent service I recommend to everyone who’s looking for a cleaning service

Svar från Nöjd Städ och Puts

Thank you for your kind words and recommendation! We're delighted you were happy with our service.

Victor R
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Bra service när vi beställde flyttstädning, besiktningen gick igenom utan problem och Nöjd Städ närvarade under besiktningen.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din fina feedback! Vi är glada att allt gick smidigt och att du är nöjd med vår service. Lycka till i ditt nya hem!

Filippa K

Bra och enkelt! Fint städat. Jag är jättenöjd

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada att du är jättenöjd. Välkommen åter!

Carl-Arne D
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Jag är nöjd med både städresultaten och personerna som utförde arbetet

Svar från Nöjd Städ och Puts

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och vårt team. Välkommen tillbaka!

Tuyet M
Skrev om Nöjd Städ och Puts

(I speak English) This company is excellent. They help me cleaning for move-out student apartment and also inspection. If you are looking for move-out company in Växjö, don't hesitate to get in touch with them. Very helpful, very friendly.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Thank you for your kind words! We're glad we could assist with your move-out cleaning and inspection. Always here to help!

Robin J
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Vi hade storstädning av hela huset, vilket var effektivt och bra! De missade att ta diskmaskinen och mikron, men kom redan dagen efter och ordnade det också! Väldigt måna om att kunden ska bli nöjd :)

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med städningen och att vi kunde lösa det som missades snabbt. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda!

Felicia S
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Vi blev bemötta väldigt bra. Trevliga personer. Vi hade förväntningarna att flyttstädet skulle bli godkänt på besiktning, vilket det blev. Väldigt nöjda över resultatet. Vi köpte flyttstäd 2 rok. Bra priser och mycket bra städat.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni blev nöjda med flyttstädningen och att allt gick bra på besiktningen. Välkomna åter!

Barbro L
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Jag blev bra bemött och dom kom på exakt tid som vi bestämt. Allt blev som jag förväntat mej alla fönster blev skinande rena och dessutom snabbt jobbat.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och servicen. Hoppas att vi får hjälpa dig igen i framtiden!

Sebastian C
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Otroligt skickliga och noggranna!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar det verkligen!!

Caroline E
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Snabba vid bokning, snabba vid fönsterputs och de gjorde ett riktigt bra jobb. Kommer boka igen!

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för ditt fina omdöme! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 😊

Alexander B
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Mycket bra städning och trevlig personal

Tack! Det gläder oss att höra! 😊

Farzad L
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Mycket bra service. Allt var bra

Tack så mycket! Kul att du är nöjd! 😊

Marinette Ingrid Catarina D
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Riktigt bra fönsterputs 🤩 samt trevliga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera. Marinette

Svar från Nöjd Städ och Puts

Stort tack, Marinette! 😊 Vi är så glada att du är nöjd med vår fönsterputs och service. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. 🤩

Jennie L
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Jätteduktiga på fönsterputs. Flexibla och prisvärda.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för din fina feedback! 😊 Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Marie L
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Köpte städning av lägenhet. Vänligt bemötande, flexibel diskussion om upplägg för städuppdraget och fint städat.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack så mycket för din recension! 😊 Varmt välkommen att höra av dig igen!

Birgitta F
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Mycket trevliga duktiga att putsa fönster

Svar från Nöjd Städ och Puts

Stort tack för din fina recension! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både vårt bemötande och resultatet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Elin C
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Smidigt,enkla att ha göra med, fina rena fönster

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din fina recension! 😊 Härligt att du är nöjd med både processen och resultatet!

Anna T
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Trevligt bemötande och väldigt noga att kunden ska vara nöjd ☺️

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din härliga feedback! 😊 Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda och väl omhändertagna!

Josefine U
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Kom hem till så fint putsade fönster! Rekommenderas varmt :)

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din fina recension! 😊 Så kul att du är nöjd – varmt välkommen igen!

Marisol C
Skrev om Nöjd Städ och Puts

Skabb återkoppling när jag kontaktade de samt kanon bra servie samt väldigt trevliga och ordningsamma. Kommer absolut anlita de igen.

Svar från Nöjd Städ och Puts

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen!