Jag kan inte tilldela Nor-Lyx något annat än högsta betyg. Jag beställde ett vapenskåp (med diverse tillval och tillbehör). Vid leveransen upptäcktes tyvärr ett estetiskt tillval som jag inte önskat vid beställning. Jag förstod att det var ett återkommande önskemål från en del kunder så mitt skåp hade troligen (felaktigt) fått samma tillval i farten bland snarlika beställningar. Då hörde jag av mig till Nor-Lyx angående detta. Nor-Lyx var därefter snabba, professionella och enormt lösningsorienterade eftersom de förstod... att tillvalet inte var beställt. Ett nytt specialbeställt skåp tillverkades (på mycket kort varsel, ungefär 10 arbetsdagar) och levererades i samband med att de hämtade det första skåpet. Samtidigt fick jag några extra tillbehör till skåpet som kompensation (vilket de noga stämde av att jag kände mig nöjd med) för väntetiden. Skåpet är robust, snyggt och fungerar toppen. Jag jämförde en del skåp innan beställning och ångrar mig inte en sekund att jag valde Nor-Lyx. Denna typ av engagemang och kundservice gör mig till en återkommande kund om jag skulle behöva ett nytt skåp i framtiden. Bästa betyg, definitivt.