Fick hjälp med att flytta mitt bohag från Fiskebäck till Frölunda. Jag önskar att jag kunde ge mer än 5/5. Christian och David var helt underbara och gjorde min stressfulla dag mycket lättare. Noggranna, varsamma och med lätta steg löste dom alla mina problem längs vägen. Tusen tack för hjälpen!
Nordiska Flyttkompaniet
Nordiska Flyttkompaniet AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten. Med vår mångåriga erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på organisation och medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige. All vår personal...
572 omdömen om Nordiska Flyttkompaniet
Sedan starten hos Reco 2019
En väldigt bra flytt som gick otroligt smidigt alla problem löste de små som stora, supertrevliga och noggranna flyttkillar. Nästa gång ja flyttar använder ja samma flyttfirma. /Peter
Bokade Nordiska Flyttkompaniet för full packning, flytt och magasinering för leverans till min nya adress och detta måste vara i särklass bästa flyttfirman jag någonsin anlitat! Allt mitt bohag hanterades varsamt utan skador och av flyttkillar som verkar ha jobbat länge tillsammans med glimten i ögat : ) Glada, flitiga, snabba och samtidigt med stor respekt för mina tillhörigheter! Kan å mitt varmaste rekommendera firman till alla som vill ha proffshjälp med flytten 💪 Återkommer till er även nästa gång! 👍🏻💪
Absolut sämst på att ersätta saker de har slagit sönder vid flytten! Har fortfarande inte fått ersättning eller lagat de saker, som gick sönder. Snart 5 månader har gått sedan flytten !!!!
Hej Elisabeth, Tack för din recension. Väldigt tråkigt omdöme att få tycker vi som inte stämmer enligt din text. Med anledning av detta kommer vi besvara detta enligt nedan: Olyckligtvis skedde en skada (spricka) på en liten spegel från Chili (509kr nypris) som vår flyttpersonal omgående notifierade dig om på flyttdagen och som vi omedelbart tog ansvar för. För denne krävde du en ersättning om 2,899kr. Ett ersättningsanspråk som inte stämde med varans värde. Vi åkte omgående in med spegeln till en välrekommenderad...
Toppenbetyg! Supertrevliga och hjälpsamma killar. Allt flöt på snabbt och smidigt! Kunde inte fått bättre hjälp! Rekommenderar starkt! Fick hjälp med kort varsel dessutom utan problem. Har inga negativa kommentarer. Bara gott!
Allt sköttes mycket proffsigt! Bra kommunikation och återkoppling på frågor & själva flyttdagen gick smidigt & lätt. Som sig bör , då man vill anlita en flyttfirma. Nöjd !
Vi har anlitat Nordiska Flyttkompaniet för bohagsflytt mellan Göteborg och Stockholm vid två tillfällen. Från första kontakt till slutfört uppdrag var de trevliga, tillmötesgående och tydliga i sin kommunikation. De var i tid och genomförde uppdraget på ett tryggt, effektivt och välplanerat sätt. De hanterade ömtåliga och tunga saker varsamt. Vi rekommenderar starkt Nordiska flyttkompaniet för de som värdesätter högkvalitativa flyttjänster såväl som ett trevligt maner. /Henrik S
Jag hyrde Nordiska Flyttkompaniet för att flytta en från en lägenhet till en annan. De flyttade en hela bohsget utan några skador eller problem trots en del knepiga manövrar som behövdes för att få in och ut en del otympliga möbler. Kändes som säkra händer att lämna flytten till. Alla hade ett trevligt och professionellt bemötande. Om jag skulle ha någon kritik är det att de möjligen skulle kunna vara tydligare i sin kommunikation när vi gjorde bokningen. Även här var det ett bra och professionellt bemötande men jag...
Vi köpte bärtjänst av Nordiska Flyttkompaniet när vi installerade ett STI gym på Herrljunga El. Vi hade inte klarat detta utan dessa goa gubbar, Trappan upp till gymmet hade en trettiograders lutning men det var inget som störde dom här gubbarna. Vi på STI Fitness är kanon nöjda med servicen.
Super trevliga killar och effektiva. Vi köpte bärhjälp vid installation av gym utrustning som skulle upp för en trappa till andra våning.
Vi är mycket nöjda med både bemötande inför flyttdagen och den flytthjälp vi fick från personalen, som gjorde en strålande insats med att flytta alla våra tunga saker.
Det var bra smidigt och enkla att ha att göra med
Fick väldigt bra och effektiv hjälp med att flytta mitt akvarium som är både tungt och ömtåligt. Professionellt hanterat helt utan några skador eller anmärkningar tack vare två stadiga och trevliga anställda från Nordiska Flyttkompaniet. Rekommenderar👍
Snabbt, noggrant och trevligt!
Flyttade från Jönköping till Göteborg. Det var inga problem att lämna Jönköping-nyckeln vid deras kontor några dagar innan flytten, och sen ta emot i Göteborg. Allt som skulle med var med, och allt som skulle lämnas kvar var kvar. Inga konstigheter. Porslin, glas och elektronik var ordentligt skyddat, samtidigt som det inte var en massa halvfulla lådor. Trevliga flyttgubbar och bra kundtjänst. Bra kommunikation under själva flytten även fast vi var i olika städer. Om någon ber om flytthjälp i framtiden kommer jag definitivt bara hänvisa dem hit!
De kom o levererade kartonger och packmaterial på utsatt tid o datum. De kom och hämtade alla grejer på utsatt tid. De lagrade alla våra saker under tre månader. De levererade på utsatt tid. Allt var helt precis som vi hade lämnat det. Är därmed helt nöjd med leveransen.
Jag anlitade Nordiska Flyttkompaniet för min senaste flytt och jag är otroligt nöjd med deras tjänster! Från början till slut överträffade de alla mina förväntningar. Arbetarna var inte bara extremt snabba och effektiva, utan också oerhört trevliga och tillmötesgående. De hanterade mina ägodelar med största omsorg och professionalism, och det märktes att de verkligen bryr sig om att göra ett bra jobb. Trots att jag hade en del tunga och svårhanterliga möbler, klarade de av flytten utan minsta problem. De var dessutom...
Nordiska Flyttkompaniet kan jag varmt rekommendera. Har upplevt att de bryr sig om att jag är nöjd. Vid själva flytten hade jag mindre barn hemma där ”killarna” stannade upp och gav 1 minut. Ovärderligt, allt blir tryggt och bra. Magasinerade även en hel del där en stor växt kom tillbaka med nya skott.. säger väl allt!! Stort tack.
Från första kontakten kände jag mig trygg med servicen, som om jag kunde boka och glömma allt tills att tiden kom att flytta. På flyttdagen var personalen proffsig, flexibel, hjälpsam och i tid. Önskar jag kunde ge mer än 5 stjärnor för det förtjänar dem.
Vi har under ett par års tid haft förmånen att få utföra flyttstädningar åt Nordiska Flyttkompaniets kunder. Man får alltid ett proffsigt , kunnigt och trevligt bemötande från alla man kommer i kontakt med. Uppstår det problem på vägen så löser man dem på bästa sätt för både kund och underleverantör. Genom sitt kunnande i både flytt och städ kan de varmt rekommenderas// Eva
Jag var så lycklig. Underbar hjälp av Maja att löste min problem så fort.Tevlig personal genomgående. Bästa flytten jag någonsin varit med om. Flyttkillarna kom på morgonen tömde lägenheten och förråd och kom hit till mitt nya boende bar in allt till dess rätta plats. Tog med sig mina nycklar och lämnade över dom till städet. Nästa dag kom flyttstäd och gjorde ett perfekt städ som också blev godkänt på alla sätt. Jag hade väldigt bråttom iväg. Men utan några problem löstes allt på två dagar. Tusen tack till alla berörda på Nordiska Flytt Kompaniet 🙏
Hej Lotta 🙂 Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du kommer att trivas bra i din nya bostad 🙂 Flyttkillarna hälsar så gott tillbaka till dig och tackar för ett fint samarbete. Vi hoppas att du återkommer till oss i framtiden om du önskar vår hjälp, du är ALLTID varmt välkommen 🙂 Bästa hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB med personal
I had a great moving experience with Nordiskq Flyttkompqmiet. I had a bit of a complicated move with my things needing to be in storage for a short time. Nordiska Flyttkompaniet handled it smoothly and were very professional. They were very understanding and flexible. I would highly recommend them as a moving company and if I have to move again they will be my go to moving company. It was a great experience even thou moving is never fun, they made the move go very smoothly.
Hi Leilani😀 We appreciate your nice review and hope you have a wonderful weekend. We were treated to lovely weather and the boys thank us for a great collaboration, both out on the islands and in Stockholm. Should you ever move again, you know where we are. 😀 Best Regards Your partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Fantastisk inga problem dem löser allt😀bra service.
Hej Linda 😀 Tack för din feedback och hoppas du får njuta av solen i helgen. Vi vill passa på att tacka dig så mycket för ett trevligt bemötande och bra kontakt. Hoppas att ni trivs bra i er nya bostad 😀 Varma hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB med personal
Måste bara skriva och berömma😃 anlitade nordiska flyttkompaniet då jag behövde hjälp med att flytta vitvaror………snabbt och smidigt och service minded personal 👏🏻👏🏻👏🏻 kan bara rekommenderas är supernöjd 😃
Hej Jonny 😃 Tack för ditt fina omdöme och vi hoppas att vitvarorna kom till rätta. Njut av helgen nu och ha en fortsatt trevlig fredag. Behöver ni hjälp i framtiden så vet ni vart vi finns 😃 Vänliga hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Fantastisk flyttupplevelse. De hjälpte oss flytta vårt kontor i Askim och fick ett väldigt professionellt intryck av dem och allt flöt på som det skulle. Kommer anlita dem igen.
Hej Anders 😃 Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Alltid lika härligt när allt flyter på som det skall. Killarna hälsar så gott till er och önskar er all lycka i framtiden. 😃 Behöver ni hjälp i framtiden så är det bara att höra av er till oss igen. Hoppas att ni njuter av den sista tiden av sommaren. Bästa hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Grym service ! Proffsiga gubbar ! Rekommenderas starkt
Hej Johnny 😃 Skönt att flytten gick smidigt och bra. Våra killar är redo att hjälpa dig snart igen när det är dags. Kontoret samt killarna tackar så mycket för en fin kontakt och önskar dig en trevlig helg 😃 Bästa hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Det var första gången vi använde denna typ av tjänst för en privatflytt och vi fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande under hela processen. Alla frågor besvarades snabbt och informativt och flyttkarlarna tog väl hand om vårt bohag. Rekommenderar varmt Nordiska Flyttkompaniet!
Hej Marko 😃 Tack för det fina omdömet. Killarna uppskattade den grymma packningen och det fina bemötandet under hela flytten. 😃 Vid framtida behov så finns vi där för er. Vi önskar er all lycka i er nuvarande bostad och hoppas att ni finner er till rätta 😃 Ha en fortsatt fin sommar 😃 Bästa hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Professionellt kundmottagande och bra genomförd flytt. Kändes tryggt hela vägen.
Hej Karl Lukas 😃 Tack för att du tog dig tid för att lämna omdömet. Kontor och personal tackar själv så mycket för ett trevligt bemötande och önskar dig en fortsatt fin sommar 😃 Behöver du hjälp att flytta någon mer gång så hjälper vi gärna till. Varma hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Sålde mitt radhus i Göteborg i maj för flytt till Stockholm. Sökte på nätet och fastnade för Nordiska Flyttkompaniet. Mitt absolut bästa beslut visade det sig. Den första jag talade med var Malin. Navet i verksamheten. Allt går att lösa enligt henne. Vilken klippa! Hon bokade in Tomas som kom hem några dagar senare och han tittade över mitt bohag. Kände mig så väl omhändertagen. Några veckor senare kom Christian hem med 100 flyttkartonger och packpapper. Jag fick en proffsig lektion i hur man packar porslin av en erfaren...
Hej Lena 😀 Fantastiskt kul att läsa ditt fina omdöme innan helgen. Killarn uppskattade din härliga humoristiska göteborgshumor. Det var mycket skratt och glädje under hela flytten vilket gjorde dagarna lättsamma. All inblandad personal önskar dig all lycka till och Göteborg finns alltid kvar för dig 😀 Bästa hälsningar Din partner Nordiska Flyttkompaniet AB
Jag är verkligen nöjd, de jobbade snabbt & smidigt var hjälpsamma och trevliga, kommer att rekommendera er gladeligen.
Beställde flytthjälp. Bemötandet var super. Riktigt trevliga, professionella och hjälpsamma goa grabbar. Jag var nervös innan men blev genaste bätte efter möte med dessa killar och riktigt nöjd över hur snabbt och smidigt allt gick. De hantera våra föremål försiktigt och allt var på sin plats i slutet av dagen.
Nordiska Flyttkompaniet tog hand om min flytt från en 4:a till en 2:a. De kom i tid och arbetade riktigt hårt samt blev färdiga på utlovad tid. En professionell flyttfirma som sätter kunden i centrum.
Fantastiska människor ingenting var svårt dom var två mycket positiva män som älskar sitt jobb.lyssnade på mig hur jag ville ha det.och det funkade till fullo.mycket nöjd med dessa gubbsen 💪😊👍
+ arrived on time and called when running late + handled items with care + helped with/listened to requests
Familjen behövde hjälp med att röja i garaget, flytta möbler, varav vissa mycket tunga, från vår lägenhet i Göteborg till vårt hus utanför Göteborg samt att röja på tomten för att få bort gammalt "bröte". Nordiska Flyttkompaniet gjorde allt detta på ett mycket förtjänstfullt sätt. Arbetet var välorganiserat och utfördes snabbt och elegant. Mycket proffsigt kan man säga. Vi vill varmt rekommendera Nordiska Flyttkompaniet. Gott bemötande från första till sista ögonblicket och alltid klara besked.
Det är andra gången jag flyttar med Nordiska flyttkompaniet och dom är lika bra varje gång! Super trevliga, hjälpsamma och effektiva och snabba! Kan varmt rekomedera dom!
Nordiska Flyttkompaniet är i en klass för sig när det gäller bemötande och utförande. Från första mailet till faktura så är de under av effektivitet, problemlösande och framförallt vänlighet i kombination med proffsigt bemötande. Flytthanteringen har alltid gått smidigt och snabbt med exakt noll problem och jag rekommenderar de till alla som ska flytta!
Jag använde Nordiska Flyttkompaniet år 2020 mellan Gbg-Fbg och blev glatt överraskad av killarnas glada, trevliga och snabba service. Då magasinerade och flyttade de mitt bohag. Nu år 2024 så behövde jag en mindre flytt mellan Fbg-Gbg och tvekade inte en sekund. Man får samma kontaktperson på kontoret och det gick även att höra av sig under flyttprocessen. Väldigt lättsamma killar som gör ett kanonjobb, det underlättar verkligen 😊 Rekommenderas vidare. Jag följer deras Insta...
Superbra bemötande, proffsigt och smidigt! Kan verkligen rekommendera! Kristofer och Krister var riktiga stjärnor 👑
Mycket bra och pålitliga. Rekommenderas verkligen
Suveräna killar mycket trevliga och hjälpsamma.Rekomenderar dem till andra som ska flytta.
Fantastiskt trevliga, professionella och effektiva killar som flyttade oss 60 mil och peppade oss när vi tyckte att det bara blev för mycket! Ett stort tack ska ni ha!
Superproffsiga! Jag fick en personlig kontaktperson., bra tips om förberedelser. Jättesnabbt utan att slarva vid både lastning och lossning. Jag är supernöjd! Caroline
Toppenfirma. Jag kan verkligen rekommendera dem. Allt har fungerat perfekt, med kvalitet, från bokning till flytten och flyttstädet. Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Nordiska Flyttkompaniet har på alla plan överträffat våra förväntningar Allt från vår dialog med kontoret till samarbetet med flyttgänget Raska, arbetsamma, noggranna och känsla för kundens önskemål Extra tack till David och gänget Jag kan bara säga det bästa om er och rekommenderar er till alla som vill få en enkel och smidig flytt Benita
Det finns flyttfirmor som flyttar dina möbler. Sedan finns flyttföretag som arbetar med kvalitet och känsla för ditt hem, dina ägodelar och tar den extra stunden med kunden. Nordiska Flyttkompaniet har gett oss den allra bästa flytt upplevelse vi någonsin haft. Tack till er på kontoret extra tack till David och gänget Kan bara rekommendera er till alla som ska flytta . Ingemar
Väldigt trevliga och väldigt professionella. Inga problem under flyttprocessen och allt flöt på otroligt bra!
Samtliga som vi kom i kontakt med, från bokning av flytt till genomförande, var mycket professionella, effektiva, hjälpsamma och trevliga. Kan varmt rekommendera Nordiska Flyttkompaniet. Vi kände oss trygga med att lämna över ansvaret, för vår flytt från Stockholm till Göteborg, till dem.
Mycket professionellt företag. Perfekt genomförd förflyttning av ett kontor till ny adress.
Toppenservice från start till slut. Noggranna, trevliga, försiktiga och trygga. Hela upplevelsen från bokning till flytt var toppklass. Kommer definitivt anlita igen vid framtida flyttar.