Nordiska Kliniken

www.nordiskakliniken.se
  • BadgeSixYears
4.6
Boka tid Ring 08-408 327 69 Dela

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Du hittar vår plastikkirurgiska avdelning samt avdelning för hudvård-, hudläkare-,...

173 omdömen om Nordiska Kliniken

Sedan starten hos Reco 2014

Helena L
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastisk personal, så proffsiga och omhändertagande. Känt mig trygg under hela processen, dvs. från inskrivning till operation och eftervård. Genomgick bröstlyft och armplastik. Rekommenderar starkt denna klinik :) 5/5 stjärnor. /Helena

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Helena, Tack för ditt omdöme, vi hälsar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Eva-lotta H
Skrev om Nordiska Kliniken

Bra bemötande från all personal. Man känner sig väl omhändertagen . Mycket nöjd med min bukplastik.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Eva-Lotta, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss! Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Liv Erika H
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastiskt tillmötesgående och professionellt bemötande från all personal. Från receptionist, sjuksköterska, narkosläkare och kirurg! Jag känner mig så trygg och omhändertagen på Nordiska Kliniken.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Liv, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att höra. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Rasmus S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag genomgick en bukplastik hos Pehr Sommar på Nordiska Kliniken och är väldigt imponerad av både hans expertis och bemötande. Han lyssnade noggrant på mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Personalen på kliniken var mycket omtänksam och professionell, de var uppmärksamma på mina behov och såg till att jag alltid hade det bra. Jag fick tydlig och omfattande information och blev väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rasmus, Tack för din recension, det gläder oss att läsa om din upplevelse hos oss. Vi tackar och hälsar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Siri G
Skrev om Nordiska Kliniken

Opererade brösten, hade Patrik Höijer som kirurg. Överlag nöjd, det gick väldigt smidigt och fick fint bemötande och omhändertagande av personalen. Upplevde kirurgen som stressad, känslan att det skulle gå snabbt men han lyssnade på mina önskemål. Svårt att säga hur slutresultatet blir då det är väldigt svullet och hårt, men litar på processen och är inte orolig.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Siri, Tack för ditt lämnade omdöme, vi tackar så varmt för att du tagit dig tiden till att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök och vill påminna om att du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor som dyker upp under din läkningsprocess.

Lilian A
Skrev om Nordiska Kliniken

Toppen toppen toppen! Otroligt proffsig och kul upplevelse! Said Saidian är en grym kirurg som verkligen lyssnar på på ens önskemål, opererades precis och kan bara säga att jag är otrolig nöjd med all bemötande från start till slutet! Man blir verkligen omhändertagen på nordiska kliniken.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lilian, Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden till att lämna omdömet. Vi önskar dig varmt välkommen åter!

Elnaz R
Skrev om Nordiska Kliniken

Dr. Patrik Höijer, wow. Har 3 vänner som har opererats av dig, alla otroligt nöjda. Även jag är så otroligt nöjd och tacksam. Det är en ära att ha fått dig som kirurg. Alla på Nordiska Kliniken är helt fantastiska. Har känt mig väl omhändertagen och så otroligt trygg. Extra tack till narkossköterskan Patricio som gav mig trygghet, utan dig hade jag inte klarat operationen. Väldigt fint att ni ringde dagen efter. Ni är fantastiska. 10/10. Jag rekommenderar er starkt.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Elnaz, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att ta del utav detta. Vi skall hälsa alla berörda och önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Isabel H
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag gjorde botox i käken på Nordiska Kliniken för att minska tandpressning. Jag har nålfobi och var väldigt orolig över hur jag skulle klara av detta men det gick otroligt bra. Injektionssjuksköterskan tog mina bekymmer på allvar och jag behövde aldrig se nålen. Jag fick även bedövande salva 30 min innan behandling vilket hjälpte mycket.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Isabel, Tack för ditt omdöme, det gör oss mycket glada att ta del utav! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Lina Z
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag valde Nordiska Kliniken. Hela upplevelsen var fantastisk från början till slut! Alla sköterskor var otroligt trevliga och bemötandet var så varmt och professionellt. Patrik utförde allt på ett oerhört skickligt sätt, och jag kunde verkligen känna mig trygg under hela processen. Ett extra stort tack till narkossköterskan som såg till att jag inte kände någon nervositet alls inför ingreppet. Jag kan varmt rekommendera denna fantastiska klinik till alla!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lina, Tack för ditt fina omdöme, det gör oss glada att ta del utav! Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss för framtida besök.

Maria M
Skrev om Nordiska Kliniken

Proffsig kirurg Marcus Ehrström och narkosläkare. Mycket trevliga sköterskor.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Maria, Tack för ditt lämnade omdöme, vi uppskattar att du tagit dig tiden till att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Anna Sofie J
Skrev om Nordiska Kliniken

Tänker att jag ska vara helt ärlig med min upplevelse och säga att jag förväntat mig så mycket mer. När jag väl anlände till kliniken så fick jag fylla i ett papper och sedan vänta, de var ingen som förklarade för mig hur något skulle gå till utan jag satt där en timme tills en receptionist bad mig följa med till ett rum vars jag blev ombedd att byta om och invänta sköterska. På rummet satt jag 45 minuter och sedan kom en sköterska med Alvedon och morfin som jag skulle ta och invänta kirurgen. Blev sedan lämnad i rummet...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anna Sofie, Tack för din recension, vi uppskattar din ärliga upplevelse av oss. Vi tar detta vidare internt och ser över våra processer. Vi kommer gärna i kontakt med dig för att lyssna djupare på din upplevelse, du når oss på info@nordiskakliniken.se eller via telefon 084117676. Önskar dig en fin dag!

Cindy F
Skrev om Nordiska Kliniken

All fantastisk personal som är mån om en. De tar verkligen hand om en och ser till att man har det bra. Även innan operationen fick dom att känna mig trygg. Allt jag har och säga är att det är en fantastisk klinik men fantastisk personal. Är så så nöjd!!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Cindy! Tack för ditt omdöme och att du tagit dig tiden till att recensera oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Hannah S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag håller med om precis allt positiv som de andra har skrivit! Gjorde en brösförstoring hos Mattias idag och jag är så glad och nöjd över att jag valde denna klinik ⭐️🫶🏻 Alla var så trevliga, proffsiga och allt kändes så tryggt och bra! Tack, tack, tack!! 🤍

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Hannah, Tack för din recension, det gör oss glada! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Elizavéta T M P
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag har gjort pannlyft och nedre ögonlocksplastik hos Marcus Ehrström och är otroligt nöjd. Rakt igenom har det varit fantastiskt bemötande av all personal — från admin, till narkos, sjuksköterskor och kirurgen. Man förstår snabbt att Marcus är mycket skicklig och har djup förståelse för OLIKA procedurer. Jag var lite av ett specialfall och för att få ett bra resultat rekommenderade han en ovanligare lösning än kirurger på andra kliniker. Han förklarade och visade varför han ansåg det vara bästa alternativet, och det...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Elizavéta! Tack för ditt lämnade omdöme. Det gläder oss att du tog dig tiden att recensera oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Frida Sofie Madeleine E
Skrev om Nordiska Kliniken

Helt fantastiskt personal! Och helt fantastiskt resultat!! Jag kände mig alltid väl bemött av all personal på Nordiska Kliniken! Professionell och kunnig personal - allt ifrån reception till kirurgi till uppvaknande efter! Får hjälp och råd utifrån. Individuella förutsättningar. Efter ett antal konsultationer och överenskomna kirurgiska operationer känner jag mig äntligen som mig själv! Jag är bekväm i min kropp och med mitt utseende. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och min kropp från innan graviditeten....

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Frida, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ta del utav din upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök!

Anna Maja Mi G
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag gjorde bröstreducering hos Kirurg Patrik Höijer i Maj 2024. Jag var trygg hela vägen från konsultation till läkning. Ett extra stort plus för återkoppling efter operation samt svar samma dag på Mail. Jag hade ingen smärta öht, tog alla tabletter jag blev ordinerad. Mina ärr har jag skött exakt som det stod i informationspappret, och de är fina. Alla människor som jag varit i kontakt med på Nordiska är trevliga och kunniga. Rekommenderar verkligen denna klinik

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anna, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att läsa! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Sanna Sofia Birgitta G
Skrev om Nordiska Kliniken

Så himla glad och tacksam över att jag valde Nordiska Kliniken. Jättebra bemötande av alla goa sköterskor. Proffsigt utfört av Patrik på alla sätt. Tacksam över narkossköterskan som såg till att jag inte var ett dugg nervös. Kan varmt rekommendera denna fantastiska klinik!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Sanna, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Rahma S
Skrev om Nordiska Kliniken

Var där för fettsugning i magen och dubbelhaka. Jag kände mig väll omhändertagen. Bemötandet från receptionen till sjuksköterskan till kirurgen var värm och trygg. Det hjälpte verkligen att underlätta min stress innan operationen. Riktigt proffsigt jobb till lagom pris jämfört med andra plastkirurgi kliniker. Rekommenderas!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rahma, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att höra! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Karolin A
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är väldigt nöjd med mitt val av Nordiska Kliniken. Konsultationen kändes bra och kirurgen tog sig tid att lyssna på mig och förklara ingreppet. All personal har agerat proffsigt och trevligt. Jag har varit i kontakt med kliniken några gånger efter operationsdagen för uppföljning och frågeställningar och de har varit tillgängliga och hjälpsamma. Sammantaget har det hela tiden känts som att jag är i trygga händer och jag rekommenderar varmt denna klinik.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Karolin, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att läsa! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Jenny J
Skrev om Nordiska Kliniken

Bästa kliniken. Man känner verkligen att man är i trygga händer. Både läkarna och sjuksköterskorna trevliga och kompetenta. Mina högsta rekommendationer.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Jenny, Tack för ditt omdöme, det gläder oss! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Felicia M
Skrev om Nordiska Kliniken

Ett stort tack till all personal och kirurg som omhändertog en väl och fick mig att känna mig trygg. Opererade mig igår och är jättenöjd med allt hitils! Rekommenderar starkt!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Felicia, tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Sara Maria C
Skrev om Nordiska Kliniken

Från konsultation till operation gick väldigt smidigt. Jag fick jättebra information innan, jag fick snabba svar på mail och fick otroligt bra och proffsigt bemötande på operationsdagen av allt från receptionist, sköterska, narkos, operationsläkare samt sköterskorna på uppvaket.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Sara, Tack för din recension, det gläder oss att du tog dig tiden till att lämna omdömet. Varmt välkommen åter för eventuella besök i framtiden.

Mikaela L
Skrev om Nordiska Kliniken

Blivit väl omhändertagen under hela processen. Tryggt och proffsigt! Nöjd med resultat hittills, 1 dag efter OP :)

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Mikaela, tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Linda J
Skrev om Nordiska Kliniken

Fint bemötande. Proffsig och vänlig personal. Är supernöjd hittills (1v efter operation).

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Linda, Vi tackar för att du tagit dig tiden att lämna detta omdöme och önskar dig välkommen åter för eventuella framtida besök.

Martin L
Skrev om Nordiska Kliniken

Är mycket nöjd med alla i personalens vänlighet och hjälpsamhet och bemötandet Marcus Ehrström som utförde operationen var riktigt bra. Rekommenderas!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Martin, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att du tagit dig tiden att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter för eventuella framtida besök!

Tuyet V
Skrev om Nordiska Kliniken

Jättenöjd och kände mig väldigt omhändertagen av min doktor och alltid bra service!!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Tuyet, Tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tagit dig tiden för att lämna detta. Varmt välkommen tillbaka för framtida besök!

Ninibal M
Skrev om Nordiska Kliniken

Allt var bra och jatte bra service jag var jatte nöjd

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Ninibal, tack för ditt fina omdöme!

Cataleya liselh F
Skrev om Nordiska Kliniken

Har varit en så bra känsla från första mötet med kliniken. Och min kirurg Mathias. När jag va på konsultation kände jag mig lugn och i trygga händer direkt. Har haft jätte otur vid en annan klinik tidigare. Men nu har jag gjort första del av min operation vid nordiska kliniken. jätte bra klinik, super bra personal. Dom är så trevliga,hjälpsamma och gulliga. man känner sig så omhändertagen och trygg. Jag har varit med om några operationer genom tiden. Men har aldrig någon gång känt mig säkrare och tryggare. Jag...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Cataleya, tack för ditt omdöme, det gör oss så glada att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden!

Sanna A
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag säger bara ”wow” till Dr Said! Har gjort några ingrepp här tidigare hos de andra läkarna, men Said har något som inte många har. Han skulle justera en tidigare misslyckad bröstoperation där ärren var så pass fula. Han förstod mig precis och tog mig allvar. Dr Saids korrigering på mig går inte att tacka i ord, men äntligen känner jag mig fin igen. Ett rent hantverk med sin noggrannhet och han har förstått det där helheten. Nordisk Kliniken är för övrigt ett fantastiskt ställe. Receptionen är alltid så gulliga och...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Sanna, Tack för det fina omdömet och för att vi får vara en del av din resa. Vi uppskattar varje ord och önskar dig varmt välkommen till oss för framtida besök.

Nicole O
Skrev om Nordiska Kliniken

Har gjort ett flertal operationer på nordiska kliniken, nu senast bröstförstoring och bröstlyft med implantat. Är så oerhört nöjd med min fantastiska kirurg Mattias Elmer samt sköterskorna på nordiska. Allting sköts exemplariskt från konsultation, bokning, operation, uppvak och återbesök. Har även fått hjälp med korrigering vid behov och känner mig så säker hos den här kliniken. Kan verkligen rekommendera nordiska och speciellt Mattias som har varit min stöttepelare. ☺️

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Nicole, Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden till att lämna det. Vi uppskattar det och får passa på att önska dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Emma Micaela G
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastisk personal och fantastiskt bemötande. Så nöjd med allt!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Emma, tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig åter välkommen för framtida besök!

Rebecca J
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag var otroligt nervös inför speciellt narkosen men blev lugn direkt jag klev innan för dörrarna till nordiska kliniken! Fantastiskt underbar personal som tog hand om en från första till sista stund! Opererat mig på Nk två ggr.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rebecca, Tack för ditt fina omdöme du lämnat, det glädjer oss att höra. Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss för framtida besök.

Madeleine B
Skrev om Nordiska Kliniken

Bästa kliniken helt klart! Har nu opererat mig 3 gånger hos Mattias Elmer. Och jag grät av lycka när jag såg mig själv efter operationen direkt efter. Världens bästa professionella service. Super sjuksköterskor, maten är fantastisk på uppvaket. Jag HAR ABSOLUT ingenting negativt att skriva! Jag kommer vara för alltid tacksam och detta är min sista operation haha. Längtar ditt redan! 🩷🌸⭐️ ni är bästa nordiska

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Madeleine, Tack för deta fina omdöme och för att vi får vara en del av din resa. Vi uppskattar varje ord och önskar dig varmt välkommen till oss för framtida besök.

Mona E
Skrev om Nordiska Kliniken

Mycket trevlig personal, bra info om förberedelser samt uppföljning. Dr Marcus Ehrström är fantastisk och jag kommer lätt tillbaka!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Mona, Tack för ditt omdöme, det gör oss glada av höra. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Maria S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag gick på en konsultation och det räckte för mig. Träffade fantastiska Said som direkt förstod vad jag ville uppnå med mina tre olika operationer. Ett fantastiskt bemötande av både honom och alla andra som jobbar på NK. Alla fina människor på operation som lugnade mig och tog hand om mig inför narkosen som för mig är ren ångest! Sen uppvaket bara det är en upplevelse för sig.. personalen, bemötandet och inte minst allt gott man blev serverad! En operation gjord och två till väntar och jag kommer med all sannolikhet vara...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Maria, Tack för det fina omdöme du lämnat om oss. Vi uppskattar varje ord och önskar dig varmt välkommen till oss för framtida besök.

Hans Mårten L
Skrev om Nordiska Kliniken

Träffade en ganska oengagerad läkare i 15 min som tog två nagelprover och skickade dessa till ett lab. Fick sedan ett svar att det finns inte mycket att göra samt en totalfaktura på 2600SEK

Svar från Nordiska Kliniken

Hej, vad tråkigt att höra om din upplevelse hos oss. Vi kommer gärna i kontakt med dig, kontakta oss gärna så att vi får möjlighet att lyssna på och hantera din upplevelse. Du kommer i kontakt med oss på info@nordiskakliniken.se eller via telefon 08 411 76 76.

Damiana S
Skrev om Nordiska Kliniken

En väldigt bra, fräsch och trevlig klinik! Fick gott bemötande och fick svar på alla frågor. Ett särskilt tack till hudläkaren Dr. Wikström som utförde ett fint ingrepp. Tog bort en leverfläck i ansiktet och har fått ett utmärkt resultat och läkningen efteråt har varit så fint!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Damiana, Tack för ditt omdöme, vi blir glada över att du tog dig tiden att recensera oss här på Reco!

Emilia E
Skrev om Nordiska Kliniken

Trevligt bemötande av all personal, superfin klinik och duktiga kirurger! Personalen man får träffa vid en operation är verkligen det bästa med hela upplevelsen, så fina sköterskor osv. Guld värt med sånt bemötande i en rätt jobbig/stressande situation i samband med op, bemötandet vid uppvaknandet och frukostbrickan och personalen var fantastisk! Hade höga förväntningar men det var ändå över förväntan! Kan nog inte tänka mig att vända mig nån annanstans än hit för operation, kändes väldigt tryggt.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Emilia, Tack för det fina omdöme du lämnat, det gör oss så glada att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss för besök framöver.

Agnes H
Skrev om Nordiska Kliniken

Allt är väldigt proffesionellt och otrolig läkare som tar sig tid. Detta ställe är utan tvekan det bästa i Sverige när det kommer till plastikkirurgi och hudbehandlingar!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Agnes, Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss. Vi uppskattar det och önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss för framtida besök!

Maria L
Skrev om Nordiska Kliniken

"För ca fyra veckor sedan gjorde jag en bröstförstoring på Nordiska Kliniken i Stockholm. Jag är 52 år. Anledningen till min operation var att brösten efter ammade barn samt vikt upp/nedgång, hade mist sin spänst och volym. Jag ville känna mig kvinnlig igen. Jag bor i Skåne och letade länge efter vilken klinik jag skulle välja, då tryggheten och säkerheten är viktig för mig. Efter mycket sökande landade jag i att jag skulle göra min operation på Nordiska Kliniken i Stockholm trots avståndet. Det blev ett sådant självklart...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme, det gör oss så glada att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss för återbesök och andra besök framöver.

Moa B
Skrev om Nordiska Kliniken

Fräsch lokal och trevligt bemötande av alla som jobbar där. Ser fram emot min operation i april ännu mer tack vare detta!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Moa, Tack för ditt fina omdöme, vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss i april.

Anwar A
Skrev om Nordiska Kliniken

Gjorde bröstlyft och förstoring på Nordiska Kliniken hos Patrik för ett år sedan. Är så nöjd med resultatet! Väldigt fint bemötande oxå.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anwar, Tack för ditt omdöme, vi blir så glada av att få ta del utav din upplevelse hos oss. Välkommen åter!

Isabella L
Skrev om Nordiska Kliniken

Gjort två operationer hos NK plus korrigering efter komplikation. Allt har rakt igenom varit så otroligt proffsigt och teamet är super. Så trevliga och empatiska. Dom har funnits där till 100% för mig. Patrik är en grym kirurg. Sedan svarar dom otroligt snabbt både vardagar, kvällar och helger när man har oro över något eller bara vill fråga nåt. Stort tack NK.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Isabella, Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det enormt! Du är varmt välkommen till oss åter vid framtida behov.

Johanna Therese D
Skrev om Nordiska Kliniken

En fantastisk klinik. Man märker att personalen trivs på jobbet. Så fint och fräscht i lokalen med. Ett otroligt fint och proffsigt bemötande får man. Ni är bäst

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Johanna, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att lämna detta omdöme, vi uppskattar det. Välkommen åter till oss!

Jaana Birgit Susanna S
Skrev om Nordiska Kliniken

Vilket team!! Från konsultation till operation och eftervård har varit fantastisk. Gjort en bröstförstoring för några dagar sedan och inte behövt värktabletter, mår bra och är både pigg och rörlig. På operationsdagen valde vi en mindre storlek så proffsigt! Jag ville ha naturligt resultat. Patrik tyckte att det skulle räcka så tacksam att vi tog dem mindre. Kommer bli superbra när svullnaden har gått ner. Jag gick på magkänsla av att åka ända upp till Stockholm men så värt det. Rek se bilderna på Instagram vilka fina resultat som har skapats. Varmt tack 💜

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Jaana, Tack för ditt omdöme, det gör oss så glada att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss för återbesök och andra besök framöver.

Niina M
Skrev om Nordiska Kliniken

Har i över 15 års tid velat göra en ögonlocksplastik. Det har aldrig känts riktigt bra i magen när jag har varit på konsultationer. Inte förrän jag träffade Marcus Ehrström på Nordiska Kliniken. Han ingav ett sånt lugn och förklarade enkelt vad som skulle ske och att jag var en bra kandidat. Hittills har allt gått bra med läkningen. Jag är redan nöjd med resultatet. Alla har varit trevliga och man får snabbt svar på de eventuella frågor som man har. Rekommenderar Nordiska Kliniken till alla som funderar över en ögonlocksplastik.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Niina, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att lämna detta. Vi blir så glada av att läsa det du skriver och önskar dig varmt välkommen vid framtida besök.

Victoria A
Skrev om Nordiska Kliniken

Från första besöket då konsultationen hölls, tills operationsdagen och all egen eftervård, har bemötandet varit varmt och professionellt! Min magkänsla över mitt val av klinik förstärkes vid varje kontakt med kliniken. Kan varmt rekommendera Nordiska Kliniken för dig som funderat över någon form av operation.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Victoria, Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden att lämna detta omdöme. Varmt välkommen till oss igen för framtida besök!

Natalie E
Skrev om Nordiska Kliniken

Har en fantastisk upplevelse från Nordiska Kliniken där jag gjort bröstlyft samt förstoring utav Patrik Höijer. Redan från konsultationen fick jag ett proffsigt bemötande och upplever att Patrik förstod direkt vad jag önskar. På operationsdagen var jag så nervös men fick ett så fint bemötande och alla var så lugna och trygga så kände mig inte alls orolig. På uppvaket var alla sköterskor så hjälpsamma, kollade regelbundet hur det var, kom med fika, värmefilt osv. Även nu efter har jag problem med sårläkningen och mejlar...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Natalie, Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar att du tagit dig tiden till att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid eventuellt framtida besök.

Rebecka S
Skrev om Nordiska Kliniken

Gjorde en bröstförstoring hos Patrik Höijer och har bara gott att säga om Nordiska Kliniken. Från första konsultationen där Patrik förstod direkt vad jag var ute efter, till alla frågor jag fick svar på innan operationen och för att inte tala om operationsdagen där jag fick ett fantastiskt bemötande från all personal. Kände mig väldigt trygg och kan absolut rekommendera dem!

Christina Inga-Lill E
Skrev om Nordiska Kliniken

Professionell och omtänksam personal, lyssnar på patientens önskemål och resultatet är fantastiskt.