Jag har blivit totalt grundlurad av taxi chauffören, jag åkte idag kl.16.59 från Stockholm central station till Lindbergsgatan 4 .Resan är på endast 3 kilometer, jag har åkt den ruten tusen gånger, jag kom fram kl.17.14 .Resan tog 15 minuter istället för 10 minuter med avstånd på 3 kilometer från Stockholm central station till Lindbergsgatan 4. Det kostade mig 453 kronor för Resan på 3 kilometer. Jag har blivit totalt grundlurad av chauffören, jag blev totalt CHOCKAD, Detta är rena rama STÖLD, Jag påpekade Detta för chauffören... han brydde sig inte det minsta, han hänvisade mig till taxametern, jag har blivit BEDRAGEN av chauffören, jag har visat min släkt och vänner och de blev alla chockade och sa till mig att anmäla både chauffören och företaget och det är exakt det jag kommer att göra. Jag kommer att lämna in en anmälan till polisen på chauffören och företaget för lurendrejeri, bedrägeri och STÖLD. Det kostar mig vanligtvis 147 kronor för samma resa med taxi, jag har åkt samma resa 1000 gånger och det har aldrig aldrig varit dyrare än 150 kronor. Aldrig. Om jag inte får tillbaka pengarna, mellanskillnaden som är 300 kronor ja då kommer jag att anmäla er båda och gå till media och visa de kvittot och tala om vilket bedrägeri, lurendrejeri och STÖLD som jag fick utstå av eran chaufför och bolag.