Engagerad och kunnig. Precis så man önskar att en läkare ska vara.
Norvia Kliniken
Välkommen till Norvia Kliniken! Vi på Norvia Kliniken utför hälsokontroller, blodprovstester, läkarintyg, företagshälsovård och mycket mer. Du kan välja mellan att ta ett göra en hälsokontroll fysiskt hos en av våra doktorer eller så går det lika bra att beställa ett en hälsokontroll på vår hemsida för att sedan enkelt ta...
559 omdömen om Norvia Kliniken
Sedan starten hos Reco 2022
Smidiga att göra med. Krånglar inte! Okej priser
Very good service... 100% recommended
Jag har gjort hälsoundersökning vid två tillfällen hos Norvia. Jag är mycket nöjd med bemötandet, undersökningarna som förklaras bra innan de görs och mina problem tas på största allvar. Jag rekommenderar att gå till Norvia.
“Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Norvia Kliniken. Från första mötet bemöttes jag med vänlighet och professionalism, och personalen tog sig verkligen tid att lyssna på mina behov och frågor. Miljön på kliniken är lugn och välkomnande, vilket gör att man känner sig trygg och omhändertagen. Behandlingen jag fick var av hög kvalitet och resultaten överträffade mina förväntningar. Jag skulle definitivt rekommendera Norvia Kliniken till andra som söker professionell och omtänksam vård.”
Happy with them really good ..i appreciate for him assistance.
Jag bokade en blodprov hos Norvia Kliniken och processen var så lätt och smidigt. Jag är nöjd med deras service.
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Norvia Kliniken. Redan från första kontakten blev jag bemött på ett mycket trevligt och professionellt sätt, vilket skapade ett tryggt intryck. Rådgivningen var både kunnig och anpassad till mina specifika behov, och jag kände verkligen att hjälpen var skräddarsydd för mig. Det var också enkelt och smidigt att boka tid, och kommunikationen via e-post fungerade utmärkt – jag fick alltid snabba svar på mina frågor. Jag rekommenderar varmt Norvia Kliniken för deras omsorgsfulla och professionella bemötande.
Den var bra. Gick snabbt att få tid.Sakligt å snabbt.Han förklarade allt.
Det var väldigt trevligt upplevelse. Skulle rekommendera till andra att besöka detta klinik
Professionellt, snabt, trevligt. Rekomenderar för alla.
Bra mottagare Professionell
Trevlig personal och utmärkt läkare som gjorde en snabb undersökning efter konstens alla regler. Prisvärt, enkelt och bra kvalité. Extra plus för att registrering av undersökningen mot Transportstyrelsen skedde omedelbart. Top notch.
Bra bemötande och snabb vaccinering.
Väldigt bra bemötande Professionella.
Trevligt bemötande. Kunnig läkare. Förnyelse av c körkort
Trevligt bemötande, snabba men samtidigt noggranna.
Funkar bra dör. Trevligt bemötande
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Bra jobb. Trevlig bemötande och inte så dyrt
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Underbar och snabb service! Jag rekommenderar till alla! Supertrevlig personal och snabb hjälp!
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Hjälpsamma, lätt att få tid och bra priser på vaccinationerna
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Allt fungerade bra. Vi kom in direkt och allt löste sig på mycket kort tid. Vi kommer att låta Norviva vara vårt första alternativ när det gäller vaccination.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Lättillgänglig och trevlig personal !
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Trevligt bemötande och ingen väntan.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Ett mycket bra bemötande,tänkte boka en tid men fick hjälp på direkten. Förnyade mitt c körkort . Mycket nöjd mvh Micke
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Mycket bra, de har varit tillmötesgående med bra bemötande.god service och flexibilitet
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Everything was good,and exceptional. Thanks for the good service
Bra bemötande. Höga förväntningar. Köpte hälsokontroll. Tog lite tid för att erhålla feedback på provresultaten.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Snabbt och smidigt upplevelse. Jättekuniga personal. Utmärkt tjänst.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Professionellt bemött och rent och helt.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Mycket bra vänliga och duktiga kan sina sak och profsiga
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Snabb lättillgänglig bra telefon tider trevligt bemötande
Bra.inga förväntningar. Rekomenderas……………
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Väldigt bra bemötande och bra priser. Rekommenderar starkt.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Mycket bra bemötning av läkare
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Köpte deras tjänst. Allt gick smidigt. Snabb återkoppling, trevligt bemötande. Rekommenderas.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Jag bokade tid mycket snabbt.för körkorts intyg. Trevligt läkare.trevligt artig personal.Svarade på alla mina frågor.Jag ar mycket nöjd.tack så mycket.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
It's amazing experience with this clinic who provides appointment with kindly cooperation and treated very well. I like to recommend to all for this clinic who treated very well . Thanks Norvia kliniken
Så nöjda med bemötandet samt hjälpen vi fick han va väldigt tydlig och noggrann
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Håller tid och professionellt utförande
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Mycket bra service, snabb och professionell hjälp. Rekommenderas starkt.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Bra och snabbt hanterande av körkortsintyg. Nogsam och professionell läkare som snabbt skapade sig en bild av läget.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Trevlig och hjälpsam personal. Billiga tjänster. Rekommenderar starkt.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Bra läkare ! Hjälpsamma ! Enkelt att boka ! Bra parkering på besökande parkering ! Rent o städat !
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Bra mottagning, det gjordes tester som jag förväntade och något bättre priser.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Trevligt bemötande och snabb service.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Trevligt och proffsigt bemötande!
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Trevlig och proffsig personal.
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Professionellt bemötande och handläggning av oss och vårt ärende! Kan verkligen rekommendera, väldigt ödmjuk och fin läkare dessutom!
Tack bäste Kund. Dina ord värmer. Uppskattas
Jag är väldigt nöjd mycket bra service