Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati är mäklare på Notar Hammarby Sjöstad

Ehsan Sedagati har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Ehsan Sedagati har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-03 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.8. Ehsan Sedagati har haft 27 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är friheten i arbetet och att få privilegiet att delta i en sån pass viktig del av människors liv.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är unik med mitt lugna och behärskade sätt att bemöta mina kunder. Blir du bekväm nog som kund är du beredd att agera utefter den bekvämligheten och då tas de bästa besluten, det är min filosofi.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden idrottar jag, lyssnar på ljudböcker eller umgås med min familj och mina vänner.

2024-04 - 2025-03

285 omdömen om Ehsan Sedagati

Sedan starten hos Reco 2012
Niklas F
Hammarby Sjöstad

Ehsan är mycket lyhörd och tar gör alltid det lilla extra som får en som kund att känna speciell och trygg. Kan varmt rekommendera honom.

Caroline L
Hammarby Sjöstad

Trevlig bemötande, informativ och kunnig. Saklig information samt gjorde besöket positivt avslappnat.

Diana H
Hammarby Sjöstad

Allt var super bra både bemötande och resultat

Tomas H
Hammarby Sjöstad

Kan bara säga att Ehsan överträffade våra förväntningar på alla punkter, både med bemötande och resultat

Ásgeir Thor M
Hammarby Sjöstad

Effective, precise and has great experience/knowledge regarding the area, market and buildings. There was no bullshitting, as it unfortunately tends to be with other realtors that live in a world of delusions. He treats both seller and buyer with respect. Overall very satisfied!

Ingrid C
Hammarby Sjöstad

En exceptionellt kunnig, lösningsorienterad mäklare som kan området, juridik mm mm och alltid sätter sina klienter först. Trevlig, snabb, noggrann som alltid ger den bästa hjälpen!

Marie F
Hammarby Sjöstad

Smidig och snabb sälj process där Ehsan bidrog med din kunskap och erfarenhet som mäklare

Alejandro M
Hammarby Sjöstad

Very professional and friendly. Goes beyond to try and meet both buyer’s and seller’s wishes. Arranged a private showing for us which helped close the sell. Would totally recommend!

Jakob L
Hammarby Sjöstad

Lyckas som alltid skapa en bra affär där både köpare och säljare är nöjda.

Hanna E
Hammarby Sjöstad

Genomförde en snabb försäljning. Ehsan är inlyssnande och förstår behoven hos både säljare och köpare. 100% service minded!