Mycket tillmötesgående och professionell. Super nöjd med hela processen, gick väldigt smidigt. Rekommenderar Ilirjana starkt:)
Ilirjana Breznica
Ilirjana Breznica är mäklare på Notar Hammarby Sjöstad
.Ilirjana Breznica har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Ilirjana Breznica har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Ilirjana Breznica har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
109 omdömen om Ilirjana Breznica
Ilirjana var tydlig, punktlig, informativ och väldigt positiv. Svarade snabbt på mail.
Mycket sympatisk och korrekt i sitt yrke .. Rekommenderas starkt
Ilirjana är mycket proffsig, lugn i sitt bemötande, engagerad och kunnig. Alltid tillgänglig och konstant snabb i återkoppling. Förtroendeingivande från första kontakt, jag har känt mig fullkomligt trygg under hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Ilirjana!
Påläst, proffsig och kommunikativ! Rekommenderar Ilijana varmt.
Jag uppfattade Ilirjana som aktiv ,kunnig i förhandlingen och duktig på att få till ett avslut ! 10 av 10
Ilirjana var under hela processen kommunikativ, flexibel och tydlig vad nästa steg var. Nöjd!
Supertrevlig och kunnig! Har stort förtroende för Ilirjana :)
Proffsig. Bra bemötande men jag hade kanske rväntat mig lite mer energi och engagemang. Fick inte riktigt ut det pris jag hade önskat. Tror det finns andra som hade gjort det bättre men jag är inte missnöjd.
Mycket trevlig mäklare som var mycket enkel och tydlig att ha att göra med.