Nova Psykiatri

Nova Psykiatri

www.novapsykiatri.se
  • Badge2024
4.9

Hos Nova Psykiatri är vårt mål att erbjuda en utredningsupplevelse som känns enkel och professionell, där du som patient är i fokus. Med en effektiv och transparent process strävar vi efter att skapa en trygg upplevelse som möter dina förväntningar. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och omtanke – och vi är stolta över att sikta på att ha Sveriges mest nöjda patienter.

58 omdömen om Nova Psykiatri

Sedan starten hos Reco 2024

Emma J
Skrev om Nova Psykiatri

Vi är mycket nöjda med både bemötande och hjälp under vår dotters utredning. Både Emma och Elena var inkännande och förstående. Jag skulle absolut rekommendera Nova Psykiatri till andra.

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Emma för ditt omdöme, det betyder mycket för oss på Nova!

August M
Skrev om Nova Psykiatri

Lätt att få kontakt med, snabb återkoppling och professionellt bemötande. Alla jag mötte var hur trevliga som helst och jag rekommenderar stark att besöka Nova Psykiatri ifall du är i behov av en ADHD utredning!

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla August för ditt fina omdöme!

Ole V
Skrev om Nova Psykiatri

1. Proffsigt bemötande och jag kände mig alltid trygg, lugn och varmt bemött. 2. Jag förväntade mig kunnighet inom just min adhd och det har Nova verkligen gett mig. 3. Upplevelsen har varit som en dröm och jag vill verkligen tacka Anna Lallo och Miranda Michaneck ,hade det inte varit för dom så hade jag inte gett 100%. Vi körde hela processen ganska snabbt och fick ihop en profil/diagnos på mig som stämde till 100% vilket jag är evigt tacksam för . Jag kände mig väldigt liten vid första kontakten/ mötet men det...

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Ole för detta jättefina omdöme! Så kul att höra att du är nöjd med oss!

Tobias F
Skrev om Nova Psykiatri

Snabbt och professionellt bemötande. För första gången kände jag mig tagen på allvar och fick den hjälp jag behövde. Alla var mycket vänliga och jag kände mig verkligen välkommen.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Tobias! Så skönt att höra att du är nöjd!

Dennis A
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket bra bemötande och proffsig personal och väl beskrivet utlåtande

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Dennis för ditt fina omdöme!

Mari H
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb och smidig utredning. Professionella och trevliga i bemötandet. Noggrann uppföljning och återgivning av utredningen. Lätta att få kontakt med och god kommunikation under processen.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Mari för dina fina ord, det betyder mycket för oss!

Frida L
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb kontakt, fick tid snabbt och utredningen gick fort att få svar på. Bemötandet var trevligt, inkännande och medmänskligt samtidigt som det var helt igenom proffsigt. Hur bra som helst! Man kände sig helt trygg och omhändertagen och framförallt sedd Rekommenderar varmt!!

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Frida! Så skönt att höra att du är nöjd!

Vanessa T
Skrev om Nova Psykiatri

Efter två år i kö för en ADHD-utredning inom regionen kände jag mig frustrerad och uppgiven. Att välja en privat utredning blev en ögonöppnare, där skillnaderna i bemötande och tillgänglighet var enorma!! Från första kontakt fick jag snabb hjälp och möttes av lyhörd och professionell personal som verkligen såg mig och mina behov. Utredningen skedde smidigt och strukturerat, med tydlig information. Det var en enorm skillnad från känslan att "bara vara ett nummer i kön" inom regionen. Trots att det innebar en extra kostnad...

Svar från Nova Psykiatri

Tack Vanessa för ditt jättefina omdöme!

Yvonne S
Skrev om Nova Psykiatri

För första gången kände jag mig bemött med respekt och välmening ,efter år av förnedring ,hån och avvisande från öppen-psykiatrin. Den proffesionalitet ,omtanke och trygghet jag upplevde med hjälp av Nova Psykiatri går inte att uppskatta nog. Är för evigt tacksam och kommer alltid att prata gott om dom.Tusen tack för att jag har fått min diagnos och hjälp med att lära känna - vem jag är !

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Yvonne för att du delar med dig och så kul att höra att du är nöjd!

Linda I
Skrev om Nova Psykiatri

Jag gjorde min adhd utredning hos Nova psykiatri i Danmark. Jag är så nöjd över hela upplevelsen. Det gick fort att få ett bedömningssamtal och jag fick sedan hjälp att söka ersättning hos fk. Lucas hörde sen av sig ibland för att kolla hur det gick. När jag sen fick mitt beslut och en utredning skulle bokas fick jag tid efter 2 veckor och träffade Miranda och Matilda i Danmark. Vilken fantastisk upplevelse i allt det jobbiga man går igenom i en adhd utredning. Och Matilda, vilken stjärna. Hon ringde dagen innan för...

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Linda för detta fina omdöme. Så himla kul att höra att du är nöjd och fick en bra upplevelse med oss!

Kristofer H
Skrev om Nova Psykiatri

Jag blev helt otroligt fint bemött av såväl psykologen som läkaren. Blev bemött med stor värme, men även oerhörd professionalitet. Psykologen var exceptionellt varm, proffsig och mänsklig och gjorde att man kände sig trygg trots viss oro inför situationen och läkaren var likaså, men såklart mer medicinskt inriktad (vore ju konstigt annars). Mina förväntningar var förutsättningslösa men ändå hoppfulla. Önskar jag kunde fortsätta gå hos dem framöver, även om jag förstått att det inte funkar så. Sammanfattningsvis högsta...

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Kristofer för ditt fina omdöme, betyder så mycket för oss!

Johanna B
Skrev om Nova Psykiatri

Fantastiskt bemötande av psykolog Anna. Hon va lyhörd, respektfull och empatisk. Hon hade förmågan att strukturera upp i oredan så tillochmed jag fick rödtråd. Redan vid vårt samtal över telefon kände jag förtroende för Anna och hennes kunskap. Jag kommer rekommendera Nova psykiatri till alla jag möter som har liknande situation som mig. Stort tack

Svar från Nova Psykiatri

Tack Johanna för ditt omdöme och för att du kan tänka dig att rekommendera vidare oss till andra, det betyder enormt mycket för oss!

Sofia C
Skrev om Nova Psykiatri

Bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar och mer därtill. Gjorde Adhd-utredning, samt hjälp med medicinering efter utredning, allt har varit bra. Kommunikation via Kaddio är det enda som kunde kännas lite komplicerat och inte helt 100, men så fort man kontaktade någon fick man snabb respons och hjälp .

Svar från Nova Psykiatri

Tack för din feedback Sofia! Skönt att du är nöjd, och bra för oss att veta hur vi kan förbättra oss.

Olle T
Skrev om Nova Psykiatri

Hade egentligen inte så mycket förväntningar på själva ADHD utredningen, men jag blev bemött på ett väldigt bra sett. Många påminnelser via mail och sms gjorde det enkelt att komma ihåg avtalade möten och att navigera sig till Novas kontor i Stockholm under mitt besök där. Alla jag har haft kontakt med har varit supertrevliga och proffsiga. Snabba svar och jag fick snabbt mitt utlåtande angående diagnos och även snabbt recept för behandling. Jag är supernöjd med Nova och kommer absolut att rekommendera den för andra i behov av de tjänster som Nova utför. 10/10 rostmackor!

Svar från Nova Psykiatri

Tack Olle för din fina kommentar! Glädjer oss att höra att du är nöjd och kan tänka dig att rekommendera oss för andra!

Thomas F
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb och komplett service, kompetenta människor och trevligt bemötande, bättre än förväntat. .

Svar från Nova Psykiatri

Tack Thomas för att du delar med dig, skönt att höra att du är nöjd!

Erik F
Skrev om Nova Psykiatri

Jag kände mig hörd hos Nova psykiatri. När jag berättade om mina problem blev jag bemött av förståelse och empati. Det kändes aldrig som att jag behövde dölja något i rädsla av att bli dömd. Jag kom till Nova med problem jag inte visste hade en lösning i hopp om att få hjälp och det fick jag och mer. Allt skedde snabbt och smidigt. Kunde göra alla mina besök på en och samma dag vilket jag uppskattar då jag behövde resa från annan ort.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Erik för ditt fina omdöme! Så kul att höra att du haft en bra upplevelse hos oss.

Karin S
Skrev om Nova Psykiatri

Min upplevelse har varit väldigt positiv. Har upplevt ett väldigt proffsigt bemötande och tryggt. Kan varmt rekommendera Nova psykiatri i Stockholm.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Karin, så kul att höra att du haft en positiv upplevelse med oss på Nova!

Tina S
Skrev om Nova Psykiatri

Otroligt proffsiga och trevliga! Jag skulle varmt rekommendera Nova Psykiatri!

Svar från Nova Psykiatri

Tack Tina för din kommentar! Jättekul att höra att du är nöjd!

Jane G
Skrev om Nova Psykiatri

Jag har upplevt ett jätte fint bemötande av alla jag mött där. Har gjort en utredning ang adhd och fått all hjälp som finns att få av dom. Vet inte vad jag hade för förväntningar, men är tacksam för den förståelse jag fått. Är dessutom nöjd med hur fort det gick.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Jane! Din kommentar uppskattas enormt och så skönt att du är nöjd!

Johanna L
Skrev om Nova Psykiatri

Bemötandet har genomgående varit outstanding från dag ett. Jag har många dåliga erfarenheter av bemötande inom vården så jag känner att jag aldrig vet vad som väntar mig men jag har nog aldrig blivit såhär bra bemött. Jag tycker mig märka att de på NOVA tycker om sin patient-målgrupp och på riktigt är intresserade av en och vill/kan hjälpa. Jag gjorde neuropsykiatrisk utredning och medicin-paket under remisstiden innan jag får komma till psykiatrin. Känner mig så himla sedd och hörd samt professionellt bemött. Särskilt stort TACK till Kristoffer för de roliga och trygga stunder utredningen bjöd på.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Johanna för din fina kommentar! Jättekul att höra att din upplevelse med oss var bra!

Nicholas S
Skrev om Nova Psykiatri

Jag har nyligen genomgått en ADHD-utredning, och jag kan ärligt säga att det var en otroligt positiv och givande upplevelse. Från början till slut blev jag bemött på ett professionellt och respektfullt sätt av alla inblandade. De var noggranna i att förklara varje steg i processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och informerad hela vägen. Personalen visade genuin omtanke och lyhördhet inför mina behov och frågor, vilket hjälpte mig att känna mig förstådd och accepterad. Jag fick inte bara stöd under själva utredningen,...

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Nicholas för ditt otroligt fina omdöme! Väldigt kul att höra hur positiv din upplevelse med oss var.

Diaan M
Skrev om Nova Psykiatri

It was nice that everyone was friendly, the communication was frequent and clear, that my questions were answered almost always on the same day, and that the whole diagnostic process from booking a time in Copenhagen until finish was able to happen so fast. I didn’t have any expectations other than that the whole process would hopefully happen faster than in public healthcare.

Svar från Nova Psykiatri

Thank you so much Diaan for your comment!

Emelie S
Skrev om Nova Psykiatri

Nova Psykiatri hjälpte mig första till sista steget med allt från ärenden till Försäkringskassan till uppföljning efter besök och diagnos. Jag är mycket nöjd och skulle varmt rekommendera Nova!

Svar från Nova Psykiatri

Tack så mycket Emelie för din kommentar, uppskattas enormt!

Evelina J
Skrev om Nova Psykiatri

Omtänksam, bra psykolog. Han gjorde verkligen skillnad på mitt liv och tackar Nova för allt dom gjort. Rekommenderar starkt

Svar från Nova Psykiatri

Tack Evelina! Glädjer oss att höra att du är nöjd!

Wiveca B
Skrev om Nova Psykiatri

Under bedömning och utredning har jag blivit bemött på bästa sätt. Att få tider gick snabbt och smidigt. Med Christoffers professionella bemötande kunde även jag våga öppna upp mig med allt som jag faktiskt burit på under årens lopp. Har fått vidare rekommendationer för behandling och stöd. Är så tacksam!

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla för din fina kommentar Wiveca!

Edvin V
Skrev om Nova Psykiatri

Professionellt, tryggt. Har inte haft några problem. Är nöjd.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för kommentaren Edvin! Skönt att höra att du är nöjd!

Alva T
Skrev om Nova Psykiatri

Trevligt och bra bemötande. Gick snabbt

Svar från Nova Psykiatri

Tack Alva, skönt att höra att du är nöjd!

Linus L
Skrev om Nova Psykiatri

Otroligt bra och professionellt bemötande från både psykolog och läkare.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Linus för orden, så kul att höra att du är nöjd med oss på Nova!

Lars A
Skrev om Nova Psykiatri

Vänligt, professionellt och snabbt bemötande.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Lars för din kommentar, uppskattas!

Niklas G
Skrev om Nova Psykiatri

Otroligt trevligt och professionellt bemötande! Tog expresspaketet och fick den hjälpen jag inte lyckats få efter år av försök via den öppna vården. Rekommenderar nova varmt! Speciellt tack till Anna och Elena, värda sin vikt i guld!

Svar från Nova Psykiatri

Tack Niklas för de fina orden, kul att höra att du är nöjd!

Denise B
Skrev om Nova Psykiatri

Så fin personal! Kände mig verkligen sedd och förstådd.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Denise för din kommentar! Skönt att höra att du är nöjd med Nova.

Andreas F
Skrev om Nova Psykiatri

Det enda jag ångrat med hela denna processen är att jag inte funnit er tidigare. Allting flöt på så fruktansvärt bra och enkelt. Christoffer va en riktig pärla. Han va enormt välkomnande, enkel och avslappnad vilket fick hela processen att kännas trygg och avslappnad trots att man ifrån början satt med hjärtat i halsgropen och vart totalt livrädd för att blotta sig för någon för första gången. Jag har inte något negativt att säga då ni varit enormt pedagogiska ifrån start och tydliga med processen, kostnader etc.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Andreas för din fina kommentar! Glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med oss.

Andreas P
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb och proffsig behandling. Väldigt förtroende ingivande. Rekommenderas varmt

Svar från Nova Psykiatri

Tack Andreas! Din kommentar uppskattas enormt.

Oliver L
Skrev om Nova Psykiatri

Jag blev bemött på en professionellt men samtidigt ledigt sätt. Jag förväntade mig att själva utredningen skulle vara lång, tråkig och utmanande men de anställda på Nova såg till att det var en fin upplevelse. Sammanfattningsvis hade jag en god upplevelse av min ADHD-utredning oavsett utfall i utredningen.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Oliver för din kommentar! Skönt att höra att du är nöjd och att du fick en fin upplevelse med hos oss på Nova :)

Carl S

❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️👍

Herman B
Skrev om Nova Psykiatri

Nova Psykiatri bemötte mig väl. Mina förväntningar var att de skulle hjälpa mig att få min diagnos och förstå mig själv bättre vilket jag tycker att de uppfyllde väldigt väl. Jag tyckte min upplevelse var bra det som jag ville få gjort blev gjort utan några problem.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Herman för din kommentar och vad skönt att höra att vi på Nova uppfyllde dina förväntningar!

Niklas M
Skrev om Nova Psykiatri

Helt fantastiskt upplevelse. Extremt proffsiga men samtidigt lättsamt i ett sånt livsavgörande läge. Rekommenderas starkt. Med vänlig hälsning, Nikk

Svar från Nova Psykiatri

Tack för din kommentar Niklas! Vi är väldigt glada att höra att du hade en så positiv upplevelse med oss på Nova.

Astrid S
Skrev om Nova Psykiatri

Jättebra och kände mig förstådd av alla och de var tydliga med allt!!

Svar från Nova Psykiatri

Tack Astrid! Härligt att höra att du är nöjd med oss :)

Evelina E
Skrev om Nova Psykiatri

Trevligt bemötande och supersnabb service!! Utöver det en riktigt grundlig utredning. Rekommenderas!!

Svar från Nova Psykiatri

Tack Evelina för dina fina ord, det betyder mycket för oss!

Pernilla F
Skrev om Nova Psykiatri

Vi har ett väldigt gott intryck av både processen och bemötandet. Vi uppskattar att det gått snabbt fr första kontakten till ställd diagnos. Både vi föräldrar och barnet kände stort förtroende för de som vi pratat med,. Både Lukas och Christoffer har varit proffsiga och lättillgängliga. Uppskattar också att det finns möjlighet till kontakt med psykiatriker för förskrivning av medicin

Svar från Nova Psykiatri

Tack Pernilla för din kommentar! Vi är glada att höra att både du och ditt barn kände er trygga och nöjda med vår process och bemötande.

Andreas S
Skrev om Nova Psykiatri

Jag är mycket nöjd med Nova Psykiatri.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Andreas, det glädjer oss att höra!

Elisabet S
Skrev om Nova Psykiatri

Jag köpte en ADHD-utredning.. Blev professionellt bemött men ändå på ett personligt sätt. Intervjun med psykolog tog 3,5 timmar (då drog vi över tiden) och samtalet med psykiatrikern tog 1 timme. Hade gärna sett att båda samtalen hade fått pågå lite längre, kändes lite stressigt och tyckte att jag inte fick säga allt jag ville. Dessutom upptog de kognitiva testerna onödigt stor del av tiden enligt mig.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Elisabet för dina fina ord och din feedback, bra för oss att höra!

Therese G
Skrev om Nova Psykiatri

Trevligt och professionellt bemötande, snabba återkopplingar, har inget negativ att säga alls.

Svar från Nova Psykiatri

Tack så mycket Therese för din kommentar, uppskattas enormt!

Tilde B
Skrev om Nova Psykiatri

Supersnabb och bra hjälp. Otroligt duktiga och kunniga. Man kände sig sedd och hörd. Jag kunde komma igång fort med behandling för mina problem.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Tilde. Så skönt att höra att du är nöjd med Nova!

Anna H
Skrev om Nova Psykiatri

Proffisonella och trevliga, snabb hjälp, bra förklaringar på utredningens gång.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Anna för de fina orden, kul att höra att du är nöjd!

Celine F
Skrev om Nova Psykiatri

Enastående upplevelse - professionell och effektiv process och personal, samt trevligt bemötande. Rekommenderar till alla som funderar på en ADHD-utredning. Jag gick till Nova psykiatri med höga förväntningar efter en rekommendation, och de lyckades överträffa mina förväntningar.

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Celine, så kul att höra att du är nöjd med oss på Nova!

Johan H
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket enkel kommunikation, trevligt bemötande från alla personer på Nova psykriati. Vi fick svar på våra funderingar om hur vi ska kunna hjälpa våran dotter på ett bättre sätt i våran vardag. Vi är nöjda med deras arbete och hoppas på att vi kommer att få det lättare framöver. Vi har fått hjälp med att göra en utredning av våran dotter om hon eventuellt har autism eller ADHD. Som helhet är vi mycket nöjda med Nova psykriatis arbete och kan rekommendera dem till andra som behöver få hjälp med en utredning.

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack Johan för din härliga feedback, det uppskattas verkligen!

Matt J
Skrev om Nova Psykiatri

Det var jätte bra! Super lätt att pratar och otroligt hjälpsam! Tack så så mycket!

Svar från Nova Psykiatri

Tack så mycket Matt, det glädjer oss att höra!

Elin L
Skrev om Nova Psykiatri

Otroligt varmt och proffesionellt bemötande.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för ditt fina meddelande Elin. Det gör mig så glad att höra!

Mikaela J
Skrev om Nova Psykiatri

Nova Psykiatri återkopplade alltid väldigt snabbt till oss. Jag kände mig delaktig i processen, fick bra information och gehör för frågor och funderingar. Fint att det finns människor som bryr sig om barnens situation och brinner för att göra livet bättre för dem och deras föräldrar. Tack för att ni finns!

Svar från Nova Psykiatri

Tack så mycket Mikaela för dina fina ord, det betyder verkligen mycket!