Omtänksam, professionell och jätte trevligt team. Jag är jätte nöjd med resultatet av deras jobb, och även mina vänner berömmer det. Tack så mycket
Nybrokliniken
Välkommen till Nybrokliniken! Vi är en modern tandläkarklinik med ett toppenläge centralt på Östermalm. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi använder den senaste utrustningen och behandlingsmetoderna som finns och håller oss ständigt uppdaterade för att erbjuda Dig den bästa vården. De tjänster vi erbjuder är bland...
220 omdömen om Nybrokliniken
Sedan starten hos Reco 2018
Trevliga och mycket kunnig tandläkare Viktigt med tillit då tandhälsan bidrar stort till välmåendet.
Trevligt bemötande varje gång, personalen tar alltid emot på bästa sätt. Min tandläkare som jag haft i närmare 20 år har alltid varit bra.
Tove var superduktig och informativ! Rekommenderar att boka för att förstå dina tänder, käke och hur allt ser ut och hänger ihop. Toppenbra!
Tycker Nybrokliniken är proffsiga, möts alltid av trevlig personal. Har Andreas som tandläkare kan verkligen rekommendera honom. Jag känner mig trygg och viktig som patient. Har inget mer att önska!
Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme! Stort tack för de fina orden!
I över 20 år har jag varit patient till Nybrokliniken och tänker fortsätta vara det så länge jag kan. Genom åren har jag genomgått alla sorters behandlingar från enkel årskontroll med borttagning av tandsten till helt nya tandbryggor, kronor och proteser. Man är alltid välkommen av trevlig och tillmötesgående personal som sätter mig som patient i centrum och blir mycket professionellt behandlad av kompetent tandvårdspersonal som är lyhörd och har den senaste moderna utrustningen. Därför får Nybrokliniken absolut högsta betyget av mig. Mats Ekström
Hej Mats, Tack för det jättefina omdömet! Det är en ära för oss att få hjälpa dig! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Tycker att Nybrokliniken är proffsig och med ett mycket personligt och trevligt bemötande. Har Kristin Dunard som tandläkare och kan verkligen rekommendera henne som en mycket underbar och proffsig person. Henne och kliniken i helhet kan jag verkligen rekommendera till mina vänner. Mvh Annbritt Tureson
Tusen tack för de fina orden! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Alltid trevligt bemött, snabba svar, bra återkoppling. Professionell behandling, snabb, fin hantering, och alltid vänlig och glad personal.
Tusen tack, Emma. Va roligt att du är så nöjd!
Jag blir alltid bra bemött och personalen är proffsig.
Kompetent tandvård, mycket trevlig personal, fin miljö! Inget mer att önska!
Tusen tack Peter för de fina vitsorden!
Blev väl bemött i receptionen. De två tandläkarna jag var hos arbetade bra och man kände sig trygg som patient. De levde upp till mina förväntningar. Jag hade ett akutbesök där man gjorde en quickfix, och ett planerat besök då jag fick en ny krona. Det är en trevlig miljö på Nybrokliniken!
Tusen tack Mats för det fina omdömet!
Bemötandet från reception till tandläkare var mycket positivt. Jag upplevde att jag blev lyssnad på, vilket enligt min uppfattning är mycket viktigt som patient. Jag fick svar på alla de frågor som jag hade. Att som patient känna att man är viktig, är betydelsefullt och det var precis det jag kände när var på Nybrokliniken.
Tusen tack för de fina orden, Daniel! För oss är det självklart att patienten är i centrum och känner sig både sedd och hörd😊
Jag blir alltid trevligt bemött i receptionen och Tove är den bästa tandläkaren jag haft!
Fantastisk tandläkarmottagning. Rekommenderar starkt Kristin som är himla trevlig och duktig. Blir alltid väl bemött av personal också. Fräscha och trevliga lokaler. Håller egentligen till i Uppsala men skulle aldrig få för mig att byta.
Mycket kompetente och Vänliga läkare
Lätt att boka tid på hemsidan, trevligt och proffsigt bemötande. Alla förväntningar uppnås hos er. Tack!
Vänligt och proffsigt bemötande. Förväntningarna infriades. Två nya tandkronor.
Professionellt bemötande på högsta nivå. Personligt och vänligt bemötande. Hög professionell kunskap.
Trevlig och kunnig tandläkare, super nöjd
Trevligt bemötande. Kände mej väl omhändertagen. Kan rekommendera!
Jag var på min årliga kontroll av tänderna och undersöktes och behandlades av min nya tandläkare Andreas, det var toppen. Allt kändes mycket professionellt, lugnt, bra och trevligt. Dessutom gjordes mina tänder rena från tandsten av en jätte duktig och mycket trevlig tandhygienist.
Väldigt bra tandläkare. Dock alldeles för många samtidiga patienter i väntrummet och kö vid receptionen både när jag kom och gick. Ger ett stökigt intryck, lång ifrån den lugna atmosför jag förväntar mig hos en tandläkare.
Supertrevligt bemötande och avspänd miljö
Mycket bra bemötande och proffsig tandvård
Alltid proffsigt bemött. Det känns att man är i trygga händer.
Mycket positivt Varmt och omtänksam attityd Bästa ever ! Proffesionellt och informativt och empatiskt Helt otroligt bra!
- Bra bemötande och info. om kommande behandling - Kommande inplantat behandling Enda missen var när jag pga läkarbesök inte kunde omboka en tid per telefon utan måste använda dator pga tidig stängning av kliniken på en fredag.
Fick komma snabbt när jag ringde. Bra bemötande.
Bra respons och trevligt bemötande😄
Jättebra bemötande. Följde med Tove från förra kliniken, där jag var jättenöjd. Så även här! Alltid fått bra omhändertagande av mina tänder.
Kompetent personal. Alltid trevliga, förstående och tryggt bemötande.
Vänligt och professionellt bemötande. Jag är mycket nöjd med behandlingen och resultatet och kan verkligen rekommendera denna klinik och speciellt min tandläkare och tandsköterska. / Christer
5 stars. Excellent service. Betyget talar för sig självt :)
Snabb och effektiv service av kompetent tandläkare.
Proffesionellt och vänligt utmärkt
Har alltid blivit väl bemött på Nybrokliniken och förväntade mig heller inget annat vid mitt senaste besök.
Väldigt trevligt bemötande, både vid tidsbokning och på plats. Jag hade bokat in mig för kontroll och tandblekning. Fick väldigt bra rådgivning.
Bra bemötande, man spänner sig välkommen! Lyhörd och kunniga personal.
Vilket team av tandläkare och sköterskor! Löste mina problem med gemensamma krafter, så jag inte behövde boka om min resa. Kunniga, säkra, serviceminded! Dessutom en suverän hemsida att boka tider på. Tusen tack!
Tusen tack Gabriella för det fina omdömet🤗 Skönt att det gick bra med resan👍 Allt löser sig bara viljan finns. /Karla
Jag har alltid blivit mycket bra bemött på Nybrokliniken. Min tandläkare Torbjörn Johansson går nu i pension. Jag har haft stort förtroende för honom genom alla år, som jag har varit hans patient. Han är så seriös och noggrann.
Jättebra bemötande och de kan sin sak! 8/10 av dem är jättetrevliga och hjälpsamma! Ingen aning om det är dyrt för går aldrig till tandläkaren annars men något högre än FT, så lätt värt det iaf.. 😂
De lyssnar på mig och tar till sig det jag säger. Bemöter mig med respekt. Talar hela tiden om vad som ska hända , är lugna och försiktiga. Jag har en enorm tandläkarskräck men känner ändå ett slags lugn när jag är där. Har fått broar gjorda i underkäken samt ny bettskena har gjorts. Jag är nöjd med det. All personal där ska ha en eloge för sitt trevliga sätt att vara och bemöta mig som kund. Det är aldrig nåt problem när/om jag ringt och undrat eller behövt hjälp med nåt. Toppen.
Tack kära Carina. Det är en ära för oss att få hjälpa dig och vi gör vårt bästa för att du ska bli av med din tandläkarskräck. Vi ses/Karla
Stor tacksamhet för all hjälp! Fantastiskt duktig och trevlig personal. Har rekommenderat vidare.
Stort tack Karin för dina fina vitsord. Så roligt att höra!
Mkt.trevligt bemötande både vid telefonkontakt o personligt möte med tandläkare Kristin o tandskötetska. Lugn o skön miljö av en som absolut inte gillar att gå till tandläkare, Tack! Rekommenderas. Leena
Bra bemötande och behandling. Tandhygienisten gjorde att bra jobb.
Jag var mycket nöjd med mina besök och tycker att dom bemötte mig trevligt men framför allt gjorde ett mycket bra arbete! Jag har rekommenderat dom till mina vänner! Jag fick två bryggor under förra året!
Stort tack Ellen för det fina omdömet. Det är en ära för oss att få ta hand om dig!
En mycket lyhörd tandläkare och det samma gäller tandsköterskan.
Min nuvarande tandläkare är jättebra till skillnad mot min förra som jag hade på Nybrokliniken.
Trevligt bemötande - bra resultat - rent & snyggt :)
Ett toppenbemötande! Kristin och hennes tandsköterska var mycket trevliga och proffsiga! Jag kommer att börja gå till Kristin regelbundet.