Snabb och korrekt leverans av fröpåsar.
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
14968 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Snabb leverans, bra pris och fina produkter.
Lätt att beställa, bra kundtjänst
Köpte en jättestor julgransfot. Men det var bara plastbaljan som var med inga skruvar eller nått som skulle ligga i botten. Så det har vi får åka o handla själva
Hej Malin, tack för din feedback. Du är alltid välkommen att kontakta kundtjänsten på info@odla.nu om du inte känner dig nöjd med din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu
Jättenöjd men mina varor och leveransen! ,🤗
Jag har sökt efter svarta kjedjor till mina amplar. Och fann de hos er. Och blev nöjd.
Snabb leverans och bra service
Snabbt och enkelt att beställa. Stort plus (+) att dom skickade med en fröpåse som ändå antagligen skulle kastas eftersom kort datum. Sånt uppskattar jag verkligen. Att istället för att kasta, rea ut till löjligt lågt pris, eller som nu, skicka med som en gåva.
Mycket lätt och smidigt att hanslahos Odla.nu.Trodde inte att Odla hade så mycket toppenbra produkter, och att de levererade så snabbt. Kommer köpa mycket från Odla.se när våren kommer
Jag kan inte bedöma det eftersom jag har gett bort det i julklapp och kan därför inte svara på vad jag tycker. Det är alltså INTE jag som ska ha det så jag vill inte ha ett nytt mejl med förfrågan om vad jag tycker
Fungerade väldigt bra, mycket snabbt. Första gången jag handlat hos Er mycket nöjd så det blir nog fler gånger
Jag fick bra växter när jag beställde online genom odla.nu
Lökarna som jag beställde var fyllda och fina. Dock hade de hunnit gro och en av dem hade mögel.
Väldigt bra, jag fick en trasig produkt som jag reklamerade, Odla skickade en ny på en gång Bra service.
Bra och snabb service med bara produkter
Normal e-handel. Jag begriper inte varför texten måste vara minst 30 tecken.
Stort utbud, bra pris, bra leverans ganska snabbt så jag är nöjd.
Toppen att kunna handla med fri frakt 🙂
Enkelt att beställa och fungerade bra
Brukar köpa fröer men nu köpte jag ett stuprör rill växthus. Kom snabbt.
Fantastiskt fina varor. Beställde för andra året bl a Amaryllislökar inför jul och det är toppkvalitet utöver det vanliga. Jag beställde sent en torsdag, varorna fick jag fint förpackade på lördag, så även leveransen fungerade utmärkt. Tack Odla!
Det var smidigt och leveransen kom supersnabbt.
Köpte Fredskalla. Frakt till norrland. Samtliga ,svarta i blad och blommor,troligtvis frysta under transporten. Klippte bort hälften ,de lever ännu men inte så snygga,vi får se. Synd
Hej Klas, tack för din feedback. Du är alltid välkommen att höra av dig till kundtjänsten på info@odla.nu om du inte känner dig nöjd med din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu
Bra. Allt ok. Tack! Ni har ett stort utbud av växter och allt övrigt.
Bra sortiment. Snabb leverans. Inget att klaga på.
Det var enkelt och smidigt att beställa. Fick varorna snabbt!
Jag har inget att klaga på. Har mest handlat lökväxter och de har kommit upp som de ska och har mycket hög kvalitet. Jag har bara en balkong, men vill gärna ha fullt med växter där och uppskattar verkligen att företag som Odla finns, så att man handla enkelt online.
Pålitligt och med snabb leverans
Bra hemsida, lätt att hitta! Kvalitetsprodukter. Snabb och korrekt hantering. Helt enkelt är jag en nöjd kund.
Allt funkade perfekt. Ett bra ställe att handla på.
Odla nu är en av mina favoriter, bra erbjudanden, säsongprodukter till bra priser, alltid! Snabba leveranser och inte minst små presenter i form av frön som känns personliga och gulliga. Tyvärr drabbades jag av ett tryckfel om en batteridriven ljusslinga. Men ack jag låter det passera och litar på att det inte händer igen.. Fortsätter handla hos Odla.nu
Bra grejer. De levererar som de lovar. Problemfritt
123456789101112131415161718192021222324252627282930
Toppen snabb leverans och bra priser
Smidigt att beställa, snabb leverans!
Enkelt, snabb leverans, mycket bra priser.
Bra att kunna sitta i lugn och ro och beställa. Snabb leverans och med en extra påse som dock inte ville gro.
Nöjd kund - allt gick bara bra. Snabbt leverans. Tack, Sandra Nilsson
Allt stämmer överens med bilder och beskrivningar. Jag handlar flera gånger om året och har alltid blivit nöjd.
Beställde när det var fri frakt, som var främsta anledningen till att det lades en beställning. Men i övrigt nöjd med mitt köp och vara. Snabb leverans och bra paketering.
Man får alltid sin beställning väl paketerad och relativt snabbt. Rekommenderas.
Funkar. väldigt bra och pålitligt får alltid varir dom jag beställt och leverans sker i bra tid och bra varor
Alltid varit nöjd med mina fröer. Snabb leverans. Kommer firtsätta handla därifrån.
Bra butik, lätt att handla och snabb leverans.
Snabb leverans. Bra produkt. Jag är mycket nöjd.
Snabb leverans och bra priser på olika produkter
Skickades snabbt och väl förpackat. Är nöjd med mitt köp.
Enkelt att beställa samt snabb levery
Snygga Ljusmanchetter till bra pris. Otroligt snabb leverans
Jag har handlat mycket växter genom åren från odla.nu, och det har oftast varit bra kvalitet på varorna!