Odla.nu

• BadgeSixYears
15 289
4.4
Till webbshopen Dela

Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...

15289 omdömen om Odla.nu

Sedan starten hos Reco 2020

Annelie I
Skrev om Odla.nu

Mkt oproffsiga och inte tillmötesgående alls

Eva L
Skrev om Odla.nu

Jättenöjd, som vanligt 😀 Rejäla och liknande livskraftiga plantor.

Anna O
Skrev om Odla.nu

Bea utbud.bra priser.fina varor.

Jeanette H
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans, bra kvalité och rimliga priser! Rekommenderar verkligen

Linda J
Skrev om Odla.nu

Det gick snabbt och smidigt att få mina frön. Stort sortiment.

Åsa Gunilla B

Snabb leverans, fick även en påse extra med frön bra tänkt stället för att kastas

Marianne W
Skrev om Odla.nu

Bra produkter till bra pris och snabb leverans. Minus när det gäller bonus produkt. Varför får man en produkt som inte går att odla i norr där jag bor?

Lars-Tommy T

Inte hört ett ljud om min order som skedde för flera veckor sen ,så än så länge inte nöjd

Svar från Odla.nu

Hej Lars-Tommy, tack för din feedback. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@odla.nu om du har frågor angående din beställning. Om du inte har hört av oss på flera veckor kan det bero på att du har förbokningsvaror i din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Diana S
Skrev om Odla.nu

Superbra! Levererade i tid och fick dessutom bonusfrön

Britta H
Skrev om Odla.nu

Bra, köpte bevattnigslådor och dom var som jag tänkt.

Yvonne P
Skrev om Odla.nu

Varken bättre eller sämre än andra sidor man kan köpa frön från!

Veronica F
Skrev om Odla.nu

Jättefina växter levererade till dörren snabbt

Marie W
Skrev om Odla.nu

I vanliga fall jättebra! Denna gång köpte jag pelargon sticklingar. Lite dåligt med jord. Kunde inte hämta ut dem ifrån postombudet direkt så några av sticklingarna klarade sig inte. Jättesynd. Men har alltid tidigare varit nöjd!

Svar från Odla.nu

Hej Marie, tack för din feedback! Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@odla.nu om du inte känner dig nöjd med din leverans, vi hjälper dig gärna. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Anneli D
Skrev om Odla.nu

Aldrig några problem, de håller det de lovar. Uppskattar jättemycket deras odlingsråd och svar på våra odlingsfrågor.

Leila J
Skrev om Odla.nu

God info om fröerna, justa priser, bra att kaktus-/såjorden fanns i mindre påse, något dyr frakt.

Karin A
Skrev om Odla.nu

Smidigt, bra varor, bra frakt och har det mesta för hobbyodlare. Saknade dock banancharlottelök.

Harry H
Skrev om Odla.nu

Har inte fått min leverans ännu, tre veckor???

Svar från Odla.nu

Hej Harry, har du varit i kontakt med kundtjänsten på info@odla.nu? Där hjälper vi dig gärna om du har frågor angående din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Britt-Marie L

Vi köpte sättpotatis ocg gladiolus lökar det var enkelt och smidigt att beställa och betala snabb leverans mycket nöjd

Laila W

Bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ulla E
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans, bra utbud av fröer Jättenöjd

Birthe R
Skrev om Odla.nu

Bra produkter och snabb service

Jadranka K
Skrev om Odla.nu

Jag köpte fröpåsar och sättpotatis. Min upplevelse var god. Leveransen kom i tid.

Monica J
Skrev om Odla.nu

Tycker att man kunde fått ett mail om lökarna är på väga. De ska ha betalt innan de kommer och har ju inte fått varorna ännu så kan tyvärr inte svara er . Mvh Monica

Svar från Odla.nu

Hej Monica, tack för din feedback. Om du väljer faktura som betalsätt behöver du inte betala i förväg. Har du kontaktat kundtjänsten på info@odla.nu angående din beställning? Där hjälper vi dig gärna. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Irma Ann-Louise W

Svårt att uttala mej om företaget. Har inte fått dahlia knölarna jag beställde ännu!!

Svar från Odla.nu

Hej Irma, dahlior är en förbeställningsvara. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@odla.nu om du har frågor angående din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Erik S
Skrev om Odla.nu

De bjyssade på en fröpåse extra

Annica P
Skrev om Odla.nu

Det var smidigt att handla på Odla.nu och plantorna av Gyllenlack var mycket fina och fulla av knoppar. Mycket nöjd.

Gerd A
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans o varorna var fina

Cathrin A
Skrev om Odla.nu

Snabb leverens. Smidigt att beställa. Alla produkter jag beställde var med.

Gunilla B
Skrev om Odla.nu

Brett sortiment och snabb leverans (dörrmattan levererades möjligen i onödigt stor kartong!).

Karolina S
Skrev om Odla.nu

Väntat i 3 veckor på min beställning och den har fortfarande inte kommit. Fått köpa nytt hos annan leverantör.

Svar från Odla.nu

Hej Karolina, om du har beställt vårlökar är det en förbeställningsvara och skickas då inte inom 10 arbetsdagar vilket vi hänvisar till i orderbekräftelsen och på hemsidan. Du är alltid välkommen att höra av dig till kundtjänsten på info@odla.nu om du har frågor angående din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Lillan R
Skrev om Odla.nu

Köpte frön o allt funkade bra.

Anette B
Skrev om Odla.nu

Fungerar bra, mina fröer grodde snappt

Monica V
Skrev om Odla.nu

Stort utbud och bra pris. Lång leveranstid

Berit N
Skrev om Odla.nu

Helt fantastiska Mycket fröpåsar att välja bland .Jättefina å kraftiga plantor.

Annica M
Skrev om Odla.nu

Jag kan inte ge nåt betyg eftersom jag inte fått mina varor ännu..Väntat i 15 dagar sen beställningen. Så mitt betyg blir inte högt . Känns dåligt när man betalat för dessa varor och inte hört ett knyst från er.

Svar från Odla.nu

Hej Annica, har du kontaktat kundtjänsten på info@odla.nu angående din beställning? Om du har beställt vårlökar är det en förbeställningsvara och skickas då inte inom 10 arbetsdagar. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Mikael K
Skrev om Odla.nu

Bra leverans mm men trädbalsam som jag köpte fungerar bara sådär eftersom själva hatten på tuben sätter igen alltför snabbt. Trögt att få balsam ur tuben….

Annette H

Kom fort . Bra frön börjar gro bra . Trevligt med bra info.mvh Annette

Pia M
Skrev om Odla.nu

Lite ojämn kvalitet beroende på vad man köper, men på det stora hela taget en bra och seriös leverantör.

Per-Olof H
Skrev om Odla.nu

Lätt att beställa.snabb på att skicka varorna

Therese O
Skrev om Odla.nu

Jättefina produkter, bonusgåva i paketet, bra packat och snabb leverans. Kommer att handla igen!!

Ulf A
Skrev om Odla.nu

Eftersom jag beställde fröer vet jag inte resultatet än.

Ulrika B
Skrev om Odla.nu

Alltid bra och snabb leverans!

Britt-Marie C

Har ännu inte fått försändelsen

Anne Margareta I

Helt Ok!🙂 Har inget mer att skriva om.

Lena P
Skrev om Odla.nu

Jag var jätte nöjd med allting inget att klaga på

Gertrud E
Skrev om Odla.nu

Enkelt att hitta och snabb leverans

Susanne L
Skrev om Odla.nu

svarar på e-post genast, toppen

Eva F
Skrev om Odla.nu

Har nu köpt flera gånger och har alltid varit nöjd när leveransen av varorna kommit till valt ombud. I den senaste sändningen var några små fröpåsar med, men tyvärr ingen instruktion när, hur och annan väsentlig information i form av papperslapp med. Detta gjorde att min bedömning inte gav alla poäng. Kan annars varmt rekommendera odla.nu till andra.

Katja R

Svårt att få kontakt och info levdag. Inte speciellt nöjd. Mvh Katja

Svar från Odla.nu

Hej Katja, tack för din feedback. Du når vår kundtjänst på info@odla.nu, vi besvarar dina mejl vanligtvis inom 24 timmar. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Mats Ola Peter Å

Enkelt att beställa och snabb leverans