Bra på alla nivåer. Proffsig och serös aktör
Ögonexperten
Välkommen till Ögonexperten i Varberg! Vi är Varbergs äldsta lokala optiker sedan 1956 (tidigare känt som Optiker Haar). Med vår långa erfarenhet är vi din kompletta lösning för ögonhälsa, kontaktlinser och glasögonmode i Varberg. Senaste Glasögontrenderna Upptäck de senaste glasögontrenderna hos oss med ett brett sortiment...
413 omdömen om Ögonexperten
Sedan starten hos Reco 2023
Blev fint bemött och fick en grundlig undersökning
Var hos Er för att via arbetsgivare (Varbergs kommun) få nya terminalglasögon. Lätt att få tid. Kallelse via sms var jättebra. Fint mottagande och bra resultat. Tack!
Lugn miljö, fullt fokus och intresse från optiker, bra stöd vid val av bågar, både vad gäller design och kostnad.
Jag är så nöjd med undersökningen. Men den andra personen som jag möts var inte så trevlig, hennes tonfall var så vass.
Proffesionell och noggrann undersökning. Mycket trevligt och kundorienterat bemötande.
Blev väldigt bra bemött, tyckte experten var trevlig och uppnådde mina förväntningar på besöket. Jag var där för en synundersökning för att mitt körkortstillstånd skulle godkännas
Proffsig undersökning Teknisk utrustning som säkerställer ögonens status. Undersökningen säkerställde att mina defekter på ögonen inte i dagsläget krävde någon behandling .
Good service and quickly…I even recommended a friend and she is happy with the service too.
Kunnig personal, trevligt bemötande.
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Uppskattar att ögonexperten månar väldigt mycket om att kunden ska bli nöjd.
Möjlighet till stor synundersökning, vilket jag gjorde. Bra bemötande. Trevlig miljö.
Allt bra, helnöjd! Synundersökningen, bra!
Mycket proffsigt ! Betydligt bättre än andra optiker jag varit hos. Grundlig undersökning, vänligt bemötande och perfekt hjälp med att även välja bågar. Rekommenderas ! 👍
Mycket bra bemötande. Har haft mycket otur med mina tidigare glasögon som jag köpte på Ögonexperten. Men har fått så mycket hjälp under hela tiden och nu har jag nya glasögon som jag trivs jätte bra med. Tusen tack för all eran hjälp.
Som vanligt var upplevelsen och undersökningen av hög kvalitet.
Jag kom för första gång in och ville prata om mina förväntningar och fick väldigt bra förklaring på en del jag undrade över. Och fick verkligen hjälp med att ta ut bågar. Jag var många gånger och provade bågar och fick låna hem i omgångar. Nu har jag hittat dom jag vill ha. Det var inte helt lätt att hitta, det fanns ju så många fina och för mig ovanliga bågar. Jag har genom åren alltid valt kvalité och glasögon som ” sticker ut”. Och sist men inte minst. Optikern var väldig bra. Jag kände mig trygg att jag fått så noga undersökning. Jag är till 100 procent nöjd.
Gjorde en ögonundersökning där dom undersökte ögonen väldigt grundligt. Inte som det vanligtvis ser ut hos de stora kedjorna där allt hafsas ihop snabbt. Mycket nöjd med bemötandet, tjänsten och slutligen mina nya glasögon.
Trevlig o kunnig bra bemötande fast lite dyrt
Mycket bra bemötande och snabbt hanterat.
Lungt och trevligt bemötande.Köpte både vanliga glasögon och solglasögon.
Mycket trevlig och professionell personal
Bra och trevlig personal och mysig lokal. Vistelsen var snabb och effektiv, inget dräll eller slöseri med tid.
Väldigt proffsigt bemötande och noggranna undersökningar. Bästa optikern jag varit hos.
En trygg, trevlig och mycket noggrann undersökning av Frida! ❤️ Trots flytt till annan kommun väljer jag att fortsätta vara kund här..hos bästa optikern!
Mycket bra kundbemötande och tillmötesgående.
Proffsig personal tog sig tid, jag var där med min som som har ett förståndshandikapp o det blev en positivt möte för honom
Väldigt avancerad och bra undersökning av en person med stor kunskap och stort intresse för sitt jobb.
Trevlig och professionell personal. Lätt att boka tider. Bra utbud av bågar.
Trevligt bemötande ., noggrann undersökning och förklarade enkelt och bra vad jag hade för synfel
Proffsigt bemötande och supernöjd med produkterna
Noggrann synundersökning, bra möte. Professionella
Bra bemötande! Noggrann, informativ.
Proffsigt, de kan verkligen det detta med ögon
Mycket positiv upplevelse. Mycket kompetent personal, tog sin tid för att undersöka ordentligt mina ögon. Fick bra tips på medicin och glasögon jag fick i tid fungerar mycket bra.?Ge dem 10/10
Väldigt bra bemötande av personalen. Har varit kund hos dem sedan länge, alltid nöjd. Även rekommenderat andra.
Professionellt och genomgående. Bra förklaringar och hjälp.
Jag var på en synundersökning för att kolla upp ögonen. Fick bra tips.
Suveränt bemötande Suveränt service Superprofessionella Jättestort urval av bågar, solglasögon och linser Bästa personalen i Sveriges bästa optikeraffär!!
Väldigt bra och professionellt bemötande
Vänligt bemött och fick mycket god hjälp.
Som vanligt superbra naturligtvis
Trots att det blev lite fel i början gjordes allt för att det skulle bli bra och det blev det. Hängiven optiker som gjorde allt. Väldigt engagerat och bra service.
Mycket trevliga och serviceminded!
Inget att klaga på. Undersökningen gick snabbt och smidigt.
Var på en inplanerad synkontroll; som tidigare ett mycket trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande. Jag upplever att kompetens och teknisk utrustning är på högsta nivå. Jag kommer att fortsätta anlita Ögonexperten i Varberg!
Trevligt bemötande, kunnig personal och stor hjälp vid undersökningen.
Kände mig trygg Köpte två par glasögon , ett par terminal å ett par att använda dagligen Fick prova ut olika bågar tillsammans med optikern , det gick bra. Är nöjd
Jag kände jag kan fråga om vad som helst och inget var för dumt. Varmt bemötande!
Trevligt och avslappnat. Mycket proffsigt. Fick reda på mycket och bra förklarat