Alltid bemötande och trevlig dialog mellan oss
OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Vår verkstad är modern med all utrustning som krävs för att serva och reparera alla bilar enligt fabrikörens instruktion och vi tror på riktigt bra service för både dig och bilen. Därför är vår personal erfaren och välutbildad samtidigt som de alltid ger personlig och kundanpassad service! Vi reparerar och servar inte heller...
779 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket proffsigt. Allt som skulle göras presenteras i en handling som signas. Inga överraskningar. Dyker ytterligare behov av åtgärd upp får man kostnadsförslag för det till överenskommet pris att signa.
Har man som i mitt fall en gammal (men kär) Saab i övre tonåren och bor i eller nära Tyresö åker man helt klart till OKQ8. Pålitliga och prisvärda grabbar.
Omtänksamt bemötande. Humana priser.Bra jobb.
Trevlig Personal och bra service
Dyrt ! Men de kan väl inte påverka sånt ? Men bemötande och arbete 100 Pelle S
Snabbt, bra service och alltid kunden i fokus.
Jag blev bra bemött o de löste problemet samma dag. Viste inte att batteriet inte fanns på lagret. Positivt att inte priset blev så dyrt!
Fick ett vinterdäck åtgärdat, snabbt och bra. På säkra sulor med andra ord.
Trevligt bemötande bra och snabbt arbete.
Mycket trevligt bemötande och pålitliga! Inga överpriser.
Trevligt och fint bemött vid inlämningen av mitt punkterade däck
Snabb och effektiv hjälp . Otroligt proffsig mekaniker .
Suveränt bemötande och återkoppling!
Trevligt bemötande och kunnig personal. Inga konstiga förväntningar lika trevligt som hos Bil och Släp i Nacka.Båda verkstäderna har samma Verkmästare så alla jobb hållet topp klass aldrig några backjobb åker alltid därifrån med ett leende och vet att man känner sig välkommen när det oförutsedda saker som exempelvis kupé värmen inte fungerar eller byte av glödlampor alltid snabba och vänliga. Byte av kupefläkt med tillhörande styrenheten.
Riktiga däckproffs! Harri, Costas och Pryot är Top Notch!
Så snabb respons på min förfrågan, vi fick även en tid för att åtgärda problemet väldigt snabbt. Kostnaden landade på mindre än offererat, då arbetet gick snabbare än tänkt. Blev så imponerad av servicen! Varmaste rekommendationer.
Tack så mycket för fin service och hjälp!
Snabb service Miljömedvetna, byter inte saker som inte behöver bytas. Bra för både miljö och plånbok. Trevligt kundbemötande.
Alltid bra service och bra bedömning av vad som behöver åtgärdas.
Toppen bemötande! Proffsigt trevligt och betryggande . Första ggr jag servar här men absolut inte sista .
Härlig personal, utmärkt service och jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Nu har jag hittat en verkstad som jag kan använda i framtiden.
Snabbt, trevligt och perfekt utfört👌🏾
Känner mig trygg o ett trevligt bemötande.
Jag blev mycket positivt bemött. Bilen var klar mycket snabbt. Positivt Jag har däckverkstad och får alltid bra hjälp. Tack för mig.
Mycket bra service och bemötande Däck byte
Alltid bra service och trevlig personal.
Alltid trevligt bemötande och bra utfört arbete
Bra bemötande och snabb service
Suveränt, bra service prisvärt!
Mycket kunniga och sociala och trevliga.
Positivt och trevligt bemötande. Använde verkstaden för första gången, efter rekommendation. Snabb handläggning och inkludErande efterbesiktning. Bra prisnivå. Återkommer gärna.
Proffsigt gjort arbete, kan alltid lita på dom. Har anlitat dem tidigare. Tack
Snabbt och bra jobbat. Allt fungerar och det blev inte så dyrt. Stort tack!
Kompetenta och trevliga. Service och byte styrled.
Trevligt bemötande och snabb service
Mycket nööööjd med servicen Mvh
Toppen bra verkstad har varit där i flera år
Snabbt och proffsigt som vanligt
Högsta tänkbara betyg - t o m mer än förväntat. Både arbete, förklaringar och pris mkt bra!
En otroligt bra verkstad med proffsig och trevlig personal, har anlitat verkstaden i flera år och aldrig någonsin blivit missnöjd
Förberedda och klara på utsatt tid
Alltid vänliga och hjälpsamma. Försöker hitta lösningar. Bra öppettider med hjälp av macken.
Jättebra bemötande av trevlig och kunnig personal. Kan verkligen rekommendera.
Bra bemötande utmärkt jobb med byte av bromsar är mycket nöjd återkommandekund
Det var byte av däck, inför vintern. Bra bemötande som vanligt, snabbt gjort medan jag väntade, tack!
Kunnig personal och alltid bra bemötande!
Som vanligt, vänlig smidig, tillmötesgående och tekniskt kompetent.
Alltid trevliga att ha att göra med och väl utförda jobb!