Poor quality and high prices. I would recommend to use any other supplier.
Onslip Cloud AB
Onslip molnbaserade kassasystem erbjuder helhetslösningar för restauranger, kaféer och besöksnäringen. Vi skräddarsyr en komplett kassa- och betallösning som passar din verksamhet, oavsett om din verksamhet är nystartad eller etablerad, så har vi lösningar som passar din verksamhet. Onslips kassasystem har smarta och kraftfulla...
5 omdömen om Onslip Cloud AB
Hi Anders, I'm sorry that you feel our product doesn't meet your expectations. If there is anything specific that you would like me to raise with our product department, you are more than welcome to contact our support and we will be happy to take this further. Thanks for your feedback!
Jag har implementerat Onslip Cloud ab i min verksamhet och jag är mycket nöjd med resultatet. Onslip Cloud Ab’s kassalösning är användarvänlig och intuitiv, vilket gör det enkelt för både mig och mina anställda att snabbt lära sig systemet. En av de mest imponerande funktioner är dess flexibilitet, den kan anpassas efter våra specifika behov och integreras smidigt med vårt befintliga ekonomisystem. Dessutom erbjuder den insikter om försäljning och hjälper oss fatta informerade beslut. Kundsupporten har varit utmärkt....
Hej Ali ,Jag vill ta tillfället i akt att tacka dig för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss, våra produkter och tjänster och att dem har mött dina förväntningar. Tack för ditt stöd!
Bra och smidigt kassasystem. Valuta för pengarna med många funktioner. Kunnig och professionell support
Hej Gabriel , tacka för ditt omdöme. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är alltid uppmuntrande att veta att vårt arbete uppskattas. Tack för ditt stöd!
Proffsig o seriöst företag med jätte bra service Dem finns alltid till hjälp Jätte bra mjukvara o hårdvara Den anpassa perfekt för ditt företag Och du kan följa allt online
Hej! Tack för din recension, det glädjer oss att du är nöjd med vår produkt!
Läskigt! Företag som sköter sig illa. Tjänster som inte fungerar.Säljer tjänster dem inte har.