operose.se

operose.se

• BadgeSixYears
4.8

Operose tillverkar och säljer hållbart producerade arbetskläder, speciellt framtagna för kvinnliga former. Både arbetsbyxorna och överdelarna finns i ett stort storleksspann. Operose är ett litet och personligt företag med säte i Stallarholmen, Södermanland. Här tas arbetskläderna fram och utvecklas och vårt fokus ligger...

644 omdömen om operose.se

Sedan starten hos Reco 2020

Hilde L
Skrev om operose.se

Veldig fin passform på buksene

Margaretha V
Skrev om operose.se

Första gången jag handlade här. Allt funkade utmärkt och byxorna jag köpte motsvarade verkligen mina förväntningar, så bra kvalitet och rätt tänk genom hela produktionskedjan.

Anna-Stina L
Skrev om operose.se

Jag köpte arbetsbyxan Wilja. Den har bra fickor, sitter ordentligt när man jobbar och verkar ha bra kvalitet. Jag tycker dock att den är liten i storleken och jag tror att man bör gå upp 1-2 storlekar för att den ska sitta bra.

Lina S
Skrev om operose.se

Jag beställde byxan Widja och behövde byta till en mindre storlek. Det gick snabbt och smidigt och de nya byxorna passar perfekt. Väldigt sköna!

Mie B
Skrev om operose.se

Snabb leverans och trevligt bemötande vid kontakt

Hillevi N
Skrev om operose.se

Snabb leverans och väldigt välgjorda byxor 🤗

Svar från operose.se

Tack snälla du för det fina omdömet och fint att höra att du är nöjd med både leverans och byxorna. Önskar dig en fin vår!

Andrea H
Skrev om operose.se

Älskar kvaliteten och passformen på Operoses grejer. Kommer alltid att rekommendera dem, och köpet/leveransen var snabb och professionell.

Svar från operose.se

Vad glada vi blir! Tack så mycket för att du tog dig tid att ge ett så fint omdöme och för att du rekommenderar andra. Det uppskattas.

Kristina S
Skrev om operose.se

Bra! Fick svar och förslag hur jag kunde göra då min storlek var slut till de byxor jag först önskade.

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du fick bra hjälp när det trasslade! Hoppas produkterna kommer till väl användning och att du får en fin vår!

Malin R
Skrev om operose.se

Alltid snabb leverans och trevligt bemötande från kundservice. Toppen!

Svar från operose.se

Tack så mycket för det fina omdömet och att du upplever att du fått bra bemötande. Hoppas att även produkterna håller samma nivå som leverans och bemötande 😊

Anette K
Skrev om operose.se

Jag tycker ava byxan är fin och verkar vara slit tålig, lite svårt o förstå hur jag fäster fickan utan skärp. Lite stora i låren för mej men får gå ändå. Handskarna får 10 av 10 ! 😃

Svar från operose.se

Hej Anette och tack för att du tog dog tid att ge ett omdöme. Du kan föra in flärpen på fickan från sidan i hällan. Jag ska se till att vi gör ett instruktionsinlägg om det i sociala medier inom kommande dagar, så håll utkik antingen på Instagram eller FB. Hoppas du får mycket kul ihop med dina nya byxor 😁

Ingrid M
Skrev om operose.se

Fantastiskt fina byxor Wilja! Perfekt passfprm och lättare/smidigare än jag hade räknat med. Jättenöjd!

Svar från operose.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme och fint att höra att du upplever passformen så bra ⭐️

Ingela Christina S

I höstas köpte jag ett par Ava byxor och det är de skönaste arbetsbyxor jag har haft. Sitter på plats och är följsamma. Rekommenderar starkt!

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du är nöjd. Tack för det otroligt fina omdömet!

Kerstin Å
Skrev om operose.se

En ren fröjd att få vara kund hos operose.se Trevligt och proffsigt bemötande och snabb leverans

Svar från operose.se

Tack för de otroligt fina orden och för att du tog dig tid att ge ett omdöme. Hoppas att du och dina nya arbetskläder får en härlig vår 💐

Anki W
Skrev om operose.se

Otroligt bra service när dom skickat fel storlek på byxorna jag beställde. Väldigt snabba leveranser. Toppenbra.

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och skönt att du uppfattade att du fick god service, trots att det var vi som klantade oss ;) Hoppas att du kommer att trivas i dina nya byxor (i rätt storlek) och att du får en härlig vår!

Mona H
Skrev om operose.se

Bra beskrivet av varor, fin passform och snabb leverans. Jag köpte ett par trädgårds byxor kortare modell med hög midja. Tyvärr fanns inte knäskydd att beställa och då får jag väl ytterligare en fraktavgift när de kommer in igen ,vilket känns tråkigt. Annars är jag mycket nöjd med byxa,handskar o ficka.

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet! Du får gärna kontakta oss angående knäskydd då vi har gott om dessa hemma. Vi vill gärna veta varför det inte gick att beställa. Och så klart ska du inte betala dubbel frakt om felet låg hos oss. Tack på förhand!

Katharina D
Skrev om operose.se

Snabb leverans, toppen produkt, inga problem :) Värt pengarna.

Svar från operose.se

Tack snälla Katharina för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och vad roligt att höra att du blev nöjd med ditt köp!! Hoppas dina nya arbetskläder kommer till väl användning!

Carolin R
Skrev om operose.se

Bra kvalitet, tyvärr lite tajt i midjan. I övrigt satt byxorna bra.

Svar från operose.se

Hej och tack för det fina omdömet. Efter ett par dagar töjer sig linningen något och jag hoppas att det räcker. Önskar dig en fin vår ⭐️

Birgitta G
Skrev om operose.se

Köpte Jenny hängslebyxa. Måtten stämde. Bra passform. Snabb och bra service. Birgitta G

Svar från operose.se

Toppen att höra att byxan levde upp till förväntningarna och att det blev rätt storlek direkt. Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme!

Ulrika J
Skrev om operose.se

Snabb leverans. Behövde byta storlek på byxorna, det gick oxå smidigt. Köpte byxan Wilja, är mycket nöjd, snygg färg (gul) och bra passform.

Svar från operose.se

Vad fint att höra att ditt byte gick smidigt och att du är nöjd med byxan. Tack för det fina omdömet och jag önskar dig en fin vår !

Anna P
Skrev om operose.se

Jag har köpt byxor. Det var enkelt. Måtten stämde och byxorna sitter perfekt i midjan. Tyget är kraftigt och verkar slitstark, hoppas det är lika bra efter tvätt. Fickorna är djupa och sitter på bra ställen.

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och så bra att du är nöjd. Hoppas du kommer att tycka om dem även efter tvätt. Själva tycker vi att de bara blir bättre och snyggare efter några tvättar 😊

Anna B
Skrev om operose.se

Köpte Jenny hängselbyxa. Snygga och sköna!

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du är nöjd med hängselbyxan och stort tack för det fina omdömet!

Rita J
Skrev om operose.se

Perfekt passform och leverans fungerar bra

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du är nöjd med både produkten och med leveransen. Tack för omdömet och hoppas att du får en fin vår i dina nya arbetskläder!

Eva-Lotta H
Skrev om operose.se

Så fina byxor - min svärdotter blev mycket glad över sin present

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och så bra att presenten blev lyckad!

Hege B
Skrev om operose.se

Supert å handle med Operose. Buksen svarte til forventningene og mere til. Buksen er av god kvalitet og materiale. Herlig og praktisk å ha på. Beltet Rakel høyner den ytterligere. Jeg er strålende fornøyd.

Svar från operose.se

Tack så mycket för det fina omdömet och härligt att höra att du är nöjd. Önskar dig ett fint 2025!

Jenny A
Skrev om operose.se

Lätt att handla, snabb leverans, jag behövde byta storlek och fick så bra och trevlig hjälp med det. Älskar mina byxor Wilja och har nu tre par.

Svar från operose.se

Åh vad roligt att du trivs så bra i dina arbetsbyxor!! Extra kul att höra att du fick bra hjälp vid kontakt med oss! Hoppas du får en fin start på året och tack snälla för ditt omdöme!

Hanna B
Skrev om operose.se

Supersnabb leverans och mycket hög kvalitet på kläderna!

Svar från operose.se

Vad härligt att du fick hem din beställning snabbt och att du kvalitén på plaggen levde upp till dina förväntningar! Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Jojje T
Skrev om operose.se

Beställde presentkort, kom på mailen som utlovat. Synd att Operose använder Reco och inte Trust Pilot, Trust Pilot är betydligt mer erkänt.

Svar från operose.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad härligt att höra att presentkortet kom fram som tänkt, behöver mottagaren någon hjälp med val av modell/storlek är det bara ni hör av er! Tack för notisen om insamling av omdömen, det var många år sedan vi tog valet att använda reco och har sedan dess inte funderat så mycket mer på det, hoppas det inte påverkat din upplevelse allt för mycket. Önskar dig en god fortsättning och ett fint 2025!

Molly R
Skrev om operose.se

Jättefin kvalitet, bra passform och många fina färgalternativ. Snabb leverans! Rekommenderar❤️

Svar från operose.se

Tack snälla för dom väldigt fina orden! Hoppas du blir nöjd med dina kläder och att du får ett jättefint 2025!

Gustav F
Skrev om operose.se

Snabb leverans. Varor levde upp till förväntan. Strul med expeditören men Operose löste problemet snabbt.

Svar från operose.se

Vad härligt at höra att du fick bra och snabb hjälp när det trasslade! Hoppas produkterna kommer till väl användning och att du får ett gott nytt år!

Monika J
Skrev om operose.se

Lätt att boka, snabb leverans och höö är härliga kläder.

Svar från operose.se

Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme, det är väldigt roligt att höra at du är nöjd med hela köpprocessen och kläderna! Gott nytt år!

Camilla A
Skrev om operose.se

Jag köpte mellanstora Gåvopaket, både jacka, handskar och den gröna mössan passade utmärk! Tack för toppen service och kvalité.

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du du blev nöjd med dina plagg och att både kvalitén och kundbemötandet levde upp till dina förväntningar, jag hoppas kläderna kommer till väl användning och att du får ett fint nytt år!

Anna K
Skrev om operose.se

Jag är jättenöjd. Jag hade önskat mig ett par i födelsedagspresent. Jag hade länge gått och sneglat på dem eftersom att jag tycker att de ser både snygga och praktiska ut. När jag väl fick dem var de en storlek för stora, trots att jag hade mätt mig innan och tittat i tabellen. Jag hade gjort fel visade det sig när jag mätte om mig. Jag hörde av mig till kundtjänst och de var väldigt hjälpsamma, bytet gick fort. Jag trivs fantastiskt bra i mina bekväma byxor som passar min kvinnokropp. Det här plagget kombinerar funktionalitet...

Svar från operose.se

Åh, tack snälla du för det väldigt konstruktiva och fina omdömet! Jag är så glad att höra att du blev väl bemött och är så nöjd med byxorna!! Jag hoppas att du både får stor användning av byxorna och ett riktigt fint trädgårdsår 2025!

Karin L
Skrev om operose.se

Proffsigt bemötande och fina produkter. Är väldigt nöjd med byxorna jag köpte.

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet! Så bra att du är nöjd med både bemötande och med byxorna. Hoppas nu att du får ett fint slut på detta år och ett fantastisk 2025.

Patrik J
Skrev om operose.se

Smidigt att handla och snabb leverans. Och flickvännen blev jätte glad för arbetskläder som äntligen passar =)

Svar från operose.se

Stort tack för det jättefina omdömet. Härligt att kläderna passade och uppskattades. Önskar er en fin avslutning på året!

Haveselskabet H

Der er hurtig hurtig levering, og har man spørgsmål til kundeservice, svarer de altid hurtigt og venligt. Produkterne er rigtig gode, behagelige og af god kvalitet. Jeg elsker det.

Svar från operose.se

Tack snälla du för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och extra tack förd om väldigt fina orden! Vi hoppas du får stor användning av dina nya arbetskläder och en fin vinter!!

Anne-Marie L
Skrev om operose.se

Gillar mina arbetsbyxor och skjortor, de är funktionella, bekväma och snygga. Mycket bra bemötande av Operose när DHL strulade med leveransen.

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du är nöjd med dina arbetskläder och att du fick hjälp vid den struliga leveransen. Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och jag önskar dig en fin annalkande vinter.

Christina W
Skrev om operose.se

Välsittande arbetarbyxor gjorda för den kvinnliga kroppen. Superbra att jobba i-bekväma och slitstarka. Fina färger. Blixtsnabb leverans!

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och vad fint att höra att du är nöjd med både plaggen och leveransen. Önskar dig en fortsatt in höst!

Maria J
Skrev om operose.se

En gång Operose - alltid Operose!

Svar från operose.se

Åhh..!! Vad fint att du känner så och uttrycker det, så slagkraftigt och jättehärligt att läsa!!

Alice B
Skrev om operose.se

Fantastiska kläder och bra leveranser😊

Svar från operose.se

Tack snälla du för att du tog av din tid och lämnade ett omdöme :D Skönt att höra att allt gick som tänkt vid ditt köp hos oss!!

Kristin K
Skrev om operose.se

Köpte byxor Felicia och jacka Johanna i senapsgult. Så fina och sköna kläder! Märks att stor vikt är lagd vid bra passform och smarta detaljer. Superfint tyg. Dessutom snabb leverans. Jag uppskattar också att kläderna är sydda under rättvisa förhållanden i Baltikum istället för i extrema låglöneländer som Bangladesh och kina.

Svar från operose.se

Vad fint att höra dig uppmärksamma vår produktion och arbetet vi lagt bakom plaggen och dess passform, jättetack för dom fina orden och för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Extra roligt att kläderna kändes rätt för dig och att köpet gick smidigt, önskar dig många fina projekt i dina nya arbetskläder!!

Trädgårdsmästarna A

Snabb leverans. Kläderna passade perfekt.

Svar från operose.se

Vad fint att höra att kläderna både kom fram snabbt och passade som tänkt! Hoppas ni får stor användning av dem och en jättefin höst!

Elin A
Skrev om operose.se

Trevligt bemötande och super bra kläder 👍

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du både blev nöjd med kläder du köpte och hur vi bemötte dig! Hoppas du får en fin höst och stor användning av dina arbetskläder!

Skogia A
Skrev om operose.se

Då mitt paket fastnat någonstans efter bögen kollade dom upp det på en gång och löste problemet Produkten sen var för mig perfekt

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och att bra att det gick att lösa trots strul med fraktbolaget. Hoppas att du får en fin höst i dina nya arbetskläder!

Martin F
Skrev om operose.se

Vad jag förväntade mig, oklanderligt.

Svar från operose.se

Tack för att du tog dig tid och för det fina omdömet. Vi önskar dig en fin höst.

Anneli M
Skrev om operose.se

Fin och tydlig hemsida gjorde det lätt att hitta det jag ville ha. Tvekade mellan två storlekar och det blev först för stora byxor. Snabba leveranser vid både köp och byte gjorde att jag nu går och myser i mina fina vinröda Wilja i 100% bomull. Trevligt bemötande i mejlkonversationen. Så nöjd! Anneli

Svar från operose.se

Hej Annelie, tack snälla du för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!! Så roligt att läsa att du upplevde både köpupplevelsen, kontakten och produkterna så bra, det värmer att läsa och vi håller tummarna för att du får stor användning av dina nya Wilja!! Önskar dig en fin höst,

Charlotta C
Skrev om operose.se

Jag köpte de löstagbara fickorna. Jag använder dem varje dag. Jag jobbar som lärare och har saknat en bra förvaring för telefonen och pennor mm. Det funkar jättebra. Lätt att beställa och fick varan utan problem. /Lotta

Svar från operose.se

Vad roligt att höra att fickorna funkar så bra även på egen hand! Så roligt att höra om andra användningsområden än dem vi normalt brukar stöta på! Alla lycka till nu under höstterminen, och stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Ann N
Skrev om operose.se

Köpte mitt andra par av Operose arbetsbyxa och lösa arbetsfickor, vill ha både på jobbet och hemma. Sköna, snygga och smarta - så nöjd!

Svar från operose.se

Vad kul att höra att du trivs så bra i dina arbetsbyxor att du vill ha både privat och i arbetet!! Tack snälla du för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, hoppas nu du får stor användning av dina byxor och att ni får en jättefin höst tillsammans!

Elisabeth H
Skrev om operose.se

Bra produkter till vettiga priser. Extra beröm för att kläderna är gjorda för kvinnokroppen. Ett litet önskemål: byxorna kunda vara lite mer generöst utformade i grenen.

Svar från operose.se

Hej Elisabeth! Tack snälla du för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Angående din kommentar om grenen så får du jättegärna maila oss lite mer detaljer om hur du menar samt vilken modell du använder så blir det enklare att sortera feedbacken :D Om du orkar och har lust såklart!

Jennys A
Skrev om operose.se

Snabbt och smidigt att handla från Operose. Har träffat de trevliga tjejerna på mässa innan då jag fick hjälp att prova olika typer av byxor och shorts. Passade på att handla av dem då de hade fina mässpriser. Nu beställde jag likadana byxor i modell Ava som jag köpt innan då de är sköna och bekväma. Tycker också om att de samlar in information ifrån sina kunder gällande önskemål och förbättringar ang produkterna. Känns som om de då och då kommer med nya uppdaterade plagg och att de då tagit till sig av nya önskemål.

Svar från operose.se

Vad smidigt att du kunde få bra hjälp att prova ut både modell och storlek på mässa, och extra kul att höra att du uppfattade både oss och våra plagg så positivt!! Jag håller tummarna för att du får stor användning av dina byxor. (Och ja, dom justeringar vi gör på modellerna och nya plagg kommer nästan uteslutande från feedback och åsikter från tidigare kunder - såå otroligt uppskattat med användare som delar med sig av sina åsikter om kläderna!)

Rebecca L
Skrev om operose.se

Bra och personlig kontakt. Fin kvalitet

Svar från operose.se

Tack snälla för ditt omdöme, så härligt att läsa att du både är nöjd med kvaliteten och din kontakt med oss :) Hoppas du får en jättefin höst!