Optinet har uppfyllt alla de krav vi ställt på ett bra ärendehanteringssystem. De hanterar serviceärenden och kommunicerar på topp.
Optinet
IT-leverantör som erbjuder IT-tjänster till andra företag. Grundat 1994, så 2024 är det 30-årsjubileum! Våra huvudområden: Serverdrift i egen datacentral i Sverige. Uppfyller GDPR-krav. Specialiserade på Windows-server Licenser och support på Microsoft 365 - Microsoft Cloud Partner IT-säkerhetslösningar - övervakade Support...
13 omdömen om Optinet
Tack Angelica! Roligt att ni är nöjda! Vi fick lite feedback från Anders som som vi kommer att titta på inom kort. Tveka inte att höra av er om det är något annat vi kan hjälpa er med.
Mycket bra bemötande. Optinet levde mycket bra upp till våra förväntningar om smidig ärendehantering. Önskar dock att hemtjänst telefonnr låg på Enhet och inte Stadsdel. Teknikerna önskar att de skulle kunna se tidigare ärenden hos brukaren i sina telefoner. Enkel och smidig ärendehantering.
Tack för din feedback Anders! Vi skall kolla på dina punkter så hör vi av oss när de är fixade!
Är mycket nöjd med de tjänster vi har hos Optinet och den support vi fått. Kan varmt rekommendera Optinet som IT-leverantör.
Tack Henrik! Tack för det fina omdömet!
Optinet är en fantastisk IT-firma som verkligen levererar högkvalitativa lösningar. De har en mycket kunnig och professionell personal som alltid sätter kundens behov i fokus. Dessutom är deras support mycket snabb och effektiv, vilket gör att man alltid känner sig trygg med att problemen blir lösta i tid. Jag rekommenderar starkt Optinet för alla som söker en pålitlig och kompetent IT-partner!
Tack Tommy! Det var roligt att höra!
För oss är Optinet PELLE, han är vårt allt i mycket, en stjärna, en trygghet. Vi hade inga förväntningar då de var de första företaget som vi har arbetat med gällande denna del i vårt företag.
Tack Ann-Kristin! Vi skickar en extra guldstjärna till Pelle!
Mycket professionellt bemötande, och bisitter på en stor kunskapsbank
Tack Daniel! Tack för det fina omdömet!
Service inriktat team som i princip alltid finns lätt tillgängliga oavsett det gäller service eller produkter
Optinet levererar det de lovar! Uppbyggnad av 2 st mycket välfungerade program till vårt företag! Full support från första klossen till sista putsen! Rekommenderar Optinet till alla som vill ha en fungerande IT-miljö med support utöver det vanliga!
Tack Nichlas! Det är väldigt roligt att kunna hjälpa er på alla sätt!
Vårt företag har samarbetat med Optinet under många år. Optinet är vår totalleverantör inom IT och förser oss med allt från hårdvara, program, system och support. Samarbetet fungerar klockrent. Optinet håller hög servicenivå och är alltid professionella. Vi har bara goda erfarenheter av att arbeta med Optinet!
Tack Anders! Det var roligt att höra!
Optinet har en snabb och bra support!
Vi flyttade över vår IT miljö till Optinet 2014 och har varit extremt nöjda. Bästa vi gjort. Bra service och tekniskt kompetenta. Kan alltid nå någon för frågor om det behövs. På 10år har vi inte haft en enda dag downtime från servrar, mail eller domän. Har vår it-miljö strulat har det berott på vår egen bredbands-leverantör. Kan varmt rekommendera detta företag. Christian Smedman CTO Mabtech
Tack Christian! Nu ser vi fram emot att ytterligare höja er IT-säkerhet!
Vi på Trygghetsjouren har ett bokningssystem som Optinet har utvecklat. Systemet har vi för att: boka in installationer och service, teknisk dokumentation på kundivå i systemet (antecknar tekniska avvikelser så som att ett trygghetslarm inte fått ström till sig och vad teknisk personal gjort får åtgärd), statistik och mycket annat. Vi har varit delaktiga i utformandet av funktioner i systemet och Optinet har varit engagerade, lyhörda och tillmötesgående. Vi på Trygghetsjouren har flera leverantörer och det som utmärker...
Tack Sebastian! Alltid lika roligt att jobba med er och utveckla nya funktioner som gör nytta i er verksamhet!
Jag är en startup som det har gått jättebra för, det innebär att jag startade upp med enkla så kallade home licenser och enkla verktyg på nätet. När verksamheten växte och jag behövde exempelvis en kundkalender i stället för personlig kalender professionell hemsida, med mera sökte jag på nätet efter någon som kunde fixa denna växling på nätet. Det framstod som om Optinet kunde fixa det, och de sa också att det var deras "core bussiness", jag kunde vara lugn de skulle fixa allt. Jag anmälde behov på deras hemsida och efter...
Hej Gustaf! Vi får beklaga det inträffade. Vår uppfattning var att du valde att ligga kvar hos din nuvarande leverantör, så där måste det ha blivit ett missförstånd. Vi önskar dig lycka till med ditt företag!