OsteoStrong

OsteoStrong

osteostrong.se
  • Badge2024
4.7

OsteoStrong är en unik plats som fokuserar på att stärka skelettet och förbättra din hälsa. Det är inte ett gym, kosttillskott eller medicinsk behandling, utan passar alla oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Genom osteogen belastning, en process som endast kan uppnås med våra Spectrum-maskiner, stärks skelettet och hela kroppen...

56 omdömen om OsteoStrong

Sedan starten hos Reco 2024

Ann-Charlotte P
Skrev om OsteoStrong

Har gått 3 år men tyvärr har det inte avhjälpt eller förbättrat min osteoporos alls. Så nu pausar jag ett år. Också av ekonomiska skäl. Återkommer när det ingår i högkostnadsskyddet. Vad gäller lokaler, stämning och bemötande är det alltid mycket bra. Litet men trivsamt på Ynglingagatan. Antar att det hjälper vissa.

Elisabeth P
Skrev om OsteoStrong

Fantastiskt bemötande från personalen. Sällan eller aldrig tillgång till massage”sängen”. Aldrig fått möjlighet att testa massage-stolarna. Kunder som är barfota på maskiner inklusive vibrationsplatta känns otroligt ohygieniskt.

Rita M
Skrev om OsteoStrong

Jag är alltid trevligt och professionellt bemött. Det märks att alla brinner för att förbättra folkhälsan, inte bara har ett jobb att gå till. OsteoStrong är väldigt aktiva på sina kanaler, vilket är förståeligt i expansion och det är ändå upp till mig själv vad jag väljer att läsa. Uppskattar nyfikenheten och samarbetet med relaterade områden relevanta för ens hälsoresa. Jag har varit medlem sen februari 2023 och jag har även utnyttjat erbjudanden om förmånlig förlängning, så mitt medlemskap är nu förlängt till november 2027.

Maria C
Skrev om OsteoStrong

Bemötande är toppen, all personal är vänlig , kunnig och hjälpsam. Jag hade inte så stora förväntningar, men efter ett och ett halvt år, då är konstaterat att skelettet blir starkare och god resultat ang osteoporosen. Jag har köpt precis ett paket på nio månader f o m januari 2025.

Marjatta E
Skrev om OsteoStrong

Denna träning blir alltid av! För att den visat att den ger effekt! För att det är extra tryggt och peppande med kunnig personal alltid brevid! För att det är mycket som erbjuds utöver själva träningen och som ingår så att uppvärmning och återhämtning sker på ett härligt sätt. Mycket vänlig, välkomnande atmosfär som smittar av sig till oss alla som möts iden trevliga loungen! Marjatta

Hans T
Skrev om OsteoStrong

Jag är väldigt tacksam över att Osteostrong finns. Bästa dagen på veckan är den dagen jag går hit. Trevlig personal, lugn miljö och jag känner mig glad och stärkt till själ och kropp efter mitt pass. Tack för att ni finns :)

Agneta S
Skrev om OsteoStrong

Bästa platsen❤️, tränat där sedan de öppnade för över 7 år sedan, får bättre T-score alltså bentäthet, mår bättre på alla sätt, bättre balans, och kroppshållning. Alltid positivt bemötande, precis bokat ett år till. 💪❤️ Passa på att ge er bästa möjligheten ni som inte provat än.

Ann-Sophie T
Skrev om OsteoStrong

Från början var jag både tveksam och misstänksam inför konceptet, men tänkte att jag ändå skulle prova eftersom jag har konstaterad osteopeni. Jag avväpnades av ett trevligt och professionellt bemötande, och en effektiv träning som för mig gav utslag efter tre månader i minskad värk, ökad muskelmassa och ett - efter mätning i hälen - starkare skelett. Jag tränar i ca 20 min varje vecka och njuter av alla modaliteter som erbjuds som vattenmassage, elektromagnetisk madrass och skakplatta.

Doris E
Skrev om OsteoStrong

Alltid väl bemött på ett proffsigt och välkomnande sätt. Känner mig glad och nöjd efter besöken Köper förbetald tjänst sen några år fungerar perfekt nu har jag dessutom förlängt me 9 mån.

Anita K
Skrev om OsteoStrong

Blir alltid lika trevligt bemött och får träning under vägledning så man vet att man gör rätt och att det gör nytta. Mycket bra för en "soffpotatis" som jag. Har missat att mäta för resultat men känner att det gör nytta.

Elsebeth T
Skrev om OsteoStrong

Jag tycker INTE om att Osteostrong kräver läkarintyg vid sjukdom. Borde inte skärmdump av läkarkvitto räcka? Vården är ju redan överbelastad. Jag tycker inte om att man inte kan avboka på morgonen exvis vid ishalka. Jag har ingen kristallkula för att se när det är snö och is. Därför kan man inte avboka 14 dagar i förväg. Av ovan anledningar anser jag att det är för dyrt, eftersom jag har förskottsbetalat utan att kunna använda maskinerna. Jag är INTE benskör utan vill förebygga och av den anledningen funderar jag på...

Anette A
Skrev om OsteoStrong

Jag är medlem sedan Osteostrong startade. Träningen är bra för att stärka skelettet och för att få bättre balans. Känns så bra att avsluta med massage och "Triple action" Hela konceptet är bra för kropp och själ! Instruktörerna är hjälpsamma och trevliga. Jag känner mig alltid välkommen och väl omhändertagen. Tack Osteostrong för er hjälp under alla år 🙏

Berit D
Skrev om OsteoStrong

All personal är trevlig. Jag hade inte förväntat mig att bli så personligt bemött som jag blir. Jag uppskattar att en instruktör är med och förklarar och stöttar vid varje maskin. Jag går alltid till Osteostrong med glädje.

Kerstin L
Skrev om OsteoStrong

Ett positivt bemötande utav personalen. Får alltid svar på ev frågor eller om man behöver hjälp med något. Personlig hjälp vid varje maskin 4 st. Det kan bli lite stimmigt i lokalen då folk kommer för tidigt och/ eller folk sitter kvar länge efter sin halvtimme.

Annika B
Skrev om OsteoStrong

Jag mår så bra och känner mig lugn och nöjd efter besöket hos Osteostrong. Från första stund har jag blivit vänligt bemött av proffsiga tränare. Stämningen är god och om jag har frågor får jag alltid användbara svar. Att dessutom veta att jag gör något som är bra för mig och min hälsa känns tryggt. Jag vill inte missa veckans besök!

Lena W
Skrev om OsteoStrong

Professionellt o trevligt bemötande Behandling för ökad bentäthet/muskelstyrka anpassad för personer med osteoporos

Christina L
Skrev om OsteoStrong

Effektiv träning som dokumenteras, vänligt bemötande och omtanke från personalen, trevlig stämning bland besökarna.

Hanne B
Skrev om OsteoStrong

Det är alltid trevligt att komma till Osteostrong. Personalen är trevlig och tillmötesgående. Har varit medlem sedan 2019 och är jättenöjd. Känns viktigt att behålla den styrka jag byggt upp. Köper så långa abonnemang som möjligt för att få ned priset.

Pia Z
Skrev om OsteoStrong

Alltid vänligt och proffsigt Att jag skulle försöka att höja min förmåga till balans och styrka .plus den mentala styrkan Jag mår bra och känner mig starkare fysiskt och psykiskt bra

Solveig B
Skrev om OsteoStrong

De som arbetar på OsteoStrong är genomgående mycket sympatiska, positiva och välkomnande. Var och en av oss behandlas som en individ med våra individuella förutsättningar. Handledarna är kunniga, noggranna i sina instruktioner om positionering vid de olika maskinerna för att uppnå bästa effekt och undvika skador. De är alltid mycket uppmuntrande och berömmande. Jag har deltagit sedan start och är mycket nöjd. Jag har inte osteoporos utan har fokuserat på hållning, styrka och balans. Förutom de fyra maskinerna använder...

Lena J
Skrev om OsteoStrong

Har fin upplevelse sedan starten för fyra år sedan. Alltid bra bemött. Kul att känna att jag blivit mycket starkare med balans och styrka. Bra komplement till min vanliga träning. Får bra information om allt nytt och mycket bra med att sätta regler när var hur gällande alla modaliteter.

Yvonne E
Skrev om OsteoStrong

OsteoStrong är ett bra företag att gå till framför allt för den som har osteopeni eller osteoporos (benskörhet). Det var därför som jag kom i kontakt med dem och jag ville stärka upp mitt skelett. Det har blivit lite bättre och jag kan rekommendera det till alla andra som har början till benskörhet. Framför allt att det är mycket bra för personer som har fibromyalgi och andra sjukdomar som gör så att det är svårt att motionera, hoppa, springa och göra rörelser som är omöjliga för en kropp som redan är ansträngd, då är det här alternativet jättebra.

Britt N
Skrev om OsteoStrong

Personligt bemötande, uppfyllde mina förväntningar att det skulle vara bra träning för min benskörhet. Bra info. hur träningen gick till och vad jag kunde förvänta mig av dem. Köpt 1 års träning med massage.

Eva A
Skrev om OsteoStrong

Lugn stämning. Trevliga instruktörer.

Tina R
Skrev om OsteoStrong

Känner mig stark och trygg och har bra balans. Blir väl omhändertagen av trevlig personal i varm miljö.

Carina Elisabet Z

Mycket bra övningar för styrka och balans med efterföljande vatten massage, ljusterapi , magnetterapi och compression boots för benen Personalen ger ett mycket bra bemötande.

Elisabeth L
Skrev om OsteoStrong

Positivt och engagerat . Hade en förväntan att kunna få ett starkare skelett och undvika att få osteoporos någonsin. Upplevelsen oftast mycket positiv. Blir det för många som tränar samtidigt med köbildning minskar trivseln . Mobiltelefoner med högljutt prat var ett gissel en period, men nu lugnt vanligtvis. Att helt kunna koppla av efter maskinpasset är jätteviktigt. Personalen är strålande!👏🙏😊

Helene A
Skrev om OsteoStrong

Jag tycker de är jättebra dom som jobbar är så trevliga det är roligt att gå dit och det är bra

Eva A
Skrev om OsteoStrong

Vänligt mottagande och en positiv atmosfär möts man av vid varje tillfälle. Jag känner mig lätt och pigg efter varje gång.

Robban A och Robban A gillar detta
Marie H
Skrev om OsteoStrong

Alltid blivit bemött på ett bra sätt. Alltid beredda när man behöver hjälp. Tror att små anläggningar som t ex Ynglingagatan gör att det blir så trivsamt. Så bra personal. En stor guldmedalj till dem. Träningen ger mycket bra resultat. Känner mig stark i kroppen.

Kate F
Skrev om OsteoStrong

Jag känner mig alltid välkommen och blir väl omhändertagen. Hela konceptet är SÅ BRA!!

Margareta L
Skrev om OsteoStrong

Jag hittade Osteostrong på FB 2021 och tog kontakt. Har deltagit sedan dess med undantag under några månader under covid pandemin. Jag känner mig starkare och mår bra

Marie Ö
Skrev om OsteoStrong

Tränar för att stärka bentätheten och benkvaliteten. Har tränat i sex år och kommer fortsätta så länge det är fysiskt möjligt. Den enda träningen som nästan alla klarar av oavsett förmåga. Hade inga speciella förväntningar men är nöjd med allt. Tacksam varje dag att Osteostrong finns 🙏🏻

Ingrid E
Skrev om OsteoStrong

Personalen är proffsig. De är kunniga, inspirerande och vänliga. Jag har förbättrat min benstyrka (konstaterat genom bentäthetsmätning). Bra också att de även månar om kundernas allmänna hälsa och att man tränar balans och styrka samtidigt som skelettet stärks. Mycket bra att möjlighet finns att göra paus vid till exempel semestrar.

Katarina W
Skrev om OsteoStrong

Blev positivt bemött, med ett leende och välkomnande. Föreställde mig en lugn och skön start på dagen. Det blev det. Ingen trängsel i lokalen 😊 Är alltid så nöjd efter denna, enligt mig, snabba effektiva träningen samt utrusning efter träningen. Vattenmassagestol, ”kombistolen” är ett stort lyft.

Ann-marie K
Skrev om OsteoStrong

Hej, får alltid ett vänligt och kunnigt bemötande på OsteoStrong. Jag hade förväntat mig resultat och har uppnått det och hoppas på nya goda resultat. Jag tränar benstyrka och använder all extra träningsutrustning därtill. Mycket nöjd!

Lee K
Skrev om OsteoStrong

Bästa träning för balans styrka och skelett. Jag är inte längre benskör.

Iris B
Skrev om OsteoStrong

Kunniga instruktörer som är närvarande stödjande. Håller tiden.

Robban A
Skrev om OsteoStrong

OsteoStrong är bäst, det har hjälpt så många som jag känner till mer energi och mindre värk

Helena E
Skrev om OsteoStrong

Med familjär atmosfär o engagerad personal har besöken på Osteostrong blivit en av veckans höjdpunkter för mig. Känns bra i både kropp o knopp efter ett pass.

Eva C
Skrev om OsteoStrong

Bra träning för att stärka skelettet, särskilt bra om man är benskör. Trevligt att träna på Ynglingatan, det är enkelt, man behöver inte byta om. Jag har tränat på centret i över fyra år, dock med vissa uppehåll p.g.a resor, men det positiva är att man kan låsa sitt abonnemang när man är bortrest. Starkare har jag absolut blivit, även fast man bara tränar en gång i veckan så ger det ändå effekt.

Christine N

Braxxxxxxxxxxxxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Viveca C
Skrev om OsteoStrong

Jag har varit medlem sen Osteostrong startade och det jag har alltid blivit bemött på allra bästa sätt av engagerade instruktörer. Det känns alltid så fint att lämna OsteoStrong varje vecka med ett stort leende och och veta att det blir en lika fantastiskt möte med dem med gott resultat. Jag hr mitt års abonnemang samt en burk med benstart. Toppen 👍👍👍

Anita S
Skrev om OsteoStrong

Väldigt trevlig personal, har tålamod, är personliga och kunniga. Bra att få veta vad och hur man ska göra, tänka på och varför. Jag brukar använda allt som erbjuds på stället.

Ann Kristin G
Skrev om OsteoStrong

Alla borde gå på Osteostrong för att stärka sitt skelett och minimera risken för benskörhet och dess grymma konsekvenser. Dessutom får man bra balans och blir muskelstark på köpet..Träningen är oerhört tidseffektivt jämfört med annan träning, man behöver inte ens byta om eftersom man inte blir svettig. Stämningen är familjär och trevlig. Personalen är mycket kompetent , hjälpsam och trevlig. Jag säger bara det- Ge detta en chans för ditt eget välmående skull! Jag har fått tätare skelett sen jag började på Osteostrong för tre år sen och har inte längre Osteoporos. Helt fantastiskt!

Åse Ö
Skrev om OsteoStrong

Alltid lika personligt, trevligt och varmt bemötande känner mig så väl omhändertagen. Känner mig piggar, starkare och gladare efter varje veckobesök. Mina värden har också förbättrats vilket gläder mig enormt mycket. Jag rekommenderar alla att bli medlem hos Osteostrong. Har varit medlem sedan 2019 och kommer fortsätta att vara det, har nu köpt ett medlemsskap fram till oktober 2026

Kjersti H
Skrev om OsteoStrong

Bentäthetsträning på Osteostrong är en effektiv träning en gör 1/ggn per vecka. Alltid trevligt bemött.! Funkar toppen fötr mig som behöver träna men har lite tid att avsätta för detta.

Siv K
Skrev om OsteoStrong

Fantastisk personal. Mycket kunskap som de delar med sig av till oss medlemmar. Jag har tränat på Osteostrong sedan 2020. Mitt skelett har blivit bättre istället för sämre. Balansen och välmående är extra bonus. Enkelt att träna uran att byra om och har en instruktör vid min sida så jag gör rätt. Träning är inget för mig. Men på Osteostrong tänker jag träna så länge det bara går. Är 71 år och räknar med att träna i många år till.

Jeanette F
Skrev om OsteoStrong

Jag har gått hos osteostrong i ca 4 år. Att träna hos dem har gjort mig starkare och förbättrat min balans. Alla i personalen är trevliga och hjälpsamma. Att vara hos dem känns som att vara på besök hemma hos vänner Kan inte nog rekommendera dem

Klara P
Skrev om OsteoStrong

Hej, jag har deltagit sedan februari 2020 och jag tycker det är lagom tränning för min del. Trevli lokal på Ynglingegatan, utmärkt personal.