Östgöta Relining

4.9

13 omdömen om Östgöta Relining

Peter Ola B
Skrev om Östgöta Relining

Hej på er. Stort tack för all hjälp med reliningen av vår nyinköpta sekelskiftetesvilla. Ett proffsigt bemötande från början till slut av samtlig personal. Bra kommunikation under resans gång och slutligen ett väl underbyggt videomaterial över vad som blivit gjort före/efter utförd relining som vi som kund kan använda den dag vi säljer huset. Prisbilden var human och allt flöt på som vi hade hoppats på när vi valde partner för renoveringen av våra gamla gjutjärnsrör.👍 Kan varmt rekommenderas Peter/Marie Brorson

Sören K
Skrev om Östgöta Relining

Bra och trevligt bemötande Bra utfört arbete Är helt nöjd går att rekommendera dem

Jonas F
Skrev om Östgöta Relining

Perfekt utfört arbete! Pålitlig personal som kommunicerade bra och lagom mycket. Kom överens med dem bra när det fanns fördyrande åtgärder att göra och förde ett klart resonemang om vad vi borde göra och vad vi kunde göra om vi ville snåla. Så jag kan helt klart rekomendera dem om ni behöver åtgärda avloppett

Roshna M
Skrev om Östgöta Relining

Jätte nöjd med deras arbete. Väldigt bra kommunikation och kunniga.

Robert S
Skrev om Östgöta Relining

Hade kontakt med Oliwer på Östgöta Relining från början till slut. Mycket trevlig grabb, hade en bra dialog från start till mål. Kan verkligen rekommenderas!!! //Robban

Andreas J
Skrev om Östgöta Relining

Hej! Ett mycket proffsigt bemötande samt utfört arbete!! Kan verkligen rekommendera detta företag!!

Mats D
Skrev om Östgöta Relining

Mycket nöjd med allt. Det gick mycket snabbt

Malin S
Skrev om Östgöta Relining

Trevlig personal! Jobbade på bra och snabbt, löste problemen som uppstod, höll mig lagom uppdaterad och svarade och visade vid frågor. Snabbt fixat från första kontakt till färdigt! Mycket nöjd! Malin

Göran L
Skrev om Östgöta Relining

Trevliga. informerade hela tiden vad de gjorde punktliga finns mycket positivt att säga om killarna som var hos mig. De gjorde relajning från wc, badkar o stambyte på jutjärnsrör

Roy T
Skrev om Östgöta Relining

Vänligt bemötande, kompetent personal och rimliga priser.

Peter A
Skrev om Östgöta Relining

Snabb o proffisionell hjälp av trevliga grabbar!

Göran P
Skrev om Östgöta Relining

Jag köpte en relining av mina avloppsrör. De var proffesionella och trevliga, kom när de sagt (passade tiden) förklarade arbetet, har garanti på utfört arbete, höll rent omkring sig, och städade efter sig. Lite krångel med att få tillgång till dokumentationen

Nils E
Skrev om Östgöta Relining

Mycket nöjd med företaget. Trevligt bemötande. Proffesionella och kom med kreativa lösningar på våra problem med avloppet. Slutade inte jobba förrän jobbet var klart även om det blev sent på kvällen. Dessutom tror jag det mer städat efter dom gick än innan Stod för offererat pris.