Påhlsons Daylight AB

Påhlsons Daylight AB

www.pahlsonsdaylight.com
  • Badge2025
4.7

PÅHLSONS DAYLIGHT AB är en ledande aktör inom produktmedia med över 30 års erfarenhet av företagsprofilering. Vi erbjuder totallösningar från idé och design till produktion, webbshoppar, lagerhållning och distribution. Med verksamhet i Stockholm, Nyköping och Katrineholm består vårt team av 25 engagerade medarbetare som brinner för att stärka kunders varumärken och leverera service i toppklass.

16 omdömen om Påhlsons Daylight AB

Skrev om Påhlsons Daylight AB

Fantastiska Alexandra! Alltid bra service och har alltid bra idéer och förslag. Jättenöjd med bland annat de dekaler vi beställt av er.

El & Säkerhet
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Trevlig personal och bra service.

Marcus D
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Fantastisk service och fantastisk personal! Löser alla problem!

Kfab
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Trevligt bemött av kunnig personal. Vi köper våra arbetskläder hos Påhlsons Daylight.

Foria
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Trevlig och kunnig personal. Stort utbud

Magnus A
Skrev om Påhlsons Daylight AB

På vilket sätt blev du bemött av Påhlsons Daylight AB? Alla är supertrevliga, tillmötesgående och villiga att göra på det "lilla extra" och det "STORA EXTRA" Vilka förväntningar hade ni och hur levde Påhlsons Daylight AB upp till dem? Höga förväntningar! Det får man när man från första dag får ett bra hjälp och service. Allt levereras utifrån våra önskemål. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst: Vi är kunder som kommer återkomma mycket. Vi köper presenter, skor, handskar, mässmaterial, m.m.

Jl Fönster & Fasad
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Fantastisk personal med en fantastisk service med stort kund-fokus.

Helena K
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Blev trevligt bemött. Fick bra förslag gällande storlek och även doft på sakerna vi beställde. Vi beställde alcogel och våtservetter.

Emil S
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Världsklass rakt igenom! Vi är väldigt nöjda. Dem har gjort allt ifrån kläder till diverse kontorsmaterial. Jag kan varmt reekommendera dem.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Stort tack för fina ord Emil! Vad kul att ni är nöjda med samarbetet :)

Advokatfirman P
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Jag har fått ett gott intryck av Påhlsons Daylight, snabba svar och hjälpsamma.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjda med supporten ni får av oss.

Marie L
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Eva på Påhlsons Daylight AB i Nyköping är helt otrolig. Snabba ryck och hjälper oss med allt mellan himmel och jord.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Eva är en riktig klippa, det håller vi med om. Tack för fin feedback! :)

Josefin H
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Alltid trevlig bemötande och de är snabba och enkla att jobba med. De löser allt från personalkläder till produkter till vår webbshop och våra event.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Tack för din feedback! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er.

Mårten T
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Alltid väldigt proffsiga och enkla att ha och göra med. Har god historik vilket ger en enkel upplevelse varje gång. Stora eller små affärer spelar ingen roll. Alltid bra!

Svar från Påhlsons Daylight AB

Tack för din feedback Mårten! Vi gör alltid vårt bästa oavsett storlek på affär. Vi uppskattar samarbetet med er :)

Pia N
Skrev om Påhlsons Daylight AB

Alltid proffsigt och trevligt bemötande. De hjälper alltid till och har en fantastisk förmåga att hjälpa mig som kund att få de bästa produkterna.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Tack för dom fina orden! Vad härligt att höra att du är nöjd med vårt samarbete. Vi ser fram emot att få hjälpa er fortsättningsvis :)

Skrev om Påhlsons Daylight AB

Flexibel och lösningsorienterad personal.

Svar från Påhlsons Daylight AB

Stort tack för din feedback :) Det uppskattas!

Skrev om Påhlsons Daylight AB

Jag tycker de är snabba på att svara, är lyhörda och hjälpsamma och jag har alltid fått den hjälp som jag behöver från dom

Svar från Påhlsons Daylight AB

Tack så mycket för din fina feedback Emma! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver!