Snabb leverans och de hade det vi inte hittade i en affär.
pålyset.se
Välkommen till palyset.se! palyset.se är din kompletta elbutik där vi erbjuder dig allt från trivselbelysning, ljusslingor, hemel till datorer- och mobiltillbehör samt diverse armaturer. Du kommer i kontakt med oss via mejl, telefon eller varför inte ett besök i vår butik i Boden. Oavsett så får du alltid professionell hjälp av vår personal som har som mål att du ska bli 100% nöjd.
1114 omdömen om pålyset.se
Sedan starten hos Reco 2018
1. Allt toppen. 2. Snabb leverans. 3. Väl paketerat med gott om packmaterial och en liten godisbit följde med som extra plus! :-) 4. Varorna stämde exakt med som beskrevs på hemsidan. 5. Jag blev nästan "pålyset" av glädje av den fina service pålyset ger.
Hittade precis det jag behövde
Skulle bara ha ett mindre lysrör till en up-lightlampa. Hittade denna hos er. Snabb transport och enkelt, och den fungerade:)
Snabb leverans och produkten motsvarade beskrivningen.
Bra produkter och snabb leverans
Kan inte uttala mig, eftersom jag gjorde ett fel när de ringde mig. Hörde fel och svarade därför att jag inte köpt något från dem.
Snabbt, korrekt, prisvärt rekommenderas
Bra produkt jag fick från er. Var svårt att hitta hos andra leverantörer:
Snabb leverans! Lamporna var helt perfekta till våra gamla armaturer!
Jag handlade halogenrör 119 mm R7s, 2-pack, till väldigt bra pris och med snabb leverans. Är mycket nöjd.
Företaget enda stället i Sverige som tillhandahåller den produkt jag efterfrågade.
Mycket snabb leverans och exakt vad jag behövde. Dessutom ett trevligt infoblad som medskick. Alltså, mycket nöjd!
Har en gammal julstjärna med 15 ”strålar”. Fungerar bara med den typ/styrka av led-lampa som jag hittade på Pålyset.
Enkelt att hitta det jag sökte, enkelt att beställa - snabb leverans
Enkel och bra hem sida att manövrera sig runt i. Smidig och enkel utcheckning. Hyfsad snabb leverans. Bra inpackning av varor.
Bäst finns allt bra service aldrig några problem
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 mycket bra 👍 och att jag är nöjd tack så jättemycket
Snabb leverans, trots att Posthord var inblandat.
Utomordentligt kundvänligt. Ringde upp och kontrollerade att jag beställt rätt produkt. Betalade blixtsnabbt tillbaka en fraktavgift. Betalade lika snabbt tillbaka pengarna när jag returnerade vara som var felbeställning av mig. Snabba att svara på mail - till och med när det var helgdag.
Supersnabb leverans. Bra kvalitet och pris
Snabbt, god kontakt och bra service vid köp av speciallampor.
De var mycket hjälpsamma när den nyinköpta transformatorn inte fungerade som den skulle . Mycket bra kundservice när de snabbt skickade en ny så jag hann få den till julhelgen. Super.
Mycket nöjd med mitt köp. Jag vill starkt rekommendera detta nätbutik.
Beställt varor 20241213 samt betalat via swish när jag kom till butiken för att hämta varan var det stängt p.g.a sjukdom. Inget besked ännu via SMS att det går att hämta varan eller ej. Har åkt dit ett antal gånger för att hämta varan var fortfarande stängt p.g.a sjukdom.Tyvärr inget besked ännu via SMS om eller när det är öppet eller om det fortfarande stängt.
Snabb leverans ,bra produkt och kundvänlig och enkel hemsida.
Det jag ville köpa fanns och det var enkelt och smidigt att handla.
Snabb leverans och trots att köpet var av en ganska liten summa så följde det med en liten kexchklad :) En sådan liten gest livar upp.
Bra produkter och snabb leverans. Vad mer kan man önska?
Bra hemsida, lätt att beställa, bra pris och snabb leverans. Rekommenderar 👍
Förtroende ingivande.Snabba att skicka ut paket och billiga!!
Lätt att få kontakt med och toppen service.
Enkelt att hitta och snabb leverens
Bra priser, snabb leverans samt kunniga vid frågor. Kan det bli bättre?
Mycket trevlig butik samt personal. Bra utbud. Butiken måste vara kvar
Snabb leverans och det fanns även ovanliga lampor.
Fantastisk vacker adventsstjärna! Köpte en orange och en lila! Och nycker mycket enkla att sätta ihop och sätta upp 👍💫👍💫👍💫
Bra produkter & priser , jättebra service 👍
Bra varor. Supersnabb leverans.
Snabb leverans bra varor nöjd med allt
Jag är helt nöjd med mitt köp
Köpt en kaminfläkt, mycket nöjd! Fläkten startar tidigare och snurrar längre än den jag köpt på Jula sedan tidigare. Den verkar även ge ett högre luftflöde. Rekommenderas!
Funkar bra. Inget att klaga på. Så det så!
Det fungerade utmärkt bor 1,5 km därifrån
På Lyset har bra sortiment och snabba leveranser.
Bra service. Jätte nöjd. Fick varan snabbt
Det var enkelt nöjd med mina ljus
Bra utbud och produkter med hög kvalitetskänsla. Uppfyller förväntningarna
Ren Världsklass rakt igenom hela ordern!
Hej! Det var enkelt och bra att handla pålyset. Varorna var precis vad jag tänkt mej. Jag köpte växtljus, är kanon nöjd. Återkommer gärna. Mvh Lena