Snabb leverans och trots att köpet var av en ganska liten summa så följde det med en liten kexchklad :) En sådan liten gest livar upp.
pålyset.se
Välkommen till palyset.se! palyset.se är din kompletta elbutik där vi erbjuder dig allt från trivselbelysning, ljusslingor, hemel till datorer- och mobiltillbehör samt diverse armaturer. Du kommer i kontakt med oss via mejl, telefon eller varför inte ett besök i vår butik i Boden. Oavsett så får du alltid professionell hjälp av vår personal som har som mål att du ska bli 100% nöjd.
1087 omdömen om pålyset.se
Sedan starten hos Reco 2018
Bra produkter och snabb leverans. Vad mer kan man önska?
Bra hemsida, lätt att beställa, bra pris och snabb leverans. Rekommenderar 👍
Förtroende ingivande.Snabba att skicka ut paket och billiga!!
Lätt att få kontakt med och toppen service.
Enkelt att hitta och snabb leverens
Bra priser, snabb leverans samt kunniga vid frågor. Kan det bli bättre?
Mycket trevlig butik samt personal. Bra utbud. Butiken måste vara kvar
Snabb leverans och det fanns även ovanliga lampor.
Fantastisk vacker adventsstjärna! Köpte en orange och en lila! Och nycker mycket enkla att sätta ihop och sätta upp 👍💫👍💫👍💫
Bra produkter & priser , jättebra service 👍
Bra varor. Supersnabb leverans.
Snabb leverans bra varor nöjd med allt
Jag är helt nöjd med mitt köp
Köpt en kaminfläkt, mycket nöjd! Fläkten startar tidigare och snurrar längre än den jag köpt på Jula sedan tidigare. Den verkar även ge ett högre luftflöde. Rekommenderas!
Funkar bra. Inget att klaga på. Så det så!
Det fungerade utmärkt bor 1,5 km därifrån
På Lyset har bra sortiment och snabba leveranser.
Bra service. Jätte nöjd. Fick varan snabbt
Det var enkelt nöjd med mina ljus
Bra utbud och produkter med hög kvalitetskänsla. Uppfyller förväntningarna
Ren Världsklass rakt igenom hela ordern!
Hej! Det var enkelt och bra att handla pålyset. Varorna var precis vad jag tänkt mej. Jag köpte växtljus, är kanon nöjd. Återkommer gärna. Mvh Lena
Hej! Jag köpte halogenlampor till en arbetslampa. Jag tyckte det var smidigt att handla hos er och varan kom omgående hem till min brevlåda. Känner mig nöjd med detta.
Mycket nöjd. Snabb leverans och fick det som jag hade beställt.
Lätt att beställa. Snabb leverans.
Det var väldigt enkelt att beställa. Har handlat hos er förr så jag visste att det fungerar bra. Köpte glödlampa till en uplight golvlampa.
Snabbt och enkelt! Trevligt bemötande och personligt. Skulle absolut beställa härifrån igen.
Gick snabbt att handla och varan kom som utlovat. En strömbrytare i genomskinlig plast. Monterade den på en gång. Fungerar utmärkt.
Lätt att beställa. Snabb leverans. Kvalitet efter förväntningar. Rör till golvlampa.
Superbra produkt (växtlampor) och snabb hantering av beställning. Enkelt att hämta i butiken.
Lätt att göra en beställning och varorna kom efter 2 dagar. Betalade varorna med swish vid beställning och fick det levererat till brevlådan.
Bra pris. Snabb leverans. Väl emballerat. Mvh
Snabb leverans.Uppskattas mycket.
Bra hemsida, lätt att hitta det man ville ha. Snabb leverans!
Snabb leverans. Orsaksbeskrivning om varför led lampor går sönder med felaktig trafo. Köpt rätt trafo samt nya lampor. Fungerar bra.
Bra snabbt och lätt att beställa och hämta
Inga konstigheter. Fina glödlampor som väntat. Bra inslaget. Dessutom det lilla kexchoklad ramlade ur paketet som en liten överraskning. Någon har tänkt till. Fin tanke och ett leende kund.
Snabb leverans. Väl paketerat. De har lampor som inga andra har.
Enkelt att beställa snabb leverans
Lätt att beställa, snabb leverans och bra kvalitet. Jag är jätte nöjd och kommer varmt rekommendera pålyset vilket jag redan har. Dessutom fick jag en liten överraskning som gjorde mig extra glad. Det är väldigt få som gör och egentligen kostar så lite men påverkar kundupplevelsen mycket. Tack!
Allt fungerade bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Välsorterad och uppriktigt. Tänkte även beställa lamphållare för att slippa så många fraktavgifter men då priset var mycket högre än billigaste leverantör så lönade det sig att beställa från en annan. Tråkigt!
snabb leverans av varor trevlig personal Lokalt företag
Lätt att beställa. Mycket snabb leverans
Väldigt bra!! Snabb leverans. Pålitlig och bra service.
Jättebra, fick varorna snabbt.
Snabbt o enkelt, både att beställa o hämta, ( tack, fick ju en liten present i påsen)
bra återkoppling, snabb leverans
Beställde 1 packet med 2 halogen stavar, en av dem var knäckt. ”På lyset” var snabba med att svara och skicka ett nytt packet. Bra jobbat