Trevligt bemötande vid samtliga kontakter med företagets representanter. Bra kvalité på utfört arbete.
Pärlans Städservice
Pärlans Städservice är ett relativt nystartat företag i branschen lokalvårds och fastighetsservice. Jag har, efter att ha testat eget företag i mitten på 90 talet, arbetat som anställd i branschen men känt ett driv efter att satsa på ett eget företag igen sen pandemin bröt ut. Lokalvård är ett område som alltid behövs men jag...
3 omdömen om Pärlans Städservice
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för att vi får serva er , vi ser fram emot fortsatt bra samarbete, / Pärlans Städservice
Mycket kompetent och serviceinriktad. Lyssnar på kunden och utför ett noggrant arbete. Toopbetyg 👏👏
Tack för ditt omdöme vad roligt att du är nöjd med oss. Enbart kul att få hjälpa er, Välkommen igen vid framtida behov , /Pärlans Städservice
Vi upphandlade nytt avtal för städservice i vår Bostadsrättsförening i våras. Pärlan vann upphandlingen och vi har då arbetat tillsammans sedan april månad. Vi är som sagt ganska nya i vårt samarbete. Vi har enbart gott att säga om Pärlan och de utför sina arbetsuppgifter till vår fulla belåtenhet.
Tack för att vi får serva er och er fina Brf :-) Vi kommer göra allt för att ni ska vara fortsatt nöjda. Pärlans Städservice