Grymt bra bemötande och trevligt lokal mycket att titta på!
Pauls Motor AB
Välkommen till Pauls Motor AB! Hos oss på Pauls Motor AB hittar du ett stort utbud av motorcyklar. Vi köper, säljer och förmedlar motorcyklar. Med lång erfarenhet inom motorcykelbranschen hjälper vi dig med en trygg och bekväm affär. *3 månaders garanti *Alltid försäkrat fordon Behöver du finansiera ditt fordon så har vi...
745 omdömen om Pauls Motor AB
Sedan starten hos Reco 2022
Alltid smidiga att ha att göra med
Bästa och trevligaste mc handlaren jag varit vid. Otroligt serviceinriktad utan att vara påstridig.
Bra service uppmärksamma säljare
Super kunniga, snabbt och enkelt med allt. helt otroligt fint hoj sortiment, och ett fint mottagande av personal.
Mycket trevligt och professionellt bemötande Smidig affär och leverans Kunnig personal
Trevligt bemötande. Snabb affär. Rutinerad säljare.
Good service, very flexible and helped with all the questions. I stopped to service my old bike and drove away with a newer one, good deal for both.
Supertrevlig upplevelse, rekommenderar starkt.
Snabb och smidig affär och trevlig bemötande
Superbra och snabb service! Rekommenderas varmt
Extremt bra bemötande och mycket hög servicenivå. Rekommenderas stark 👍
Mycket trevligt och hjälpsam personal som kan man lita på. Smidigt affär på avstånd, bara att rekommendera 👌👍👍👍
Mycket nöjd med min senaste affär med Paul då jag köpte en Fatbob, allt gick smidigt och snabbt. Fick ett rimligt bud på min BMW, jag kommer definitivt komma tillbaka om suget för byte uppstår igen!
Väldigt bra säljare då han var tillmötesgående och kunnig gällande hojåkning.
Jag är jättenöjd. Köpte hojen osedd och bytte in min hoj. Jag fick se hojen på FaceTime på nära håll och Paul berättade vad han visste om hojen. När jag fick den hem levererad så blev jag ännu mer nöjd. Det är en gammal hd men den går hur fint som helst. Jag kommer att sprida detta bland mina vänner. Tummen upp👍
Super bra dem tar verkligen hand om sina kunder på ett bra sätt
Stort urval, och bra/trevlig personal.
Världens bästa service tack Sargon med personal 💖
Rasmus är trevlig och tillmötesgående. Otroligt nöjd med min nya Harley. Snabb att svara vid frågor. Rekommenderar varmt!
Snabba återkopplingar, stort kundfokus, saker och ting går undan inget skitsnack som drar ut på tid, kommer köpa min nästa hoj där också pga deras kundservice och framförallt säljaren Rasmus som levererar som säljare / Från en säljare till en annan
Super trevliga, ett bra och proffsigt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem.
Paul är trevlig och är lätt att ha att göra med. Han förklarar hur de går till att göra köp via internet och vips när du väl tagit beslut och genomfört köp, står du som regustrerad ägare. Han fixade även bättre / billigare försäkring än på de bolag jag tänkte, samt att han såg till att hojen blev besiktad innan ägarbytet. Hojen är min men han levererar och hämtar hojar runt hela Sverige, å enligt dealen har han till den 1 Maj 2025 på sig att leverera den hem till mig ( avstånd 687 km ). Järfälla kommun, stockholms län till...
Snabb affär. Nackdelen vara att dom begärde original helsystem. Det som satt på var ett annat helsystem utan katalysator, och den gamla skulle egentligen inte ingå i inbytesavtalet. Inget som vi bestämde innan.
Hej, Vi försöker alltid att få med orginaldelar till nästa kund så komplikationer inte uppstår vid besiktningar. När vi skulle utföra hämtningen så bad vi er att skicka med det som tillhör hojen. Vi hoppas att du är nöjd i övrigt. Mvh Pauls Motor
Köpte en Triumph speedmaster på distans och allt fungerede perfekt. En god upplevelse att handla och ha kontakt. Leveransen fungerede också perfekt…. Bara tummen up.*****
Trevlig och kunnig personal, härlig lokal med många olika modeller, hela affären gick väldigt smidigt inkl hemleverans. Kan varmt rekommendera Pauls Motor AB.
Ett mycket trevligt bemötande och en grym affär.
Snäll och trevlig säljare. Topp utval i affären, bra service med hemleverans.
Fantastiskt från början till slutet. Jag möts upp av en nyfiken person vid namnet Paul, han tar kontakt och vägleder mig via butiken. Vilket brett sortiment man bemöts av, tittade runt en hel del. Flera timmar! Fick en bra känsla av genuinitet och ärlighet. Hans kollegor hejar glatt och även de frågar om de kan stå till tjänst - dem visar stor kompetens och har god humor. Jag åkte inte hem tomhänt - fick med mig en Street Bob. Hojen upplevde verkligen mina förväntningar. Kommer definitivt komma tillbaka i framtiden. Tack så mycket Pauls Motor!
Mc:n fungerade inte som förväntat. Pauls motor tog stort ansvar i problemet och på ett initiativrikt sätt lösa det snabbt och enkelt. Vilket Inger stort förtroende för Pauls motor.
Jag är nöjd med detta bemötande sen är det svårt att göra en bedömning när man talar via telefon men han var hjälpsam på alla vis även kunniga på tele fick jag ett Gott förtroendeför honom ja kan rekommendera att de kunder som skall handla en mc ta kontaktmed honom så får du bilda egen uppfattning Paul var bra.mvh Anders i osby.
Allt från köp till leverans har varit helt fantastiskt
Riktigt nöjd kund här! Var egentligen bara inne för att prova om min drömhoj passade mig. Blev riktigt bra bemött direkt jag klev in och Rasmus förklarade och hjälpte mig på ett väldigt bra sätt! Slog till för nån vecka sedan och igår fick jag den levererad! 100% dundernöjd och kommer garanterat att göra fler affärer i framtiden!
Enkelt, trevligt, och tillmötesgående!
Utmärkt företag, underbara och bekväma affärer och trovärdighet i arbetet. Jag önskar dem framgång.
Jag blev oerhört bra bemött! Välkomnande och varmt. Förstående för att jag inte ens hade körkort än. Jag kan inte säga annat än att det var lätt att köpa min motorcykel där. Hustrun köpte också en motorcykel.där.
Bemötande och affären fungerade perfekt. Jag är väldigt nöjd och förhoppningsvis också Pauls motor.
väldigt smidigt! bra kunnig personal, gjorde allting väldigt enkelt å smidigt och kändes tryckt från början till slutet
Bra bemötande med informativ personal, bra service
Bra bemötande trevliga och proffsigt
Fick tips av en kompis.så nu väntar jag med stor spänning på nya hojen .att dom kommer hem med den .bara det är ett stort plus 🙂
Bra service och god leverans av mc
Bemötandet var på högsta nivån
Proffesionellt och vänskapligt bemötande. Kunniga säljare som är måna om att man ska bli nöjd. Andra hoj-köpet på Pauls Motor för min del.
Jag är nybörjare på MC och dessutom 63 år!. Jag blev otroligt väl bemött och med glatt humör. Professionellt och ödmjukt fick jag en genomgång av den MC jag köpte. Ärlighet och ödmjukhet genomsyrade hela köpet. Jag rekommenderar varmt denna firma. Superseriösa!
Otroligt trevligt bemötande. Det gick väldigt snabbt allt så har inga invändningar alls.
Sargon was very accommodating and more than helpful. I was very happy with the overall experience.
Enkelt och trovärdig kontakt. Lev efter bara en vecka. Maskinen enligt sagt.
Trevligt bemötande. Snabbt och enkelt. Inga krångligheter.
Perfekt på allt! Vänlig service. Stort utbud av motorcyklar.