Katastrof kundservice. Inte hjälpsam alls, och byte av en jacka till en större storlek gick inte, trots helt oanvänt plagg då 14 dagar har passerat. Bemötandet var dessutom uruselt tyvärr.
Ppy Production AB - Pelle P Korsgatan Gbg
3 omdömen om Ppy Production AB - Pelle P Korsgatan Gbg
Köpte en klänning på rean i augusti som jag skulle använda för första gången i maj året därpå. Klänningen var missfärgad (gul) på en axel. Affären där jag köpte klänningen hade inte öppnat för säsongen. Jag mailade till Pelle P som bad mig skicka in klänningen, de stod för frakten. Efter fyra dagar hade jag fått en ny klänning! Fantastiskt bra bemötande och service. Mycket nöjd Pelle P-kund. Ingegerd
Reklamerade en jacka och ville gärna ha en ny som motsvarade den gamla eller få den lagad om det var möjligt. Detta kunde inte Pelle P erbjuda. Dom hade ingen jacka som motsvarade, liknade den som jag köpt. Då fick jag alternativen tillgodokvitto eller en ny jacka som jag egentligen inte vill ha. Tycker detta va riktigt dåligt och är väldigt missnöjd. Kommer inte att handla av dom igen...tyvärr då dom har väldigt fina grejer.