Pelle Vävare

Pelle Vävare

• BadgeEightYears
3 651
4.7

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

3651 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Esse K
Skrev om Pelle Vävare

Bra produkter och snabb leverans.

Pia B
Skrev om Pelle Vävare

Bra kvalitet till hyfsat pris.

Cege G
Skrev om Pelle Vävare

Hustrun blev mycket glad för sin nya badrock och vi hade ju Pelle vävare badrockar innan men hennes råkade fastna på en spik och rev upp en reva i baken så det fick bli en ny och vackrare:)

Lena W
Skrev om Pelle Vävare

Jag sparade pengar som jag tjänat på sommararbete. Året var 1973. Jag hade sett handdukar på Domus och köpte ett halvt dussin mörkblå "vanlig" storlek och två stycken ärtgröna badlakan. De hängde med under många år och hamnade därefter på second hand. När min make önskade en ny morgonrock till födelsedagen var det självklart att välja PV. Han är mycket nöjd. Vänligen Lena Wallin

Ulf B
Skrev om Pelle Vävare

Snabb service och en fantasisk kvalitet på de två badrockar vi beställde. Över förväntan!

Ulf G
Skrev om Pelle Vävare

Hög kvalite, snabb leverans, designvinnare

Lena E
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans och fantastisk morgonrock!

Marie N
Skrev om Pelle Vävare

Älskar mina handdukar och min morgonrock! Tjock, härlig kvalitet - ett nöje att använda dem!

Aino K
Skrev om Pelle Vävare

Den bästa morgonrocken. Mjuk och varm. Fantastisk färgsättning på den senaste modellen med blått och vitt.

Christine T

Ein wunderschöner Bademantel. Service und Lieferung problemlos weiter so

Irene S
Skrev om Pelle Vävare

Mycket bra service och bemötande. Den specialdesignade morgonrocken levde dock inte upp till förväntningarna. Var enligt mitt tycke inte lika fin i verkligheten som på bild och något större i storleken än mina andra Pelle Vävare-morgonrockar. Av den anledningen fick den gå i retur. Returhanteringen fungerade utmärkt.

Lise-Lotte L
Skrev om Pelle Vävare

Har köpt en fantastisk morgon rock som jag är så nöjd med. Fick ett trevligt bemötande. 👍

Sven S

Härlig kvalite Snabb leverans Snygga färger Varm och skön

Mari A
Skrev om Pelle Vävare

Toppkvalitet i varje fiber riktigt lyxiga handdukarnas som både är smycken för badrummet och njutning mot huden enter badet

Margaretha N
Skrev om Pelle Vävare

Köpte morgonrock till min man. Vilken kvalitet! Femstjärnig. Till och med sömmarna inuti är dolda!

Linde W

Härligt material. Kvalitet!!!

Eva E
Skrev om Pelle Vävare

Så nöjd med mina handdukar limited edition vackert mönster och färger av designer Linnea Andersson. Bra kvalitet med en skön känsla. Snabb leverans och bra förpackat.

Margareta S
Skrev om Pelle Vävare

Beställde på nätet, lätt och snabbt.

Karolina Ö
Skrev om Pelle Vävare

Fantastisk kvalitet. Finns ingen bättre frotté!

Christian F
Skrev om Pelle Vävare

Everything fine and as described !

Heike W
Skrev om Pelle Vävare

Perfect product and service! Thank you!

Mats B
Skrev om Pelle Vävare

Bra kvalité. Uppskattar att den är tillverkad i ett demokratiskt land

Solgärd G
Skrev om Pelle Vävare

hade höga förväntningar pga tidigare positiva erfarenheter av bra kvalite´. Nöjd med morgonrocken jag köpt MEN kunde varit lite vidare nertill, glipar lätt när sitter ner trots att jag inte är alls stor just nertill. MVH Solgärd Gustafsson

Pia L
Skrev om Pelle Vävare

Väldigt snabb leverans, bra emballerat 🙂

Gunnar C
Skrev om Pelle Vävare

Nätshopping på egen hand. Förväntade mig god kvalitet och det fick jag. Köpte morgonrock

Ingrid R
Skrev om Pelle Vävare

Det gick snabbt att få det jag beställt och jag är nöjd med varorna.

Annika K
Skrev om Pelle Vävare

Bra kvalitet på handdukarna . Snabb leverans.

Vahid S
Skrev om Pelle Vävare

As a long time devoted customer to Pelle Vävare (their bathrobes are with me for more than 30 years)) I can only say - Cheers&Greetings!

Ulla B
Skrev om Pelle Vävare

Snabba. Bra kvalite. Skickat med retursedel. Mycket nöjd.

Falk G
Skrev om Pelle Vävare

Snabbt och korrekt. Bra produkt.

Mattias M
Skrev om Pelle Vävare

Fina produkter, bra hemsida, smidig beställning!

Lars D
Skrev om Pelle Vävare

Har handlat samma produkt tidigare och vet att kvaliteten är bra!😊

Erik E
Skrev om Pelle Vävare

Ok men inte värt pengarna. Badrocken (Winston) har en obekväm ögla i nacken (~1cm tjock korv av frotté, ogenomtänkt, sprättades bort direkt), fickorna har lite fel plats och vinkel för att vara bekväm om man vill ha händerna i dem. Pengarna verkar ha gått till att sy på onödiga detaljer snarare än att göra ett riktigt bra plagg.

Marge P
Skrev om Pelle Vävare

Otroligt fin morgonrock för min man som är 194 cm. Så den långa morgonrocken passade perfekt. Han är väldigt nöjd!

Elisabeth S
Skrev om Pelle Vävare

Mycket bra bemötande vid telefonkontakt. Har alltid förknippat Pelle vävare med högkvalitativa produkter. Det var därför självklart att köpa en ny morgonrock till min man från detta märke. Jättenöjd med färgen, vinröd, och att fiberriktningen på bomullsvelouren är ” rätt ”- alltså strävt när man drar neråt. Ger snygg färg och utseende! Är på det hela taget jättenöjd.

Lars G
Skrev om Pelle Vävare

Hej! Alltid mycket bra service. Har köpt morgonrockar både till mig själv och min fru. Köpte en ny till min fru då den tidigare började se sliten ut. Vänliga hälsningar Lars-Petter och Inga-Lill

Eva E
Skrev om Pelle Vävare

Handdukarna va sköna och vackra Har bara haft dem några veckor så kvaliteten kan jag inte bedöma än, hopoas lika bra som förr i världen. Har fortfarande handdukar kvar sen minst 20 år tillbaka. Då vävdes de i Sverige Men köpte för att de nu i alla fall vävs i Europa.

Lars B
Skrev om Pelle Vävare

Inga problem. Hade varan jag ville ha och den uppfyllde mina önskemål på bästa sätt.

Peter A

God passform. Mjukt tyg. Vvvvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbjk

Tommy B
Skrev om Pelle Vävare

Min frus 11 år gamla Pelle Vävare morgonrock började bli sliten, så vi beställde var sin ny online. Snabb leverans och jättefina morgonrockar. En Frösön och en Seskarö 😋 Hälsar Tommy och Pia

Christian A
Skrev om Pelle Vävare

Produkter med hög kvalitet och snabb leverans.

Ingela D
Skrev om Pelle Vävare

Jag hade höga förväntningar, som infriades. Jag köpte en lång, vinröd morgonrock. Jättesnygg och varm!

Anna Å
Skrev om Pelle Vävare

Så nöjd med mitt köp, underbar morgonrock, jättetrevlig service och supersnabb leverans!

Christina D
Skrev om Pelle Vävare

Helt OK webbplats med kvalitetsprodukter, möjligen lite tråkigt presenterat. Känslan av kvalitet skulle kunna förmedlas.

Lisa J
Skrev om Pelle Vävare

Bra sydd utan trådar och risk för avryckta delar. Mjukt tyg med tydliga tvättanvisningar. Även om man tvättar så håller den form och mjukhet.

Alexander G
Skrev om Pelle Vävare

Perfect fit, beautiful color, excellent quality

Hans-Olof B
Skrev om Pelle Vävare

Bra produkter, bra service vid byte!

Jörg W

I miss my real invoice !!! ??? I send two E-mails but no answer. Jörg

Brigitte H
Skrev om Pelle Vävare

Kann ich nur weiterempfehlen. Super toller Bademantel. Der Preis ist völlig gerechtfertigt

Andreas H
Skrev om Pelle Vävare

Fantastisk kvalitet. Lite lång i ärmarna men ska prova tvätta den då det står i instruktionerna att den kan dra ihop sig lite då.