Fantastisk kvalitet på morgonrocken och supersnabb leverans!
Pelle Vävare
Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...
3737 omdömen om Pelle Vävare
Sedan starten hos Reco 2017
En kvalitetsvara som hållar vad som lovas!
Snabb leverans och toppkvalitet på varorna.
Köpte en specialdesignad morgonrock gjord på second hand returnerade morgonrockar. Den är så fin och bara tanken på att någon annan nu har skänkt den vidare till mig är fantastisk! Jag beställde den en dag och dagen efter fick jag avisering att den fanns att hämta! Kan inte fungera bättre. Dessutom fick jag ett personligt skrivet kort av Lisa vilket kändes väldigt symptatiskt och trevligt.
Bästa bad/morgonrock jag någonsin ägt.
Personlig hjälp när inte nätköpet gick igenom. Snabb leverans.
Underbart fina morgonrockar och handdukar till mitt nyrenoverade badrum. Enkelt att beställa och supersnabb leverans. Jag är supernöjd!!
Jag köpte en julklapp till min fru, en morgonrock allt var Ok jag är nöjd med leverans och bemötande
Otroligt snabb leverans. Vackert förpackad morgonrock som nu ska bli en julklapp till min dotter. Jag är imponerad av Pelle Vävare. 💖🎅
Hello, I cannot give a support till now, because ist is a gift for christmas
Siten är bra och det är lätt att beställa varor online. Jag köpte en morgonrock och produkten är jätte fint
Min första Pelle Vävare köpte jag som 50-års present och den varade i drygt 23 år. En ny längre morgonrock var önskemålet. Njuter och är nöjd. Snabb leverans.
Morgonrocken jag köpte var jätteskön. Fantastisk kvalite!
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Fantastisk kvalitet på morgonrocken till mitt barnbarn
En badrock för hela livet, enkelt att beställa och snabb leverans.
Underbar kvalitet och snabb leverans.
Skön stilig badrock i fint material. Bra att det finns 3xl då jag är av en större storlek.
Fully met my expectations. High quality
The delivery to Germany was super fast, the goods (bathrobes) were of high quality and the communication was very good.
Kanonkvalla. Snabba leveranser.
Bra produkt, bra service och snabb leverans.
Helt underbar morgonrock väldigt nöjd med köpet.
Snabb och felfrileverans Verkar vara bra produkter
En härlig produkt och snabb leverans
Har köpt handdukar som ska bli julklapp. Bra kvalitet
Bra kvalite! Snygg design o fina färger Mycket nöjd
Ordering and receiving the product went without a hitch. The quality of the bathrobe I ordered seems to be very good. But I can only make a final statement after I have given it to my wife as a Christmas present. Of course I would definitely recommend your company to others.
Jag kontaktade Pelle Vävare eftersom jag var missnöjd med mitt köp, tre år tidigare, Det var en morgonrock som efter två tvättar krympt väldigt mycket. Förväntade mig ingen kompensation men ville tala om vad som hänt med rocken. Fick svar efter ett par dagar med några uppföljande frågor och sedan blev jag kompenserad med en helt ny rock!: Ett undantag från deras regler enligt dem själva. Jag är väldigt glad o tacksam över att jag blev trodd och bemötandet som inte kunde vara bättre!
Ej acceptabel Ej acceptabel Ej acceptabel
Handdukarna jag köpte tar upp vatten lite dåligt
Sökte efter en fotlång morgonrock och Pelle Vävare hade vad jag sökte, mycket nöjd med den höga kvaliten.
Supersnabb leverans 🚚 O jag är så nöjd med min gröna långa morgonrock 🔥💖känns verkligen lyxigt när jag tar på den 💖har rekommenderat flera vänner 🙏🏼
Känns som bra kvalitet, snabb leverans. Fin färg
Kvinnan blev otroligt nöjd med morgonrockens lyxiga känsla och kvalitet.
Tydlig information, bra varor av hög kvalitet, snabba leveranser. Jag har handlat badlakan och andra handdukar i flera omgångar i några år. Det har fungerat lika bra varje gång. Den tjocka kvaliteten överträffar många andra märken om man också mäter det i förhållande till priset. Jag handlar gärna mer där senare. Bra present och även för egen del.
Jag gillar det klara enkla sätt man blir bemött på som kund. Jag blev så glad när mitt köp anlände inom fem dagar trots att jag bor i Vilda Västern i Arizona. Jag tidigare blivit bemött på samma rättframma och effektiva sätt. Nu var det ont om tid och igen fick jag detta supertrevliga bemötande. Tack!
Helt okej, ganska bra faktiskt. Verkar gediget.
Bra kvalité och snabb leverans
Väldigt bra kvalité snabba leveranser toppen 👍
Tog lite för mycket tid att få kontakt med någon som kunde hantera ärendet men så småningom ordnade det sig och funkade bra. Det gällde retur av en morgonrock som jag villebyta storlek på och pga avsaknad av returfraktsedel ville inlämningsstället inte skicka tillbaka den. I ställetför ett enkelt byta har jag nu fått göra en ny beställning och väntar på en faktura från Klarna. Mvh Gunilla Banck
Snabb leverans och smidig retur då morgonrockarna var för stora. Beställde nya som kom inom ett par dagar. Fantastiska morgonrockar - mjuka i tjock fin kvalitet!
Jättebra, jätrtebra,jättebra,jättebnra,jättrebra,järttebra
Pelle Vavare vidergiver min private email til third party for questionnaire uden mit consent. Uden mulighed for unsubscribe. Hvis du sætter pris på privacy, så skal du ikke købe Pelle Vavare online.
Bra kvalitet på morgonrocken super snabb frakt
Lätt att hitta på hemsidan, bra beskrivet och bra produkt som kvickt kom till mig! Bara fin-fint, som man sa på sextiotalet! Hej Patrik
Handlat på nätet. Har fungerat som det ska
Ett ord: kvalitet. Inte 30 ord………………..:………..:.:.!
Känner mig nöjd med allt. Har inte något behov av förbättringar.
Jeg er meget tilfreds med badekåben jeg købte Og det var smidigt at handle
Exceptionellt lyxig morgonrock 🩷☃️❄️🎅🤶