Pelle Vävare

Pelle Vävare

• BadgeNineYears
4 031
4.7

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

4031 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Inger W
Skrev om Pelle Vävare

Bra produkt. Snabb leverans. Nöjd.

Eva S
Skrev om Pelle Vävare

Lätt att beställa. Snabb leverans av otroligt fina handdukar. Bra information och tvättråd. Jag är mycket nöjd med mina nya h

Helena M
Skrev om Pelle Vävare

Har aldrig haft en finare morgonrock, köpt 2, gav bort 1 och även denna person blev överlycklig Otrolig kvalitet, snabb service! Kan varmt rekommendera!

Gudrun M
Skrev om Pelle Vävare

Köpte en morgonrock som jag är mycket nöjd med. Inget att klaga på.

Agneta L
Skrev om Pelle Vävare

Snygga rockar men min storlek xl var för snäv över baken

Lars Axel T

Utmärkt kvalité så skönahanddukar

Pernilla K
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans, väldigt väl bemött, hjälpsamma så bara gott att säga om dem!

Irene J
Skrev om Pelle Vävare

Jag köpte en morgonrock som var så underbart snygg och skön som jag trodde. Snabb leverans ett plus.

Elisabeth A
Skrev om Pelle Vävare

Morgonrock super bra kvalitet helnöjd

Ulrika J
Skrev om Pelle Vävare

mycket fin badrock, inga problem med transport eller betalning.

Emil J
Skrev om Pelle Vävare

Helt okej morgonrock, men dyr. För detta priset hade jag velat ha support som svarar i rimlig tid och utan frågor byter ut min, efter torktummling, då för lilla morgonrock. Nej, Torekovs morgonrockar är inte värda sitt pris. Hittat bättre kvalitet till bättre pris efter den här fadäsen.

Marie J
Skrev om Pelle Vävare

En skön badrock och snabb leverans.

Lars A
Skrev om Pelle Vävare

Bästa tänkbara kvalitet på badrocken, snabb leverans, dvs som vanligt när man handlar hos Pelle vävare! Det har jag gjort då och då sedan mer än 30 år

Liselott J
Skrev om Pelle Vävare

snabb leverans och fin produkt

Ann-Britt L
Skrev om Pelle Vävare

Bra , ingen särskild relation. Jag beställde och fick min badrock fort och med hög kvalitet

Agneta L
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans Morgonrocken var precis så som den var på bild

Carina W
Skrev om Pelle Vävare

Jättebra kvalitet på morgonrocken. Har haft en morgonrock tidigare fr Vävare. Det jag saknade på den nya var bredden nertill. Det är för lite överlapp fram.så det blir öppet när man sitter.

Inger J
Skrev om Pelle Vävare

Väl bemött. Morgonrocken jag köpte ”dammade” fiber mycket, blev blått fiber damm överallt. Tvättade den två gånger samt torktumlade den lite, blev något bättre.

Gerd E
Skrev om Pelle Vävare

Det här är min tredje morgonrock från Pelle Vävare i mitt snart 80 åriga liv. Den är så varm och skön finns nog inte någon bättre. Hälsningar Gerd!

Anna O
Skrev om Pelle Vävare

Perfekt lång och skön morgonrock!

CAROLINE W
Skrev om Pelle Vävare

Ljuvlig morgonrock, stor, vacker o precis vad jag önskade att den skulle vara!

Nils-eric S
Skrev om Pelle Vävare

En underbar morgon med DN, en kopp kaffe och iklädd mitt senaste fynd; morgonrocken från Pelle Vävare. En bra start på dagen

Peter L
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans, toppkvalitet och dessutom hyggligt pris.

Johan R
Skrev om Pelle Vävare

God kvalitet, bra design och prisbilden speglar kvaliteten på ett rättvist sätt.

Mimmi N
Skrev om Pelle Vävare

Snabbt svar och personlig service. Utmärkta produkter.

Åsa W
Skrev om Pelle Vävare

En morgonrock som är tjock och skön, det enda sämre är en stor lapp med information som sitter på innerfickan och ger irritation. Varför den behövs undrar jag.

Olivia D
Skrev om Pelle Vävare

Morgonrocken jag beställde var otroligt bra kvalitet och väldigt uppskattad som gåva. I framtiden ska jag nog beställa en till mig själv också.

Eva G
Skrev om Pelle Vävare

Produkt med fantastisk kvalite Snabb leverans :)

Mimo J
Skrev om Pelle Vävare

Mycket nöjd. Älskar morgonrocken!

Ann-Christine B

Lätt att beställa. Snabb leverans. Fin lyxig morgonrock

Else-Marie S
Skrev om Pelle Vävare

Eftersom jag ville ge min dotter och svärson något fint och varmt som de kan ta på sig när den kommande babyn behöver något på natten, var det självklart att välja Pelle Vävare morgonrock till dem. Den känns som en kärleksfull kram, och det behövs när man är trött!

Emmie D
Skrev om Pelle Vävare

Hög kvalitet i både utseende och känsla! Har köpt nya morgonrockar till mig och min partner. Som lång uppskattar jag Torekovs långa modell - hade gärna sett fler färger/mönster i denna modell (nu blir det dock inte ny på länge). Mina föräldrar är inne på sitt 30:e år med samma morgonrockar från Pelle Vävare

Peter Arne S
Skrev om Pelle Vävare

Mycket hög kvalité som verkligen uppskattas. Hoppas njuta många år i den nya morgonrocken.

Evalisa F
Skrev om Pelle Vävare

Bra kvalitet och med snabb leverans!

Gail B

Quick delivery. Perfect packaging. Totally uncomplicated

Inger L
Skrev om Pelle Vävare

Jag köpte en morgonrock och den är fantastiskt skön.

Sofie G
Skrev om Pelle Vävare

Bästa kvalitén, lyxigt och väldesignat. Det känns att ni har lång historia och erfarenhet. Att köpa från er är en gåva till sig själv som lyfter den dagliga livsupplevelsen. Det är självkärlek.

Heidi L
Skrev om Pelle Vävare

Allt var bra utom färgen, den är inte mustigt brun, snarare, ursäkta uttrycket men bajsbrun. Blev inte bättre efter tvätt då den tappade lite av färgen. Prisvärd så jag behöll det!

Carina R
Skrev om Pelle Vävare

Underbar kvalitet, snabb leverans, bra service vid byte av vara i Strängnäs.

Eva M
Skrev om Pelle Vävare

Skön badrock att ha på sig. Längden uppskattas och den lite ovanliga färgtonen. Den är ännu inte tvättad så jag hoppas att den är lika fin efter tvätt/ Mvh Eva

Katharina K
Skrev om Pelle Vävare

From order to delivery everything was perfect. The bathrobe I ordered was a gift for my father and he is absolutely happy with it's comfort and high quality.

Marja F
Skrev om Pelle Vävare

Fantastisk kvalitet till minsta detaljer

Mikael E
Skrev om Pelle Vävare

Fantastiskt fina produkter som utstrålar kvalitet o lyx. Varan kostar ju också därefter. Mycket bra snabb och serviceinriktad kundtjänst

Jan L
Skrev om Pelle Vävare

Relativt enkelt att se, välja och handla på hemsidan. Bra information och snabb leverans av de båda morgonrockarna.

Erika F
Skrev om Pelle Vävare

Har köpt badlakan. Blev bemött på det bästa sättet från telefonsamtalet till varan har anlänts. Mycket nöjd. Återkommer att handla igen

Märta N
Skrev om Pelle Vävare

Jag har blivit så väl bemött av Pelle Vävare. För mer än 35 år sedan fick jag en morgonrock av min man, den blev mycket sliten,några år efter gav jag min man en. Förra året svarade jag på ert erbjudande om att skicka in slitna rockar, vilket jag gjorde. Jag missad erbjudandet, där nya syddes upp av gamla. Nu har jag använt pengarna till en ny, grön och vitrandig med huva. Känslan när jag morgon o kväll tar på mig den är fantastisk.Jag är så nöjd. Jag har också fottehanddukar. Jag uppskattar verkligen tanken att återanvända.

Helen W
Skrev om Pelle Vävare

Snabb service, underbar kvalitet på morgonrocken.

Ann Louise Susanna K

Härliga morgonrockar. Bra att det finns storleksguide, så att det är lätt att mäta och beställa rätt storlek. Snabb leverans.

Christina L
Skrev om Pelle Vävare

Mycket mjuk och fin frotté. Äntligen en handduksserie som motsvarar förväntningarna.

Inger H
Skrev om Pelle Vävare

Jag köpte en ny morgonrock till min man! Er kvalitet motsvarade hans förra, som använts dagligen i 30 år! Inga andra företag har kvar denna, tyngre o tjockare kvalitet! Hela köpet gick perfekt! Tyvärr tycker jag att era handdukar generellt är tråkiga! Sneglar på Gants tjocka enfärgade….