People Västervik

peoplevastervik.se
  • BadgeThreeYears
1 098
Boka tid Ring 0490-318 00 Dela

Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...

1098 omdömen om People Västervik

Sedan starten hos Reco 2023

Lisa B
Skrev om People Västervik

Ett härligt besök. Klippte mig hos Anna som var både proffsig och lyhörd.

Cornelia K
Skrev om People Västervik

Alltid toppen hos er. Denna gång var det Ivars tur för en klippning men övriga familjemedlemmar är inbokade under våren. Tacksam för Beccis som alltid har sånt tålamod med vår 2,5 åring.

Maja J
Skrev om People Västervik

Jag vill berömma people för det fantastiska arbetet de gör och att ni alltid lyssnar på mina önskemål. Ni är sååå duktiga och trevliga💕Salongen är så fin inredd och fräsch. Jag njuter alltid av att sitta i de bekväma massage stolarna när håret sköljs ut. Dessutom är det riktig lyx att få njuta av den goda drickan och plocket man får medan man väntar med färgen i håret. Tack för att ni alltid lever upp till mina förväntningar💕

Simon S
Skrev om People Västervik

Bra klippning och ett väldigt gott bemötande. Supernöjd på alla fronter!

Sofia L
Skrev om People Västervik

Helt fantastisk! Jag blev så nöjd med mitt hår och Anna var så inkännande och lyhörd för mina önskemål. Blev exakt så som jag önskat mig, så himla proffsig! Rekommenderar starkt att gå dit!

Ghada P
Skrev om People Västervik

Frisören var jättesnäll o proffsig .

Sofi J
Skrev om People Västervik

Bästa Marie gjorde mig vårfin i håret, färglatt i regnbågens färger. Man blir alltid så omhändertagen på People! Den lilla extra lyx man får med något gott att dricka och som sist, även god frukt gör allt bara extra bra 🥰

Isabelle S
Skrev om People Västervik

Fantastiskt bemötande och en underbar behandling i form av Head spa. Jag kände mig verkligen välkommen och omhändertagen. Så tryggt och jag kommer absolut tillbaka till People!

Carina T
Skrev om People Västervik

Är väldigt nöjd både med besök för konsultation och vid nästa besök för klippning och färg. Härlig miljö och trevlig personal.

Caroline L
Skrev om People Västervik

Skön avkopplande stund, men ej värt 980:-.

Monica W
Skrev om People Västervik

Klippt till en ny fräsch frisyr av en proffsig mycket trevlig fridörska. Trevligt roligt bemötandet. Jag är mycket nöjd.

Berit R
Skrev om People Västervik

Det är alltid ett vänligt bemötande. People lever upp till mina förväntningar och jag är en mycket nöjd kund. Känner mig så väl omhändertagen ich njuter varje gång jag är där. Hade jag råd skulle jag komma oftare.. Jag har köpt produkter som hårschampo och balsam som är bra för mitt hår.. Går därifrån med lätta steg efter att ha blivit ompysslad och fått ett lyft.🤗

Cecilia E
Skrev om People Västervik

Mycket nöjd med både frisyren och frisören! Maria var proffsig och väldigt trevlig.

Carla K
Skrev om People Västervik

Väldigt trevligt besök, bra bemötande och en härlig upplevelse. Frisören lyssnade på mina önskemål och uppfyllde dom.

Alice A
Skrev om People Västervik

Var på Japanese Headspa! Tips Tips Tips!! Blev så bra omhändertagen. Och så mysig miljö. Så himla härlig upplevelse! 🧖🏼‍♀️🫶🏻

Tilde P
Skrev om People Västervik

Superduktig tjej som klippte mig, frågade hela tiden om hur jag ville ha håret och det blev precis som jag tänkt mig!

Amanda G
Skrev om People Västervik

Headspa var en trevlig upplevelse

Cecilia O
Skrev om People Västervik

Professionell personal, gott kaffe och skalpmassagen vid hårtvättning gör det lite lyxigare. Det är helt enkelt en hårklippning med det lilla extra.

Annsofie K
Skrev om People Västervik

Vänligt bemötande och alltid positiv känsla. Alltid måna om kunden och att göra ett bra jobb. Det blir en stund att koppla av och bara njuta.

Daniella E
Skrev om People Västervik

Alltid lika bra upplevelse! Trevlig och underbar personal

Henrik A
Skrev om People Västervik

Alltid lika trevliga och lever alltid upp till förväntningarna som i mitt fall är väldigt höga. Jag var där på en standard-klippning men det känns alltid som så mycket mer än standard.

Charlotte J
Skrev om People Västervik

Fantastiskt bemötande, personlig omsorg och en frisör som lyssnar på kunden. I detta fall mitt barnbarn 8 år som bemöttes med respekt, värme och tålamod. Levde upp till förväntningarna, varit där förut och väljer gärna denna frisör trots lite högre pris. Klippning av barn, fin frisyr enligt önskemål. Barnet har tidigare inte gillat hårklippning men går nu gärna tillbaka. Frisyr toppen! Jättebra frisör, otroligt nöjd!

Marie K
Skrev om People Västervik

Helt fantastiskt som vanligt Man känner sig alltid omhändertagen och välkommen Denna gång provade jag japanese head spa Vilken avkoppling

Anna W
Skrev om People Västervik

Bästa Beccis gjorde mitt hår. Det blev en boost som jag är nöjd med! Vårfin och omhändertagen en stund. Mvh Anna Wasmuth

Eva N

Hårklippning. Bra bemötande och kompetens,

Charlotta H
Skrev om People Västervik

Alltid lika nöjd och glad. Marie är både trevlig och fantastiskt duktig.

Therese K
Skrev om People Västervik

Bara positivt intryck av både lokal och trevlig personal. Fick hjälp och tips med det jag behövde.

Sara E
Skrev om People Västervik

Positiv upplevelse och jag är nöjd med klippningen

Anna J
Skrev om People Västervik

Är trogen kund sen måååååånga år tillbaks. De är bara bäst. Mysig & välkomnande miljö. Även om man ”bara” klipper sig så känner man sig så avslappnad & ompysslad. Gott kaffe & massagestol är pricken över iet!

Ann L
Skrev om People Västervik

Mycket nöjd med bemötande och hur mina önskemål bekräftades. Mycket nöjd med resultatet. Plus för lyxig fika.

Gunilla S
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande alltid. En avkopplande stund i massagestolen vid tvätt av håret. Sen 1 god kopp latte vid klippningen. Och nöjd med klippningen👍🥰

Anna H
Skrev om People Västervik

Alltid trevligt och professionellt bemötande! Jag var som vanligt nöjd med min upplevelse när jag gick därifrån. Känns så bra med välklippt hår och nya produkter som bättre fyller mina önskemål!

Titti W
Skrev om People Västervik

Alltid supernöjd på alla sätt och vis!! Marie är helt fantastisk!

Hannah M
Skrev om People Västervik

Mycket nöjd! Frisören förstod precis vad min vision var och utförde den så gott som det gick. Det blev över förväntan!

Maria U
Skrev om People Västervik

Supernöjd! Till och med bättre än jag hoppats.

Christina S
Skrev om People Västervik

Man känner sig alltid välkommen på People. Amilia är proffsig och jag är väldigt nöjd med henne som frisör. Inkännande för mina önskemål och man får bra tips på hur jag ska sköta mitt hår. Sen bjuds det på stans bästa cappuccino också. 🌟 🌟 🌟🌟🌟

Tindra-My G
Skrev om People Västervik

Jätte nöjd och trevlig personal

Karolina L
Skrev om People Västervik

Jag är jättenöjd med min klippning och som alltid var bemötandet av mig som kund vänligt och professionellt. Jag fick några bra tips på hur jag själv fixar till min något förändrade frisyr.

Sofie K

Resultatet blir efter förväntan

Madelene B
Skrev om People Västervik

Mycket nöjd med mitt besök på People! 😍👌🏻 Alltid lika fint bemötande och (som alltid) fantastiskt nöjd med både klippning & färgning 💇‍♀️🩷 Rekommenderar varmt ett besök på People 🌟

Mova O
Skrev om People Västervik

Beccis är en fantastisk person och en otrolig frisör. Känner mig alltid så väl omhändertagen och fin efter ett besök hos henne!!

Cecilia K
Skrev om People Västervik

Alltid lika nöjd med mina besök hos er

Barbro L
Skrev om People Västervik

Mitt hår blev ”folieslingat” och klippt. Fick även en skön tvätt och massage. Som vanligt blev jag väldigt väl behandlad, omhändertagen och det känns riktigt lyxigt för min del. Tack!

Carin R
Skrev om People Västervik

Alltid bra bemötande, snyggt resultat och gott kaffe🤩

Camilla S
Skrev om People Västervik

Det var min dotter som skulle klippa sig och hade tid hos Natalie. Natalie var så otroligt gullig lyssnade in hur Jacqueline ville ha det. Jacqueline hade sin bästa kompis med sig som aldrig varit hos frisör förut och var såklart väldigt nyfiken på hur allt skulle gå till. Hon fick då en egen stol bredvid och en stor kopp varm choklad. Så väldigt omtänksamt av Natalie! Håret blev perfekt och Jacqueline kunde inte varit nöjdare! Stort tack💖

Emma S
Skrev om People Västervik

En skön upplevelse och mycket nöjd över besöket! Tack för en bra start på dagen❤️

Kajsa B
Skrev om People Västervik

Alltid lika nöjd efter ett besök på People. 🤩 fantastiskt resultat och fantastisk personal.

Ellinor L
Skrev om People Västervik

Alltid en trevlig upplevelse att klippa sig hos People! Denna gång klippning och slingor. Bra smakråd av frisören, gott kaffe och helnöjd med resultatet.

Jenny R
Skrev om People Västervik

Jag har gått till Maria i 16 år. Alltid känt mig lyssnad på och vi har alltid kunnat resonera tillsammans kring vad som blir bäst just i stunden. People är mycket mer än bara en frisörsalong. Det är helheten som också gör att jag kommer tillbaka efter alla år. ✨

Pia F
Skrev om People Västervik

Blev fint bemött. Satt i den sköna massagestolen och så fick jag en god cappuccino. Hade förväntningar på att frisören skulle klippa enligt mina önskemål och det gjorde hon. Bra att man kan få gå och klippa luggen en gång gratis mellan klippningarna. Jag är mycket nöjd!