People Västervik

People Västervik

peoplevastervik.se
  • BadgeTwoYears
Boka tid Ring 0490-318 00 Dela

Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...

961 omdömen om People Västervik

Sedan starten hos Reco 2023

Lena B
Skrev om People Västervik

Har klippt mig där i många år, och kommer att fortsätta med det . People har allt! Service, skicklighet, bra samtal mm mm.

Eva-Marie H
Skrev om People Västervik

Alltid toppen bemött .Så trevligt och kunnig frisör

Anna K
Skrev om People Västervik

Trevlig personal o underbar hårtvätt

Petra T
Skrev om People Västervik

Älskar Maria och hennes kompetens! Alltid nöjd med resultatet och så mysigt att få vara där precis innan jul med julstämning och så mysig fika. Känner mig alltid så väl omhändertagen och litar helt o fullt på hennes kompetens!

Ulla-Karin L

Blev supernöjd med både klipp å färg hos bästa Marie på People 18/12.❤️❤️❤️

Susanne O
Skrev om People Västervik

Jag blev väldigt bra bemött av Amilia, hon fick mig att känna mig trygg på ett lugnt och professionellt sätt. Hjälp med peruk, yogaturban, shampo och balsam. ❤️

Pia R
Skrev om People Västervik

En avkopplande behandling med hårtvätt, inpackning o huvudmassage, följt av klippning. Blev ovanligt nöjd med slutresultatet tack vare fin dialog med frisören.

Katja F
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande och bra service.

Emelie K
Skrev om People Västervik

Testade deras head spa. Var en upplevelse utöver det vanliga när det kommer till spa-behandlingar. Otroligt avslappnande! Jag, som kan ha svårt att slappna av, var nära på att somna i slutet, för att kroppen och sinnet blev så lugnt. 10 av 10!

Maria L
Skrev om People Västervik

Perfekt , allt var jättebra och inget kan vara bättre(utom möjligen priset):).

Elisabeth S
Skrev om People Västervik

Har inget att klaga på. Blev bemött på bästa sätt av Beccis. Blev även bekräftad av övrig personal vilket också är viktigt. Jag klippte mig.

Kerstin M
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande, många bra tips, återkommer gärna!

Bo H
Skrev om People Västervik

Bra mottagande Gott kaffe Bra klippning Inte bra att jag fick betala för hårtvätt och massage utan att f någon .Jag hade tvättat håret dagen innan och hade brådis till ett möte så jag tackade nej till detta Priset borde vara 500kr utan hårtvätt och massage och inte att man betalar 625kr utan hårtvätt

Agneta H
Skrev om People Västervik

Idag blev det hårklippning. Alltid ett trevligt bemötande och en härlig stund hos er.

Annelie M
Skrev om People Västervik

Får alltid ett personligt och professionellt bemötande av min frisör. Jag vet att jag alltid blir nöjd med resultatet och att jag känner mig upplyft efter en stunds trevligt samtal.

Gunilla N
Skrev om People Västervik

Mycket bra och trevligt bemötande. Klara råd om frisyr, mycket bra klippning. Underbar hårmassage vid hårtvätten.

Kristina H
Skrev om People Västervik

Alltid bra bemötande och jättenöjd med Maria som klipper mig.

Agneta N
Skrev om People Västervik

Alltid lika nöjd när jag går från Maria på People. Proffs ut i fingerspetsarna. Härlig atmosfär och man känner sig speciell och kopplar av. 🤗 Agneta

Sara K
Skrev om People Västervik

Mycket proffsigt med bra bemötande och utförande. Rekommenderas!

Maarit L
Skrev om People Västervik

Det skulle behövas någon som hälsar mig dig alla som kommer in välkommen och ev bresenterar produkter som finns för försäljning

Wille F
Skrev om People Västervik

Det var bra men min lugg blev lite felklippt

Irene K
Skrev om People Västervik

Vänlig välkomnande personal. Precis som det brukar vara. Klippning och färgning var de tjänster jag köpte

Evelina S
Skrev om People Västervik

Jag blev väl bemött av personalen på People. De gör det där lilla extra för kunderna. Inte nog med att de erbjuder dryck och tilltugg så är lokalerna väldigt inspirerade. Man blir glad av alla färger. Deras service är 10/10. Jag klippte och färgade håret hos People och blev väldigt nöjd med mitt resultat. Kan varmt rekommendera till vänner och familj!

Maja J
Skrev om People Västervik

Alltid det bästa resultatet i en inspirerande miljö som de toppar med servicen som har det lilla extra.

Ivana M
Skrev om People Västervik

Blev bra bemött, väldigt fin lokal. Trevlig tjej som gjorde behandlingen!

Lillemor L
Skrev om People Västervik

Hej Att få håret tvättat och få en massage samtidigt i hårbotten är helt fantastisk. Fick en klippning som nogrannt utfördes, är mycket nöjd med resultatet. Bemötandet är alltid trevligt från all personal. Köpte en pumpflaska med balsam.

Sally Å
Skrev om People Västervik

Fick ett väldigt fint bemötande, trevliga frisörer och väldigt fin salong!

Beatrice L
Skrev om People Västervik

Proffsiga frisörer, härlig atmosfär och alltid varmt bemötande. Lika nöjd varje gång!

Fanny W
Skrev om People Västervik

Så nöjd med mitt hår och Natalie var helt fantastiskt 😍

Seija N
Skrev om People Västervik

Underbar behandling. Marie proffsig. Mycket bra bemötande från början till slut. Japanese headspa.

Karolina S
Skrev om People Västervik

Det var väldigt bra. Relaxing! Bra kunskap. Natalie var jätte snäll. Jag kommer tilbacka :)

Anette A

Fantastiskt härligt med Japanese headspa 90min. Kan verkligen rekommenderas🤩

Marlene A
Skrev om People Västervik

Har gått till Marie i många år och är alltid jättenöjd när jag går därifrån. Proffsig, kunnig personal överlag. Man blir alltid trevligt bemött av alla på salongen och de har väldigt gott kaffe dessutom.🤗

Csilla T
Skrev om People Västervik

People Västervik är fantastisk salong, jag är jätte nöjd alltid. Ni är bästa!

Charlotte L
Skrev om People Västervik

Proffsigt, lyxigt, trevligt! Mycket nöjd med slutresultatet.

Peter E
Skrev om People Västervik

Trevlig lokal och mycket duktiga och trevliga personal och mycket gott kaffe

Sandra A
Skrev om People Västervik

Super nöjd med Natalie som klippte mig. Trevligt bemötande och lyssnande

Britt-Louise K
Skrev om People Västervik

Klippning av Amilia som gjordes proffsigt och med ett bra resultat !

Ann H
Skrev om People Västervik

Toppennöjd med ny färg och frisyr. Bra tips på hårskötsel.

Johan L
Skrev om People Västervik

Man känner alltid välkommen och får ett trevligt bemötande. Mycket duktiga frisörer, har alltid blivit helnöjd.

Åsa J
Skrev om People Västervik

En klipp och färg + färgning av bryn och fransar. Och en japanise spa

Kicki A
Skrev om People Västervik

Vänligt bemött vid alla mina besök. Går alltid därifrån och är så nöjd över behandlingarna och resultatet

Nina T
Skrev om People Västervik

Alltid bästa bemötandet & godaste latten som pricken över i:et! Lämnar alltid People nöjd!

Eva E
Skrev om People Västervik

Vänligt, proffsigt och trevligt bemötande Känner mig alltid trygg med att Beccis lyssnar på hur jag vill ha det . Gjorde klipp färg o slingor samt köpte julklappar.

Lotta E
Skrev om People Västervik

Alltid trevligt bemötande. Kundvänliga, inga problem om byte av tid osv. Alltid nöjd med min frisörs ”jobb”. Generöst med fika när man gör behandlingar. Toppensalong !

Sofia P
Skrev om People Västervik

Blir alltid vänligt bemött och väl omhändertagen. Kunnig personal och väldigt gott kaffe och tilltugg. Jag har tonat håret och satt dit förlängningar. Jag är jättenöjd😀😀

Elin N
Skrev om People Västervik

Lika nöjd som alltid! Återkommande kund sedan länge.

Kerstin L
Skrev om People Västervik

Vänligt bemötande som alltid Duktig frissa som utförde en klippning till belåtenhet.

Karin L
Skrev om People Västervik

Trevligt ställe, trevlig personal, blir alltid väl bemött. Har varit nöjd med klippning varje gång.

Ibtisam A
Skrev om People Västervik

Det va så trevligt och kände mig förstod är så nöjd