Omhändertagen på tryggt och empatiskt sätt. Min behandling var klippning, extra huvudmassage och hårinpackning. Mina förväntningar att Peoples prissättning är lite högre än frisörer jag gått till tidigare stämde
People Västervik
Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...
887 omdömen om People Västervik
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket nöjd med både bemötande och resultat. Trevliga lokaler och lite extra lyx under bahandlingen.
Jag var på en klassisk klippning och klipptes av en trainee. Jättetrevlig tjej och fint bemötande på alla sätt. Är nöjd med håret och fick bra tips kring produkter och styling.
Som alltid blir jag så nöjd och glad efter några timmar hos Marie, Ja snygg i håret blir jag också :)
Alltid trevligt att besöka People. Mysiga, fina lokaler och alltid trevlig och hjälpsam personal!
Toppenklippning! Precis vad jag ville ha!
Alltid bra bemötande och inlyssnande personal. Man känner sig omhändertagen och ompysslad!
Otroligt bra och mycket trevligt.
Mycket trevlig och kompetent personal😊
Blir väl omhändertagen, trevliga lokaler och proffsig personal.
Ett mycket trevligt bemötande och professionellt omhändertagande.
Mycket proffsig o trevlig frisör. Lyssnade på mina önskemål. Jättenöjd med resultatet.
En Wow-upplevelse! Med enkla medel förvandlades mitt trötta,tråkiga hår till ett helt makalöst vackert,friskt hår. Frisören förstod mina önskemål på pricken! Hela upplevelsen kan beskrivas som trygg. Jag hamnade i helt rätt händer.
As usual.....Vänligt och professionellt! People lever upp till förväntningar!! Ny medarbetare som verkar "ha samma tonart" i sitt bemötande!!!
Marie hjälpte mig och fixade en klipptid på direkten då jag chansade och behövde va fin till en kundaktivitet på kvällen!! Strålande bemötande 🙏 Därefter blev jag superomhändertagen av frisören Anna som var suverän och jätte proffsig och jätte trevlig🤘 Stort tack People! Högsta betyg på allt ifrån mig! Pontus
Trevlig och lyhörd frisör. Jag klippte och färgade håret på ett helt nytt sätt. Efter samtal och råd från frisören blev det bättre än det jag tänkt och bestämt mig själv för. Jag är så nöjd med mitt besök.
Alltid lika trevliga och tillmötesgående Färgade håret och det blev kanon bra som alltid . Dom fixar det mesta man vill ha hjälp med på nästa sett . Hade Beckis som frisör
Superduktig och trevlig tjej! Jätte nöjd 😃
Trevligt och engagerat bemötande. Bra förslag kring klippning och hårvård.
Alltid lika trevligt att komma till peoples fantastiska miljö och personal, trevligt bemötande och ett fantastiskt omhändertagande ❤️ Som alltid mycket nöjd när man går därifrån!
Alltid nöjd! Proffsiga & duktiga och jag känner att det varje gång finns utrymme att bolla tankar och önskemål, och min frisör är engagerad och ger sin expertis.
Jag är stamkund. Det är ett event i sig att få sitt hår klippt och färgat. Dessutom kan jag njuta av mitt chaite , tillsammans med någon läcker överraskning. Arbetet håller hög klass och jag har aldrig blivit besviken.. Alla är trevliga och välkomnande, särskilt min frisör som jag också gillar som person
Jag kände mig välkommen och omhändertagen. Frisören tog sig tid med mig och kändes aldrig stressad. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Jag kommer absolut gå dit igen.
Alltid trevligt bemötande och omhändertagande. Blir alltid lika nöjd med proffsigt utförande av de tjänster som jag önskar. Idag var det färg o klipp, som blev som förväntat, alltid lika bra😊
Alltid väl bemött och omhändertagen, så också igår. Upplevde en lugn och skön atmosfär. En avkopplande upplevelse innefattande ett väl utfört arbete
Beccis lyssnar och är mån om att ta fram din personlighet i frisyren Jag är jättenöjd 💃
Fin miljö. Mycket bra bemötande. Nöjd med resultatet
Fin service och trevlig personal, alltid nöjd med resultatet och kommentarerna jag får efteråt , tack Beccis /Anna
En känsla av vardagslyx vid varje besök. Jag får alltid hjälp med det jag behöver.
Jag blev vänligt bemött av proffsig frisör som ersatte min bokade. Klippningen blev mycket bra. Kaffet smakade väldigt bra.
Alltid bästa service och engagemang! Beckis gör mig så fin och blir jag inte helt nöjd är jag alltid välkomnen tillbaka för justering. Fin miljö, och jag känner mig alltid ompysslad . Gofika också!
Alltid trevligt och lättsamt på salongen , kunden i centrum , avkoppling o proffsigt .
Väl mött. Professionell hjälp. Kunnig frisör.
Blev bemöt på ett fantastiskt sätt! Alla förväntningar överträffades både personligt och proffesionellt. Fick väldigt bra tips om hårvård och produkter. Fantastiskt bra klippning av både hår och skägg.
Alltid så nöjd efter att ha varit hos Maria på people❤️ Trevlig miljö och fantastisk service!
Alltid lika mysigt att komma till People 😍 trevlig personal , mysigt inrett , gott kaffe o massagestol vid tvätt av hår 👌
Hej jag blev bra bemött . Jag hade ingen aning om vad det var. Jag hade fått det i morsdagspresent. Det var en skön upplevelse kommer att rekommendera andra. Köpte 2 oljor.
Som alltid bästa bemötande och upplevelse, känner mig alltid lika nöjd med klippning och styling.
Jag är jättenöjd med servicen hos People
Känner sig alltid välkommen. Personalen är uppdaterad på nyheter. Proffsiga.
Alltid fantastiskt bemötande. Känner mig alltid som en del av people. Beccis är lyhörd och kommer med egna förslag, något som jag starkt anförtror mig till. Upplevelsen är alltid onpoint! Tack <3
Ända stället jag klippt mig på i Västervik. Då pratar vi tidsmässigt om nästan två decennier. Finns ett skäl till det 😊.
Blir alltid så fin i håret! Varmt bemötande och tryggheten i frisörstolen finns alltid! Tack Maria 🥰
Alltid trevligt bemötande!. Proffsig och fantastisk personal. Man är alltid nöjd när man går därifrån.
Mycket väl bemött, uppfyllde mina förväntningar, sammanfattningsvis mycket nöjd.
Alltid trevligt bemötande och ett proffsigt utförande!
Alltid bra bemötande och jätte trevlig personal, blir alltid jätte nöjd!!!🥰
Alltid proffsiga o trevlig personal Har min ” egen” Maria som vet hur ja jag vill ha det o maken blir alltid nöjd Har gått till PEOPLE sedan dom öppna de.
Blir alltid bra bemött och väl omhändertagen på People. Amilia är fantastisk på att lyssna och tillmötes gå mina önskningar.
Alltid bästa bemötande och bästa behandlingen!