Grymt bra och enkelt. Trevlig personal. Kommer använda igen vid nästa köp.
PhoneHero.se Göteborg Linnégatan
Välkommen till PhoneHero.se på Linnégatan i Göteborg! Har du en sprucken skärm på din iPhone eller iPad? Vi fixar problemet. PhoneHero.se är Sveriges största reparatör av iPhones och iPads. Om du inte vet vad felet är med din produkt gör vi en felsökning. Oftast tar det oss inte mer än en timme att laga eller reparera. Förutom...
115 omdömen om PhoneHero.se Göteborg Linnégatan
Kunniga, trevligt bemötande och känns verkligen ärliga i sina bedömningar
Jättetrevligt bemötande Kunnig personal
Jag köpte 3 begagnade telefoner. Två är iPhone. Båda har dåliga batterier under 65%. På webbplatsen skriven batterikapacitet är minst 85%. Order W32870 Mailade support för hjälp, efter 5 dagar fortfarande inget svar.
Trevligt bemötande, snabb och bra service, schyst pris. Gärna igen!
Snabba, håller vad dom lovar!!
Linnégatan Göteborg Högtalaren var dålig på min pojkes iPhone. Personalen var kanon. Provade först att kolla om det var smuts bara . Sen när det konstaterades att högtalaren var trasig så byttes den under 1 timme . Har alltid blivit bra bemött där. Kan varmt rekommendera Linnégatan Göteborg.
Byte av glasskärm på mobil. Snabbt och prisvärt!
Lagade iphone. Trevligt bemötande och snabb service. Min son, vars telefon det rörde, jämförde med en annan affär och tyckte detta var mycket bättre även om det var längre hemifrån.
Så fin proffsig och supersnabb service! Tack!
Snabb och professionell service till bra pris. Fick 200kr i rabatt vid byte av två delar samtidigt.
Snabb och med bra kvaliteten. Tusen tack
Snabb reparation av min S10+ och trevligt bemötande.
För dyrt men bra service, snabbt
Jag bytte skärm på min mobil. Bra bemötande och snabbt utföet arbete. En trevlig kille på Linne.
Bra bemötande, gratis felsökning, snabb service
Bra och snabb service, trevliga att ha att göra med.
Phone hero Linnegatan En mobil som inte fungerade Aldrig varit med om ett så trevligt bemötande och hjälpsamt beteende Ett kompetent företag som till 100 procent levde upp till mina förväntningar
Den bästa service man kan tänka sig på alla sett. Är så nöjd och har rekommenderat till alla.
Snabbt lagat Trevlig kille i butiken Lyssnar och förstår kundens önskemål
Kunnig och trevlig kille på Linnégatan i Göteborg. Förstår vad kunden behöver.
Jag blev jättebra bemött! Fick vänta länge på skärmen men det gör inte så mkt för att jag blev så bra bemött av Christoffer (tror jag att han heter!) :-)
Man blir alltid trevligt bemött och får snabb service!
Bra service och kunnig personal.
Jag skulle laga min iphone X. Ett proffsigt bemötande, bra personal som lyssnar och ger bra råd, det gick snabbt att få tillbaka telefonen lagad. Enda nackdelen är priset som var högt, men det påverkar inte min upplevelse negativt.
En fläckfri service och kunnig personal. Tack
Fantastisk service! Byta iphoneglas.
Snabbt, smidigt och enkelt! De hade Xiaomi, ett ovanligt märke och det var lika smidigt att reparera min telefon!
Snabb! Superbra resultat! Ok pris för riktigt bra jobb!
Skulle fixa en telefon som va stendöd och blev tipsad om phonehero, de lyckades få liv i den så att vi kom åt bilderna, superbra!
Jag lagade skärmen på en mobil. Det var bra bemötande, snabb service och kunnig personal.
Batteribyte på iPad. Fick hjälp direkt. Prisuppgift vid inlämningen och även hur lång tid lagningen skulle ta. Båda stämde utmärkt. Trevlig personal . Rekommenderas varmt.
Väldigt snabb service o trevlig personal!
Vi har lagat över tio iPhone hos phonehero det senaste året. Alltid bra bemötande och snabb service.
Trevligt bemötande och snabb service.
Mycket trevligt bemötande. Gratis undersökning av söndrig telefon och även intyg till försäkringsbolaget.
Bytte skärm ipad. Klart dagen efter inlämnande.
Snabb service och mkt trevligt bemötande. Vid reparation av iPad.
Bra bemötande och bra service. Att däremot behöva vänta på killen i butiken till 45 minuter efter angiven öppetid är inte ok. Troligen hade han försovit sig... Han dök upp först efter att jag ringt er kundservice.
Jätte bra 👍 jag rekommenderar andra gå ditt 👍
Blev bra bemött! Man försökte komma tillrätta med fel på iPad, men lyckades ej läsa problemet! Kostnadsfritt försök!
Bytte skärm på en iphone Xr. Utmärkt jobb och bra bemötande trots strul från min sida med koder och lås.
Skärmbyte iPad. Snabb service som alltid
Snabb service till ett bra pris.
Snabb service av mycket hög kvalitet och pålitlig. Jag har alltid varit nöjd Tack så mycket
Christoffer var toppen! Fick fixat både min iPad och iPhone👍
Linnégatan Göteborg 👍👍 Toppenservice helt enkelt Återkommer gärna Jättebra
Jag bytte batteri på mobiltelefonen. Jag upplevde en mycket snabb, vänlig och tillmötesgående service. Förväntningarna var att få hjälp med felsökning vilket erbjöds utan kostnad och utan krav på vidare åtgärd. Sammanfattningsvis ett ställe som jag kommer besöka igen när jag behöver.
Bra med gratis kostnadsförslag. Och billiga på reparationer.
Väldigt smidigt och trevligt.