Picky Living

Picky Living

pickyliving.se
  • BadgeSevenYears
4.3

Kul att du hittade till oss på Picky Living! Vår vision är att göra det enklare och billigare för dig när du vill förverkliga dina inredningsdrömmar. Med våra specialluckor till IKEAs stommar kan du välja vilken färg, vilket mått och vilket grepp som just du vill ha på både skåpluckor och garderobsdörrar. Vår webbshop gör...

412 omdömen om Picky Living

Sedan starten hos Reco 2016

Jan S
Skrev om Picky Living

Bra leverans av snygga luckor och fronter

Elisabet B
Skrev om Picky Living

Vänligt och trevlig bemötande. Inspirerande. Jag köpte köksluckor till mitt Österlenkök.

Svar från Picky Living

Hej Elisabeth! Kul att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde inspirera dig. Det låter ju fantastiskt med ett Österlenkök – vi hoppas att de nya köksluckorna gör det ännu vackrare! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden. Med vänlig hälsning - Henrik

Victoria S
Skrev om Picky Living

Trevligt bemött. De skulle dock kunna ha lite bättre öppettider o leveranstiden är väldigt lång. Men det som levererades var bra, dock saknades en del, men man kompletterade utan problem (dock ny väntetid)!

Svar från Picky Living

Hej Victoria! Tack för din feedback, vi uppskattar dina synpunkter och är glada över att du är nöjd med både bemötandet och produkterna. Förstår att leveranstiden och öppettiderna kan påverka upplevelsen. Ibland blir det tyvärr fel i en beställning men vi gör att för att lösa en sådan situation så snabbt och smidigt som möjligt. Stort tack för att du valde Picky Living! Med vänlig hälsning - Henrik

Eva W
Skrev om Picky Living

Treviigt och proffsigt bemötande. Det tog dock något längre tid än utlovat att få de fina luckorna till Skåne

Svar från Picky Living

Hej Eva! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att du gillar luckorna. Beklagar dock att leveransen tog något längre tid än förväntat och tar med oss detta för att förbättra våra processer. Hoppas du får stor glädje av dina nya luckor, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Med vänlig hälsning - Henrik

Christopher-Robin E

Ytterligare ett helt fantastiskt samarbete med vår beställning för både kök och badrum! Jag har aldrig varit med om ett finare engagemang från all personal när vår last spårlöst försvann på en lastbil. Alla gjorde verkligen vad dom kunde och lite till och blev personligt engagerade i att hjälpa oss utanför arbetstiderna! Köket och badrummen blev jättefina till slut men det finast med det här huset nu är minnena med Picky Living och deras outtröttliga arbete för att få allt på plats. TACK och vi ses snart igen!

Svar från Picky Living

Wow, vilken fantastisk recension – tusen tack! 🤩 Det värmer verkligen att höra att vårt engagemang gjorde skillnad, även när en lastbil bestämde sig för att leka kurragömma. Vi gör vårt yttersta för våra kunder-. Att köket och badrummen blev jättefina är såklart fantastiskt, men att du bär med dig fina minnen från samarbetet betyder allra mest. Stort TACK för förtroendet – vi ser fram emot nästa projekt tillsammans! ✨🙌 Med vänlig hälsning - Henrik

Oscar R
Skrev om Picky Living

Bra service och fina grejer. Fick utmärkt hjälp vid frågor kring mätning.

Svar från Picky Living

Hej Oscar, stort tack för din recension! 🤩 Bra service och fina grejer – det är precis vad vi strävar efter. Och vi vet att mätning kan vara klurigt, så vi är glada att vi kunde hjälpa till. Hoppas ditt projekt blev precis så bra som du tänkt dig! Med vänlig hälsning - Henrik

Irene H
Skrev om Picky Living

Proffsiga och tålmodiga. Inget säljpush. Pålästa om varorna och gav tips om hur vi skulle tänka kring fraktkostnaden då vi tvekade att dela upp på två köp.

Svar från Picky Living

Hej Irene! Vad kul att höra att du uppskattade vårt arbetssätt – vi tror på proffsighet, kunskap och smarta lösningar snarare än säljpush. 😊 Härligt att vi kunde hjälpa till med tips kring frakten också! Hoppas du är nöjd med ditt köp och att vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden. ✨ Med vänlig hälsning - Henrik

Feliz S
Skrev om Picky Living

Julia är så grym på sitt jobb!

Svar från Picky Living

Visst är hon! 😍✨ Vi är så glada att ha Julia i vårt team – hon gör verkligen skillnad! Stort tack för din fina recension! Med vänlig hälsning - Henrik

Malin Inger Elisabeth E

Allting gick smidigt genom beställningen och leverans inom angiven tid. Superfina luckor och vi är nöjda!

Svar från Picky Living

Hej Malin! Så roligt att höra att allt flöt på smidigt från beställning till leverans – precis som det ska vara. Att ni är nöjda med era superfina luckor gör oss extra glada.😍🍳 Stort tack för förtroendet, och hoppas ni får många härliga stunder i ert uppgraderade kök! Med vänlig hälsning - Henrik

Mauro S
Skrev om Picky Living

Fina produkter, bra bemötande men det blev vissa fel ang. mätning. Dessa upptäcktes dock och kunde korrigeras.

Svar från Picky Living

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med våra produkter och bemötandet. Vi beklagar att det uppstod vissa mätfel, men skönt att vi kunde korrigera dem. Din feedback är värdefull för oss vilket hjälper oss att bli ännu bättre. Hoppas du trivs med ditt nya kök! 😊Med vänlig hälsning - Henrik

Marco A
Skrev om Picky Living

Proffsigt bemötande och levererat inom utsatt tid. Vi beställde ett "shaker"kök

Svar från Picky Living

Hej Marco! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och leveransen av ditt shakerkök. Det betyder mycket för oss att kunna leverera hög kvalitet inom utsatt tid. Hoppas du får stor glädje av ditt nya kök! Med vänlig hälsning - Henrik

Karolina L
Skrev om Picky Living

Vi beställde köksfronter till vårt kök i 1700-talshuset på landet. Det blev som platsbyggt. Vi valde att penselmåla med linoljefärger från Carl-larssongården i Sundborn och vi är så nöjda med resultatet. Vi fick fint engagerat, kunnigt och peppade stöd från Picky living som också kunde hjälpa till så att kombinationen med beställningen från IKEA blev helt rätt på slutet. Det var viktigt och kändes väldigt tryggt.

Svar från Picky Living

Hej Karolina! Med våra specialmått går det som du märkt att göra en kök eller en garderob platsbyggd, vilket många av våra kunder vill ha. Kul att resultatet blev så bra med linoljefärgen och stort tack för att ni valde oss som leverantör! Med vänlig hälsing - Henrik

Agnes H
Skrev om Picky Living

Proffsigt bemötande och urtjusiga luckor!

Svar från Picky Living

Hej Agnes! Så roligt att höra att du gillar våra produkter och vår service. Tack för att du skriver om oss här, det betyder mycket! Med vänlig hälsning - Henrik

Niklas H
Skrev om Picky Living

Brister i beskrivning av slutpris, fel i leveransen och mycket bristfälliga leveransrutiner. Högt pris men undermålig service.

Svar från Picky Living

Hej Niklas! Tråkigt att höra att du inte är nöjd och att vi inte nått upp till dina förväntningar. Då jag inte vet vad som hänt i just ditt fall kan inte ge någon förklaring på de brister som uppstått. Jag hoppas ändå att du blir nöjd i slutändan och att du kommer att trivas med dina nya luckor. Med vänlig hälsning - Henrik

Odd H
Skrev om Picky Living

+ Bra kvalitet. - Ganska dyra. - Vill ha full betalning i förskott. - Ingen monteringshjälp, en firma man anvisade hade fullt upp i flera månader, en annan man anvisade hade ingen F-skattsedel. Vi letade upp hjälp på egen hand. + Säjarna var bra men det var olika personer.

Svar från Picky Living

Hej Odd! Tack för att du beställt av oss och att du är nöjd med ditt köp. Eftersom vi gör allt på beställning i unika kulörer och mått, tar vi en risk om vi inte tar förskottsbetalning. Luckorna går inte att använda till någon annan. Men vill man dela upp sin betalning på flera månader har vi numer delbetalning som alternativ. När det gäller montering så kommer vi snart ha en bättre lösning där vi kan erbjuda montering i hela Sverige. Hoppas att detta är i hamn inom en snar framtid. Med vänlig hälsning - Henrik

Margot E
Skrev om Picky Living

Snygga luckor som uppfyllt förväntningarna. Just när vi beställde, i slutet på våren, var det lite lång leveranstid vilket butiken var tydlig med. Man höll det man lovade!

Svar från Picky Living

Hej Margot! Kul att du tycker att våra luckor är snygga, det tycker vi med :) Ja, ibland har vi lite längre leveranstider, vilket vi alltid kommunicerar. Vi försöker alltid att hålla det vi lovar och sätter alltid en realistisk leveranstid istället för att lova men än man kan hålla. Med vänlig hälsning - Henrik

Filip D
Skrev om Picky Living

Väldigt bra service. En av deras anställda tog sig tiden at rita upp köket så att alla luckor blev perfekt skräddarsydda för köket vi har.

Svar från Picky Living

Hej Filip, Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både vår service och de skräddarsydda köksluckorna. Det betyder mycket för oss. Ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden och önskar dig många härliga stunder i ditt nya kök. Med vänlig hälsning - Henrik

Hanna T
Skrev om Picky Living

Väldigt proffsiga och trevliga, med snygga resultat!

Svar från Picky Living

Hej Hanna, Stort tack för att du tar dig tid att ge din syn på din köpupplevelse. Så tillfredställande att läsa att du är så nöjd med ditt val av leverantör. Med vänlig hälsning - Henrik

Marta G
Skrev om Picky Living

Väldigt bra bemötande och hjälp vid beställningen. Var inne i butiken en gång men beställde sen allting på nätet. Smidig leverans och enkel montering, gjorde allting själv och köket fick ett enorm är lyft till en betydligt billigare peng än om jag använt andra firmor. Är supernöjd med kvaliteten på luckorna och slutresultatet!

Svar från Picky Living

Hej Marta! Precis det du beskriver är exakt så vi vill att alla kunder ska känna när det har lagt en order hos oss. Fantastiskt roligt att få detta kvitto från dig på att vi gör ett bra arbete och du som kund har fått den servicen som vi eftersträvar. 🙏🏻🫶 /Henrik

Annika S
Skrev om Picky Living

Luckorna var jättefina och bra, men det var otroligt lång leveranstid och ett rent under att ingen lucka var skadad, emballaget var obefintligt på vissa av luckorna. Men i stort sett nöjd!

Svar från Picky Living

Hej Annika! Skönt att höra att du är nöjd med ditt köp trots den långa leveranstiden. I perioder när produktionen har semesterstängt eller när vi får in ovanligt många ordrar på kort tid, kan leveranstiderna bli något längre. Vi har utökat vår produktionskapacitet vilket vi hoppas kommer ge en kortare leveranstid i framtiden. Alla våra luckor ska vara emballerade på ett sätt så att de klarar transporten, vilket de verkar ha gjort. Om något emballage saknades kan jag bara beklaga. Tack för att du tog dig tid att ge din syn på Picky Living här. Med vänlig hälsning - Henrik

Rebecka O
Skrev om Picky Living

Trevliga och tillmötesgående, lösningsorienterade när vi hade lite krångliga bitar till befintliga stommar. Kan varmt rekommendera!

Svar från Picky Living

Hej Rebecka! Just utmanande kök och garderober med krångliga bitar är vår specialitet 😀 Roligt att höra att ni är så nöjda med ert val av leverantör. Med vänlig hälsning - Henrik

Katja B
Skrev om Picky Living

Proffsigt och hjälpsamt. Underbara att ha och göra med! Snabb leverans och blev väldigt snyggt!

Svar från Picky Living

Hej Katja, tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse med oss. Vi strävar alltid efter att ge snabb och hjälpsam service, och det betyder mycket att du uppskattade det. Hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Med vänlig hälsning - Henrik

My H
Skrev om Picky Living

Fina och prisvärda produkter.

Hej My, kul att du gillar våra produkter! Med vänlig hälsning - Henrik

Casper E
Skrev om Picky Living

Udover lidt lang leveringstid var min oplevelse med picky rigtig fin. Meget nem hjemmeside at sætte sig ind og og designe sit køkken. Derudover var det rigtig fint at tage et online møde for lige at gennemgå alle detaljer og forstå hvad det krævede efterfølgende at installere fronterne. Nemt at pakke ud og få installeret. Produkterne er rigtig fine og ser super flotte ud.

Svar från Picky Living

Hej Casper! Kul att så många danska kunder har hittat till Picky Living 😀 och tack så mycket för den fina recensionen. Glädjande att din upplevelse var så bra och att det gick enkelt att beställa. Med vänlig hälsning - Henrik

Maria L
Skrev om Picky Living

Jag använde PickyLiving för nya köksluckor, knoppar och spishäll. Fick väldigt bra hjälp och stöd under hela processen av PickyLiving genom Mårten. Ritningarna var väldigt illustrativa, jag fick bra förslag på lösningar och alltid snabb respons och vänligt bemötande. Glöm bara inte att ge både bilder och orderlistan till byggarna. Kan varmt rekommendera!

Svar från Picky Living

Hej Maria! Tack för att du så beskrivande delar din köpupplevelse här och din rekommendation 🙏🏻. Man blir både glad och stolt över att höra att våra processer och service uppskattas samt ger ett bra slutresultat. Hoppas att vi får tillfälle att hjälpa er i eventuella framtida renoveringar. Med vänlig hälsning - Henrik

Karl-axel K
Skrev om Picky Living

Beställde en bänkskiva hos Picky Living. När jag skulle hämta skivan var den placerad utomhus, helt översnöad, fastfrusen i marken och full av is. När skivan fick tina inomhus hittades märken som inte gick att se pga isen. Hörde av mig till Picky Living som gjorde allt i sin makt för att inte ta ansvar trots bildbevis, en fullständig historia och vittnen mm. Kan inte rekommendera någon att köpa från det här företaget. Oseriöst är bara förnamnet.

Svar från Picky Living

Hej Karl-Axel! Jag beklagar att du har fått en skada på din stenskiva. Förstår att det skapar frustration. Picky Living erbjuder tillverkning, transport och montering av stenskivor där vi tar fullt ansvar tills bänkskivan sitter på plats och är redo att användas. I ditt fall valde du bort kostnaden för transport och montering för att själv sköta dessa moment, vilket gör att ansvaret övergår till dig när du hämtar skivan. Den skadan du har fått har med största sannolikhet uppstått vid hanteringen efter att du tog ut stenskivan...

Pär B
Skrev om Picky Living

Vi har byggt en hallgarderob med tillhörande sittdel och kan varmt rekommendera Picky Living och är mycket nöjda med den hjälp vi fått såväl per mejl, telefon och i butik av Mårten och hans kollegor. Resultatet blev fantastiskt bra. Nu börjar vi planera för nästa projekt där vi självklart kommer att ta hjälp av er igen!

Svar från Picky Living

Hej Pär! Glädjande att resultatet blev så fantastiskt - välkommen tillbaks när det blir dags för nästa utmaning 😀. Med vänlig hälsning - Henrik 🙏🏻

Eva S
Skrev om Picky Living

Är ni på jakt efter en pålitlig leverantör av snygga köksluckor där man kan välja efter sitt eget tycke och smak kan jag varmt rekommendera Picky Living. Dom är lätta att få tag på, väldigt trevliga och mycket service minded. Gillar verkligen kvalitén på luckorna också. Är mycket nöjd!

Svar från Picky Living

Hej Eva! En nöjd kund är det absolut bästa vi vet 😃. Väldigt roligt att du är så nöjd med både kvalitén och servicen. Stort tack för din feedback! Med vänlig hälsning - Henrik

Umut H
Skrev om Picky Living

Vi har köpt både garderober och kök genom åren. Mycket nöjda med Mårten och hans kollegor på Karlbergsvägen

Svar från Picky Living

Hej Umut, jag ska framföra detta till Mårten och våra andra säljare. Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss här 🙏! Med vänlig hälsning - Henrik

Fredrik Peter K
Skrev om Picky Living

Fantastisk upplevelse - från start till leverans! Allt har gått supersmidigt, Picky Living är extremt hjälpsamma med allt från planering till leveransinfo, snabba på att svara och supertrevliga allihop! Resultatet talar verkligen för sig självt, luckor och täcksidor är otroligt vackra! Allt har varit 10/10! Kan varmt rekommendera.

Svar från Picky Living

Hej Fredrik! Nöjda kunder är det bästa vi vet :). Vi arbetar hårt för att alla ska få samma upplevelse som du. Stort tack för att du tog dig tid med att dela din upplevelse och att du valde Picky Living som leverantör. Med vänlig hälsning - Henrik

Anna Jessica N
Skrev om Picky Living

Så otroligt nöjda med hela processen!! Sån fin service och bemötande. Och köket blev 👌. Mocca Oak med Box 150-grepp-valet känns så rätt 🤩. Rekommenderar Picky Living å det varmaste!

Svar från Picky Living

Hej Anna! Kul att du gillar vår Oak Mocca samt att du är nöjd med vår köpprocess. Vi arbetar hårt för att få till en så bra service och guidning som möjligt. Eftersom det finns så många val och möjligheter hos oss i och med valfria kulörer och mått, är det inte helt lätt på egen hand att få till sitt drömkök/garderob. Glädjande att vår expertis och kunskap har hjälp dig i dina val. Tack för att du handlar av oss och välkommen åter! - Henrik

Roberto M
Skrev om Picky Living

Proffsigt, trevligt med ett väldigt bra resultat

Svar från Picky Living

Hej Robert! Att vi upplevs som proffsiga, trevliga och att vi levererar ett bra resultat gör oerhört glada. Det är det vi brinner för. Nöjda kunder är det bästa vi vet 😃 Med vänlig hälsning - Henrik

Max O
Skrev om Picky Living

Proffsigt bemötande Förväntan var hög. Resultatet schnuggt Köksluckor. Grymt bemötande, ffa

Svar från Picky Living

Hej Max! Tack för att du delar med dig av din upplevelse av oss. Kul att gillar våra produkter. Med vänlig hälsning - Henrik

Catharina H
Skrev om Picky Living

Hjälpen inne i Stockholm jätte bra !!! Leverans tider och uppföljning av leverans måste bli bättre

Svar från Picky Living

Hej Catharina! Väldigt roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Vid fåtal tillfällen tar en order lite längre tid än utlovat, vilket kan bero på många saker. Men vi jobbar med att alltid försöka hålla leveranstiderna och ge er kunder rätt info vid rätt tillfälle. Beklagar om detta har brustit i ditt fall. Med vänlig hälsning - Henrik

Anna-Lena P
Skrev om Picky Living

Proffsiga råd, snygga luckor, bra kvalitet. Hantverkarna som är kopplade till företaget, Felicia bygger är suveräna. Så många smarta råd vid vår totalrenovering som vi fick av vår allfixare, den supertrevlige Krystof. Vi köpte bänkskiva på annat håll då Pickys priser var högre.

Svar från Picky Living

Hej Anna-Lena! Kul att det märks att vi har varit med ett tag. Vi startade 2009 och har under åren lärt oss det mesta inom platsbyggda kök och garderober. Roligt att ni tycker att vi är proffsiga och jag håller med om att Krystof är grym 😃. Med vänlig hälsning - Henrik

Erik Jesper C
Skrev om Picky Living

Mycket proffesionella och ett bra bemötande. Speciellt märktes de att de hade erfarenhet när det handlade om att diskutera täcksidor osv. Vi är mycket nöjda med köket!

Svar från Picky Living

Hej Erik! Vi blir så glada över att vår nerlagda tid ger det resultat som vi önskar. Tack för de fina orden. Med vänlig hälsning - Henrik

Jenny A
Skrev om Picky Living

Fantastiskt rakt igenom! Mysig butik, trevlig och tillmötesgående personal. Vi är supernöjda med vårt nya kök och de köksluckor vi köpte av Picky Living. När det strulade med några luckor pga oerfaren hantverkare, skyndades ersättningsleveransen på. Gedigen kvalitet på luckorna. Rekommenderar varmt Picky Living!

Svar från Picky Living

Hej Jenny! Jag har svårt att se hur vi skulle kunna få ett mer positivt omdöme 😉 Det gläder oss enormt att du är så nöjd med ditt köp 🫶 Med vänlig hälsning - Henrik

Adrian B
Skrev om Picky Living

Duktiga noggranna lyhörda väldigt nöjd med resultatet. Ida var väldigt proffsigt

Svar från Picky Living

Hej Adrian! Roligt att du är så nöjd med din köpupplevelse från oss. Jag ska framföra din feedback till Ida som kommer bli väldigt 😃. Stort tack för att du tog dig tid att skriva här. Med vänlig hälsning - Henrik

Alexander P
Skrev om Picky Living

Otroligt bra service i butiken i Stockholm. Med från start till leverens trots flera ändringar innan vi kom fram till rätt kök. Rekommenderas varmt

Svar från Picky Living

Hej Alexander! Väldigt snällt av dig att ge oss din feedback och att du rekommenderar andra att anlita oss. 🙏 Med vänlig hälsning - Henrik

Åsa S
Skrev om Picky Living

Enkelt att beställa och bra möte där vi gick igenom beställningen så att allt blev rätt. Trevligt bemötande. Fina luckor blev det också.

Svar från Picky Living

Hej Åsa! Vi blir så glada över att få ännu ett omdöme på hösta nivå. Stort tack för att du delger våra blivande kunder din positiva upplevelse. Med vänlig hälsning - Henrik

Tomas S
Skrev om Picky Living

Mycket bra service och snabbhet i alla svar. Gedigen kvalitet och kunskap om produkterna som de säljer. Sjukt nöjd!

Svar från Picky Living

Hej Tomas! Service, kvalité och kunskap är det viktigaste för Picky Living och det vi arbetar hårt för att leverera på en konstant nivå. Väldigt kul att få ditt kvitto på just detta. Med vänlig hälsning - Henrik

Tomas P
Skrev om Picky Living

Bra kvalitet och bra, professionell service.. Fick en skadad lucka utbytt utan problem. Enda minus är lång leveranstid.

Svar från Picky Living

Hej Tomas! Tack för ett så högt betyg, det värmer i kylan :) Leveranstiden är tyvärr stundtals något längre vilket beror på extra hög orderingång. Med vänlig hälsning - Henrik

Carin H
Skrev om Picky Living

Toppenbra bemötande och stor hjälp att planera kök och garderober. Även under bygget fick jag ett engagerat bemötande av Picky och hjälp att göra justeringar. Mycket nöjd med allt!

Svar från Picky Living

Hej Carin! Att få till den bästa förvaringslösningen på ett snyggt sätt utan onödiga skarvar och maxa all tillgänglig utrymme är en svår konst som vi försöker vara väldigt bra på. Därför är det extra kul att höra att det är just det som vi lyckas med. Med vänlig hälsning - Henrik

Mia K
Skrev om Picky Living

Trevlig, proffsig och hjälpsam personal. Lätta att få kontakt med. Vi är verkligen supernöjda med vårt nya kök.

Svar från Picky Living

Hej Mia! Vi gör vad vi kan för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, vilket är viktigt för oss. Din positiva upplevelse är det vi strävar efter. Tack för att du tar dig tid att skriva detta här. Med vänlig hälsning - Henrik

Kristina L
Skrev om Picky Living

de var väldigt trevliga och jag är mycket nöjd med hur det blev i köket.

Svar från Picky Living

Hej Kristina! En nöjd kund är det bästa vi vet :) Tack för din feedback, den är viktig för oss. Med vänlig hälsning - Henrik

Klas Ola F
Skrev om Picky Living

Jag fick bra hjälp och det var enkelt att köpa det kök jag ville ha. Mycket bra kvalitet!

Svar från Picky Living

Hej Klas! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Med vänlig hälsning - Henrik

Charlotte G
Skrev om Picky Living

Vi beställde köksluckor till våra Ikea stommar. Vi har fått ett bra bemötande i processen. Vi hade även en reklamation då måttet inte stämde men vi fick efter lite diskussion igenom vår reklamation och nya täcksidor skickades. När vi plastade av våra luckor hade ändarna på några luckor skavts av friktion mot plasten. Något skydd bör läggas mellan plast och luckan för att undvika detta problem i framtiden. Ett annat önskemål är någon form av märkning på de olika delarna. Vi och även våra snickare (med stor erfarenhet) upplevde att det tog tid att hitta rätt bland de olika delarna.

Svar från Picky Living

Hej Charlotte! Tack för din feedback, den är viktig för oss för att vi ska bli än bättre. Ibland blir det fel men då försöker vi alltid fixa det så snabbt och smidigt som möjligt, kul att du upplevde just detta. Vi håller på att testa ett nytt sätt att emballera luckorna med papprofiler som kan göra emballeringen snäppet bättre. Märkning av delar är en svår nöt att knäcka när alla delar görs på beställning i specialmått. Vi håller på och testar 2 olika varianter. Hoppas få till detta inom kort. Med vänlig hälsning - Henrik

Rickard J

Bra service ,snabb återkoppling 5*

Svar från Picky Living

Hej Rickard! Att få 5 stjärnor är fantastiskt roligt. Glädjande att läsa att du är så nöjd med vårt arbete, tack. Med vänlig hälsning - Henrik

Josephine K
Skrev om Picky Living

Fantastiskt bra och snabb service i uppritningen med de efterfrågade luckorna, och snabb korrigering vid nya idéer. Mårten som fixade allt var riktigt lyhörd och ringde även upp direkt för att reda ut eventuella funderingar innan beställningen lades. Kändes väldigt seriöst och som att alla inblandade hade gedigen kunskap om både Ikeakök och hur man kan böja och bända på vad som är möjligt. Det är så värdefullt för att nå en slutprodukt man är bekväm med och som känns genomtänkt. Inte upplevt det hos andra köksleverantörer,...

Svar från Picky Living

Hej Josephine! Vilken fantastisk bra feedback, vi blir så glada. Det är framför allt 2 saker som vi arbetar stenhårt med och det är vår kundservice och vår design och kvalité på våra luckor. Att läsa att din upplevelse hjälper oss att förstå att vi är på rätt väg och sporrar oss än mer. Tack för att du valde oss som leverantör till ditt kök och att du delar din upplevelse här. Med vänlig hälsning - Henrik

Maria W
Skrev om Picky Living

Jättebra kundservice och supersnygga luckor. Beställde luckor med infällt grepp och som går från golv till tak, blev hur bra som helst!

Svar från Picky Living

Hej Maria! Smart att använda hela förvaringsutrymmet från golv till tak. Blir både funktionellt och snyggt :) Väldigt glädjande att du gillar våra produkter. Med vänlig hälsning - Henrik