Catering & Event

141 omdömen om Catering & Event

Sedan starten hos Reco 2017
Daniel A
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Bra service! Lätta att ha att göra med och trevlig personal! Tack från oss och familjen. /Lova Begravningsbyrå

Susanna A
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Bra och snabbt bemötande. Beställde en buffé till en studentmottagning. Det gick bra att blanda rätter mellan de olika bufféförslagen.

Maria S
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Anlitade Pielen Catering för min sons studentmottagning. Det överträffade helt klart mina redan höga förväntningar. Maten och dukningen var fantastisk, servicen proffsig och trevlig, Kan verkligen rekommendera Christian och Co!

David L

Bra, proffsigt, gott, trevligt

Elice D
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Vi hyrde in Pielen för catering på ekermalmska malmgården på vårt bröllop. Vi är supernöjda med planeringen, de tog sig tid att skräddarsy så som vi ville ha det. Cateringpersonalen gjorde en enastående jobb och var väldigt professionella och erfarna, de var både serviceminded och kreativa med olika småsaker som löstes i sista sekund. (Exempelvis pyntade de tårtan väldigt snyggt som vi glömt dekoren till) Maten var väldigt bra, och gästerna påpekade också att det var väldigt gott! Vi är supernöjda!

Gunilla O
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Jag hade en födelsedagsfest och är helt nöjd med bemötande, hjälp inför festen och under festen.

Maria M
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Beställde catering till vårt bröllop i somras och allt var fint skött och maten var jättegod! Jättetrevlig och hjälpsam personal och ägare och finns inget att anmärka på. Hjälpte till att anpassa buffe efter våra önskemål och var flexibla. Rekommenderas!

Carl T
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Funferade väldigt bra och trevlig personal.

Andreas S
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Använt både privat och i jobbet för stora och små tillställningar. Alltid toppenbra bemötande, service och mat!

Agneta W
Skrev om Catering & Event en del av Pielen Catering & Event

Allt blev perfekt. Så lyhörda och flexibla Kan varmt rekommendera denna cateringfirma.