Mkt trevligt bemötande. Mkt bra utfört arbete med god kvalitet. Tidsplan har hållits. Har haft dränering av husgrund. Senare plattsättning av entréuppfart. Kan verkligen rekommendera PJN Entrepenad Ab. Agneta och Håkan
Pjn Entreprenad Ab
22 omdömen om Pjn Entreprenad Ab
Sedan starten hos Reco 2024
Villadränering. Väl utfört jobb på utlovad tid och fick ett bra bemötande.
Ett företag som hållt vad dom lovat.
Mycket bra och kundfokuserad service! Utmärkt!
Kunniga och serviceinriktade. Jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera dem 🌸😃
Vi har anlitat PJN vid 2 tillfällen. Det första 2017 för grov och finplanering innan vi själva lade gräsmatta på en villatomt. Fyllde även ut och fixade för parkeringsytor. 2021 behövde vi hjälp igen med en ny tomt vi köpt där PJN skrapade av och rätade upp en gammal grusväg och lade på nytt grus. Fixade parkeringsytor och fyllde upp lite svackor på gräsytor. Alltid glad och trevlig! Snabbt och snyggt utfört arbete inom utsatt tid. Rekommenderar verkligen att kontakta Johan.
Trevliga, ärliga, hjälpsamma och proffsiga. Inga saltade priser. Kom när dom skulle och var klara som bestämt. Proffsigt slutresultat och riktigt trevliga att ha att göra med. Har anlitat dom flera gånger och rekommenderar dom till folk jag känner. Kommer absolut anlita dom igen. Vi har anlitat dom till olika markarbeten och trädgårdsjobb och är helnöjda. Johan har dessutom öga för det estetiska och hjälper till med beställningar till sånt vi själva ska göra. Rekommenderas VARMT!
Jag tycker att jag fick ett mycket proffsigt bemötande av Johan Nilsson på PJN Entreprenad AB redan första gången vi träffades för att gå igenom de arbeten som jag önskade offert på. Därefter återkopplade Johan med en lättförståelig offert uppdelad enligt de delmoment som vi kommit överens om. De arbeten som jag önskade hjälp med var dränering runt huset, Isodrän isolering av källarväggar samt byte av avlopps- och dagvattenledningar. Arbetet beställdes och utfördes enligt upplagd tidsplan. Johan är flexibel, vilket...
Johan är punktlig, trevlig, lösningsorienterad och noggrann. Förmodligen inte det billigaste alternativet men garanterat det bästa.
Kompetenta, noggranna och om problem uppstår i efterhand så hjälper de utan tvekan till att rätta till dessa. Rekommenderar därför varmt Pjn Entreprenad!
Johan på PJN Entreprenad är otroligt skicklig på sitt arbete, positiv, lyhörd! Såg alltid lösningar under resans gång. Kom ofta med förslag som man inte tänkt på! Han hjälpte oss med en platta på mark och gjorde allt markarbete, dagvatten och avlopp. Läget och markförhållanden var inte helt lätta men det löste han med bravur. Jag skulle rekommendera Johan alla dagar i veckan och jag är i branschen(snickare).
Tack Henrik för det fina omdömet. Kommer ihåg att det var inte helt lätt att få till allt, men det blev ju bra tillslut efter lite utmanande hinder på vägen.
Dränering av husgrund. Ett jobb utfört på utsatt tid . Mindre förstört av tomten en vad jag trodde.
Tack Roger, är du nöjd är vi nöjda. Bara att du hör av dig om det finns mer du vill ha hjälp med i framtiden.
Vi har dränerat om utanför vår bostadsrättsförening och är väldigt nöjda med arbetet. Vi har blivit bemötta på ett väldigt professionellt sätt. Johan har varit väldigt tillmötesgående och lyhörd. Våra önskemål har efterlevts. Kan varmt rekommendera att ta hjälp av Pjn Entreprenad AB.
Tack Sigrid, Det är alltid kul att höra att våra kunder är nöjda med vårat bemötande och arbete, det är vad vi jobbar efter. Är kunden nöjd är vi nöjda!
Villa dränering 1/2 hus. Fick mycket bra förtroende för dem. Proffsiga och lösningsorienterade med ett stort kunnande. Lätta att diskutera med och de höll tider och var lätta att få kontakt med utan något som helst krångel.
Tack Maria för det fina omdömet. Tveka inte att kontakta oss igen om ni har några projekt ni önskar få hjälp med.
Bemötandet jag fick var super bra! Super trevliga killar och professionella. Arbetet var över förväntan ordning och reda rent och snyggt under tiden arbetet pågick och slutresultatet kanon! Det dom utförde hos oss var sättning av granit kantsten och plattläggning samt en mur och asfaltering och vi är helnöjda! Kan varmt rekommendera pjn entreprenad
Tack Nils, vi är glada över att få höra att ni är så nöjda med vårat arbete. Tveka inte att kontakta oss i framtiden om ni har något mer projekt vi kan hjälpa er med.
Toppen bra, bra service. Bra utförande.
Tack Tima för dom fina orden!
Mycket proffsigt arbete, bra kommunikation om vad som händer och när.. Återställning kanon. Kan inte begära mer!
Tack Thomas, och för din goda middag från grillproffset själv 😁
Var i behov av att dränera om mitt hus och kom i kontakt med PJN Entreprenad AB. Första intrycket var att de verkade mycket kunniga och professionella. Vilket stämde, de gjorde en detaljerad plan för arbetet och höll oss kontinuerligt uppdaterade hur de låg till. Själva starten blev skjuten en vecka men det fick vi information om i god tid. Prismässigt låg de väldigt bra till mot deras konkurrenter som vi jämförde med. Och vi lade även till lite extra arbete under tidens gång som även det utfördes snabbt och till bra...
Tack Christian! Kul att jag kunde ni är så nöjda. Vi ses till våren igen 🙌🏻
Johan på Pjn Entreprenad är en trevlig hantverkare som levde upp till våra förväntningar när han dränerade vårat hus, med toppen resultat. Efter att han dränerat vårat hus valde vi även att anlita Johan för att schakta och grusa våran uppfart samt bygga en mur. Jag har rekommenderat Pjn Entreprenad till familj, vänner och bekanta, vilket jag aldrig skulle göra om jag inte litade på ett gott resultat. Johan är en hantverkare som går att lita på samt har ett otroligt gott bemötande.
Tack! Kul att få vara med på resan av erat renoveringsprojekt!
Johan var professionell och serviceminded. Det var lätt att få kontakt med firman och Johan var snabb på att komma ut och titta på vad vi önskade att göra. Han lämnade offert för en dränering och det slutade med att vi valde PJ entreprenad för att han kunde tillmötesgå våra önskemål på bästa sätt. Vi är väldigt nöjda med dräneringen och den uppfart som Johan ordnade. Likaså kom han med goda idéer för stenmur och dräneringspump. Ska jag göra ett nytt jobb utomhus kommer jag att kontakta Johan igen.
Tack för dom fina orden 🙌🏻 Kul att ni blev så nöjda 😊
Professionella och mycket bra att ha och göra med. Svarade alltid på frågor och hjälpte till med allt dem kunde
Tack Sandra, och tack för förtroende 😊
Hej! Jag kan verkligen rekommendera Pjn Entreprenad. Dom arbetar med en yrkesstolthet och ser till att jobbet blir av högsta kvalitet! Vihar använt Pjn Entrepenad till ett antal olika jobb på vårat hus och tomt., och allt har blivit kanon, och alltid till det pris vi kommit överens om! Mvh Thomas
Tack Thomas för dom fina order. Var riktigt kul att förverkliga eran vision 🙌🏻