Alltid kommunikativa och trevliga. De håller det de lovar med tider och priser, erbjuder vägledning kring olika lösningar, och jobbet blir bra och snabbt gjort.
Plattsättaren Jerker Åstrand AB
Plattsättaren Jerker Åstrand AB bildades 2013. Vi är idag 9 heltidsanställda plattsättare och snickare. Vi renoverar omkring 200 badrum varje år och tillhandahåller totalentreprenad. Vi är mycket efterfrågade och omtyckta hantverkare att anlita tack vare våra grymma anställda som alla har en gedigen yrkeskunskap och stolthet....
120 omdömen om Plattsättaren Jerker Åstrand AB
Sedan starten hos Reco 2021
Vi har anlitat Jerker med arbetslag för badrumsrenovering. De har varit kanon från början till slut: Trevliga, inlyssnande och genuint måna om att vi ska få det resultat vi vill ha. Under arbetets gång har man varit väldigt noggrann med att hålla rent och snyggt runt sig - inga problem att leva (och arbeta) som vanligt i huset. Bra planering och samspelt team. Kvaliteten på arbetet har varit genomgående hög och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet! Vi skulle gärna anlita Jerker igen när det är dags för nästa projekt!
Tusen tack Fredrik, härligt att höra ni är nöjda! Det blev kanonfint alltsammans! :)
Trevligt och professionellt bemötande. Bra kommunikation genom hela processen, från idéstadiet till färdigt badrum och tvättstuga. Hjälpsamma och skickliga hantverkare som också hjälpte med goda råd kring planering och genomförande. Arbetet var noggrant och snyggt utfört. Väldigt smidig renovering. Vi rekommenderar varmt Jerker & co.
Tack Michael, det värmer att läsa. Fint samarbete tillsammans med er också!
Renovering av badrum o toalett Trevligt bemötande, valde denna firma pga de verkade kompetenta o kunniga. Arbetet flöt på bra mellan de olika hantverkarna, så att jobbet blev effektivt. Jag är nöjd med renoveringen, som är proffsigt utfört.
Tack Kerstin för ditt fina omdöme. Det blev ju toppen!
Proffsigt, effektivt och trevligt bemötande. Lätta att kontakta och diskutera med under arbetets gång. Vi förväntade oss att plattsättaren skulle hålla sina löften avseende hög kvalitet, utlovat pris och samordning med olika hantverkare, och det gjorde de. Projektet gällde helrenovering av badrum.
Tack Hugo, riktigt kul att höra!
Väldigt trevligt bemötande från första mötet till färdigt badrum. Tidsplanen höll med god marginal. Proffsiga hantverkare som stämde av längs vägen så allt skulle bli bra. Vi kände oss alltid välkomna med frågor och det var alltid städat och snyggt efter varje arbetsdag. Vi rekommenderar varmt Jerker & co till alla som tänker renovera badrum.
Tusen tack! Det var ett fint samarbete med er och alla inblandade.
Proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande. Tar hänsyn och städar efter sig.
Tack Maria, väldigt fint att höra!!
Snabb, kom i tid, trevlig, snygg plattsättning.
Fantastiskt att höra, det blev kanon!
Resultatet blev inte bra. Vi drar in skräp inomhus och överväger att lägga trägolv till mycket hög kostnad.
Jerkers team renoverade vårt badrum&tvättstuga nov/dec-23. De var punktliga och alla kom som bestämt. Mycket skicklig snickare som platsbyggde speciallösningar. De var också hjälpsamma och kom med professionella synpunkter på planlösning mm. Trots lite tilläggsarbete pga sena ändringar från vårt håll blev det inga extra kostnader. Nu 8 månader senare har fortfarande inga tokigheter upptäckts. Sammantaget är vi mycket nöjda! Jag har redan rekommenderat dem till flera vänner som ska renovera sina badrum!
Varmt tack Marie för ditt fina omdöme! Det blev ju toppen alltsammans!
Jerker och teamet gjorde ett helt fantastik jobb hos mig, renovation av köket. Det var många saker som var "oplanerat" men det var inget problem. Killar löste allt! Bra service! Kan stark rekommendera dem. Jag kommer att anlita dem för flera projekt.
Härligt att höra Terry! Tack för fint samarbete.
Bra kommunikation genom hela processen och ett väldigt fint reneoverat badrum nu. Nöjd
Tusen tack Arnaud för ditt omdöme! Det blev toppen, och snygga materialval!
Bra och snabbt utfört arbete ( snabbare än planerat)
Tack för ditt omdöme Tommi! Kul att höra!
Bra bemötande från start, proffsiga arbetare som kommer med bra åsikter och förslag. Fin kommunikation och ett bra genomfört jobb.
Kul att höra Lars, tack! Det blev jättebra!
Vi har renoverat 2 badrum. Välplanerat och proffsigt utfört. Mycket bra kommunikation genom hela projektet och skickliga medarbetare. Vi är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Plattsättaren Jerker Åstrand AB. Christer S.
Tusen tack för att vi fick förtroendet! Det blev kanonsnyggt alltsammans.
Bra upplägg och planering från början. Snabbt och otroligt bra hantverkare! Checkade av hela tiden så vi var med på allt som gjordes. Städade efter sig hela tiden. Jag rekommenderar Plattsättare Jerker Åstrand med varm hand! Proffsigt från början till slut.
Tusen tack Agneta, det värmer att höra!
Det blev ett jättefint badrum. Allt arbete med rivning, snickeriarbeten, el, VVS och kakelsättning blev bra hantverksmässigt utfört.. Men vad jag mest uppskattade var kontakten med Jerker och alla andra personer som var inblandade,. Jag kunde komma med frågor och önskemål och och fick svar och förslag om bra löningar. Alla olika hantverkare stämde av med varandra och det har inte uppstått onödigt väntetid., så hela renoveringen gick snabbt och smidigt. Och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Det blev väldigt fint alltsammans! Och mycket snygga materialval. Tack för fint omdöme Volkmar!!
De renoverade två badrum åt oss. Utmärkt och effektivt arbete, Vi är mycket nöjda.
Tack för ett fint samarbete och varmt omdöme!
Välplanerat. Många hantverkare som fungerade mycket bra tillsammans. Höll alltid tiden. Noggranna. Trevliga. Kunniga. Aldrig stressade. Städade efter sig och tog med skräpet. Jobbet flöt hela tiden tills det var klart.
Tack för fint omdöme och fina ord! Det blev ju toppen!
Inga problem med någonting, allt arbete gjordes precis som överenskommet och offerten hölls. Verkligen supernöjd.
Härligt att höra Jonny! Tack för att vi fick förtroendet!
Har absolut ingenting att klaga på! Fick inledningsvis efterfrågad offert snabbare än förväntat och superbra rekommendationer på diverse olika lösningar som jag hade frågor om. Utfört arbete går inte att klaga på. Vi är supernöjda med utfört jobb!
Härligt att höra! Tack för ett fint samarbete!
Trevlig bemötande med bra råd och bra kommunikation under badrumsrenoveringen. Håller tidsplanen. Fint blev det dessutom.
Tusen tack Timo och Signe, det blev riktigt snyggt!
Jättenöjd med renovering av mitt kök. Gick snabbt, smidigt och blir alltid bemött på ett professionellt sätt.
Återigen, tack för förtroendet Ulrika!
Utmärkt från början till slut!
Stålande att höra Kjell, tack så mycket!
Trevligt och lyhört bemötande. Mycket snabbt genomförande med hög kvalitet. Flexibel och fokuserad på smidiga lösningar.
Tusen tack Lars-Eric för ditt fina omdöme! :)
Fint bemötande från början och genom hela processen av alla inblandade personer i bygget av vårt badrum. Vi blev positivt överraskade av den snabba processen och över hur proffsiga alla var. Vi kan varmt rekommendera Jerker & Co.
Tusen tack Maria för att vi fick förtroendet och för dina fina ord!
Plattsättaren Jerker Åstrand AB utför entreprenader för vår räkning på enfamiljshus sedan mer än 5 år tillbaka På styckehus ställs höga krav på kvalitén på kakelarbeten. Företaget utför arbeten noggrant och med stor yrkesskicklighet. KGB Leif Larsson
Tack Leif för ditt fina omdöme. Det värmer massor att höra!
Jerker är väldigt lätt att komma i kontakt med och väldigt noga med att allt ska flyta på utan uppehåll. Alla hantverkarna kan sin sak och är väldigt noggranna. Inga överraskningar på fakturan. Rekommenderar Jerker om man inte önskar strul.
Varmt tack Elin för ditt fina omdöme. Det blev ju kanonsnyggt!
Jerker Åstrand AB har ett proffsigt bemötande med exemplariskt serviceinställning. Vi förväntade oss ett väl utfört arbete i och med uppförandet av vårat badrum. Jerker Åstrand med personal levde väl upp till dessa förväntningar då de var punktliga, tillmötesgående och otroligt noggranna. Plattsättningen var väldigt välplanerad och genomtänkt och en del i det fantastiska slutresultatet var även ett ordentligt och gediget underarbete. Så vi är väldigt nöjda med hela arbetet från start till mål i renoveringen av vårat badrum.
Tusen tack Niklas för det fina omdömet. Värmer att höra!
Projektering, genomförande och gick enligt plan. De var rådgivande, flexibla och trevliga genom hela renoveringen av badrummet.
Varmt tack Jan! Det blev toppen!
Vi är väldigt nöjda med genomförande och resultat av badrumsrenoveringen. Alla var väldigt tillmötesgående och trevliga, kom alltid på utsatta tider, och renoveringen gick fortare än beräknat. Vi återkommer när det är dags för nästa badrum. /Micke
Tack Micke för det fina omdömet! :)
Bra bemötande och kompetenta. Resultatet blev över förväntan.
Tack Jan! Kul att göra du blev nöjd. :)
Jerker har plattsatt mitt badrum på landet. Han är trevlig, pålitlig, snabb och proffsig. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack Inger för fint omdöme! Det blev toppen! :)
Mycket bra bemötande och utförande av tjänst (plattsättning våtrum). Enda skulle väl vara att det verkar som att de har en del att göra då det tar lite tag att få svar från dem. Men när det väl kom igång så gick det snabbt.
Tack för fint omdöme Thomas, uppskattas!
Trevligt och proffsigt team som löste av varandra bra så arbetet aldrig stannade. Renovering klar på utsatt tid och fakturan stämde mot offert.
Tack Patrik för ditt fina omdöme!
Otroligt väl bemötande och flexibilitet. Vi är väldigt nöjda med hur vårt badrum blev. Bygget blev dessutom billigare än vad vi räknat med tack vare Jerkers relationer till andra entreprenörer. Vi rekommenderar starkt Jerker till alla badrumsrenoveringar!
Tusen tack Johan för det generösa omdömet, värmer att höra!
Noggrann och kunnig. Öppen för olika lösningar och idéer.
Varmt tack Tobias för ditt omdöme!
Snabba, skickliga och trevliga.
Tusen tack Oscar för ditt omdöme!
Blev mycket sympatiskt och trevligt bemött av Jerker. Hade ganska höga förväntningar på honom.. Och dessa levde han verkligen upp till. Med sin långa erfarenhet, kunde jag tydligt se hans kompetens. Då jag renoverade mitt kök, behövde jag en kakelsättare.Valde då att få det kaklat av Jerker. Mycket nöjd med mitt val av utförare.
Varmt tack Ann-Britt på ditt fina omdöme!
Vi är så nöjda med badrummet! Jerker och hans grabbar var proffsiga och enkla att jobba med. Viktigast av allt i stora renoveringar tycker vi är kommunikation och där var jerker exceptionell bra. Tydlig och enkel att ha och göra med. Rekommenderar varmt!
Varmt tack Emelie, det blev riktigt snyggt hos er!
Arbetet utfördes med hög kompetens och väldigt proffsigt. Trevligt bemötande och mycket mån om att jag som kund skulle bli nöjd. Hela processen från offert till slutfört arbete var helt okomplicerat och krävde minimal insats av mig som kund. Inget krångel. Kommer absolut välja dem nästa gång igen.
Tusen tack för fint omdöme, värmer att höra! :)
Hur bra som helst, skulle varmt rekommendera. Resultatet blev kanon, och de var snabba och smidiga att arbeta med och inga överraskningar dök upp på fakturan.
Låter utmärkt Fredrik, tack för ditt omdöme!
Trevligt bemötande, effektiva, positiv inställning "det där löser vi"
Tack Jonny, precis som det ska vara att renovera. :)
De gjorde en toalett av ett förrådsutrymme. De problem som uppstod på vägen löstes på ett bra sätt av företaget och det blev klart på utsatt tid.
Tack Marie, blev ju toppen hos er!
Vi har fått ett fantastiskt stort och fint badrum med 60x60 klinker, inbyggda rör, takdusch och lite speciallösningar och är så nöjda! Jerker var lyhörd vid planeringen och kom med bättre idéer än våra, han besitter stora kunskaper och det kändes tryggt att han höll i allt. Trevliga hantverkare som höll ordning och reda. Kan rekommenderas!
Varmt Tack Marilynn, det blev oerhört snyggt! Och bra val av kakel och inredning!
Allt funkade smidigt och alla var trevliga att ha att göra med.
Tack Markus, kul att höra de orden!
Total renovering av vårt duschrum enligt överenskommelse. Vi är mycket nöjda med plattsättaren Jerker Åstrand och medarbetare. Vi har fått ett utmärkt bemötande och ett gediget utfört arbete. Bra logistik och ett trevligt bemötande. Mycket bra kommunikation under arbetets gång. Företaget Jerker Åstrand kan väl rekommenderas. Ulla T.
Tack snälla Ulla för jättefina ord!
Bra kommunikation, proffsigt utfört och generellt faktiskt allt vi kunde önskat oss.
Kalas, tusen tack Jesper för det!
Aldrig tidigare varit med om så snabb och fint leverans av arbete. Står på golvet precis i skrivande stund och är så nöjd! Rekommenderar vidare.
Härligt att läsa! Det blev jättefint!
Ett superproffsigt företag med ordentlig genomgång om hela planerade byggprocessen innan start och där allt från rivning till byggkillar, rörmokare, elektriker och slutligen plattsättare flutit på otroligt effektivt och bra! Otroligt noggranna och också med mycket bra input/idéer inför starten! Kan varmt rekommenderas!
Stort tack Bo, jättefint att läsa ditt omdöme!