Alltid lika snabba och proffsiga. Suveränt bemötande hela vägen, man känner sig i trygga händer. Vi kommer absolut vända oss till dom igen vid behov.
Hedins VVS AB
Välkommen till Pontus Hedins VVS AB! Vi är din lokala rörmokare i Västerås med omnejd med fokus på alla typer av servicearbeten, installationer och reparationer. Våra tre huvudområden är Vatten, Värme och Avlopp men nu även Solpaneler från NIBE. Istället för att skapa ny energi har du nu chansen att ta vara på energin som redan...
225 omdömen om Hedins VVS AB
Sedan starten hos Reco 2019
Från att Hedins VVS hörde av sig till offert gick fort. Från godkännande av offert till leverans gick snabbt Levererade det datum sam sagts Jätte trevliga och duktiga grabbar Monterade en Qvantum frånluftsvärmepump som går tyst och fint. //Tommy
Dessa herrar var mer än tillmötesgående när jag behövde hjälp och gjorde verkligen det lilla extra för att jag skulle känna mig trygg i efterhand! Bra jobbat Hedins!
Proffs! Hedins hjälpte oss att byta fjärrvärmeväxlare och det gjorde dom med bravur. Vi fick snabb hjälp från beställning till utförande, dessutom gjorde dom otroligt proffsiga rördragningar vid installationen. 5/5 stjärnor. Tack för all hjälp!
Nymonterad avloppsslang med hål. Hoppas jag inte betalade för fabrikationsfel. Maskinens bruksanvisning för inst. Användes inte. Salthalt etc.
Mycket trevligt bemötande . Bra utfört arbete . Kommer få alla mina kommande VVS arbeten. Kan varmt rekommendera Hedins VVS.
Vi är inte så nöjda med denna affär. Vi står delvis för detta själva - vi beställde fel! Vid retur blev det problem. Vi påstås ha orsakat skador på pumpen , mer än vi förstår. Tejpad emballage är också fel. Vi anlitade Postnord som det sas och med försäkring . De tar inte på sig detta… och rörbutiken kan inte sälja en skadad pump. Så då fick vi tillbaka pumpen för 20000kr, som vi inte har användning för! Det gick inte att förhandla om win/win lösning. Att rörbutiken rear ut den och vi betalar halva delen+ frakten....
Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ge oss din feedback. Vi är verkligen ledsna att du har haft en mindre positiv upplevelse och beklagar att vi inte kunnat möta dina förväntningar i detta ärende. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att lösa situationer som uppstår, och vi förstår att det här varit frustrerande för er, speciellt med tanke på returens komplexitet och de skador som upptäcktes på pumpen. Vi vill förtydliga att vi följer våra returvillkor för att säkerställa att alla produkter...
En rörmokare som kan sitt så jobb så jag rekommenderar firman
Mycket nöjd med hjälp från Hedins VVS. Kompetens och fin service.
Profisionella, har gjort en bra jobb. Städat efter dem var klara med jobbet. Jag rekommenderar stark Hedins VVS. Nöjd kund 🙂
Jag fick snabbt hjälp i samband med vattenläcka pga av en sprucken koppling på inkommande kallvatten. Arbetet utfördes av en mkt trevlig och kunnig serviceman.
Håller vad de lovar och gör ett mycket bra jobb.
Vädligt proffsigt bemötamde hela vägen. Ringde 30min innan dom skulle komma och stämde av.
Väldigt bra att kunna anlita rörmokare och beställa de produkter som behövs från ett och samma ställe. Hedins tar dessutom ett helhetsansvar och ser till att slutresultatet blir bra.
Snabbt och tydliga svar på mail. Snabbt och ordentlig installation utan krångel.
Snabba och effektiva samt väldigt trevliga.
Väldigt bra! Trevlig och väldigt hjälpsam
Snabb återkoppling på förfrågan om hjälp. Genomgående trevligt bemötande. Teknikern som besökte oss hade stort tålamod med alla våra frågor om golvvärmesystemet i vår villa.
tack för allt hjälp och för utmärkt utföt arbete ghassan.
Mycket bra service och bra pris
Hej! Hedins killar Dem var mycket trevliga ock noga med installation . Jag skulle rekommendera flera att köpa från Hedins VVS AB Mvh D.Shala
Ett utmärkt och seriöst VVS företag ! Bra service och proffsigt bemötande
Trevligt bemötande redan vid telefonsamtalet då jag bokade jobbet. Därefter var rörmokaren som kom och genomförde jobbet också trevlig. Slutligen gjordes jobbet snabbare än jag trodde! Riktigt bra!
enkelt att prata med, schyst och ärligt samarbete
Det tekniska är jag helt nöjd med, men arbetskostnad på dryga 2000:- väl saftigt. Byte och montage tog en timme.
Snabb och elegant service, kan rekommenderas på det bästa
Fick besök av en trevlig, kunnig och analyserande montör som resonerade kring olika lösningar på ett problem med en kallt element, en möjligt fel åtgärdades. Fick råd om hur agera vid fortsatta problem framöver, kommer i så fall att anlita Hedins VVS igen.
Trots kort varsel bytte Hedins VVS mina avstängningsventiler för inkommande vatten i samband med att Mälarenergi hade stängt av vattnet för hela kvarteret för ett större jobb. Hedins VVS kom på avtalad tid och bytte ventilerna snabbt. Jag är mycket nöjd med deras arbetsinsats och rekomenderar att kontakta Hedins VVS när det gäller VVS jobb
Jag fick hjälp med den mesta och jag är nöjd med deras hjälp och förståelse för problemet jag hade samtidigt fortsätter som deras kund!
Snabb, okomplicerad och supertrevlig hjälp med avloppsproblem!
Snabb respons på min förfrågan och åtgärd planerades in någon dag senare. Besöket planerades in och arbetet utfördes enligt önskemål med tillfredställande resultat. Uppstår behovet kommer jag anlita dem igen.
Dom är smidiga, snabba och är lätta att kommunicera med.
Snabb o bra service. Bra bemötrande
Proffsigt och bra bemött Bygling av rör till garage samt snabb felsökning
Proffsiga och pålitliga med ett mycket trevligt bemötande.
Har inget negativt alls att säga, supertrevliga och är väldigt nöjd med deras jobb de gjorde i vårat hus!
Mycket snabbt & professionellt byte av köksblandare. Trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och bra utfört arbete!
Tillgängliga, personliga och snabba!
Snabb och mycket bra hjälp! Engagerad och kunnig personal.
Hade problem med en dräneringspump som larmade på grund av nivågivare, service gjordes vilket avhjälpte problemet. Har bara +++++ att ge angående Hedins VVS
Har varit en bra och seriös leverantör. Personal är trevliga och kunniga
Jag sökte en rörmokare på hitta.se och fann Hedins. Ringde och blev väl bemött i telefonen och en rörmokare skulle komma redan nästa dag. Han kom och fixade mitt stopp i handfatet i badrummet och bytte bottenventilen. Jag frågade även om det skulle vara möjligt att höja min städjobb i garaget. Han tog en titt och fixade på stört. Jag är verkligen supernöjd över arbetet och bemötandet.
Snabbt och smidigt, kom väl förberedd!
Kan varmt rekommendera Hedins de är duktiga och hittar lösning på problemen som behöver lösas.
Bra priser och mycket bra kundkontakt.
Snabb leverans, kunnig personal och dessutom mycket trevliga! Värmepumpen var redan bytt och i drift till lunch. Rekommenderas!
Joakim Skoglund suverän att ha att göra med Allt fungerade petfekt
Hedins VVS var mycket professionella både i arbetet och bemötandet vid renoveringen av badrummet i vårt fritidshus. Både start av arbetet och slutförande genomfördes på utlovad tid. De gensvarade snabbt vid behov av kontakt och kommunicerade själva vid oklarheter. Vi uppskattade också deras vänlighet och hjälpsamhet. Vi rekommenderar dem varmt. Terése & Lars
Problemet är inte löst. Bemötande i övrigt har varit bra.