Beställde en vara som skulle levereras direkt till mig på företaget då det var värdefullt. Det kom i stället till en utlämningsplats på ICA Kvantum,Jag tog med mig min försändelse och åkte dit. Väl där så ville inte grabben lämna ut paketet,Dom ringde en snubbe på håsten som med otrevlig röst förklarade att jag var tvungen att ha en försändelse med mitt namn, Jag sa att jag överlämnat den till killen bakom disken och även hade giltig legetimation.
Då sa han att bara för att företags namnet stog före mitt namn på avin... så var jag tvungen att ha tillåtelse av Chefen/VD,n på mitt jobb för att hämta ut mitt privata paket.Vilka jävla idioter,HELT JÄVLA OTROLIGT!!!
Då jag själv jobbar på en distributionscentral där våra produkter Skickas till Danmark,Sverige Och Norge så använder vi både Schenker,DHL,DSV och posten.
Detta är andra gången som dom kukar sig.
Första gången var när vi för första gången gjort en bokning på en leverans till en lasbilstrailer som gått sönder och inte kunde köra.
Trots att vi bokade företagspaket med leverans dagen efter innan1600, så kom aldrig posten och hämtade paketet.
Efter att jag själv ringde dom på Håstens kontoter dagen efter
så skyllde dom på chaufören,mänskliga faktorn!
Trailern som vi skulle levelera till stog nu med godds till ett värde av 8,7 miljoner och kunde inte reareras bara för att posten inte hämtat vårt packet.
Jag säger nu inte att alla på posten är dåliga men det är ta mig fan ett stort jävla misstag
att sätta så jävla inkompitenta mäniskor på Håstenskontoret,
Vi kommer att helt säga upp vårat kontrakt med Posten
Och alla våra kunder som vi har i Sverige,Danmark och Norge kommer vi nu att rekomendera annan distributör för istället.