Praktisk HLR

Praktisk HLR

www.praktiskhlr.se

Praktisk HLR grundades i november 2024. Innan dess var företaget en tanke som försökte ta form. Idag så erbjuder vi utbildningar för hjärt-lungräddning inom vuxen och barn. Vi är även återförsäljare av hjärtstartare, första hjälpen produkter och brandskydd. Det vi är måna om att utbildningarna vi håller ska vara enligt gällande...

5 omdömen om Praktisk HLR

Pasi P
Skrev om Praktisk HLR

Kunskap som alla behöver. Och träningen är viktig med docka. Jag gjorde för snabba tryck, tyckte att jag hade rätt tempo men dockan signalerade inte att jag gjorde rätt. Bra att få veta de små detaljerna.

Svar från Praktisk HLR

Tack för omdömet! Visst är det bra att träna HLR? :) Tack för deltagandet!

Lina R
Skrev om Praktisk HLR

Jättefint och trevligt bemötande. Seriöst men ändå lättsamt. Bra material och övningsdockor där man fick feedback direkt på om man utförde kompressioner rätt. Jag gick utbildning i vuxen HLR.

Svar från Praktisk HLR

Tack för de fina orden! Kul att du uppskattade utbildningen. Ni var alla så duktiga! 😊

Johanna M
Skrev om Praktisk HLR

Andre Kaldani var på vår mottagning som instruktör för kurs i HLR vuxen. Mycket lärorik och nyttig kurs. Kursledaren utförde kursen på ett väldigt pedagogiskt och lärorikt sätt varvat med lite humor. Dockorna som vi övade på var väldigt bra. Att man kunde se när man gjorde rött via blodtillförseln bidrog till att man lärde sig att göra HLR på ett mycket bättre sätt. Mycket nöjd med HLR kursen!

Svar från Praktisk HLR

Tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra😊

Lena-Marie E
Skrev om Praktisk HLR

Den va mycket bra ,lättsam och med lite humor i en lagom stor grupp. Bra instruktör. Lagom med praktisk träning och en bra kurs som man kunde göra innan. Kursen va över förväntan. Har inte köpt in någon hjärtstartare ännu .

Svar från Praktisk HLR

Tack för dina fina ord! Det var väldigt roligt att hålla kurs hos er. Alltid trevligt med engagerade deltagare :)

Johanna S
Skrev om Praktisk HLR

Mycket bra utbildning med bra mix av teori och praktik

Svar från Praktisk HLR

Tack för ditt omdöme! Roligt att du uppskattade utbildningen😊