Prima Trafikskola i Norrköping

Prima Trafikskola i Norrköping

primatrafikskola.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Prima Trafikskola! På Nygatan 31 i centrala Norrköping hittar du Prima Trafikskola. I våra trevliga lokaler finns alltid kompetent personal som guidar dig på vägen mot ett liv med körkort. Vi vill ge alla chansen att kunna ta körkort på ett lätt och smidigt sätt men utan att tumma på säkerheten. Oavsett vilka...

279 omdömen om Prima Trafikskola i Norrköping

Sedan starten hos Reco 2019

Ruji-On B
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Alla är super trevliga och hjälpsamma. Fått godkänd på första försöket efter endast några körlektioner med bästa Farre. Rekommendera varmt Prima trafikskola

Elsa L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Mycket bra lärare! Gjorde så att jag kände mig trygg och säker inför min uppkörning.

Achrafeid N
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Bästa trafikskolan längtar tills jag gör bil körkortet hos er !!

Lukas A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Bra på att undervisa rolig teori lärare sammtidigt man lär sig och chill personal,han jag körde upp med var bra han förklara bra var rolig och gjorde det intressant att lära sig

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Det värmer i vårat prima hjärta att du trivdes hos oss , kör nu försiktig ute på vägarna 💚

Vincent S
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag blev bra bemött och kände att jag kunde ställa frågor om det behövdes. Alla lärare var jättesnälla mot mig och jag lärde mig extremt mycket från de olika lektionerna. Jag kommer antagligen ta mitt körkort här också😄

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vad kul at du kände dig trygg hos oss på prima. Du är välkommen tillbaka för B Körkortet 💚Lycka till med allt och kör försiktig. / Rose

Vincent T
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag upplevde det bra och jag kommer komma tillbaks

Livia T
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Väldigt trevlig personal och väldigt kul!

Tack det värmer! Bra kör idag och grattis till den praktiska delen :) / Rose

Elliot F
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag tyckte det var kul och bra personal

Tack det värmer! Bra kör idag och grattis till den praktiska delen :) / Rose

Cornelia K
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Bra skola med bra lärare, gör allt och lite till för att det ska gå så bra som möjligt för en.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Tack så mycket , det värmer i vårat prima hjärta 💚Grattis igen till körkortet och lycka till med allt. / Rose

Lee L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Superbra trafikskola, peppande och trevliga :)

Tack fina Lee , lycka till med allt och grattis igen till körkortet / Rose

Richard T
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jätte bra lärare och en bra dag

Bexy L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Prima har sedan dag ett varit helt fantastiska. Jag tog intensivkursen på två veckor med boende och körde upp tidigare idag och är nu körkortsinnehavare! Alla på Prima är helt underbara människor som möter en där man är, peppar och är pedagogiska. Jag och min handledare klickade direkt, och han var med mig hela vägen. Utan honom hade det inte gått, och jag är evigt tacksam för lärandet, stödet och Prima som helhet. Kommer att rekommendera dem till varenda människa jag hör går i körkortstankar. Två intensiva men otroligt veckor! Tack för allt Prima, saknar er redan!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Tack så jätte mycket för dina fina ord det värmer. Grattis igen till körkortet och lycka till med allt. / Rose

Alva C

VÄRLDENS BÄSTA TRAFIKSKOLA!! Så nöjd med allt <3

Selma K
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Trevlig och bra trafikskola som ser till att man har det bra hela tiden!

Tack Selma för dina fina ord. Vi önskar dig lycka till med allt :) / Rose

Lilly L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

(teori+körlektion AM klass 1) Kom in och var väldigt orolig, men bemöttes av väldigt trevliga människor. Kände mig välkommen och förstådd

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Hej Lilly :) Va kul att du kände dig väl bemöt, vi önskar dig stort lycka till med allt. / Rose

Rasmus B
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Tydlig och trevlig var läraren. Dem är väldigt bra på Prima, rekommender starkt om man vill ta körkort kort. Väldigt bra trafikskola. Proffsig och trevlig personal.

STORT tack för de fina orden! Vi önskar dig all lycka i framtiden :) // Alva

Kristoffer Å
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Är väldigt nöjd med upplägg och trafiklärare. Boendet var sämre. Jag fick beskrivet att det skulle finnas ”gemensamt kök” vilket var en mikro och inga tallrikar/bestick, vilket så klart inte är ett kök. Dessutom nådde inte Wi-Fi ut till rummet vilket gjorde teoriplugg mycket mer komplicerat än vad det behövde vara.

VI tackar stort för den fina recensionen! Vi önskar dig all lycka :) // Prima

Sinem N
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jättebra bemötande och kunniga lärare. Extra tack till Farre förklarat allt jättebra.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

STORT tack Sinem för de fina orden! Har varit såå kul att ha haft dig hos oss :) // Prima

Elin Birgitta P
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jättebra trafikskola, så engagerade, snälla och härliga personer som jobbar där!!! Tack för allt stöd ni gett mig!!!!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi vill tacka dig för ett stort engagemang och härlig energi! Vi önskar dig all lycka i framtiden :) // Prima

Per N
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Mycket trevligt bemötande och pedagogiska lektioner. Även då tiden är knapp lyckas man fantastiskt bra med att coacha och peppa vilket höjer motivationen enormt. Jag är supernöjd.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Bli så glada att du är nöjd med din utbildning! Har varit en fröjd för oss att utbilda just dig :) // Prima

Robert J
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Bra utbilding och Lärare Louise är bra på beskriva och förklara vad man ska göra och rätta till

Tack för de fina orden! Vi önskar dig all lycka i framtiden :) // Prima

Linda R
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Tog en intensivkurs på två veckor. Hade mejlkontakt inför och de var alltid lätta att få tag på och svarade på alla mina frågor med ett alltid glatt bemötande. Supertrevlig och hjälpsam personal. Helt fantastiska körlärare! Både Louise och Ninos lade märke till och anpassade sig efter varje elevs inlärningssätt. Jag kom tillbaka för ytterligare några körlektioner innan uppkörningen och klarade det på första försöket. Jag är evigt tacksam!

Vi är så glada att ha haft dig som elev! STORT grattis! // Prima

Jidapha B
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Lärarna är lugna och förklarar tydligt hur man ska göra och ger bra tips. Det här var viktigt för mig då jag inte är jättebra på svenska.

Vi blir så glada av de fina orden! JÄTTEBRA kämpat :) // Prima

Isak H
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Trevlig & lugnt inredning. Bra teori övningens verktyg att använda. Bra personal/ körledare

STORT tack! Så bra jobbat :) // Prima

Ellie L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, de lärarna jag kört med förklarade på ett väldigt bra sätt så det lätt fastnade så man kom ihåg det efteråt. De var även väldigt lättsamma att prata med vilket jag tyckte var skönt!

Tack så oerhört mycket för de fina orden! STORT lycka till :) // Prima

Dzana M
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Otroligt kunniga och professionella. Är jätte nöjd med hur jag blev bemött. Trafiklärare Farre och Anna var engagerade och kände mig trygg med dom.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blir så glada! Du har varit så GRYM under din utbildning hos oss! // Prima :)

Alfons H
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Superbra upplevelse. Jättebra utlärning och bra upplägg på teorilektion samt uppkörning.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Tack för de fina orden! Hoppas vi ses snart igen :) // Prima :)

Emma L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag skulle rekommendera alla som vill ta körkort att göra det på Prima trafikskola. Här möts man av Alva i receptionen, flexibel, varm och hjärtlig tar hon emot en. Jag har haft den otroliga förmånen att få ha Farre som körskollärare. Han är otrolig! Engagerad, peppande och så kunnig. Alla som får köra med honom kan skatta sig lyckliga! Han har fått mig att tro på mig själv och min förmåga. Tusen tack till er alla!! /Emma

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi ska tacka dig för din otroliga motivation och ödmjukhet!! Stort lycka till med allt och hoppas vi snart igen! // Prima :)

Gustav P
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag älskar det dom va jätte snäll och du förklara jättebra så man förstår jag är jätte nöjd

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Tack Gustav! JÄTTE bra kämpat! Du är så värd ditt AM-kort! // Prima :)

Olle Eric Thulle F
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Ninos och Louise är grymma. Fantastiskt organiserat och grymt pedagogiska, lyhörda & noggranna. Tack för tung mc kortet!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Det är vi som ska tacka dig!! GRYMT jobbat! // Prima :)

Selma W
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag köpte ett paket och jag blev bemött bra. Tydlig och trevlig var körskolläraren också.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Tack för de fina orden och STORT lycka till i framtiden!! // Prima :)

Lars T
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Bra utbildning med start med Risk 1 Kunniga och pedagogiska instruktörer Prima levde upp till mina förväntningar med en god plan fram till uppkörning Körde upp för tung motorcykel

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blir oerhört glada för de fina orden! SÅ BRA JOBBAT!! // Prima :)

Henrik E
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Efter varmt mottagande, fin handledning och ärliga och goda råd under en tvåveckors intensivkurs kryddad med några extralektioner tog jag idag mitt MC-kort! Stort tack till Louise, Ninos och inte minst Alva, som hanterade administration och kommunikation på ett föredömligt sätt! Pang för pengarna hos Prima! /Henrik

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

STORT tack för den fina recensionen! Det värmer verkligen. Och GRYMT jobbat från din sida!! // Prima :)

Marcus Å
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Dom va super bra på Prima, rekommenderas starkt om man vill ta MC kort.

TACK för de fina orden! Stort lycka till!! /Prima

Robin R
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Redan från första mailet märkte jag direkt att prima var seriösa och otroligt trevliga. Jag blev bemött på ett otroligt bra sätt och det var inga problem att fixa intensivkurs. Gick smidigt och snabbt. Väl på plats inför första lektionen hade jag inge förväntningar igentligen då jag var mer nervös att sätta mig på hojen, men nervositeten försvann snabbt när Louise tog hand om en. Otroligt proffsig och väldigt roligt bemötande fick mig snabbt att känna mig trygg på motorcykeln. Fick bra tips och idéer med bra förklaringar....

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blir så glada att du är nöjd!! Väldigt bra kämpat och har varit så kul att få ha dig hos oss :) // Prima

Erik J
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Mycket bra trafikskola. Proffsiga och trevliga körlärare. Kan varmt rekommendera om du ska ta mc-kort!

Tack så hemskt mycket för de fina orden! Njut av ditt körkort :) // Prima

Billy E
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Perfekt! Bästa lärarna och klarade allt på första försöket!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Stort tack för den fina recensionen, men framförallt snyggt jobbat!! // Prima

Magnus E
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Pedagogisk genomgång som byggde på steg där eleverna själva först får diskutera/fundera för att sedan byggas på med lärarens kunskaper och insikter. Vi gick igenom risker och tankar grundligt i olika steg som kändes naturligt. Bra med rast och fylla på med energi efterhand. Bra med möjligheter att experimentera och testa risker och strategier under lektionen. Mkt bra överlag

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vad roligt att du tyckte om vår utbildning! Det ska bli såå kul att få se din utveckling :) // Prima

Leif K
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Fantastiska lärare som inspirerar stöttar och hjälper dig fram mot körkortet. A kortet i mitt fall. Rekomenderas.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Stort tack Leif! Vi blir så glada av de fina orden :) Lycka till i framtiden! // Prima

Iris Elva Lithea A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Underbart bemötande av specifikt Mathias och senare Elias, även bästa Alva i receptionen. Startade september 2023 och blev klar drygt halvår senare slutet mars 2024. Helt precis lagom tempo, hade dock önskat bättre system. Märkte att anteckningar ibland inte sparades vilket ledde till att jag behövde göra om flera moment antal gånger… kändes lite ”slöseri” på tid och pengar tyvärr. Extra tack till Mathias som gjorde varje tillfälle så rolig, trevlig och gav nya minnen jag kommer bära med mig länge. 120 min lektionerna...

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi tackar stort för den fina recensionen, har varit så kul att ha haft dig hos oss! Lycka till i framtiden :) // Prima

Ario Zartosht A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Utan tidigare erfarenhet av att köra bil, till ett färdigt körkort (B, Manuell) på 10 dagar! Hur? Nu under sommaren 2024 tog jag Intensivkurs 2 v, där ingick: - Fantastiska lärare som verkligen vill se dig lyckas. - Digitalt teoripaket, som gav mig förutsättningar att klara teoriprovet med god marginal. - Fint och centralt (eget) boende under hela vistelsen i Norrköping. - Tydlig utbildningsplan (inkl. Risk 1 & 2), kommunikation och planering, men fokus på hur just jag lär mig bäst. - Tillgång till bra och servade...

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi tackar så hemskt mycket för de fina orden!! Du har varit helt otroligt grym under din utbildning! Stort lycka till i framtiden! :) // Prima

Aura Awa A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag tog en intensivkurs på Prima trafikskola. Från att aldrig tidigare suttit bakom ratten till att 2 veckor senare ha ett körkort. Detta var endast möjligt tack vara deras enastående engagemang och starka vilja att se mig lyckas. Receptionist och koordinator Alva skapade en mycket välkomnande atmosfär och var alltid redo att hjälpa till. Trafiklärare Elias visade på stort tålamod och tillit till mig som elev. Han tog tid från sin lediga söndag för att stötta mig ytterligare i min utveckling. Han var outtröttlig....

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

VI BLIR SÅÅ GLADA!! Och hur grym är du själv då?! Stort lycka till i framtiden! :) // Prima

Ahmad A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Godkänd på första försöket tack vare er, stort tack till Louise och Ninos som hjälpte mig att ta mc-kortet på så kort tid. Alltid trevlig bemötande med lärorika lektioner. Rekommenderas starkt 💯

Tack så hemskt mycket för den fina recensionen! Stort lycka till :) // Prima

Tindra M
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Överlag väldigt bra! Trevlig personal, gott kaffe, bra teori-app, mysig lokal.

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi tackar så hemskt mycket för de fina orden och lycka till i framtiden!! // Prima

Jakob L
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Elias och Farre var de bästa trafiklärarna man kunde önska sig, jag klarade uppkörningen efter min intensivkurs!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blir såå glada av att höra att du är nöjd, superbra jobbat!! // Prima

Sofus A
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Fantastisk skola! Jag gick en intensiv kurs på 2 veckor, ingick fantastiskt vandrarhem i paketet också. Erfarna lärare och det märks att de bryr sig om man lyckas. Speciellt tack till Matias på skolan som hjälpte mig ta körkort, du är lyckligt lottad om du får köra med honom! Tack, Prima!

Tack så himla mycket för de fina orden, STORT lycka till :) // Prima

Daniel I
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Jag har känt ett otroligt engagemang från lärare och skolan själv för att ta mig i mål med körkortet. Är supernöjd!

Svar från Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blir så glada av de fina orden, stort lycka till i framtiden!! //Prima

Johan B
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

En trafikskola som verkligen bryr sig. Proffsig personal som vill göra eleven bättre hela tiden.

Stort tack!! Vi glada att ha haft dig som elev :) // Prima

Isabella B
Skrev om Prima Trafikskola i Norrköping

Vi blev bemötta väldigt bra på Prima. Jag och min man gick båda intensivkurs för MC och är båda jättenöjda. Vi blev bemötta och omhändertagna på ett väldigt personligt sett och vi blev sedda för dom vi var. Vi fick otrolig hjälp efter våra olika behov och det var alltid väldigt kul att komma dit. Jag skulle 100% rekommendera Prima till andra.

ÅÅH vi blir så glada av de fina orden!! Njut av friheten // Prima

Sixten B