Vi anlitade Progressia i mars 2025 för omläggning av vårt tak på vår stuga i Norrtälje. Från första kontakt med Kostas har vi känt oss helt trygga. Mycket bra kommunikation om projektet och dess framsteg. Progressia har hållit vad de lovat och levererat i tid. Jag kan verkligen rekommendera dom!
Progressia Entreprenaden i Danderyd AB
6 omdömen om Progressia Entreprenaden i Danderyd AB
De har lagt om solceller och tak på ett flertal hus hos oss och vi är mer än nöjda! Ett riktigt pålitligt företag med en otrolig projektledare som är tydlig och rak i kommunikationen. Det bästa är att de verkligen håller det de lovar och man känner sig trygg att lämna över projektet helt i händerna på företaget. Kan starkt rekommendera att lämna över bygget i händerna på deras kompetenta hantverkare.
Progressia Entreprenad renoverade vårt tak i samband med en solcellsinstallation 2023. Projektet var helt problemfritt och hantverket är av högsta klass. Vi är väldigt nöjda med både samarbetet och resultatet
Vi lärde känna och anlitade Kostas och Progressia i 2021 för omläggning av vårt tak med fantastisk resultat, enkel och transparent process och projektledning i världsklass. Senare fick Progressia förtroendet att även renovera vår fasad (komplett fasadbyte), diverse arbeten på vår tomt och slutligen inredning av vår vind - samtliga med väldigt tillfredställande resultat.
Vår erfarenhet av Kostas och Progressiaentrepenad är att de är kompetenta, ansvarstagande och pålitliga. Vårt samarbete bärjade2022 med att Kostas ledde arbetet med att lägga om ett komplicerat tegeltak på en historisk byggnad. Han genomförde projektet med omsorg och till vår fulla belåtenhet. När så vårt förtroende så var etablerat har vi i tre separata upphandlingar låtit Kostas och Progressiaentrepenad lägga om taken på ytterligare tre av våra fastigheter. Alla har genomförts, i tid, till avtalat pris samt till vår fulla...
Jag träffade Progressia via Kostas i början av 2022 och lät honom renovera mitt tak och bygga en SunnyBlack Inroof i Södertälje. Kostas gjorde allt i sin makt för att göra mig nöjd och resultatet blev fantastiskt. I skrivande stund kan jag vara lite jävig då vi blev vänner under processens gång och idag jobbar vi till och med tillsammans. Men det var i relationen leverantör och kund som vi träffades och för det är jag superglad!