Snabb och enkel utredning online, rekommenderar👍🏻
Psykiatrispecialisterna
Psykiatrispecialisterna – En trygg och smidig utredning med inriktning på ADHD, ADD och autism från 8,5 års ålder. ✅Vi har korta väntetider och ger tydliga besked – I en bedömning med överläkare får du klarhet om en adhd/add/autism- utredning är rätt vård för dig. ✅Personlig kontaktperson – Redan i första samtalet får du...
743 omdömen om Psykiatrispecialisterna
Sedan starten hos Reco 2023
Jätte bra. Allting gick super smidigt och fick den hjälpen jag behövde direkt! 10/10
Super proffsiga från start till mål. Mycket fint bemötande, hög tillgänglighet och snabba svar. Noggranna och mycket seriösa.
Vänligt bemötande och väldigt lyhörda och empatiska. Såsom den allmänna folkhälsovården egentligen borde vara. Kändes väldigt proffessionellt.
Tack Taro, vilka fina ord du ger oss ♥️ Vi är tacksamma för att vi fått förtroendet av dig, och kunnat hjälpa dig i en bedömning och utredning för ADHD. Låt mig hälsa vidare din fina feedback till berörd koordinator som du haft kontakt med. Jag är säker på att det kommer att uppskattas 😊 Hälsningar Ann-Sofie Rolf, Psykiatrispecialisterna.
Jättenöjd från start till mål. Går du i tankarna på att bli utredd? Tveka inte. Är värt varenda krona.
Viktor! Tack för ett jättefint omdöme 😊 Så fint att höra din upplevelse och att du fick en peppande start av din personliga koordinator som hjälpte dig vidare i delmomenten, för att sedan boka in dig på ett slutbesök med din läkare. Tack så jättemycket för ett toppen-omdöme! Vi önskar dig en fortsatt härlig vecka och tveka inte att kontakta oss vid funderingar eller frågor! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Mycket bra och proffesionellt bemötande! Vi är så glada att vi tog tag i saken själva och valde Psykiatrispecialisterna! Vår son har fått fantastiskt hjälp och vi är så tacksamma! Jag kan varmt rekommendera er till alla jag känner!
Vi är så glada att ni valde att vända er till oss och att er son fått den hjälp han behöver. Att ni vill rekommendera oss vidare är det finaste betyget vi kan få, stort tack för ert förtroende 😊 Hälsningar Ann-Sofie och sonens hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Så bra bemötande!! Alla har varit så snälla, förstående och kunnat förklara och berätta på ett väldigt pedagogiskt sätt. Grät av lättnad när jag fick bekräftat att mina svårigheter genom livet är pga ADHD och inte att jag är lat eller värdelös. Jag förstår att det är en lyx att kunna vända sig privat och betala för en snabbare och smidigare utredning än vad hälsocentralen/psykiatrin kan erbjuda men jag anser att det är SÅ VÄRT DET! La även till medicinpaketet och är så glad för det. Så skönt att kunna påbörja behandling...
Sabina, tack för att du delar med dig så ärligt och öppet. Det berör oss att läsa att du kände lättnad och bekräftelse i din diagnos. Du är långt ifrån ensam i att ha burit på en felaktig självbild, och vi är så glada att du nu kan se dina utmaningar i ett nytt ljus ♥️ Att du upplevt oss som snälla, förstående och pedagogiska betyder mycket för hela vårt team och framförallt din personliga koordinator och läkare som hjälpt dig under både bedömning och utredning. Vi brinner verkligen för att varje person ska känna...
Väldigt proffesionellt men ändå välkomnande, kände mig bekväm, sedd och hörd från första stund.
Tack Charlotta för ditt fina omdöme😊 Det glädjer oss att höra att du kände att bemötandet var professionellt och trevligt. Låt mig hälsa vidare det till din koordinator och läkare som du haft under din bedömning och din utredningen 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Jag är super nöjd med bemötandet och att allt gick så fort som jag hade hoppats på. Att proverna tog nästan 2 veckor innan svaren kom kan ju inte psykiatrispec. Göra något åt. Proffsigt , förstående och hjälpsamma. Jag hade personligen föredragit lite mer personliga möten med frågor liknande de man får på enkäterna för att kunna bolla mina tankar och varför jag svarar på ett visst sett då vissa frågor stämmer super bra in oftast men vissa gånger inte alls och då har jag som dålig vana att låsa fast mig på undantagen.....
Tack snälla Michellé för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du upplevde vårt bemötande som proffsigt, förstående och hjälpsamt, det betyder mycket för oss. Vi förstår att väntan på provsvar kan kännas lång, även om det ligger utanför vår kontroll, och vi uppskattar att du har överseende med det 😊 Din feedback om att få bolla tankar kring enkätsvaren tar vi verkligen med oss. Det är värdefullt att få veta hur vi kan göra processen ännu mer personlig och stöttande. Vi vill att varje individ ska känna sig sedd och förstådd...
Väldigt trevliga och bemötande. Kände mig trygg och kände att de lyssnade på mig.
Tack för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme om oss 😊 Så fint att du lyfter din upplevelse om oss och att din koordinator och läkare beskrivs som bemötande och trevliga. Det ska jag absolut hälsa vidare under veckan. Stort tack Malin! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Tycker allt har fungerat bra snabbt och smidigt, över förväntan
Stort tack för ditt fina omdöme Malin 😊 Vi är glada för att du uppskattade din koordinators tydlighet för en smidig bedömning och utredning. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Väldigt bra bemött både av koordinatorn samt Läkare. Jag hade väll inga specifika förväntningar mer än se ifall jag har diagnos. Jag fick hjälp med en ADHD utredning, då jag sen barnsben vetat om att jag är annorlunda. Börjat medicinering jag är fortfarande under upptrappnings perioden men fått öka redan i första veckan. Jag känner mig redan som en ”normal?” person. Min hjärna är tyst.
Tack snälla Mirlinda för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det glädjer oss att du känt dig väl bemött av både koordinator och läkare, det är precis så vi vill att det ska kännas. Att få bekräftelse på sina känslor och upplevelser kan vara ett stort steg, och vi är glada att vi har fått följa med dig på den resan. Att du redan känner en skillnad i vardagen och upplever en inre ro betyder mycket, för dig, men också för oss som arbetar för just det. Tack för förtroendet ♥️ Varmt lycka...
Har bara bra att säga om psykiatrispecialisterna! Har hela tiden varit välinformerad om kommande steg i utredningen. Är väldigt nöjd med bemötandet från alla jag har haft kontakt med. Man känner sig förstådd och tagen på allvar. Snabb återkoppling om jag undrat över något. Kan varmt rekommendera psykiatrispecialisterna. Adhd utredning + medicinpaket
Tack snälla för dina fina ord Eric, det betyder otroligt mycket för oss att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är så glada att du känt dig sedd, förstådd och väl omhändertagen genom hela processen. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Varmt tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss. Det värmer verkligen! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Superbra bemötande och lyhörd personal❤️
Tack så mycket för förtroendet Alexander 😊 Så fint att du delar med dig av din upplevelse och berättar uppskattningen av din personliga koordinator och läkare. Vi passar på att önska dig en fortsatt fin vecka. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Mycket bra bemötande, dom lyssnar och man behöver inte vänta i veckor på att få svar, oftast svar inom ett dygn. Adhd utredning som var väldigt snabbt avklarat.
Så fint att höra Kristofer 😊 Tack snälla för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och lyhörda, så det värmer verkligen att du upplevde just det. Att kunna erbjuda en snabb och trygg process är något vi värdesätter högt. Tack för förtroendet och att just vi fick hjälpa dig framåt i funderingarna kring en ADHD/ADD-Autism- utredning. Kristofer, du vet att du alltid är välkommen att kontakta oss vid funderingar eller frågor 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Det gick väldigt snabbt ock enkelt, det var lite uppehåll då en person var sjuk men direkt när personen kom tillbaka så fick jag svar. Rekommenderar väldigt mycket
Tack Isac för ditt fina omdöme! Så fint att höra att du upplevde processen som snabb och enkel. Vi beklagar uppehållet, och är tacksamma för förståelsen från dig. Så bra att det löste sig så fort möjligheten fanns 😊 Stort tack också för din varma rekommendation! Det betyder mycket för oss ♥️ Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Bra hjälp, kunde få kontakt och stöd smidigt och snabbt - tydliga förklaringar på mötena- men dyrt!
Tack snälla för din fina feedback Alicia 😊 Det betyder mycket att du upplevde att din personliga koordinator och även din läkare fanns där för dig i de olika momenten under utredningen. Vi förstår att kostnaden kan kännas hög och vi försöker alltid erbjuda bästa möjliga stöd och kvalitet i varje steg, vi tar till oss av din synpunkt. Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig! 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Tyvärr känner jag just nu inte att ert ledord “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad” stämmer. Jag genomförde en adhd utredning nov-dec23 och betalade även extra för medicinpaket. Efter att ha provat olika läkemedel under vt-24 och tidig sommar (juni) upphörde all kommunikation när min kontakt slutade, trots överenskommelse om långsam upptrappning av läkemedel. Först 17 september fick jag(ej tillfredsställande) återkoppling, varpå jag tvingades vänta tills den 7 oktober. 6 november fick jag löfte av David...
Hej Johan Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och dela din upplevelse så öppet och ärligt. Vi är verkligen ledsna över att din kontakt med oss inte har levt upp till dina och våra egna förväntningar. Det gör ont att läsa att du inte känt dig bemött i enlighet med vårt ledord “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”, för det är något vi tar på allra största allvar. Din berättelse är tydlig och visar att du upplevt både bristande kontinuitet och otillräcklig återkoppling under en viktig och känslig...
Mycket seriöst och gott bemötande.
Stort Tack Frida för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du upplever ett fint och seriöst bemötande från din koordinator och läkare 😊 Tveka inte att kontakta oss om det skulle dyka upp frågor eller funderingar i framtiden. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Otroligt kompetenta och engagerade. Kommunikationen är fantastisk och hela proceduren har känts väldigt trygg och proffesionell.
Stort tack för ditt värmande omdöme Tomas! Vi är verkligen glada över att höra att du upplevde oss som kompetenta och engagerade. Din uppskattning av vår kommunikation och att hela proceduren kändes trygg och professionell betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback inspirerar oss att fortsätta på den vägen. Jag lovar att ta vidare din feedback till din koordinator och läkare 😊 Tack än en gång för att du tog dig tid att dela dina positiva erfarenheter. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Blev väldigt bra bemött, kändes som att någon äntligen lyssnade på en. Min förhoppning med att vända mig till psykiatrispecialisterna var att jag skulle få svar på/bekräftelse på att jag har diagnosen ADHD och hjälp i den. Jag valde att göra en ADHD utredning pga att det i dagsläget är sjukt långa väntetider om man går via sin vårdcentral. Är man vad som räknas som "högfungerande" vilket innebär att man har utbildning, jobb och familj så är väntetiden minst 6 år för att få hjälp. Min upplevelse av psykiatrispecialisterna...
Jenny, Vi är oerhört tacksamma för ditt varma omdöme. Att du kände dig väl bemött och lyssnad på under din ADHD/ADD/Autism- utredning hos oss betyder mycket. Vi förstår de utmaningar som långa väntetider inom vården kan innebära, särskilt när man jonglerar utbildning, arbete och familj. Därför strävar vi efter att erbjuda snabb och professionell hjälp där du tillsammans med din personliga koordinator ser över vad just du behöver för att få den bästa stöttningen genom utredningen. Din upplevelse av en smidig kommunikation...
Snabb utredning och riktigt professionella, skulle rekommendera dom till alla
Tack för att du rekommenderar oss Robin. Det gläder oss att du uppskattade vår bedömning och utredning. Det är fint att höra att du upplevde både koordinatorn och läkaren som professionella, och att de kunde leda dig genom processen på ett skyndsamt sätt, så att du nådde ditt slutbesök inom önskad tid 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Snabb service, fantastisk personal med stor erfarenhet.
Stort tack för ditt omdöme Angelica. Det glädjer oss att du uppskattar din koordinator och läkare under bedömningen och utredningen 😊 Tack för förtroendet ♥️ Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Fantastiskt bemötande av samtlig personal och det som var väldigt hjälpsamt var att man fick ett email efter alla mötena som sammanfattade det som som mötet hade handlat om och det som hade beslutats under mötet. Det hjälpte mig väldigt mycket.
Tack för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du kände dig väl bemött av all vår personal. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och professionell upplevelse, och att sammanfattningen efter mötena var hjälpsam för dig gör oss extra glada. Att kunna underlätta och ge tydlighet är en viktig del av vårt arbete. Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! ♥️ Jag kommer att ta vidare din feedback till din koordinator och läkare. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Väldigt bra bemötande och proffesionell än så länge. Adhd-utredning och medicinpaket.
Stort tack för ditt omdöme Petter! Så fint att du upplever kontakten med din personliga koordinator och läkare som professionell med ett bra bemötande 😊 Nu kommer du att få vidare kontakt med vårat Medicinska team. Ett jättetrevligt team med sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Varma, lyhörda och proffsiga. Fått superhjälp av Norma! Rekommenderar starkt!
Tusen tack Katariina för din feedback till oss. Det värmer verkligen att höra att din upplevelse av din personliga koordinator var varm, lyhörd och proffsig. Jag håller helt med, Norma är fantastisk och din feedback av hennes hjälp kommer att nå henne under veckan 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Professionellt och enkelt hela vägen. Otroligt bra.
Tack för ditt omdömen John! Så fint att höra att upplevelsen av din koordinator och läkare var smidig och professionell 😊 Vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet i att hjälpa till med din ADHD-utredning. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll John! Hälsningar, Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Snabbt svar och bra bemötande!
Tack Emilia för ditt omdöme, så fint att se att du uppskattar bemötandet och den snabba återkopplingen från din koordinator och läkare 😊 Tillsammans med mina kollegor passar jag på att önska dig Emilia en fortsatt fin torsdag ✨
Mycket tryggt och bra bemötande! Tillgängligheten vid frågor osv mycket lättillgänglig och individanpassad. Jättenöjd!
Hej Frida, Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du har känt dig trygg och väl bemött ❤️ Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och individanpassa vårt stöd genom att lyssna in behovet under en bedömning och utredning, så det är verkligen glädjande att höra att du är nöjd med både koordinatorn och läkaren som du hade kontakt med. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, det uppskattar vi! 😊 Varma hälsningar, Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Fick bra respons och förståelse från första början. Fick tydligt förklarat vad som skulle ske och vid frågor fick jag snabb återkoppling. Kändes väldigt tryggt hela vägen.
Tack för ditt fina omdöme Jorge! 😊 Det gläder oss att du känt dig trygg och fått den förståelse och respons du behövt från start. Vi strävar alltid efter att vara tydliga, lyhörda och närvarande för att skapa en så trygg och smidig process som möjligt. Din upplevelse betyder mycket för oss, och vi är tacksamma för ditt förtroende. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
väldigt proffesionelt bemötande och kompetent personal som verkligen lyssnar . har fått nytt hopp om vården , då man inser att det bara handlar om att komma till rätt ställe för att få den hjälp man behöver
Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du fått ett professionellt bemötande och känt dig lyssnad på. Vi vet hur viktigt det är att få rätt stöd och att känna hopp i kontakten med den vård som vi hjälper till med i en utredning. Att vi kunnat få vara en del av din resa, med den hjälp du behövde är något vi verkligen uppskattar och tar med oss i vårt fortsatta arbete. Stort tack för din feedback Nicklas 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
•Bemötandet var överlag mycket bra, förutom att jag till en början hade svårt att komma i kontakt med min koordinator. Försökte ringa, skicka SMS och mejla men fick inget svar. Då ringde jag receptionen men fick inget svar sen mejlade jag men fick fortfarande inget svar, jag väntade ett par dagar men sen ringde jag receptionist ingen. Inget svar. Sen får jag ett SMS från min koordinator och får veta att hon kommer vara ledig ett tag framöver och jag ska få en ny koordinator men jag får inte veta vem. Då ringer jag receptionen...
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse Mikael! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att ge så detaljerad feedback, då det hjälper oss att utveckla och förbättra vår verksamhet. Först och främst vill vi be om ursäkt för den kontaktproblematik du upplevde i början. Vi var i en övergångsfas mellan koordinatorer, och vi förstår att det skapade frustration och ovisshet. Din återkoppling gör att vi nu ser över och förbättrar vår process så att framtida patienter ska få en smidigare övergång vid liknande...
Hade länge haft en misstanke om diagnos och tog därför kontakt med psykiatri specialisterna, Till en början var jag nervös men wow vilken upplevelse, kände mig trygg från början till slut, fantastiska läkare/kordinatorer. Hela min ADHD utredning tog en månad Rekommenderar dem starkt,
Tack för att du delar din upplevelse från din bedömning och utredning ❤️ Vi vet att steget att söka hjälp kan kännas stort, och det betyder mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen. Vårt mål är alltid att ge ett professionellt och varmt bemötande, så att varje person får den hjälp de behöver på bästa möjliga sätt. Tack för din rekommendation Meisa 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
För att slippa de långa vårdköerna hos regionen bestämde jag mig för att söka privat hos Psykiatrispecialisterna, och det var utan tvekan rätt beslut. Från första kontakten till färdig utredning har jag blivit bemött på ett professionellt, respektfullt och lyhört sätt. Hela processen har varit tydlig, strukturerad och smidig. Även om en privat utredning innebär en kostnad, är det värt varenda krona att få svar och rätt hjälp istället för att vänta i flera år. Att få en fungerande vardag idag snarare än senare har gjort...
Tack från djupet av våra hjärtan för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra hur vår insats har kunnat göra en skillnad i din vardag. Vi vet att beslutet att göra en privat utredning kan vara stort, och vi är så glada att du kände dig trygg och väl bemött genom hela processen. Att kunna ge snabb, professionell och respektfull hjälp är precis det vi strävar efter, för att ingen ska behöva vänta åratal på att få de svar och det stöd de behöver. Att höra att du nu har möjlighet till en fungerande vardag...
Tycker att det har varit väldigt smidigt, gått fort att få hjälp. Seriöst bemötande. Jag är jätte nöjd
Vi vill börja med att tacka för ditt förtroende John, det är så tacksamt att du vill ge oss ett omdöme och att du dessutom är nöjd över din koordinator och läkares bemötande gör oss extra glada, det hälsar jag vidare under veckan 😊 Vi på Psykiatrispecialisterna önskar dig en jättefin tisdag John! Hälsningar Ann-Sofie och personalen ❤️
Otroligt proffsig och fin hjälp. Värt varenda krona istället för att fortsätta att vänta i flera år i den regionala kön för att eventuellt få hjälp med ADHD-utredning. Fick snabbt tid, och hela processen var tydlig och man fick bra guidning och info kring nästa steg hela tiden. Man får väldigt bra hjälp även efter att man fått sin diagnos, om man som mig valt medicinpaketet. Då har man löpande uppföljning av det medicinska teamet. Det känns väldigt tryggt. Jag rekommenderar varmt psykiatrispecialisterna till alla som vill ha hjälp med att göra en utredning! ✨✨✨✨✨
Tack så mycket för ditt fina omdöme ☺️ Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och att du lyfter fram både tydligheten i processen och den trygga uppföljningen efter utredningen. Vårt mål är att kunna hjälpa de patienter som har möjligheten att göra en privat utredning och på så sätt även avlasta vården, så att fler kan få rätt stöd i tid. Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen och att vårt medicinska team har kunnat ge dig den uppföljning du...
Allt går gått snabbt och smidigt och jag kände mig verkligen sedd som jag aldrig gjort inom vården innan. Har fått bra information hela processen och är väldigt nöjd med resultatet. Kände mig trygg efter introduktions samtal med läkare att starta ADHD utredning, du får en indikation om resultatet efter de förberedande testerna så att du inte behöver lägga ut pengar innan du vet om du egentligen behöver göra en utredning. De känns väldigt kunniga och tar sig tid att förklara när du har frågor.
Vi är så tacksamma för förtroendet från dig Maya! Ditt omdöme kommer att nå koordinatorn och läkaren som hjälpt dig under bedömningen och utredningen. Jag är säker på att det kommer värma deras hjärta att få läsa din feedback ❤️ Tack för att du nämner bedömningen, vi är glada för att vi kan erbjuda en kostnadsfri bedömning för att man faktiskt ska får veta om en adhd/add/autism- utredning är rätt vård innan starten av utredningen. Maya, du är varmt välkommen att kontakta oss vid funderingar och frågor. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Väldigt professionella både i uppstart och under utredning.
Varmaste tack Louise, så fint att du nämner just uppstarten som är bedömningsdelen av en utredning, och att du uppskattar koordinatorn och läkarens bemötande ❤️ Vi är djupt tacksamma för att du tog steget för att se över en utredning och att du valde att kontakta just oss. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Fick bra och genomgående hjälp med utredning från Psykiatrispecialisterna. Varmt och professionellt bemötande, bra information genom hela processen, smidigt och genomgående.
Stort tack för din feedback till oss. Det betyder mycket för oss att du känt dig trygg och väl omhändertagen av vårt team. Vi vet att steget att påbörja en utredning kan kännas stort, och vi är så glada att du tog det! Önskar dig all lycka framåt Melker, och tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar i framtiden. Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Så fint och personligt bemötande av både de två psykologerna och den psykiatrikern jag varit i kontakt med. Ingen fråga är för futtig. Kontaktar mig i tid, informativa instruktioner inför tester. Varför gjorde jag inte detta tidigare, är det enda som är oklart :).
Tusen tack för ditt fina omdöme Gia. Det gläder oss att du känt dig väl omhändertagen och fått det stöd du behöver. Vi vill att alla ska känna sig trygga och sedda hos oss, och det betyder mycket att höra att vi lyckats med det. Och visst är det fantastiskt när rätt hjälp kommer på plats – vi är så glada att du tog steget och gav oss förtroendet i att hjälpa dig i en digital bedömning och utredning ❤️ Jag lovar att ta vidare ditt omdöme till koordinatorerna och psykiatrikern som hjälpte dig under din tid hos oss. Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Smidig och bra service, man svarar på frågor och funderingar direkt.
Tack för ditt fina omdöme Feras. Vi strävar alltid efter att ge en smidig och trygg service, det gläder oss att din upplevelse från koordinator och psykiatriker levde upp till det under bedömningen och utredningen. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Min upplevelse av Psykiatrispecialiserna är fantastiskt! Jag har känt mig sedd, hörd och förstådd på ett så fint sätt. Otroligt flexibla, snabba och hjälpsamma. Väldigt fint bemötande mot sina patienter. Jag gjorde min ADHD utredning hos dom och jag är evigt tacksam för den hjälpen jag har fått och för de förutsättningar de givit mig att fortsätta framåt i livet.
Stort tack för ditt omdöme Sara! Att få vara en del av din resa och kunna ge dig det stöd du behöver betyder allt för oss. Det är precis därför vi gör det vi gör – för att varje person ska känna sig sedd, hörd och förstådd. Vi är så glada att vi kunnat hjälpa dig framåt i din adhd/add/autism- utredning, och vi önskar dig all styrka och lycka på din fortsatta väg. Jag kommer att ta vidare ditt omdöme till koordinatorn som hjälpte dig under kommande vecka och är säker på att dina ord värmer väldigt mycket. Varma hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Professionell och trevlig service och bemötande!
Vi vill börja med att tacka så mycket för att du valde att göra en bedömning och utredning hos oss. Så fint att höra att din upplevelse var trevlig och professionell under hela vårdkontakten. Önskar dig en fortsatt fin söndag Oscar. Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Bra upplevelse och snabb återkoppling.
Tack för ditt omdöme Juliaa, det är så tacksamt att göra att du upplevde kontakten, bedömningen och utredningen som bra med en snabb återkoppling ♥️ Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Jag gjorde en ADHD-utredning.Väldigt proffsigt bemötande och snabb hjälp med frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera psykiatrispecialisterna!
Stort tack Christoffer för ditt fina omdöme. Det är väldigt fint att höra att du uppskattar din koordinator och den snabba hjälpen du fick, det hälsar jag absolut vidare 😊 Vi uppskattar din rekommendation väldigt mycket/ Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Väldigt snabb hjälp och svarar snabbt på frågor. Väldigt bra upplevelse.
Det glädjer oss att höra att du upplever bedömningen och utredningen som smidig. Jag kommer absolut att hälsa vidare din feedback till koordinatorn du hade kontakt med hos oss. Ha nu en fin torsdag och tack för förtroendet vi fick av dig. Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Jag är väldigt nöjd med processen än så länge. Kontakten har varit smidig och professionell och jag har fått svar på frågor och jag har både känt mig sedd och fått bra hjälp.
Tack för ditt fina omdöme Bella, så fint att höra att du är nöjd över processen vi har för en digital adhd/add/autism- utredning. Det glädjer oss att höra att du även är nöjd över att du fick en egen kontaktperson som hjälper till med frågor och funderingar. Vi önskar dig en jättefin torsdag Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Proffsig upplevelse hela vägen i mål under utredningen, gick otroligt fort utan några hinder. Kan varmt rekommenderas!
Tack för ditt omdöme Felix, det glädjer oss du gav oss möjligheten att hjälpa dig i din bedömning och utredning. Samarbetet mellan dig och koordinatorn låter väldigt fint! Vi önskar dig en fortsatt fin dag Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ♥️
Är så nöjd med min utredning hos psykiatrispecialisterna. Har hela tiden känt mig sedd, hörd och bekräftad. Noggrant gjord utredning och de var lätta att få tag på vid frågor och funderingar. Jag valde att slussas vidare till primärvården för medicinering men dröjer det för länge kommer jag definitivt vända mig till psykiatrispecialisterna igen och köpa medicin paketet. Tycker det kändes så tryggt att man redan innan första läkarbedömning och betalning gjorde en del tester och fyllde i formulär så de redan vid mötet hade...
Det är så fint för oss att höra att du är nöjd med din utredning och att du kände att bemötandet från din koordinator och läkare gav dig en trygghet i att fortsätta utredningen utifrån ditt behov. Skulle du komma till ett läge där väntetiden blir allt för lång är du välkommen att kontakta oss för vidare hjälp med läkemedelsinsättning och fortsatt uppföljning av vårat Medicinska Team, där legitimerad vårpersonal arbetar tillsammans med din specialistläkare. Stort tack för din rekommendation Frida, din feedback uppskattas ❤️ Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Otroligt positiv upplevelse. Bemötandet kändes professionellt och seriöst från start till slut. Min läkare var, baserat på mina uppgifter, initialt tveksam till om jag hade ADHD. Jag fick därför testa Elvanse i diagnostiskt syfte, innan jag fick välja om jag ville gå vidare med utredningen eller ej. Jag uppmanades att föra en medicindagbok och notera effekterna. Första dagen, så snart medicinen började verka blev det uppenbart för mig att jag definitivt har ADHD. För första gången på 44 år kunde jag tänka klart och sammanhängande...
Låt mig börja med ett stort tack för ditt omdöme Rikard. Jag är säker på att mina kollegor, varenda en. Känner en djup tacksamhet för att du valde att se över en bedömning och utredning för din egna hälsa och din resa framåt, kanske med en större tydlighet i vardagen och nya möjligheter till att sortera tankar utifrån ditt perspektiv. Att vi dessutom fick möjligheten att hjälpa dig under din resa gör oss tacksamma för förtroendet av dig. Att göra en utredning i vuxen ålder kräver mod och även om man lärt sig hantera...