Genomgått ADHD-utredning. Lätt att boka in tider och få kontakt. Snabb utredning. En rimlig väg till att finna svar eftersom regionen inte hinner utreda i rimlig tid. Skulle önskat längre och fler möten med psykiatriker eller psykolog. I det stora hela är jag nöjd.
Psykiatrispecialisterna för vuxna
Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna
609 omdömen om Psykiatrispecialisterna för vuxna
Jättenöjd med all hjälp och information jag fått
Jag fick hjälp med mitt problem.
Jättebra bemötande. Professionellt och tryggt.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Clara! Önskar dig en fortsatt fin dag!//Jasmin
Blev bemött på ett mycket proffesionellt sätt och de var ett bra tempo genom hela processen. Väldigt tydligt vad som hände och vad som skulle hända.
Tack Ville för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du har blivit bemött på ett professionellt sätt där vi har varit tydliga med vad som kommer näst i hela processen//Jasmin
Skulle få vänta två år genom regionen men blev hjälp inom en månad är så nöjd med all hjälp jag fått.
Tack Carola för ditt omdöme! Det är viktigt för oss att man ska kunna få hjälp inom en kort och rimlig tid. Önskar dig en fortsatt fin höst!//Jasmin
Jag är rätte nöjde. behövde annan bedömning utav min add visade sig att jag inte har det. Det var ett fin pris lapp men fick bra med hjälp och snabba svar. 👍
Tack Daniel för ditt fina omdöme! Önskar dig en fortsatt trevlig dag!//Jasmin
Jag tycker att det har varit trevligt att ha kontakt med psykiatrispecialisterna. Det har varit positiva och upplyftande samtal. Min uppfattning är att samtliga har agerat mycket professionellt och seriöst.
Ett stort tack för dina otroligt fina ord och omdöme Martin! Det värmer att höra att du har haft en trevlig upplevelse och kontakt med oss, tack för att du valde just oss!//Jasmin
Jättetrevlig och förstående koordinator. 5av5 Läkaren var toppenbra. Lätt att prata med och gjorde hela processen lättare. Nervositet inför första möte försvann efter första meningen nästan. Gjort en ADHD utredning samt medicinpaket.
Tack så otroligt mycket för dina fina ord och omdöme! Vad härligt att höra att du har blivit bemött med förståelse och att du har känt dig trygg med oss!//Jasmin
Mycket bra bemötande, levde upp till mina förväntningar, rekommenderar starkt
Stort tack Jari för ditt omdöme och rekommendation! Det glädjer oss att höra att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!//Jasmin