Allt från beställning med råd och tips till installation och driftsättning fungerade med beröm godkänt.
Pumpia AB
Välkommen till Pumpia! Vi har varit verksamma i branschen sedan 2011 och inriktar oss på att hjälpa dig som kund med installation av luftvärmepump. Vårt motto är att nöjda kunder ger trevliga arbetsdagar och genererar fler kunder. Därför ser vi alltid till att lyssna till dig som kund och dina önskemål. Är du inte nöjd, då...
678 omdömen om Pumpia AB
Sedan starten hos Reco 2020
Ett bra bemötande. Diskutera fram en bra lösning som passade bäst för mig. Är jätte nöjd. Hoppas att de förblir så . Mvh.Lars-Erik Karlsson
Bra bemötande..finns inget att klaga på
Jag fick snabbt svar och flera förslag på luftvärmepumpar som skulle passa just mig i mitt hus. Det kändes som att försäljaren verkligen ville sälja den som skulle passa just mig och inte bara sälja en produkt.
Luftvärmepump. Trevlig kontakt och skapligt snabb leverans.
Väldigt trevligt bemötande, kunniga och informativa. Installationen gick också snabbt och smidigt!
Hej! Jag är jättenöjd med hur Pumpia AB har bemött mig. Högsta betyg vad gäller bemötande, smidig installation, allt. Rekommenderar varmt detta företag! /Olivera
Smidigt och trevlig/bra montör
- Enkel, klar och tydlig information och svar på frågor - Hjälpsam och villig att ta reda på svar på svårare frågor - Objektiv rådgivning vid val av värmepump och modell - Konkurrenskraftiga offerter - Kan rekommenderas
Allt funkade som det skulle. Kort tid mellan beställning och installation.
Allt bra, dock inte använd mer än några veckor. Det blir mer intressant när vintern kommer.
Trevliga montörer kom en dag förtidigt men ringde före O bokade tid Snabbt o o intensivt men ville lämna så snabbt som möjligt o hafe nästsn glömt av programmeringen.Lite märkligt att då man visste vilket aggregat som skulle bytas ut så skulle en elinst avgift komma pga matningen inte stämde utfördes av kunden.Bytet tog knappt två timmsr programmeringen två o en halv Nöjd
snabba svar - snabb montering men saknar den sista "åter kopplingen" den kanske kommer strax ????
Hej Esko Du har fått svar att din garanti självklart även gäller din större modell som du fick till samma pris för att den mindre var restad :))) Hoppas du är fortsatt nöjd med din nya värmepump. MVH Anita på Pumpia
Skadad tapet återstår att åtgärda liksom installation och instruktion av app så att man kan fjärrstyra.
Hej Anders Ang tapeten som fick vatten på sig så ar vår kyltekniker bett att få kontakt med din målare så att allt blir åtgärdat till er belåtenhet. ang app instuktion så finns denna i din manual. Jag har inte fått återkoppling av dig att detta var ett problem. skickar en lathund som är lätt att följa. MVH Anita på Pumpia
Snabb svar och kunnig personal,
Funktionen är bra installationen är hafsigt gjord, låg massa cigarettfimpar på våran uppfart efter installatören
Hej Per-Martin. Tack för din feed-back! Jag kontaktar dig senare i veckan så kommer jag ut till dig och tittar på jobbet. Alla våra jobb ska alltid vara professionellt gjorda. Ang cigarettfimar så har jag talat med kylteknikern ang detta, att det ALDRIG får förekomma. Som en liten kompenstation för att det hamnat fimpar på din uppfart så tar jag med mig ett rengöringsspray till värmepumpens innerdel. MVH Anita på Pumpia
De var inte pigga på att besvara frågor. Jag köpte en luft-luftvärmepump 16 ampere. De skickade en elektriker som hade fel behörighet.
Hej igen Asadeh Jag har svarat på dina frågor när du ringt, du får gärna ringa och fråga mer Ang 16 A säkring Jag har svarat att pumpen inte ska ha 16 A säkring. Kylteknikern har svarat att den inte ska ha 16 A säkring. Leverantören på Daikin har svarat dig att den inte ska ha 16 A säkring. Vår kille hade inte fel behörighet, det är du som trots försäkringar från tillverkaren ändå tänker att den ska ha det. Om du har fler frågor ring eller maila mig gärna. MVH Anita på Pumpia
Svarar inte på mail när man vill ha hjälp eller på klagomål, ingen kundansvarkänsla👎👎
Hej Reza Du mailade mig och vi talades vid i telefon 15/10 den 17/10 var våra tekniker ute och felsökte. De tror som de sa till dig att det var ett fel på hur du ställt in pumpen. De hjälpte dig med detta och bad dig höra av dig om problemet kvarstod men de har inte hört av dig. Hör gärna av dig till våra duktiga tekniker igen om felet kvarstår så hjälper vidig gärna. MVH Anita på Pumpia
Försäljaren på Pumpia var riktigt duktig. Teknikern som monterade pumpen fick en del problem där vi som kunder fick hjälpa till och hålla i sakerna. Det gick vägen till slut.
Trevligt bemötande och snabb leverans och installation. Allt gick väldigt smidigt.
Det mesta var bra. Montören var sen, och hörde inte av sig. Gjorde dock ett snyggt jobb.
Luftvärmepump Mycket bra service, snabba svar på alla frågor. Även bra pris. Det som avgjorde saken var att jag fick pumpen jättesnabbt installerad pga ett återbud. Jag är mycket nöjd och tacksam!! Vänligen Linda
Jag är.mycket nöjd med pumpia och deras personal, från säljaren till montören som var riktigt proffsig både i sitt arbete och sina förklaringar om hur han gjorde och varför och har nu hunnit prova den ett per veckor och vi fullt ut nöjda både frugan och jag.
Jag är nöjd och rekommenderar Pumpia AB.
Utmärkt genomfört projekt, från start till mål. Installationen gick makalöst snabbt och även en efterjustering ordnades skyndsamt. 👍
We agreed on an arrival time of 7am. The fitters turned up at 6:20am and wanted to enter the house. I told them that the agreed time was 7am and that we were not ready for them, my kids were still in bed and an I only just woken up. The knocked on the the door several time before 7am wanted to get started but I told them to come back at 7am. When they were finally allowed in they didn't introduce themselves and seemed quite angry with me the entire time they were working. The installment felt very rushed, like they wanted...
Hej Daniel Kylteknikerna va mycket riktigt där 20 min tidigare än de skulle. De väntade då tills det var tänt i huset och ringde på då. Ni kunde inte ta emot dem då så de väntade till kl 0700 som det var bokat. Våra kyltekniker är inte arga men jobbar snabbt och effektivt ute hos kund då de har andra kunder som väntar på dem och de vill inte vara försenade dit. Placering av din ena utedel flyttades och därmed kunde man inte använda det tänkta eluttaget. Elektrikern har hört av sig till dig och varit ute och tittat...
Trevlig bemötande, erbjöds personliga lösningar, flexibla i sitt utbud.
Mycket trevligt bemötande vid beställning. Tjänsten bestod i service av luftvärmepump vilket, vad jag anser ,genomfördes på ett proffsigt sätt. Teknikern gav mej dessutom värdefulla tips!
Inga problem! Både montören och Anita på Pumpia mkt trevliga. Rekommenderas!
Bra bemött, levde upp till förväntningarna - nöjd som kund.
Mycket bra, trevlig duktig kille som installerade pumpen. Tålmodig i det värsta regnvädret denna höst.
Grymt bra företag sedan m verkligen håller måttet med deras verksamhet. Jag har installerat 3 luftvärmepumpar från dom uppdelat på 2 fastigheter med 1 års mellanrum. Tummen upp. Jag kommer inte jämföra priser till nästa fastighet utan ringer dom på en gång för att jag vet redan att de har bra pris och framför allt de kommer i tid och gör ett jättebra jobb. Rekomenderas
Bra bemötande och rådgivning vid beställning. Snabb leverans och montering. Allt funkar fint. Skräpigt efter montören. Otrevligt att behöva plocka upp fimpar.
Jag köpte en luftvärmepump. Vi är mycket nöjda med så bra service och bemötande och snabb hjälp med installation. Jag rekommenderar detta företaget.
Snabb och smidig affär med en snabb installation, lite för snabb kanske skulle kanske viljat ha en större genomgång av värmepumpen och inte bara hänvisats till manual och internet.
Bemött mycket bra. Snabb och enkel offert som ledde till ett köp. Kort väntan på luftvärmepumpen. Bra installationsfirma
Trevligt bemötande av både säljare och ägae samt duktiga och trevliga montörer. Fortsätt så.
Allt har fungerat perfekt.. Från första kontakt till att värmepumpen sitter på plats. Dessutom ett trevligt bemötande
Vänligt bemötande och att de höll vad vi hade kommit överens om.
Mycket bra bemötande i telefonen! Professionell rådgivning av företaget, samt mycket seriös approach. Supersnabb leverans och flexibilitet angående min önskan om tid för installation. Flerköpsrabatt som en mycket trevlig bonus! Rekommenderas varmt av mig. Bara +++++
Helt fantastiska, väl omhändertagen, Anita är Helt fantastisk vilket bemötande hon kunde sin sak. Montörer mycket trevliga, snabba gjorde in utmärkt installation. Jag här helnöjd med pumpia.
mycket trevliga att prata med och fick bra hjälp att välja pump Trevlig montör. Har aldrig haft så underbart varmt och gott när man kommer upp.bara tummen upp
De hade luftvärmepumpen som jag önskade till ett konkurrenskraftigt pris. Snabb leverans och installation.
Snabb service och bra priser. Installationen utfördes snabbt efter beställningen.
Bra och saklig information om produkter trevligt bemötande.
Korrekt information, bra erbjudanden och leverans och installation helt enligt överenskommelsen.
Bra service, bättre pris än hos konkurrent. Nöjd
Topp bemötande. Inga dolda avgifter. Montören i världsklass , trevlig och klarade av att montera trots en springande 2 åring. Jätte nöjd.
Jag är mycket nöjd med Pumpia. Snabb respons. Bra bemötande. Trevliga. Bra information och priser. Jag köpte en luftvärmepump från Gree..
Bra information. Snabb återkoppling. Leverans skedde snabbt. Det enda jag hade lite åsikter om var installatören som tog god tid på sig. Inte för att själva installationen tog sådan tid utan att kaffe och toa besök upptog en stor del av tiden. Sedan så det hus som jag köpt som också skulle levereras var vattenskadat vilket installatören först tyckte inte spelade någon roll eftersom jag ändå skulle måla över det. Det tyckte inte jag men jag fick en ny samma kväll som var helt oskadd.