Vi bedriver vandrarhemverksamhet och Mona, Bianca och hundarna är vårt främsta vapen att hålla koll på vägglössen. De går bortom det man betalar de för och gör alltid sitt yttersta för att hjälpa till att lösa problemen.
Quality Detection Dogs Sweden AB
Välkommen till Quality Detection Dogs! Misstänker du att du har fått hem vägglöss eller har du genomgått en sanering för vägglöss och är osäker på om vägglössen är helt borta eller inte? Då kan vi hjälpa dig! Våra specialutbildade sökhundar kan hitta allt från ägg till vuxna vägglöss. Med över 2000 sökuppdrag i ryggen så...
102 omdömen om Quality Detection Dogs Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2020
Imoonerad av ert arbete. Tack för det lugn det blev med minskat antal råttor.
Tusen tack för snabb och väldigt bra service! Är så tacksam över att ni kom ut snabbt, tur nog var allt i sin ordning och inga vägglöss hemma men jag fick prata igenom min oro med er och fick väldigt bra tips med mig. Nu kan jag släppa min vägglus rädsla lite! Tack igen.
Grand professionnalisme et de grandes connaissances en matière de gestion des nuisibles. Une équipe à l'écoute de ses clients et qui sait s'adapter à toutes les situations .Je recommande les yeux fermés!
Snabb och bra hjälp. Bra och proffsigt bemötande.
Precis vad hoppats på. Verkligen värt pengarna. Får jag råttproblem igen ringer jag direkt.
Super duktig både hundförare och hund. Så tacksam.
Mycket fint bemötande, information och utförd sökning efter vägglöss! Hunden Amy var jättefin också!!
Vi kontaktade dem och fick genast återkoppling. Dom kom och tittade på gården och såg som vi att vi hade problem med råttor. Dom kom åter efter någon vecka ock släppte både hundar och illrar på våra problemområden en imponerande insats. Vi bestämde oss för att prova detta eftersom vi inte vill använda gift när vi har både katter ,hund och kattugglor på gården. Vi fick massa goda råd som vi jobbar efter och kommer snart boka fler besök.
Fantastiskt proffsiga, serviceminded och noggranna. Anlitade för att kontrollera för vägglöss efter en semesterresa. Kontrollen genomfördes utan att hitta något och jag fick även många goda råd framåt. Ger mina varmaste rekommendationer!
Det var två jättebra, trevliga o kunniga tjejer med deras hundar som kom för att söka/kolla om vi fått med oss vägglöss hem från en kryssning. Tack o lov såg allt bra ut o de hittade inga löss. Kändes proffsiga.
Fantastiskt bemötande, så trevliga och hjälpsamma. Så skönt att vi kunde lägga vår oro bakom oss efter dom noggrant genomsökt lägenheten. Kan varmt rekommenderas!
Mycket bra bemötande. Tydlig och pålitlig information, märks att de är rutinerade. Fick svar på alla mina frågor.
Mycket kompetent personal och hög service nivå.
Mycket trevligt bemötande. Diskret besök i "skvallerhåla" - mycket bra med omärkt bil, hade inte gått att genomföra annars pga det stigma vägglöss tyvärr fortfarande har. Snabb och effektiv undersökning. Klarade utan problem tre sökningar på ganska udda platseroch små ytor - liten atelje mitt i skvallerhålan, liten husvagn långt ute i skogen och liten bil. Trevlig hundförare och trevliga hundar. Överträffade förväntningarna
Trevligt bemötande och snabb kontakt.
Ett väldigt trevligt bemötande, och det fungerade ungefär som vi trodde, köpte en sökning efter vägglöss och som tur var hittade hunden inga spår av det !
Hej Peter, Tack för ditt omdöme!
Väldigt bra service och noga utförd undersökning. Kände mig trygg i att det inte finns några vägglöss i lägenheten efter detta.
Hej Maria, Tack för ditt omdöme!
Jag kontaktade Quality Detection Dogs och talade med Mona då det visade sig att i min lägenhet jag skulle flytta in i månaden efter blivit ansatt av vägglöss. Mona var den enda av många människor jag försökte få rådgivning av som verkligen gav nåt. Efter värmebehandling/sanering ville jag ha ett hundsök för att vara på den säkra sidan, Mona rådde mig att avvakta en tid då hunden kan reagera på färska döda löss. Nu 1 år senare kontaktade jag Mona igen för att få till ett hundsök bara för att jag vill dubbelkolla. Nu är det...
Hej Roger, Vad roligt att höra att vi kunde vara till sådan hjälp! Tack för ditt omdöme!
Snabb respons från första kontakten och ett lyckat resultat. Råttan hittades och eliminerandes! Vi kan starkt rekommendera Quality Detection Dogs Sweden AB. Vårt problem med råttor löstes efter att flera olika företag misslyckats med uppdraget. //Peter Andersson Högkvarteret Bar & Matsal
Mycket bra bemötande och en fantastisk hund. Kul och se hur den jobbar.
Bra smidigt seriöst Mona med personal är bra
Superproffsiga från första mejl tills dom kom på plats, fick mycket tips och info som hjälpte oss. Jag rekommenderar dom varmt!
Inspektion av min lägenhet för vägglöss. Professionell personal och snabb agerande från deras sida. Trevlig personal och. fin hund. Är mycket nöjd med deras tjänst. Prisvärd!
Jag är mycket nöjd med Mona och hundarna.
Snabb mejlkontakt. Professionellt bemötande och Mona lugnade verkligen ner mig. Trodde att jag fått vägglöss med hem från Spanien. De hittade ingenting och jag kunde känna mig lugn efter. När anticimex var här fick jag inte alls ett bra bemötande, de kollade inte särskilt noga heller och min oro togs inte alls på allvar. Mona svarade på alla mina frågor, sökte igenom lägenheten väldigt noga själv och sedan fick hunden söka. Värt varenda krona!
Mycket bra bemött både på telefonen och när dom var här och genomförde uppdraget av sökningen av vägglöss.
Anlitade när jag misstänkte vägglöss för att snabbt kunna bekräfta eller dementera oron som gnagde. Ringde och bokade tid och dagen efter kom Mona med sökhund hem till oss. Inga vägglöss hittades vilket jag är väldigt tacksam för. Den här tjänsten hjälpte mig otroligt mycket. Mona var förstående, inlyssnade och att de kunde komma så snabbt var guld värt. Värt varenda krona.
Seriöst och noggrant. Fick fullt förtroende för QDD och anlitar dem gärna igen.
Mona och hennes hundar hjälper oss med att hålla vägglössen på våra vandrarhem i schack. Vi har inte haft några större bekymmer med vägglössen sen vi har anlitat Quality Detection Dogs att göra regelbundna kontroller.
Gick snabbt att boka Trevligt och proffesionellt bemötande
Fint bemötande och urproffsigt på alla sätt.
Mycket professionella vägglushundar och hundförare. Bra bemötande både från kontoret och i mötet med hundföraren. Enda minus är att de är väldigt överbelastade och det är ibland svårt att få kontakt. Det administrativa, som att svara i telefon och på mejl, sköts när det finns en stund över mellan kundbesöken med lushundarna. Men när man väl får kontakt funkar det mycket bra.
Mycket proffsigt team. Kommer till stället med tre st hundar för att göra ett så bra jobb som möjligt. Imponerande.
Tycker att det var en väldigt bra tjänst att anlita när jag var orolig för vägglöss. Personen som kom hem till oss började med att ställa frågor kring anledningen till oron (om vi har sett några kryp, fått bett, sett spillningar osv). Sedan kontrollerade hon själv sovrummet, sängen och andra möbler för eventuella synliga spår. Efteråt kom hunden in och kontrollerade lägenheten och tack och lov hittades inga levande vägglöss. Nu kan vi äntligen sova gott om natten och vetskap om att betten vi har fått i alla fall inte kommer...
Utredningen var noga och gjort på ett professionellt sätt. Kan bara rekommendera
Lätt att komma i kontakt med. Gjorde hembesök redan efter ett par dagar. Vid besöket fick jag först gott om tid att ”diskutera” , och få svar på mina frågor om, vägglöss, innan Mona först själv besiktigade huset och sedan gjorde besiktning med hundar. Så proffsigt! Rekommenderar varmt!!
Vägglussök med sökhund. Har anlitat QDD tidigare och är alltid lika nöjd. De är oerhört kunniga och vänliga. Ingenting hittades vid söket och jag känner mig helt lugn nu.
Sådan kunskap, duktiga hundar, trevlig och vacker tjej. Det här företaget får full pott och står verkligen i framkant när det gäller skadedjur som vägglöss och råttor !
Ett proffsigt och vänligt bemötande!
Anlitade Quality Detection Dogs för eventuella vägglöss i min lägenhet. Fick snabb respons trots semestertid och fick gott bemötande. Snabb och smidig undersökning. Tack och lov upptäcktes inga vägglöss.
Otroligt proffsiga och kunniga i sin sak. Värt varenda krona för att lugna nerver
Jättebra service m snabb hjälp!
Mona med hund som besökte mig var väldigt proffsiga och förstående.
Ett gott och professionellt bemötande. Snabb inställningstid. Har anlitat Quality detection Dogs två gånger och lika nöjd varje gång.
bara bra rakt igenom rekommenderar dem stark
Enormt tacksam över att denna tjänst finns. Nu hade vi turen att inga vägglöss hittades men det kändes tryckt och bra att få hemmet genomsökt. Stort tack till Mona också som svarade på fler frågor än vad hon behövde och lugnade mig i att vägglöss inte är jordens undergång och att de flesta blir av med dom ganska snabbt. Hennes kunskap var guld. Mvh Charlotte
Snabbt svar och service. Trevlig och kompetent.
Väldigt roligt att höra, tack för ditt omdöme Yvonne.
QDDS uppfyllde alla förväntningar med råge. Snabb hantering o insats. Seriöst o professionellt bemötande. Rekommenderas!
Precis som vi vill ha det! Tack för ditt omdöme Stina!
Fick snabb hjälp med sök i våra bilar, kände mig trygg med Monas stora erfarehet och kunskap då jag hade ’tusen frågor’ och var mycket orolig.
Vi välkomnar alla frågor och vet hur viktigt det är att få en klarhet och förståelse. Tack för ditt fina omdöme!