Hej Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande! Vi hade fått ett tips av en vän och resultatet motsvarade väl våra förväntningar. Vi köpte städning och har redan bokat även för vårt fritidshus! 🌟 Med vänlig hälsning, Anette och Leif
Queen Bee Solutions
Queen Bee Home Services erbjuder premiumstädning med personlig touch i Sollentuna, Danderyd och Täby. Vi är ett familjeägt städföretag som erbjuder städning som det ska vara - noggrant, pålitligt och professionellt. Vi städar både hem och arbetsplatser med allergivänliga och giftfria produkter. I våra tjänster ingår löpande...
14 omdömen om Queen Bee Solutions
Beställde storstädning hos Queen Bee och blev nöjd med både bemötande och städningen. Berättade innan vilka typer av material jag hade hemma vilket de anpassade städningen efter
Queen Bee är trevliga och duktiga på sitt jobb. Det är så skönt att komma hem till ett nystädat hem. Kan varmt rekommendera Queen Bee
Trevligt bemötande. Motsvarade mina förväntningar , Ytstädning ,toaletter och kök. Lister och dörrar torkades av så man blev av med fettfläckar och fingeravtryck. Bokat in återbesök och fönsterputs.
Svarade snabbt och var mycket trevliga. Enkla att kommunicera med. Det blev några missförstånd men i det stora hela bra resultat. Synd att det blev avbokning på städning nr 2 så kort inpå då jag ville ge en ärlig chans till att rätta till missförstånden under provstädningen.
Professionella och väldigt noggranna. Rekommenderas varmt!
Trevliga och enkla att ha att göra med! Rekommenderas
Effektiv och skicklig städservice, tydlig kommunikation
Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter effektivitet, skicklighet och tydlig kommunikation, och det gläder oss att du är nöjd. Det är kunder som du som gör vårt arbete meningsfullt! 🧡🐝
Samma dag & klockslag som de skulle städa hos mig skickar de SMS med avbokning. Inte heller hann de ringa mig eller svara då jag ringer men de hann tydligen radera mitt inlägg på deras hemsida! SÅÅÅÅÅ OPÅLITLIGA!!!! 👺👺👺👺👺 Aldrig erbjöds jag annan dag eller kompensation!
Avbrutet uppdrag på grund av säkerhets och kvalitetspolicy. Hej, Vi förstår din frustration över den sena avbokningen och beklagar verkligen situationen. Som vi tidigare nämnde i annonsen, som nu tagits ner, blev vi akut tvungna att hämta vår son från förskolan efter en allvarlig skada, vilket ledde till att vi spenderade resten av dagen på barnakuten. Avbokningen skedde enligt vår företagspolicy, som kräver att vi alltid är två personer på plats hos kund. Detta för att säkerställa kvaliteten på städningen och för...
Mycket proffsigt bemötande. Mycket nöjd med både personerna och städningen. Vi köpte en provsmakning och vi kommer absolut att använda deras tjänst flera gånger.
Tack Ann-Charlotte! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen! Det var en roligt att få städa i ditt fina hem. Dina vackra motiv av landmärken i Danderyd skapade en härlig atmosfär. Vi ser fram emot fler tillfällen! 😊 Maria & Christoffer Queen Bee Home Services
Väldigt noggranna och gör ett fantastiskt jobb. Även fast man jobbar hemma så märks de inte. Kan varmt rekommendera
Tack Fredrik! Det betyder mycket för oss att både du och din fru kan fokusera på era arbeten, medan vi städar smidigt, noggrant och professionellt. Mvh Maria och Christoffer💛🐝
Mycket trevligt bemötande. Vi bokade en visningsstädning. Mycket nöjda med resultatet.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet av er visningsstädning. Vi hoppas att det var en lyckad visning! 💛🐝
Mycket fint bemötande och mycket noggranna med sitt uppdrag.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Att ge ett noggrant utfört arbete och ett varmt bemötande är vår högsta prioritet. Tack för att du delar din upplevelse! 💛🐝