Qvickstep AB

Qvickstep AB

www.qvickstep.se
  • Badge2024
4.6

Qvickstep är ett företag som ger dig hemstädning och fönsterputs i toppklass i Malmö och Lund med omnejd! Vi erbjuder kompletta städlösningar med skonsamma metoder och miljövänliga produkter. Vi har även försäkringar och sekretessavtal så att du kan känna dig trygg när du lämnar över nyckeln till oss. Vi utför hem- och kontorsstädning...

57 omdömen om Qvickstep AB

Sedan starten hos Reco 2021

Ingegerd W
Skrev om Qvickstep AB

Mycket noggrant utfört arbete som du gjorde fönstren skinande rena.

Christoffer K
Skrev om Qvickstep AB

Snabb och effektivt bemötande. Top notch.

Kerstin K
Skrev om Qvickstep AB

Utför alltid ett perfekt arbete. Är mycket nöjd och kan rekommendera Qvickstep

Charlotte H
Skrev om Qvickstep AB

Städningen var ytlig och täckte inte det som listas. Jag behövde städa klart själv.

Svar från Qvickstep AB

Tack för att du uppmärksammar oss på att städresultatet inte motsvarade dina förväntningar. Vi har diskuterat omständigheterna kring arbetet hos dig och kommer att ändra i rutinerna så att vi bättre säkerställer vad våra kunder förväntar sig. Beklagar än en gång att vi inte motsvarade dina förväntningar denna gång, i någon mån hoppas vi att kompensationen på 10% rabatt kan hjälpa till.

Sofie N
Skrev om Qvickstep AB

Supernöjd med min städning! Aldrig haft en så ren lgh tidigare. Pålitlig och trevlig personal. Tack :)

Annie L
Skrev om Qvickstep AB

Att det skulle bli rena fönster och det skulle gå fort. Men även ett rimligt pris

Svar från Qvickstep AB

Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service vi erbjuder.

Mona A
Skrev om Qvickstep AB

Alltid fint bemötande.. är jättenöjd. Haft dem minst 15 år. Väldigt noggranna.. Har kontrakt . De kommer fyra ggr om året.

Svar från Qvickstep AB

Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med vår service.

Anita B
Skrev om Qvickstep AB

Utför arbetet alldeles utmärkt. Stort förtroende för personalen

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att du är nöjd med vår tjänst.

Ann-Mari K
Skrev om Qvickstep AB

Väldigt nöjd med fönsterputsningen Blev väldigt trevligt bemött och fin putsning och noggrant gjort Motsvarar våra förväntningar

Helen G
Skrev om Qvickstep AB

Mycket bra resultat och fin service.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva återkopplingen! Vi är glada att höra att du är nöjd med den service vi tillhandahåller.

Håkan O
Skrev om Qvickstep AB

Fönsterputs är tjänsten vi köper. Väl utfört arbete varje gång. Personligt och flexibelt bemötande kring bokning av tid. Mycket bra alltihop

Svar från Qvickstep AB

Jätteroligt att höra att ni är nöjda med vår fönsterputs. Det gläder oss mycket!

Veronika Demmer S
Skrev om Qvickstep AB

Aldrig några problem med att ändra tider eller att få kontakt med företaget. Får påminnelse i god tid. Fönsterputsare Leonardo är så duktig

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada höra att du är nöjd med vår tjänst.

Ingegerd Tallberg B

Hej, Jag har tidigare mycket goda erfarenheter av Qvickstep genom återkommande fönsterputsning. Denna städbokning fungerade dock tyvärr inte enligt plan, med stor del av arbetet ogjort, jag har uttryckt detta till ansvariga. Det var planeringsfel, städaren var dock utmärkt så långt. Det går inte att sätta betyg ! Städaren utmärkt ,duktig, noggrann, men överenskommet arbete ogjort. Alla saker ute ur alla skåp, hela hemmet belamrat , så erbjudande att följa upp veckan efter fungerade då inte . Sätter därför betyg två men det är Inte på städaren.

Svar från Qvickstep AB

Tack för din feedback! Vi tar naturligtvis till oss din kritik och kommer att arbeta för att planeringen skall fungera i fortsättningen.

Pär Arne W
Skrev om Qvickstep AB

Snabb och bra kvalité på fönsterputs.

Birte Pollack E
Skrev om Qvickstep AB

Utförandet är mycket professionellt utfört av er personal. Jag har berättat för en granne, som använt Quicktep och blivit mycket nöjd. Jag fortsätter som bestämt. Hälsningar Birte Pollack Ekwall Lund

Svar från Qvickstep AB

Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att ni är nöjda med den service vi erbjuder.

Ulrika N
Skrev om Qvickstep AB

Duktiga städare som är professionella, pålitliga och trevliga. Har varit kund i många år och de har aldrig ställt in något städtillfälle. Köpt villastädning var 14:e dag i många år. Administratörerna svarar snabbt om man söker kontakt, alltid trevliga.

Stefan F
Skrev om Qvickstep AB

Vi är jättenöjda med Leonardo som har putsat våra fönster i många år😀👏

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att ni är nöjd med Leonard och vår tjänst.

Susanne B

Snabbt. Professionellt. Vänligt.

Svar från Qvickstep AB

Ett stort tack för det positiva omdömet!

Cecilia B
Skrev om Qvickstep AB

Utmärkt utfört arbete. Punktligt. Lämnar snyggt efter sig.

Anita B

Alltid tillmötesgående och trevliga

Helen B
Skrev om Qvickstep AB

Har bra upplevelse av tidbokning av fönsterputs. Ordinarie fönsterputsare är fantastisk. Vikarie (om tid inte passar) lite sämre.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva feedbacken! Det är naturligtvis svårt att nå upp till Leos kvalitet, men vi jobbar på att alla ska bli lika duktiga.

Michael H
Skrev om Qvickstep AB

Har avvänt samma fönsterputsare i över 10 år och är väldigt nöjd både med putsaren och företaget.

Svar från Qvickstep AB

Fantastiskt roligt att du varit kund så länge och att du är nöjd med vår tjänst!

Leif B
Skrev om Qvickstep AB

Vid tidigare kontakt med Qvickstep hade jag goda erfarenheter Det var lätta att komma i kontakt med Qvisktep per telefon. Regelbunden städning planerades och har inletts till full belåtenhet till rimligt pris.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva feedbacken! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med vår service.

Hans B
Skrev om Qvickstep AB

Jag är väldigt nöjd med den person som putsar vår fönster Gör ett kanonjobb sanbbt och utan anmärkning. Kommer punktligt efter avtalad tid

Svar från Qvickstep AB

Jätteroligt att du är nöjd med vår fönsterputs, berätta gärna för dina vänner också!

Karl Axel L
Skrev om Qvickstep AB

Blev proffsigt bemött, samt även personligt. Förväntningarna följdes upp o mina synpunkter togs upp. Fönsterputsning, när jag fick ha synpunkter på vilken medarbetare som skulle komma.

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att du är nöjd.

Nina F
Skrev om Qvickstep AB

Leo är otroligt proffesionell. Vi har aldrig träffat någon som är så duktig på att putsa fönster som han! Han är noggrann, snabb, artig och positiv.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva feedbacken! Det gläder oss mycket att höra att ni är nöjda med vår service.

Satish B

Ally fungerade tillfredsställande

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är glada över att är nöjd med våra tjänster!

Christer M
Skrev om Qvickstep AB

Städning var 14:e dag. Bemötande från Qvickstep fungerar utmärkt men städtiderna skiftar alltför mycket. Det får ni bli bättre på!

Svar från Qvickstep AB

Tack för din feedback! Vi förstår att de varierande starttiderna har skapat irritation. Detta beror ofta på faktorer som bemanningssituationen, semester och sjukdom, men vi kommer att se över våra rutiner för att minimera störningar. Tack för att du hjälper oss att förbättras!

Lisa L
Skrev om Qvickstep AB

Alltid trevlig och duktig personal som utför städningen. Får snabb återkoppling om det är något.

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Det gör oss väldigt glada.

Guillermo S
Skrev om Qvickstep AB

Qvickstep är flexibla och pålitliga. Skönt att komma till ett rent hus efter jobbet.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva återkopplingen. Vi är glada att få ha dig som kund!

Catarina N
Skrev om Qvickstep AB

Bra kommunikation och alltid fint städat!

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att ni är nöjda med vår tjänst.

Ragnhild A
Skrev om Qvickstep AB

Alltid trevligt och professionellt bemötande. Tryggt att anlita Qvickstep, följer tidsschema, om det inte funkar hör de av sig i god tid.

Svar från Qvickstep AB

Tack så mycket för den positiva feedbacken! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service vi erbjuder.

Björn A
Skrev om Qvickstep AB

Bra bemötande, städning och fönsterputs utförs enligt schema, inga anmärkningar.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva återkopplingen! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Staffan N
Skrev om Qvickstep AB

Alltid pålitliga, ordning och reda med bokningar. Noggrann och trevlig personal. Lätt att kommunicera och informera om ev ändringar. Tryggt och viktigt med samma personal varje gång.

Svar från Qvickstep AB

Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att ni är nöjda med vår service.

Indiana H
Skrev om Qvickstep AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Är mycket nöjd med deras varannan vecka städning av vårt hem. Överträffar förväntningarna.

Svar från Qvickstep AB

Tack för det fina omdömet! Vi är mycket glada över att du är nöjd med vår tjänst.

Lena E
Skrev om Qvickstep AB

proffsigt och alltid så trevliga

Svar från Qvickstep AB

Tack för ditt omdöme, vi är glada att få ha dig som kund!

Magnus A
Skrev om Qvickstep AB

Alltid bra bemötande, tydliga vid eventuella ändringar. Regelbunden hemstäd, alltid bra kvalitet.

Svar från Qvickstep AB

Tack den positiva feedbacken! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den servicen.

Kristina O
Skrev om Qvickstep AB

Alltid väl bemötta och vi får en väl utförd fönsterputsning sedan flera år tillbaka!

Svar från Qvickstep AB

Jätteroligt att höra, vi är glada att få ha er som kund!

Agneta B
Skrev om Qvickstep AB

Uppskattar bemötande och resultat av Leonard som putsar våra fönster sedan flera år tillbaka. Tisdbokning via email är smidigt och med snabba svar. Brukar rekommendera er.

Petter A
Skrev om Qvickstep AB

Efter att ha testat flera olika städföretag fann vi Qvickstep för drygt 4 år sedan. Vi letade efter bra kundbemötande, flexibilitet och schysta arbetsvillkor. Vi ställde höga krav på städningen och förutom att städa köket önskade vi ej behöva städa själva under veckan. Vi ville ha någon som känner vårt hem och ej ständigt behöva lära upp ny personal. Avslutningsvis önskade vi möjligheten att kunna beställa tilläggstjänster vid behov som fönsterputs, höghöjdsstädning m.m. I Qvickstep fann vi lösningen på allt ovan. Med...

Jan H
Skrev om Qvickstep AB

Fann Qvickstep på webben när vi sökte städhjälp och Lotta kom på besök. Förväntningarna sattes lågt efter det vi sparkat ut hemtjänsten och möttes av något helt annat när Daniel tog över. När han slutade bytte vi städbolag men upplevde inte detsamma så det breven kort sejour innan Qvickstep var tillbaka. Vi har städhjälpen var fjortonde dag och även anlitat deras trädgårdsservice.

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva återkopplingen. Vi är glada att höra att ni är nöjda med den service vi tillhandahåller!

Lena A
Skrev om Qvickstep AB

Ganska ojämn. Minus: Idel ny personal skapade en otrygghet hos mig som kund. Att aldrig veta vem som skulle komma eller ha möjlighet att träffa dem före hembesöken kändes inte bra. Byte av personal i sista minuten. Plus: Majoriteten av personalen jag träffade var mycket trevliga. Quickstep fixade alltid någon som kom och städade. Deras fönsterputsservice är toppen! Duktig personal. Samma varje gång. Ibland brast det i kunskap om städning eller städutrustning. Vissa var noggranna andra inte lika.

Svar från Qvickstep AB

Tack för din feedback! Qvickstep:s mål är att säkerställa att våra kunder möts av samma personal. Vi följer också kontinuerligt upp personalen med vidareutbildning för att garantera kvaliteten i vårt arbete.

Helen L
Skrev om Qvickstep AB

jag har bara haft telefon kontakt i början och sedan fortsatt med mail kontakt som varit väldigt bra. jag vill gärna ha städning 2 ggr per år riktigt ordentligt där jag inte når/kan eller ser själv. Därför unnar jag mig denna lyx av städning. jag talade om vad som var viktigt för mig vid städningen och Qvickstep mötte upp till detta.

Svar från Qvickstep AB

Tack för din positiva recension. Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst!

Natallia W
Skrev om Qvickstep AB

We have been customer with Qvickstep for a long time and generally very happy with the service bi-weekly cleaning. They always aim to provide good service, show care about their customers and make it as personalised as possible. I really appreciate that they always find the ways to accommodate our requests. If i need to state area for improvement it would be the consistency of the quality between the members of stuff. Since we had many cleaners throughout the years, some were perfect (10+) and some were a bit sloppy (around...

Svar från Qvickstep AB

Thanks for the positive feedback! We are happy to hear that you are satisfied with the service we offer. We have the ambition to always ask our customers specifically how they experience their own cleaner and that knowledge is used in further training. I wish you a nice weekend!

Li Lundvang O
Skrev om Qvickstep AB

Trevlig och pålitlig städfirma. Det känns tryggt när Qvickstep städar hos oss och vi är alltid nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera!

Svar från Qvickstep AB

Tack för din positiva recension! Vi är mycket glada över att du är nöjd och känner dig trygg med att vår tjänst fungerar bra.

Lisbeth M
Skrev om Qvickstep AB

Alltid positiv respons, snabba svar. Konstruktivt förhållningssätt om man har klagomål, det har man sällan. Har anlitat Qvick Step i många år nu och även rekommenderat den till mina vänner.

Svar från Qvickstep AB

Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att du är nöjd med vår tjänst och tacksamma för att du delar med dig till dina vänner!

Michael B
Skrev om Qvickstep AB

Qvickstep AB aer flexibel, påligtligt och bra

Svar från Qvickstep AB

Tack för den positiva återkopplingen! Vi är glada att höra att du är nöjd med den service vi erbjuder.

Kristina F
Skrev om Qvickstep AB

Vi är kunder sedan många år och mycket nöjda med Qvicksteps jobb och flexibilitet. De löser alltid uppdraget oavsett vad som uppstår med semestrar, sjukdom eller andra förändringar. De tar till sig feedback fint och agerar alltid med förbättringar när vi hör av oss.

Inger N
Skrev om Qvickstep AB

Fönsterputs! Trevligt bemötande! Bra jobb!

Sara & Ulf B
Skrev om Qvickstep AB

Välfungerande företag. Städning bra utfört. Uppskattar att det är ordning med information om vem som kommer, inga städningar missas och om något har hänt så löses alla problem smidigt.